Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ay canımm cok sevindimm superrrr ikizlerrrr Allah saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin.. bebislerini kucagina alirsin insallah bitanem tek embriyo muydu hatırlamıyorum bi sorayım dedim

LUNACIM iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah bu sefer tedavinde bir problem çıkmaz canım herşey yolunda gider .
aman cok sukur canım sevindim gecmis olsun, bu arada iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim yarın son hapımı alıyorumm

Arkadaşlar bugün benim dondurulmuş embriyo transferimde 12.günüm cumartesi test yaptırıcam.Ama dünden beri kasığımdan bacağıma vuran şiddetli bir ağrım var,hiçbir belirtimde yok lekelenme dahi olmadı bir önceki denememde yine böyle ağrım olmuştu ve dış gebelik gerçekleşmişti?Ne dersiniz yine böyle birşey olmuş olabilir mi?Yarın test yaptırsam mı?

teşekkür ederim canım...bana 3 embriyo konuldu..ikisi tutdu heralde...bakalım kalp atışınıda duyunca rahatlıycammm...herkese teşekkür ederimmm...

07eslem cnm valla ben bir ağlak durumdayım ki sorma bir şeye kızdım ağla ağlaa kendime gelemedim iş yerindeyim birde neyse ama iyiyim bomba gibiyim
Yarın büyük gün desene tatlım aman bendede leke faalan yok
Ben dün idrar testi aldırdım eşime sonra dedim ki al sen bunu sakla yoksa ben yapar moralimi bozarım

sweetwitchy benimde bugün 8. günüm bende de bacak ağrısı oluyor hayırlısı bakalım çok heyecanlı 15 gün hiç bitmek bilmiyor di mi ?

canım zaten benim bildiğim kadarıyla 12.gün test yapılıyo sen bilirsin. benimde 11.günüm o tür bi ağrı 2 gün önce bendede oldu umarım bi terslik yoktur.Umarım olumlu bi belirtidir bu.Korktum bak şimdi.

evet bencede test yapma ben yapmıştım ama...hatta dayanamayıp 10.gün yaptırdım yaa testi az kalmış seninkini çok merak ediyorumm..benimde bacak ve kasık agrım olmuştuu..sol tarafına yatki kan akışın olsun...kitapda okumuştum...yine söylüyorum konuş onlarla eşin elini koysun karnına pozitif düşünsünn...bol şans arkadaşım...

canım zaten benim bildiğim kadarıyla 12.gün test yapılıyo sen bilirsin. benimde 11.günüm o tür bi ağrı 2 gün önce bendede oldu umarım bi terslik yoktur.Umarım olumlu bi belirtidir bu.Korktum bak şimdi.

arkadaşlar korkmayın aynısı bende olduu..5.günden sonra test günüme kadar bacaklarım kasıldı batmalar oldu hatta eşime dedimki olmadı heralde bunlar normal agrılar degil hemen dış gebelige yordum hatırlarsınız sizede sordum..sonra sonuç ortada...bide neyi düşünürsen hayatında çekiyosun kendine..hemen o düşünceleri atın ve pozitif düşünün...

Bu dondurulmuş embriyo olduğu için 15.gün dediler bize yani 12 şubat hayırlısı olsun hakkımızda inşallah herşey yolunda gider birde bende hiçbir belirti yok ne leke ne uygu hali ne mide bulantısı acaba normal olan bumudur???Sende içini ferah tut umarım ağrılarımız normaldir...

saol canım inşallah bizde senin yolundan ilerleriz neyse zaten nihayet yarın sonucu öğrenicem Allahım inşallah pozitif olur dua edin.

Canım bende bunu sordum arkadaşlara hiçbibelirti olmadanda hamile kalan çok olmuş benimkiside dondurulmuş ama yine 12. gün dediler demekki her hastanede farklı Allah hakkımızda hayırlısını versin dualarımız kabul etsin inşallah.

bence test yaptır, 12.gününmüş çıkar sonucun, kötü şeyler getirme aklıma, bi kere öyle oldu diye yine öyle olacak değil, iyi düşün canım.

Sağol cnm hamiş arkadaşlarımızda olmasa biz nasıl moral bulucaz .
Hayatım daha 7 günüm var bu zaman geçmez zaten yarın veya cuma günü hastalanma zamanım bakalım zaman ne gösterecek :81:

selamm kızlarr nasılsınız? ben bugün iğnelere başladım hayırlısıyla adet olunca tekrar gidicem mart ayında transferim var inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlarr allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın

canımmmminanıyorum olucak üzme kıymetli canını lütfengüzel dileklerin için çok tşk.ler umarım öyle olur...

canım hayırlı olsun benimde transferimin 7.günü Allahım inşallah hayırlı haberler veririm.Hiçbir belirti yok.Bu arada şu meşhur listenize dahil etmemişsiniz beni aşkolsun..
canımmmmmgözden kaçırmışımdır af buyur bebemmm söz seni hamiş listesine alcam

canım bana dedigin gibi pozitif oll...benim ilk randevumda sen transferde olcan umarım herşey ikimiz içinde hayırlı olur...sana bol şans diliyorumm...bebişini al gelll...bekliyoruz..
ah canımmmm pozitifim şimdilik hayırısını diliyor ve bekliyorummm sağolcanımmm inşallah bebeklerimle döneriz araızaikizlerin e duacıyım
Canım benim hadi bakalım çok sevindim bu habere inşallah hayırlısıyla bebişi kap gel dualarım seninle
tamam bekleyin biziiii
kızlar cemrenin sonucu negatifmiş ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum ne olur ona destek verin moral verin çok üzgün
susmak en doğrusu galiba sadece arkadaşııma sabır diliyorum güç diliyorum

pıtırcııııkkkkkk
mirandaaaaaa
eylüüüüüüüüüüüüülllllllllll
yeni hamişler hamiş adaylarııııı
kalpatışı duyan kese gören altın bulan herkesiçin oynattık dansözleriiiiii piyuuuuuuuvvvvvv sırabizde haydi bolca duaaaaaaaa

haydii bakalım benden bu kadar şimdilik yeni hamişlerle karşılaşayım bidahaki geişimde bu arada ben poitifle dönersem bana nuri alçoyu oynatın taaammıı
öpüyorum hepinizi
dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…