Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Canım teşekkürler İnşallah bir sorun olmadan transferim gerçekleşir Senin de tedavin başarıyla sonuçlanır inşalah Güzel haberlerini heyacanla bekliyorum

Arkadaşlar neredeyse hepinizin yazılarını okudum.İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.Bende dondurulmuş transferi için bekliyorum.
Hepiniz kendinize çk iyi bakın. sağlıklı bebekler diliyorum.

kızlar ilk muayene için son günüm..salı günü büyük günn...ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR...benim için dua edin..buranın uguruna inanıyorumm..

kızlar ilk muayene için son günüm..salı günü büyük günn...ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR...benim için dua edin..buranın uguruna inanıyorumm..

kızlaaar hiçbi belirti olmadan pozitif sonuç alan varmı

Arkadaşlar neredeyse hepinizin yazılarını okudum.İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.Bende dondurulmuş transferi için bekliyorum.
Hepiniz kendinize çk iyi bakın. sağlıklı bebekler diliyorum.

Eylülcüm dualarımız seninle inş keseyi göreceksin sonra kalp atışları ...
Böyle böyle 9 ay a yaklaşıcaksın tatlım stres yapma olur mu ?? :)

07eslem bende beklemedeyim test tarihim 16 şubat ama bugüne kadar topiklerden okuduğum bilgilere bakılırsa belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız var . Sende bebişini bunları düşünerek üzme güzel haberler vermen dileğiyle =))

Nilni cnm dondurulmuş tedavisi herkesin dediği gibi çok kolay ve zahmetsiz insanın psikolojiside yıpranmıyor. İnş hayırlı haberlerini alırız cnm

Son düzenleme:
canim sabila bekle ALLAHIN izniyla olur...ALLAH herkezin yuzunu guldursun ....

saol canım seninde müjdeli haberlerini bugün bekliyoruz inşallah

07eslem bende beklemedeyim test tarihim 16 şubat ama bugüne kadar topiklerden okuduğum bilgilere bakılırsa belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız var . Sende bebişini bunları düşünerek üzme güzel haberler vermen dileğiyle =))

inşallaaaah canım umarım pozitif diyebiliriz benimde 10 şubat test tarihi artık olur umarım emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.

Amin inş cnm

cnm bak dolanırken buldum nu yazıyı :))
merhaba...
7 mayısta transferim gercekleşti, 18 mayısta degerim 341 cıktı 20 mayısta 671 oldu...
18 mayısa kadar hiçbir sey hissetmedim hatta hisettemedigim için hiçde umursamadım... o gun hastaneye bile öylesine gittim....
Herkesin bunyesi farklı .... hersey kısmet......
Cok fazla takmamaya calisin... Hayırlısı ne zaman ise o zaman gebe kalırsınız.. Allah'tan ümit kesilmez...
Yeterki saglıklı sıhhatlı eli ayagı düzgün akli basında sansı kısmeti bol olsun....

kızlaaar hiçbi belirti olmadan pozitif sonuç alan varmı

Ben varım eslem cim belirtim olmadı belirtiye takılmamak gerekiyor.dualarım seninle

Bende bu akşam ilk muayenemize gidicezm kısmetse çok heyecanlıyımm

13. gün değerim 834 ve Allaha şükür 4. denememizde yüzümüz güldü Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.
canim cok tebrik ederim Allah kucagina gormeyi nasip etsin
Canim Allah dagına gore kar verirmis bunu hic unutma hepimiz az cok bu evrelerden gectik ve zaman her seye ilac oldugu gibi bu acılara da ilac olacak... Allah sana sabirlarin en buyugunu versin.. Insallah daha sonra bu acıların mufakatını alırsın..Her seyin hayırlısı tatlım..:13:

canım hic endise etme yarın her sey yolunda gidecek insallah

bu arada Tugba'cigim senin de erkene cekilen transferin hayırlı olsun, aynı gun ikinizden de guzel haberler alacagiz insallah!

Ben varım eslem cim belirtim olmadı belirtiye takılmamak gerekiyor.dualarım seninle

Canım bu aksam saat 5 teydi di mi randevun? Hadi gyuzel haberlerle donersin insallah tatlim

kızlar bende transfer sonrası hiç birşey hissetmedim hatta 2 gün adet olucam diye ağladım zırıl zırıl çünkü sadece adet belirtilerim vardı başkada bişi yoktu sakın takılmayın 7+4 üm şuan ve bebeklerim ikiz daha yeni göğüslerim şişti ve midem hafif hafif dolanıyo daha 2 gündür... Asla belirti aramayın çünkü belirti diye birşey yok emin olun ve sabırla bekleyin.....allah yüzünüzü güldürsün inşallaahhhh

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim özlemcim.oo ne güzel bebişini görüceksin demek ilk defa Allahım yardımcınız olsun sizi korusun tatlım.

canım ilgine çok teşekkür ederim.İnşallah bizimde böyle olur.büyük konuşmak istemiyorum ama sanırım 2. negatifi duymak çok ağır gelecek.seninde benimde ve bütün arkadaşlarımızında hayırlı haberler alması dileğiyle

Amiiin inşallah bizde senin gibi 7+4 diyebiliriz bebeğini kucağına sağlık ve sıhhatle al canım inşallah...

kızlar teşekkür ederimm..yarın 12 10 geçe...hastaneden aradılar.sıkışık gelin dediler acaba 6 haftalıkken görülecekmiki..ilk tedavimde altdan yapılmıştıı..muayenem...ALLAHIM HERKESİN DUASINI KABUL ETSİNN...BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN...YARABBİM...

Allah nazarladan saklasin canim kalp atıslarını duymustun di mi? nasıl gidiyor hamilelik??

Son düzenleme:
Amiiin inşallah bizde senin gibi 7+4 diyebiliriz bebeğini kucağına sağlık ve sıhhatle al canım inşallah...
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Allah nazarladan saklasin canim kalp atıslarını duymustun di mi? nasıl gidiyor hamilelik??

biz ilk kontrolümüze gittiğimizde daha 5+6 ydık bebişlerimi gördüm birininin kalbi göründü ama öteki daha küçüktü teyzesi göstermedi kalp atışı:))) normal dedi doktorumuz daha çok küçük diye çarşamba günü gidicem hene hayırlısıyla bu sefer kalp atışlarını dinlicezzz ikisininide

tedavide olan herkesin Allah yüzünü güldürsün, bebeklerini bekleyenlerede hayırlısıyla Allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin.
pıtırcık senden bir konu hakkında yardım istiyorum.mart ayı gibi etlik doğumevinde dondurulmuş embriyolarım için tedavi göreceğim.sen orda yaptırdığın için bilebileceğini tahmin ediyorum. raporsuz dondurulmuş tranfer ve ilaçlar hepsine yaklaşık ne kadar ücret ödedin.
cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

merabalar kizlar uzun süreder yoktum hamile arkadaslar insallah kucaginiza alirsiniz negatif alanlar önümüze bakalim allahim birr gün verir bizlerede aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…