canımmmminanıyorum olucak üzme kıymetli canını lütfengüzel dileklerin için çok tşk.ler umarım öyle olur...
canımmmmmgözden kaçırmışımdır af buyur bebemmmsöz seni hamiş listesine alcam
ah canımmmm pozitifim şimdilik hayırısını diliyor ve bekliyorummm sağolcanımmm inşallah bebeklerimle döneriz araızaikizlerin e duacıyım
tamam bekleyin biziiii
susmak en doğrusu galiba sadece arkadaşııma sabır diliyorum güç diliyorum
teşekkürler canımmmhayırlı sonuçlanır inşallahhhhh
ayıpsın annem yapmammı gıııı
canımmmm benimmmm üzülme ne olur allah eşinin senin canına sağlık versin tez zamanda mucize vresin rabbim sabırlı ol güçlü ol belkide vakti değildi
ayyyyyyyyyy senideo içindeki mercimekleride yerim yaaaaaa ne güzel yazmışsııın inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pazartesi aranızdayıım burda dinleneyim bolca diyorum pzar gecesi evimde olucam inş...sayarık günleri bebemmm
Of kızlar ben neden böyle oldum sanki daha önce başımdan tedavi geçmemiş gibi kötü kötüdüşüncelerdeyim [/QUOTE
canıımmmmmmmmm tşkler beklemedeyim 10 gün kaldı ama nedense sakinim ya bişiler olmuş bana hayra alamettir inşallahh:18::18::18::18:
darısı başımıza artık dimi şekercim
hydi hayırlı olsun canımmm gönlünce olsun herşey
Tubişim o listeye beni ekleyemeyeceksin çoook üzgünüm dün akşam test yaptım negatif çıktı.Bugünde kan tahliline hiç gerek yok diye düşünüyorum zaten o testlerde sanırım pozitifi göremiycem.Allah tan hayırlısını diliyorum.Sonuç bekleyen arkadaşlarım umarım benim gibi hayal kırıklığına uğramaz.Hamile olan arkadaşlarımıda Allah korusun yardımcıları olsun.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinnnnnnn kesesini gördükkkkkkkkkkkkk....evt 2 kese gördükkkkkkkkkk...doktora dedimki hani kalp atışları bakmıycazmııı.....oda güldü dediki istersen elini ayagınıda göstereyimm..kalp atışı için 2 hafta sonuna randevu verdiler....
Allah kalp atışlarınıda duyanı nasip etsin canım benimm ben 21 şubatta gidicem bakalım sen ne zaman gidiceksinmiranda biz seninle hemen hemen arka arkaya gidicez...dr...bu 2 hafta nasıl gecicekk....ALLAHIM HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU.İNŞALLAHHH ALLAHIM TAMAMINADA ERDİRİR...
Özlemcim canım idrarda çıkmaz o ki sen sabah idrarıyla bile yapmamışsın canım ben pozitifi kanda gördüğüm ve değerimin çok yüksek olması halde çok çok silikti lütfen kalbini bozma rabbim hayırlısını verecek kan tahlilini yaptır lütfenTubişim o listeye beni ekleyemeyeceksin çoook üzgünüm dün akşam test yaptım negatif çıktı.Bugünde kan tahliline hiç gerek yok diye düşünüyorum zaten o testlerde sanırım pozitifi göremiycem.Allah tan hayırlısını diliyorum.Sonuç bekleyen arkadaşlarım umarım benim gibi hayal kırıklığına uğramaz.Hamile olan arkadaşlarımıda Allah korusun yardımcıları olsun.
Allah kalp atışlarınıda duyanı nasip etsin canım benimm ben 21 şubatta gidicem bakalım sen ne zaman gidiceksin
Özlemcim canım idrarda çıkmaz o ki sen sabah idrarıyla bile yapmamışsın canım ben pozitifi kanda gördüğüm ve değerimin çok yüksek olması halde çok çok silikti lütfen kalbini bozma rabbim hayırlısını verecek kan tahlilini yaptır lütfen
07eslem yapma cnm lütfeen hep okuyoruz idrar testlerinin güvenilir olmadığını kan testi yaptırmalısınod moralim bozuluyor böyleee yapma lüüütfeeeen
selam arkadaşlar öncelikle hamilelere hayırlı bir şekilde allah tamamına erdirsin diyorum. ben 5 şubatta dondurlmuşlarımın transferi için tedaviye başladım. folbiol ve coraspirin alıyordum 5 şubatta günde 3 defa estroferm diye bir ilaca başladım deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum bu doz biraz fazla değilmi ve yanın da başka ilaç almıyorum sizdede böyle mi olmuştu?? 16 şubatta kontrol randevum var umarım herşey yolunda gider. Sonuç bekleyenlere ve tedavi aşamasında olanlara iyi şanslar diliyorum.
eslem'cigim moralini bozma canım du bakalım kan testin ne diyecek? ben ona bakarsan regl olmustum gectigimiz hamilelik doneminde... ama bi baktım hamileymisim.. yani ne olacagi belli degil ki kaldı ki idrar testi ne kadar gecerli bir test?
