Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ay canım benim maşallah bak bu sefer duyacaksın insallah sana saglikli ve huzurlu bir hamilelik diliyorum... carsamba bize haber ver olur mu?:13:

ayy cok heyecanlı tatlımm ben de anlamadım üstten muayene edecekler herhalde.. ama üstten biraz sanki zor gibi degil mi 6. haftada? belki alttan da muayene eder.. aman nereden ederse etsin bebis saglikli olsun yeterrrr senden de haberlerini beklioruzz

Evet canım 5 te gidicez bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur
çok teşekkür ederim özlemcim.oo ne güzel bebişini görüceksin demek ilk defa Allahım yardımcınız olsun sizi korusun tatlım.
Evet canım ilk kez allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh

canım yazını şimdi gördüm kusura bakma. valla benden transfer günü 525 tl aldılar aslında 600 dediler bizde 600 yatırdık fakat sonrada 75 lira tekrar iade ettiler neden ama bilmiyorum sanırım transfer sırasında kullanılan ilaçlardan falan galiba onun haricinde estrofem ilacını kendin alıyosun hep ssk ödemiyo birde lucrin kullanıyorsun onuda ödemiyo ssk onada 120 civarı verdim galiba yanlış hatırlamıyorsam. aldığın lucrin sana yetiyo zaten başka almana gerek kalmıyo.sonra zaten bir iki gün kala crıonen jel kullanmaya başlıyorsun onu ödüyo ssk sen yüzdesini ödüyosun başka bişi yok canım benim allahım nasip etsin sanada inşallah

şimdi yazdığını gördüm çok teşekkür edeim. Allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah hayırlısıyla ve sağlıklısıyla bebeğini kucağına alırsın.

Son düzenleme:
dondurulmuş embriyolarla hamile kalan arkadaşlara bi sorum olucak size kaç embriyo transfer edildi acaba? benim yine tek transfer edilecek ve yine şansım az diye üzülüyorum bi daha olumsuz sonucu kaldırabilirmiyim Allah bilir. Tek transfer olup pozitif sonuç alanlar var mı?:18:

Sevgili Mirandaaa (Özlem), ayy su dakikalarda bebişini mi goruyorsun acabaaa??? coook heyecanli ben bile bu kadar heyecanlandım... Offf haberlerini bekliyorum canımmmmmm!! Aksam sırf senin icin telefondan bakicammm burayaaa!!!

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

Ay ay ay senin avatar resmini yesinler ne şirin bir hamiş kız o öyle
Cnm tebrik ederim kesemizi gördük inş kalp atışlarımızıda duyarsak rahat nefes alırız
Tubişim olsaydı o kutlama yapardı sana :))

Son düzenleme:

meraba canim benim olmadi malesef ....negatif ...isalla sen iyi haberler verirsin......

meraba canim benim olmadi malesef ....negatif ...isalla sen iyi haberler verirsin......

Cadım benim inan baana çok üzüldüm ama şunu unutma buu negatif pozitifi en yakın zamanda getirecek inşşş :))
Dondurulmuşların varmış 4 tane aynı merkezde mi deneyeceksin farklı bir merkezde mi tatlım ??

Allah razı olsun canım inşallah kalp atışınıda görmek nasip olur rabbim sanada tatıttırsın inşallah hayırlısıyla tubiş güzel haberlerle dönsün de çifter çifter hepimizin kutlamasını yaparız.

Kızlar merhaba kanamam olduğu için günlerdir giremedim umarım hepiniz iyisinizdir MİRANDACIM tebrik ederim seni RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.TUPBABY seninde transferin oldu sanırım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım.

Sağol cnm benim beklemedeyim işte
Doktora gitmişsin önemli birey değilmiş herhalde diğer topikte okudum ama ne olursa olsun işin içine kanama girince insan tedirgin oluyor seni anlıyorum.
Lütfen dinlen ve kafana takma canım bundan sonra herşey çok güzel ilerleyecek inş

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm bana dua et olur mu ?
Ewet ya tubişimde alsa bebişlerini gelse hep beraber gün saysak ne güzel olur inşş herşeyi yolunda ilerliyordur

evet canim dondurulmus var buda bi teseli benim icin onlar bitince denicam ISALLA biri bana tutunur ve birakmaz ....benim yasadim yerde cok secenek yok merkez icin hangi hastaneyede gitsem ayni merkeze gonderiyorlar hayirlisi ALLAH izin verdinen hersey olur...kendine iyi bak canim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…