Bu bizim için çok önemli bir konu tabi,bu kadar önem verirken nasıl düşünmeyelim...ben ilk tedavimde 10 gün rapor alıp evde sıkıntıdan patlamıştım, bu sefer 4-5 gün dinlenip çalışmaya başlıcam diyorum ama galiba oda işe yaramıyor.
canım cok gecmis olsun disin icin ve diger yaptıracagın tum seyler icin.. umarım her sey yolunda gider tatlım..canım benim seni çok merak ediyordum, bu habere sevindim. inşallah bu ay rahmini uygun görür doktorun ve başlarsınben de karyotip testi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum.. inşallah kötü birşey çıkmaz, sonuçta tek tarafta sorun olması bir nebze de olsa şansı arttırır diye düşünerek ben de çıkmasın bari diyorum. bir de kendi isteğim üzerine bu ayki adetimin 3. günü troid testi yaptıracağım. o da temiz çıkarsa kısmetse martta başlarız tedaviye.
sen rahim filmi falan çektirdin mi kürtajdan sonra lunacım, benden istemedi doktorum ama çektirsem mi diyorum. çünkü usg de normal gözükse bile rahim filmi çekince sorunlar görünebiliyormuş. aklım karışık doktoruma bir soracağım. bu arada diş tedavisine başlıyorum yarın baya bir işlem olacak dişlerime.. 20likler operasyonla alınacak falan.. ööf yani..
senin dondurulmuş kalmış mıydı?? benim 1 tane kaldı ama bu 3. denemem olacağı için taze deneme yapacağız bir de bu defa embriyolara pgt yapılacakmış.. bu yolda ne çok şey gördük hiç istemeden de olsa. Rabbim mükafatlarımızı tez zamanda gönderir inşallah..
canım cok gecmis olsun disin icin ve diger yaptıracagın tum seyler icin.. umarım her sey yolunda gider tatlım..
vallahi doktor benden de rahim filmi falan istemedi kurtajdan sonra bakalım bu ay bi regl mi olayım belki gidisata gore yotum yapar..bence sen de cok takma tatlım kafana dur bakalım her seyin hayırlısı..
benim galiba 6 tane embriyom vardı dondurulmus tam hatırlamıyorum ben cok sorup sorusturmadım sinir oluyorum cunku tam bilgi alamayınca doktoruma bırakıyorum tatlım ama o ne diyecek bilmiyorum pgt yapmak ister mi bilmiyorum..
Allah her sey hakkında hayırlısını versin canım benim insallah Rabbim hepimizin yuzune guler
sagol canım insallah hepimiz kavusuruz!Allahın işi işte cnm dediğin doğru biz ne yaparsak ne düşünürsek düşünelim olacağı varsa oluyor.
Umarım yeni tedavinde bebeğine kavuşursun
Yazdıklarını dikkate alıcam ve üzülmeyeceğim söz veriyorumçok teşekkür ederim desteğin cnm
canım her seyin hayırlısı bu tabi sadece benim tahminim saglıklı olsun da bir olsun iki olsun farketmezzlunacım ya valla nedim biz istedik tekiz allah verdi ikiz deriz inşallah ikizdir valla çok isterim bir taşla iki kuş daha ne olsun bakalım 10 gün sonra belli olur
ne güzel canım bu defa da dondurulmuşlarınla deneyebileceksin. benim sadece 1 tane kaldı, dondurulduktan sonra çözülüp de pgt yapılamıyor çünkü pgt 3. gün yapılıyormuş benimki zaten 5. gün donduruldu.. bir de tek kaldı, artık 2 transferine hak kazandım 3. denemem olduğu için. inşallah bu son olsun, bebeğime kavuşabileyim sağlıkla inşallaah.
canım ben bahceci klinigi forumunda bir embriyologun yazdıklarından hatırlıyorum cozdurulenlerde de pgt yapılıyormus.. ama tabi herkesin uygulamaları farklı..e peki o donmus embriyon ne olacak ben anlamadım? hic mi cozulmeyecek?
bu arada bu sefer 2 tane koyulabilmesi insallah en guzel sonuclari verir..
ben inan hic detay bilgi sormuyorum embriyolarla ilgili cunku boyle cok bızıklayıp doktora falan sorunca adam bi cevap veriyo baska bir seyler soluyor benim dusunduklerimi curutuyor ben de cok utanıyorum bilmisler gibi adama bilgi taslıyorum diye o yuzden o ne derse onu yapıyorum
bu benim her sey yoluna giderse ikinci denemem olacak yani ben özel yaptıyıorum devlet neden karısıyor kac embriyo konulmasına ben bu konuda cok cahilim anlamıyorum sebebini.. onlar 1 kuruş vermiyor ki benim transferim icin her seyini biz cebimizden karsılıyoruz neden karısıyor kızlar? biraz aydınlatır mısınız beni?
