Cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır.
Transfer günü dondurulmuşta farketmiyor diye biliyorum 21. günü yapmasının nedeni rahim kalınlığının biraz daha yükselmesi içindir. Benim 14 günüm kalınlığım 10 küsürdü 19. gün transfer yapılmıştı umarım yardımcı olabilimişimdir
13. gün değerim 834 ve Allaha şükür 4. denememizde yüzümüz güldü Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.
kızlar ilk muayene için son günüm..salı günü büyük günn...ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR...benim için dua edin..buranın uguruna inanıyorumm..
kızlaaar hiçbi belirti olmadan pozitif sonuç alan varmı
Arkadaşlar neredeyse hepinizin yazılarını okudum.İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.Bende dondurulmuş transferi için bekliyorum.
Hepiniz kendinize çk iyi bakın. sağlıklı bebekler diliyorum.
canim sabila bekle ALLAHIN izniyla olur...ALLAH herkezin yuzunu guldursun ....
saol canım seninde müjdeli haberlerini bugün bekliyoruz inşallah
07eslem bende beklemedeyim test tarihim 16 şubat ama bugüne kadar topiklerden okuduğum bilgilere bakılırsa belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız var . Sende bebişini bunları düşünerek üzme güzel haberler vermen dileğiyle =))
inşallaaaah canım umarım pozitif diyebiliriz benimde 10 şubat test tarihi artık olur umarım emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
saol canım seninde müjdeli haberlerini bugün bekliyoruz inşallah
07eslem bende beklemedeyim test tarihim 16 şubat ama bugüne kadar topiklerden okuduğum bilgilere bakılırsa belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız var . Sende bebişini bunları düşünerek üzme güzel haberler vermen dileğiyle =))
inşallaaaah canım umarım pozitif diyebiliriz benimde 10 şubat test tarihi artık olur umarım emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
kızlaaar hiçbi belirti olmadan pozitif sonuç alan varmı
canim cok tebrik ederim Allah kucagina gormeyi nasip etsin13. gün değerim 834 ve Allaha şükür 4. denememizde yüzümüz güldü Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.
Canim Allah dagına gore kar verirmis bunu hic unutma hepimiz az cok bu evrelerden gectik ve zaman her seye ilac oldugu gibi bu acılara da ilac olacak... Allah sana sabirlarin en buyugunu versin.. Insallah daha sonra bu acıların mufakatını alırsın..Her seyin hayırlısı tatlım..:13:Kızlar merhaba;
Kızlar hamileyim. 3 Şubat Perşembe günü dondurulmuşlarla transferimin 12. günüydü ve kan testi sonucum çok düşük çıktı. Hamilelik var ama çok riskli herşeye hazır olun dediler. Bugün tekrar kan testi yapıldı ve değerim artmadı aksine düştü. Pazartesi günü tekrar kan testi yapılacak ama umut yok gibi bişey. Ne yazık ki bebeğim düşecek öyle üzgünümki ama herşeyin hayırlısı diyorum. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim idrar testi bence çok yanıltıcı özellikle tüp bebek tedavilerinde. transferin 9. günü idrar testim negatif çıkmıştı ve Ben kan testimin yapıldığı gün bile idrar testinde negatifi gördüm ama kan testinde hamile çıktım. Pozitif sonucu alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sonucu Negatif olan arkadaşlara ise sabır ve yeniden deneyecek gücü Allahtan diliyorum. Ben bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum. İstanbul veya Ankarada ki merkezleri araştırıcam ve dinlenicem. Allaha emanet olun.
canım hic endise etme yarın her sey yolunda gidecek insallahkızlar ilk muayene için son günüm..salı günü büyük günn...ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR...benim için dua edin..buranın uguruna inanıyorumm..
Canım bu aksam saat 5 teydi di mi randevun? Hadi gyuzel haberlerle donersin insallah tatlimBen varım eslem cim belirtim olmadı belirtiye takılmamak gerekiyor.dualarım seninle
Bende bu akşam ilk muayenemize gidicezm kısmetse çok heyecanlıyımm
Ben varım eslem cim belirtim olmadı belirtiye takılmamak gerekiyor.dualarım seninle
Bende bu akşam ilk muayenemize gidicezm kısmetse çok heyecanlıyımm
cnm bak dolanırken buldum nu yazıyı :))
merhaba...
7 mayısta transferim gercekleşti, 18 mayısta degerim 341 cıktı 20 mayısta 671 oldu...
18 mayısa kadar hiçbir sey hissetmedim hatta hisettemedigim için hiçde umursamadım... o gun hastaneye bile öylesine gittim....
Herkesin bunyesi farklı .... hersey kısmet......
Cok fazla takmamaya calisin... Hayırlısı ne zaman ise o zaman gebe kalırsınız.. Allah'tan ümit kesilmez...
Yeterki saglıklı sıhhatlı eli ayagı düzgün akli basında sansı kısmeti bol olsun....
kızlar bende transfer sonrası hiç birşey hissetmedim hatta 2 gün adet olucam diye ağladım zırıl zırıl çünkü sadece adet belirtilerim vardı başkada bişi yoktu sakın takılmayın 7+4 üm şuan ve bebeklerim ikiz daha yeni göğüslerim şişti ve midem hafif hafif dolanıyo daha 2 gündür... Asla belirti aramayın çünkü belirti diye birşey yok emin olun ve sabırla bekleyin.....allah yüzünüzü güldürsün inşallaahhhh
kızlar bende transfer sonrası hiç birşey hissetmedim hatta 2 gün adet olucam diye ağladım zırıl zırıl çünkü sadece adet belirtilerim vardı başkada bişi yoktu sakın takılmayın 7+4 üm şuan ve bebeklerim ikiz daha yeni göğüslerim şişti ve midem hafif hafif dolanıyo daha 2 gündür... Asla belirti aramayın çünkü belirti diye birşey yok emin olun ve sabırla bekleyin.....allah yüzünüzü güldürsün inşallaahhhh
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımAmiiin inşallah bizde senin gibi 7+4 diyebiliriz bebeğini kucağına sağlık ve sıhhatle al canım inşallah...
Allah nazarladan saklasin canimkalp atıslarını duymustun di mi? nasıl gidiyor hamilelik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?