Allah askına ben degerim 1350 iken yaptım sırf o cizgiyi gorebilmek icin icimde uhde kalmıstı hemen cart diye de cıkmamıstı ustelik clearblue marka idi pahalı olanlardan..
yani kendini boyle seylerle yıpratma.. kan testi her eyin gostergesidir tatlım.. bol sans:13:
eslemcim kendine ve bebeğine büyük haksızlık ediyorsun. gece yapılan testten ne hayır bekliyorsun, sabah idrarı olması lazım bu bir.
ikincisi ise ikizlerine hamile olan bir arkadaşım usg keselerini gördükten sonra bile idrar testinde inanılmaz silik görmüştü pozitifi, öncesini söylemiyorum bile tık yoktu. lütfen yarın kan testine kadar umudunu kaybetme.
İnşallah sizin söylediğiniz gibi olur, inşallah testte çıkmamıştır. o kadar çok isterimki bunu zaten mucize olur heralde.Yinede eğer burda beni uyarmasaydınız gerçekten yarın tahlile gitmeyecektim.
Kızlar hepinizi seviyorum bu arada sabah işe gelirken berbat durumdaydım bana moral verdiniz.
eylülcüm ben sana bişi sormak istiyorum.
şimdi ben de dondurulmuş tedavisi görüyorum. Melatonin ve elevit kullanmaya ne zaman başlamıştın.
18 mARTTA düşünülüyor transferim. Estrofeme başladığın gün mü kullanmıştın. Ben de kullanmayı düşünüyorum da vitamin ve melatoninin uyku sorunum var duyduğuma göre melatonin iyi geliyomuş. Uykusuzluktan yorgun düşüyürom işyerinde
İnşallah sizin söylediğiniz gibi olur, inşallah testte çıkmamıştır. o kadar çok isterimki bunu zaten mucize olur heralde.Yinede eğer burda beni uyarmasaydınız gerçekten yarın tahlile gitmeyecektim.
Kızlar hepinizi seviyorum bu arada sabah işe gelirken berbat durumdaydım bana moral verdiniz.
moralini bozma arkadaşım..herkeste çıkcak diye bi kural yokki...bura okadar çok okudukki çıkmayıpda kanda çıkan...bence vakit kaybetmeden yaptırr..ögrenn...bizde bekliyoruzz..
bu mesajı okumadım sayıyorumm lütfen kan tahlili ver bizi sevindir haydi daha göbek atıcaz yaaaaaTubişim o listeye beni ekleyemeyeceksin çoook üzgünüm dün akşam test yaptım negatif çıktı.Bugünde kan tahliline hiç gerek yok diye düşünüyorum zaten o testlerde sanırım pozitifi göremiycem.Allah tan hayırlısını diliyorum.Sonuç bekleyen arkadaşlarım umarım benim gibi hayal kırıklığına uğramaz.Hamile olan arkadaşlarımıda Allah korusun yardımcıları olsun.
ayyy canııııımmmmmmmmmmmmm takipte edermiiiişşşşş nasıl mutlu oldum bilemezsin önemsendiğimi hissettirdin sağol yaTubişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sen aldın mı bebişşleriniiiii diğer topikten okudum transferin olmuş 8 şubattahemdeee 2 tane minişşş konmuşş göbişiiineeeeeeeeeeeeeee harika haber bu tatlımm
Sen kendini çok yorma bol bol dinlen pazar günü yola çıkacakmışsın herhalde lüütfen dikkat et kendineeeee 20 şubatta güzel haberini bekliyorum
Kızlar dün de yazmıştım bugün transferimin 13.günü normalde 15.gün yani cumartesi kan testi yaptırmamızı istemişlerdi ama dayanamadım bugün verdin kan sonuç çıkmış ve 1828 sonucun ama kafam katıştı 13.güne göre çok yüksek değilmi tek embriyoydu ve 5.gün embriyosuydu.Bu kadar yüksek sonuç alan varmı acaba???
Canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun.RABBİM bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım.selamm kızlarr nasılsınız? ben bugün iğnelere başladım hayırlısıyla adet olunca tekrar gidicem mart ayında transferim var inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlarr allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın
İyi dileklerin için teşekkürler canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun estrofemin dozunu çok yüksek değil ben 3 le başladım sonra 4 eçıkardılar transferr yapıldığı zamanda günde 5 tane içmeye başladım halada devam ediyorum.selam arkadaşlar öncelikle hamilelere hayırlı bir şekilde allah tamamına erdirsin diyorum. ben 5 şubatta dondurlmuşlarımın transferi için tedaviye başladım. folbiol ve coraspirin alıyordum 5 şubatta günde 3 defa estroferm diye bir ilaca başladım deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum bu doz biraz fazla değilmi ve yanın da başka ilaç almıyorum sizdede böyle mi olmuştu?? 16 şubatta kontrol randevum var umarım herşey yolunda gider. Sonuç bekleyenlere ve tedavi aşamasında olanlara iyi şanslar diliyorum.
Canım gözünaydın RABBİM bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Tahlil sonucun yüksek çıktığına göre , ikizlerin geliyo canım. Benim tahlil sonucum 845.20 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2300 kusur çıkmıştı benimkilerde ayrı yumurta ikizi tekrar gözünaydın.Kızlar dün de yazmıştım bugün transferimin 13.günü normalde 15.gün yani cumartesi kan testi yaptırmamızı istemişlerdi ama dayanamadım bugün verdin kan sonuç çıkmış ve 1828 sonucun ama kafam katıştı 13.güne göre çok yüksek değilmi tek embriyoydu ve 5.gün embriyosuydu.Bu kadar yüksek sonuç alan varmı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?