rica etsem 2 tane koyamazlar di mi
canım ben bahceci klinigi forumunda bir embriyologun yazdıklarından hatırlıyorum cozdurulenlerde de pgt yapılıyormus.. ama tabi herkesin uygulamaları farklı..e peki o donmus embriyon ne olacak ben anlamadım? hic mi cozulmeyecek?
bu arada bu sefer 2 tane koyulabilmesi insallah en guzel sonuclari verir..
ben inan hic detay bilgi sormuyorum embriyolarla ilgili cunku boyle cok bızıklayıp doktora falan sorunca adam bi cevap veriyo baska bir seyler soluyor benim dusunduklerimi curutuyor ben de cok utanıyorum bilmisler gibi adama bilgi taslıyorum diye o yuzden o ne derse onu yapıyorum
bu benim her sey yoluna giderse ikinci denemem olacak yani ben özel yaptıyıorum devlet neden karısıyor kac embriyo konulmasına ben bu konuda cok cahilim anlamıyorum sebebini.. onlar 1 kuruş vermiyor ki benim transferim icin her seyini biz cebimizden karsılıyoruz neden karısıyor kızlar? biraz aydınlatır mısınız beni?
rica etsem 2 tane koyamazlar di mi
aynı şeyi dün eşimle konuştuk. devletten 1 kuruş almazken, onlar nasıl karışabiliyorlar bana kaç adet embriyo transfer edileceğine. çok insafsızlar çok.. benim dondurulmuş minik öyle kalacak şimdilik Allah muhtaç etmesin ama orada dursun, en azından bir yavru var orda cepte diyoruz ne diyelim.. canım çözülen embriyolara pgt yapılabiliyor tabi ama 3. günde dondurulmuşlarsa, çünkü pgt 3. gün embriyolarına yapılıyor yani 7-8 hücreli olan embriyolara. benimki 5. gün embriyosu o yüzden pgt olmuyor.
rica etmek ne demek ben doktoruma yalvardım resmen, dedim ki isterseniz 2. denemeyi yapmış gibi para ödeyelim ama transferi yapmayalım sonra 3. denemeymiş gibi 2 tane transfer edelim ama ı ııh. olmaz da olmaz. o da haklı devlet yakalarsa çok büyük cezaları var..
hayır ben gercekten sebebini merak ediyorum anlamadım neden karısıyorlar? yani gerekceleri nedir? kanun neye gore getirildi nüfüs mu patlıyor ki yada ne bileyim çin halk cumhuriyeti mi burasi da hani karısıyorlar 1 milyar kisi mi var bu ulkede? yada ikizlerden mi korkuyorlar?
ben yasanın gerekcesini bilmedigim icin soruyorum ve gercekten cooook merak ediyorum. bakacak benim besleyecek benim gerekirse kahrını cekecek benim devlet mi gelip bakacak?
ayrıca yaş uygulamasına da cok uzuldum ben 29 yasındayım 35 e kadar ilk 3 deneme tek embriyo, yani diyorlar ki siz 3 kere bi sürünün nasılsa gencsiniz ondan sonra 35 e gelince biz size merhamet gosteriyoruz mu demek...
neden cogul gebeliklere karsılar cozmus degilimalt tarafı o plastik enjektore 1 embriyo daha koyulacak.. sizi baglayan tek kısmı burası!
hayır ben gercekten sebebini merak ediyorum anlamadım neden karısıyorlar? yani gerekceleri nedir? kanun neye gore getirildi nüfüs mu patlıyor ki yada ne bileyim çin halk cumhuriyeti mi burasi da hani karısıyorlar 1 milyar kisi mi var bu ulkede? yada ikizlerden mi korkuyorlar?
ben yasanın gerekcesini bilmedigim icin soruyorum ve gercekten cooook merak ediyorum. bakacak benim besleyecek benim gerekirse kahrını cekecek benim devlet mi gelip bakacak?
ayrıca yaş uygulamasına da cok uzuldum ben 29 yasındayım 35 e kadar ilk 3 deneme tek embriyo, yani diyorlar ki siz 3 kere bi sürünün nasılsa gencsiniz ondan sonra 35 e gelince biz size merhamet gosteriyoruz mu demek...
neden cogul gebeliklere karsılar cozmus degilimalt tarafı o plastik enjektore 1 embriyo daha koyulacak.. sizi baglayan tek kısmı burası!
