meraba canim benim olmadi malesef ....negatif ...isalla sen iyi haberler verirsin......
dondurulmuş embriyolarla hamile kalan arkadaşlara bi sorum olucak size kaç embriyo transfer edildi acaba? benim yine tek transfer edilecek ve yine şansım az diye üzülüyorum bi daha olumsuz sonucu kaldırabilirmiyim Allah bilir. Tek transfer olup pozitif sonuç alanlar var mı?:18:
canımmm tebrik ederimmmmm tekrardannn vallahi icime ikiz olacak gibi doguyor tatlımbu arada ustume alinip amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn demek istiyorum :90::90:
lunacım nasıl yanüüüüüüüüüüü anamadım ????
tek embriyo (özellikle 5. gün blast) transferinde ikiz gebelik olabiliyor canım. bölünebiliyor embriyo kendiliğinden. tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda. hayırlısı olsun inşallah.
tek embriyo (özellikle 5. gün blast) transferinde ikiz gebelik olabiliyor canım. bölünebiliyor embriyo kendiliğinden. tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda. hayırlısı olsun inşallah.
öylemiiiiiiii aaaaaa bilmiyodum canım ya ayyyyyy inşallah öyledir nebileyim değerim baya iyi 14. güne göre ama nebilim hiç aklıma gelmedi
ay canım benim cok sukur keseyi gormussun zaten kısmetse bi dahakine kalp atısını da duyarsınız daha erken bitanem...ama inan insallah her sey cok guzel gececek ve bence senin bir oglun olacakBebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
gecmis olsun canım insallah iyisindir?Kızlar merhaba kanamam olduğu için günlerdir giremedim umarım hepiniz iyisinizdir MİRANDACIM tebrik ederim seni RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.TUPBABY seninde transferin oldu sanırım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım.
selam canım sen nasılsın? nasıl gidiyor her sey tatlım??? anlat birazgünaydın arkadaşlar..
tedavide olan herkese Rabbimden kolaylık diliyorum, Allah gönlünüze göre versin. olumlu sonuç alan arkadaşlarıma da Allah tamamına erdirsin diyorum..
Luna tekrar başladın mı, bu ay tedavide misin merak ettim arkadaşım..
vallahi canım AdaEge'cigimin de enlattıgı gibi 5. gun blast tek embriyo ikiz olabiliyor bolunup ve bence senin degerin bana biraz yuksek geldilunacım nasıl yanüüüüüüüüüüü anamadım ????
Of kızlar ben neden böyle oldum sanki daha önce başımdan tedavi geçmemiş gibi kötü kötüdüşüncelerdeyim
ay canım benim cok sukur keseyi gormussun zaten kısmetse bi dahakine kalp atısını da duyarsınız daha erken bitanem...ama inan insallah her sey cok guzel gececek ve bence senin bir oglun olacak
gecmis olsun canım insallah iyisindir?
selam canım sen nasılsın? nasıl gidiyor her sey tatlım??? anlat biraz
beni sormussun sagolasin, ben persembe son dogum kontrol hapımı alacagım ve kismetse haftasonu regl olurum, 2. gunde de doktora gidecegim bakalım hayırlısı insallah bu ay yapar tup bebegi, gecen ay yapmadı rahmini tam puruszsuz gormek istiyorum dedi herhalde kurtajdan sonra tam toparlanamadı.. dua edin kızlar hayırlı olacaksa bu ay olsun tedavi..
vallahi canım AdaEge'cigimin de enlattıgı gibi 5. gun blast tek embriyo ikiz olabiliyor bolunup ve bence senin degerin bana biraz yuksek geldi
benim 5+2 iken 1300 civarıydı ... sen de yaklasmıssın yani:)) hadi hayırlısı , eger tek yumurta ikizi olacaksa biliyorsun aynı cinsiyet olacaklar ve tıpatıp benzeyecekler ayy cok heyecanlı.. du bakalım doktorun ne diyecek?
canım moral bozmak yok ne olur hadi sen hepimize en guzel tavsiyeleri verensin.. her sey cok guzel gececek insallah, test gunun ne zamandı tatlım? 12 si mi? hatırlayamadım tam
bu arada ben de dun aksam ruyamda transferim gerceklesmis resmen alt bolgemde bir agrı hissediyorum.. cok sasırtıcı bir duygu cunku gecen transferde ilk gun dısında hicbir agrım sızım olmadı .. resmen ruyamda agrı hissettim.. Allah hayırlasa vesile etsinn
Doğru söylüyorsun tatlım ama elimde değil
Test tarihim 16 şubatbu stres beni 1 hafta sonra hastanelik yapar kesin .
Belirti belirti deniliyor deli olucam sürekli aynada göğüslerime bakmaktan bir hal oldum
Benim 2.3.4.5. gün bacaklarım çok ağrıdı yanında bel ve kasık ağrılarım da oldu ama çok değil
Öncesinde test yapma istediğim hiç yok inatla 16 şubatı bekliycem .
