ay canım benim maşallahamin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
biz ilk kontrolümüze gittiğimizde daha 5+6 ydık bebişlerimi gördüm birininin kalbi göründü ama öteki daha küçüktü teyzesi göstermedi kalp atışı:))) normal dedi doktorumuz daha çok küçük diye çarşamba günü gidicem hene hayırlısıyla bu sefer kalp atışlarını dinlicezzz ikisininide
ayy cok heyecanlı tatlımmkızlar teşekkür ederimm..yarın 12 10 geçe...hastaneden aradılar.sıkışık gelin dediler acaba 6 haftalıkken görülecekmiki..ilk tedavimde altdan yapılmıştıı..muayenem...ALLAHIM HERKESİN DUASINI KABUL ETSİNN...BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN...YARABBİM...
Evet canım 5 te gidicez bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olurcanim cok tebrik ederim Allah kucagina gormeyi nasip etsin
Canim Allah dagına gore kar verirmis bunu hic unutma hepimiz az cok bu evrelerden gectik ve zaman her seye ilac oldugu gibi bu acılara da ilac olacak... Allah sana sabirlarin en buyugunu versin.. Insallah daha sonra bu acıların mufakatını alırsın..Her seyin hayırlısı tatlım..:13:
canım hic endise etme yarın her sey yolunda gidecek insallah
bu arada Tugba'cigim senin de erkene cekilen transferin hayırlı olsun, aynı gun ikinizden de guzel haberler alacagiz insallah!
Canım bu aksam saat 5 teydi di mi randevun? Hadi gyuzel haberlerle donersin insallah tatlim
Evet canım ilk kez allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhçok teşekkür ederim özlemcim.oo ne güzel bebişini görüceksin demek ilk defa Allahım yardımcınız olsun sizi korusun tatlım.
kızlar 14. gün değerim 590 çok mutluyuuuuuuuuuuuum allahım hepinize tattırsın bu duyguyu
tebrikler canııım beniiiiim
tedavide olan herkesin Allah yüzünü güldürsün, bebeklerini bekleyenlerede hayırlısıyla Allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin.
pıtırcık senden bir konu hakkında yardım istiyorum.mart ayı gibi etlik doğumevinde dondurulmuş embriyolarım için tedavi göreceğim.sen orda yaptırdığın için bilebileceğini tahmin ediyorum. raporsuz dondurulmuş tranfer ve ilaçlar hepsine yaklaşık ne kadar ücret ödedin.
cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
canımmm tebrik ederimmmmm tekrardannn vallahi icime ikiz olacak gibi doguyor tatlımkızlar 14. gün değerim 590 çok mutluyuuuuuuuuuuuum allahım hepinize tattırsın bu duyguyu
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
saol canım seninde müjdeli haberlerini bugün bekliyoruz inşallah
07eslem bende beklemedeyim test tarihim 16 şubat ama bugüne kadar topiklerden okuduğum bilgilere bakılırsa belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız var . Sende bebişini bunları düşünerek üzme güzel haberler vermen dileğiyle =))
inşallaaaah canım umarım pozitif diyebiliriz benimde 10 şubat test tarihi artık olur umarım emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
meraba canim benim olmadi malesef ....negatif ...isalla sen iyi haberler verirsin......
Ay ay ay senin avatar resmini yesinler ne şirin bir hamiş kız o öyle
Cnm tebrik ederim kesemizi gördük inş kalp atışlarımızıda duyarsak rahat nefes alırız
Tubişim olsaydı o kutlama yapardı sana :))
Kızlar merhaba kanamam olduğu için günlerdir giremedim umarım hepiniz iyisinizdir MİRANDACIM tebrik ederim seni RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.TUPBABY seninde transferin oldu sanırım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım.
Allah razı olsun canım inşallah kalp atışınıda görmek nasip olur rabbim sanada tatıttırsın inşallah hayırlısıyla tubiş güzel haberlerle dönsün de çifter çifter hepimizin kutlamasını yaparız.
Cadım benim inan baana çok üzüldüm ama şunu unutma buu negatif pozitifi en yakın zamanda getirecek inşşş :))
Dondurulmuşların varmış 4 tane aynı merkezde mi deneyeceksin farklı bir merkezde mi tatlım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?