Allah razı olsun canım sanada geçmiş olsun dinlen bol bolKızlar merhaba kanamam olduğu için günlerdir giremedim umarım hepiniz iyisinizdir MİRANDACIM tebrik ederim seni RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.TUPBABY seninde transferin oldu sanırım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım.
Etmemmi canım dualarım bu yolda emek veren herkes için
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm bana dua et olur mu ?
Ewet ya tubişimde alsa bebişlerini gelse hep beraber gün saysak ne güzel olur inşş herşeyi yolunda ilerliyordur
Allah razı olsun lunacım çok şükür bu günleride gördüm kız erkek farketmez tatlım ya inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.ay canım benim cok sukur keseyi gormussun zaten kısmetse bi dahakine kalp atısını da duyarsınız daha erken bitanem...ama inan insallah her sey cok guzel gececek ve bence senin bir oglun olacak
gecmis olsun canım insallah iyisindir?
selam canım sen nasılsın? nasıl gidiyor her sey tatlım??? anlat biraz
beni sormussun sagolasin, ben persembe son dogum kontrol hapımı alacagım ve kismetse haftasonu regl olurum, 2. gunde de doktora gidecegim bakalım hayırlısı insallah bu ay yapar tup bebegi, gecen ay yapmadı rahmini tam puruszsuz gormek istiyorum dedi herhalde kurtajdan sonra tam toparlanamadı.. dua edin kızlar hayırlı olacaksa bu ay olsun tedavi..
vallahi canım AdaEge'cigimin de enlattıgı gibi 5. gun blast tek embriyo ikiz olabiliyor bolunup ve bence senin degerin bana biraz yuksek geldi
benim 5+2 iken 1300 civarıydı ... sen de yaklasmıssın yani:)) hadi hayırlısı , eger tek yumurta ikizi olacaksa biliyorsun aynı cinsiyet olacaklar ve tıpatıp benzeyecekler ayy cok heyecanlı.. du bakalım doktorun ne diyecek?
canım moral bozmak yok ne olur hadi sen hepimize en guzel tavsiyeleri verensin.. her sey cok guzel gececek insallah, test gunun ne zamandı tatlım? 12 si mi? hatırlayamadım tam
bu arada ben de dun aksam ruyamda transferim gerceklesmis resmen alt bolgemde bir agrı hissediyorum.. cok sasırtıcı bir duygu cunku gecen transferde ilk gun dısında hicbir agrım sızım olmadı .. resmen ruyamda agrı hissettim.. Allah hayırlasa vesile etsinn
Doğru söylüyorsun tatlım ama elimde değil
Test tarihim 16 şubatbu stres beni 1 hafta sonra hastanelik yapar kesin .
Belirti belirti deniliyor deli olucam sürekli aynada göğüslerime bakmaktan bir hal oldum
Benim 2.3.4.5. gün bacaklarım çok ağrıdı yanında bel ve kasık ağrılarım da oldu ama çok değil
Öncesinde test yapma istediğim hiç yok inatla 16 şubatı bekliycem .
Sizlerinde psikolojisini bozuyorum özür dilerim
AMİN canım iyi dileklerin teşekkür ederim ben daha iyiyim sen kendine dikkat et test gününe kadar sakın kafan bişeyler takma.Sağol cnm benim beklemedeyim işte
Doktora gitmişsin önemli birey değilmiş herhalde diğer topikte okudum ama ne olursa olsun işin içine kanama girince insan tedirgin oluyor seni anlıyorum.
Lütfen dinlen ve kafana takma canım bundan sonra herşey çok güzel ilerleyecek inş
Gözünaydın canım kalp tışlarını duyduğun anda donup kalıyosun o duyguyu sana anlatamam bu ses o küçüçük fasulye tanesinden nasıl çıkıyo diyosun RABBİM hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin.Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
Gözünaydın canım bebişler yolda geliyo desene sen bu heyecanla 2 haftayı bakalım nasıl geçireceksin kendine dikkat et.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinnnnnnn kesesini gördükkkkkkkkkkkkk....evt 2 kese gördükkkkkkkkkk...doktora dedimki hani kalp atışları bakmıycazmııı.....oda güldü dediki istersen elini ayagınıda göstereyimm..kalp atışı için 2 hafta sonuna randevu verdiler....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinnnnnnn kesesini gördükkkkkkkkkkkkk....evt 2 kese gördükkkkkkkkkk...doktora dedimki hani kalp atışları bakmıycazmııı.....oda güldü dediki istersen elini ayagınıda göstereyimm..kalp atışı için 2 hafta sonuna randevu verdiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?