Sizlerinde psikolojisini bozuyorum özür dilerim
Yaa tatlım ben belirti yok derken bana moral veriyodun noldu şimdi bak bendede belirti yok napalım eşim bir haftadır delrtti beni öyle kalkma oturma yana dönme o kadarda dikkat ediyorum ama emin olki Allah ol deyince olur hiçbişey önüne geçemez.
İnşallah olur ama canım olmazsada hep ileriye bakıcaz geçmişe bakıp üzülmenin faydası yok.
İnşallah canım 10unda ben müjdeli hbr veririm 16 sındada sen.Sakin ol fazla aklına getirme sürekli düşününce insan daha çok kasılıyor.
Belirti belirti deniliyor deli olucam sürekli aynada göğüslerime bakmaktan bir hal oldum
Benim 2.3.4.5. gün bacaklarım çok ağrıdı yanında bel ve kasık ağrılarım da oldu ama çok değil
selam canım sen nasılsın? nasıl gidiyor her sey tatlım??? anlat biraz
beni sormussun sagolasin, ben persembe son dogum kontrol hapımı alacagım ve kismetse haftasonu regl olurum, 2. gunde de doktora gidecegim bakalım hayırlısı insallah bu ay yapar tup bebegi, gecen ay yapmadı rahmini tam puruszsuz gormek istiyorum dedi herhalde kurtajdan sonra tam toparlanamadı.. dua edin kızlar hayırlı olacaksa bu ay olsun tedavi..
Vallahi canım benim daha evvelden yazdım mı bilmiyorum muhakkak yazmısımdır cok topic e girip cıkıyorum ama basımdan gecen bos gebelik hikayemden sonra istediginiz kadar belirti arayın canlarım.. Allah verecekse belirtili de veriirr belirtisiz dee.
Bir daha hikayemi yazıyorum... Ben ilk transferimden iki gun sonra dugune gittim, 4 gun sonra sehir dısına cıktım.. hic brlirtim hicbir seyim olmadı.. ayrıca deli gibi hastaydım oksuruk aksırık bogaz agrıları..
test gunune 3-4 gun kala pembe bir akıntım oldu hafif kırmızıya donuk heh dedim tutmadi agladim zirladim ama o gun esimle gezmede oldugum icin amaan dedim battı balık yan gider zıpladım hopladım kostum yurudum kosturdum resmen merdivenleri ikiser ikiser asagi kosarak indim treni kacırıyorduk cunku..
sonra test gunu geldi cattı ama ben hala istanbulda degildim.. bir guzel regl oldum ustum basım kan oldu o derecedebaslarım bu ise dedim bir de utanmadan valiz tasıdım ilk giderken valizin sapına bile dokunmamıstım bu sefer esime acıdım ben de yardım ettim bildiginiz hamallar gibi kaldırdım valizleri.. eve dondum market alısverislerimi yaptım ettim..hepsini kendim tasıdım..
neyse progestanı da taa ilk pembe akıntı gelince doktoruma danısarak kesmistim zaten..
2. tup bebek icin doktoruma gittim tam muayene edecekti ki bir bakı aaaa kese var burada dedi sen ne zaman test yaptırdın kanına dedi. ben de hicbir zaman dedim hocam ben 6 gün süren regl oldum dedim ne testi..
hemen kan testi yaptır dedi ahanda 1350 cıktı 5+2, daha sonra 2 hafta sonra bir kese daha belirdi.. sonunda boş gebelik oldu cunku zaten tek yumurta ikiziydi ama Allah verecekse o bebek tutunacaksa tutunuyo canlarım n ebelirti arayın ne de kendinizi asırı derecede kasın.. siz isterseniz halter kaldırın o bebek tutunacaksa tutunuypoo..
benimki genetik bir sorun oldugu icin bos gebelik oldu ama sonucta tutma hikayesi, kan degerlerimin artısı, 2. bir kese belirmesi gayet saglık gostergesiydi ilk baslarda, demek ki hic oyle kendini kasmanın belirti aramanın bir faydası yok..
olacagı varsa oluyor canlarım..:13::13:
İlk tedavimde bende senin gibiydim sürekli bir belirti aradım durdum, olumlu sonuç alan arkadaşlarımdan gördüğüm kendilerini hep bişeyle oyalayıp sonuç beklediklerini aklından çıkardılar. Ne biliyim örgü falan seversen bi top ip al bişeyler ör, yada puzel yap, komik bir film al izle, kendini rahatlat, güzel haberlerini alıcaz eminim, zor olsada biraz oluruna bırak
Cnm benim bu 2. denemem :)) ben ilk denememde bu kadar sıkıntı yapmamıştım neden böyle oldu anlamadım artık kafama takmıycam :))
Ben çalışıyorum cnm çalıştığım halde düşünmeyi becerebiliyorum di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?