Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

07eslem yapma cnm lütfeen hep okuyoruz idrar testlerinin güvenilir olmadığını kan testi yaptırmalısın od moralim bozuluyor böyleee yapma lüüütfeeeen

Tubişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sen aldın mı bebişşleriniiiii diğer topikten okudum transferin olmuş 8 şubatta hemdeee 2 tane minişşş konmuşş göbişiiineeeeeeeeeeeeeee harika haber bu tatlımm
Sen kendini çok yorma bol bol dinlen pazar günü yola çıkacakmışsın herhalde lüütfen dikkat et kendineeeee 20 şubatta güzel haberini bekliyorum

Son düzenleme:

miranda biz seninle hemen hemen arka arkaya gidicez...dr...bu 2 hafta nasıl gecicekk....ALLAHIM HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU.İNŞALLAHHH ALLAHIM TAMAMINADA ERDİRİR...
Allah kalp atışlarınıda duyanı nasip etsin canım benimm ben 21 şubatta gidicem bakalım sen ne zaman gidiceksin
Özlemcim canım idrarda çıkmaz o ki sen sabah idrarıyla bile yapmamışsın canım ben pozitifi kanda gördüğüm ve değerimin çok yüksek olması halde çok çok silikti lütfen kalbini bozma rabbim hayırlısını verecek kan tahlilini yaptır lütfen

Canım bilmiyorum sonuçta öyle olsa da silik bile olsa çıkmazmıydı çünkü 11. gün yaptım. hiçbişey çıkmadı o kadar moralim bozukki ilaçlarımı bile kullanmadım evde bıraktım zaten bugünde izin alamam yarın belki giderim ama resmen çöktüm.

selam arkadaşlar öncelikle hamilelere hayırlı bir şekilde allah tamamına erdirsin diyorum. ben 5 şubatta dondurlmuşlarımın transferi için tedaviye başladım. folbiol ve coraspirin alıyordum 5 şubatta günde 3 defa estroferm diye bir ilaca başladım deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum bu doz biraz fazla değilmi ve yanın da başka ilaç almıyorum sizdede böyle mi olmuştu?? 16 şubatta kontrol randevum var umarım herşey yolunda gider. Sonuç bekleyenlere ve tedavi aşamasında olanlara iyi şanslar diliyorum.

07eslem yapma cnm lütfeen hep okuyoruz idrar testlerinin güvenilir olmadığını kan testi yaptırmalısın od moralim bozuluyor böyleee yapma lüüütfeeeen

moralini bozma canım senide etkilemek istemem senin olcak hep böyle düşün.Bende çok umutluydum ama malesef yarın yine gidip yaptırıcam.Ama sadece yaptırmış olmak için yaptırıcam.

3 estrofem çok değil canım bende ilk tedavimde öyle almıştım, daha fazla alanlarda var bildiğim kadarıyla endişelenme umarım güzel sonuç alırsın

eslem'cigim moralini bozma canım du bakalım kan testin ne diyecek? ben ona bakarsan regl olmustum gectigimiz hamilelik doneminde... ama bi baktım hamileymisim.. yani ne olacagi belli degil ki kaldı ki idrar testi ne kadar gecerli bir test?
Allah askına ben degerim 1350 iken yaptım sırf o cizgiyi gorebilmek icin icimde uhde kalmıstı hemen cart diye de cıkmamıstı ustelik clearblue marka idi pahalı olanlardan..
yani kendini boyle seylerle yıpratma.. kan testi her eyin gostergesidir tatlım.. bol sans:13:

Lunacım saol canım ben bişey değişeceğini zannetmiyorum ama sadece yaptırmamış olmamak için yarın yaptırıcam. ben bidaha denemeyi düşünmüyorum ama sizlerin bunu yaşamaması tek dileğim çünkü sadece yaşayan anlar diye düşünyorum.ben sıramı savdım sıradakilerin mutlu haberleriyle mutlu olmayı bekliyorum.Güzel haaberler verin bana moralim düzelsin inşallah.

eslemcim kendine ve bebeğine büyük haksızlık ediyorsun. gece yapılan testten ne hayır bekliyorsun, sabah idrarı olması lazım bu bir.

ikincisi ise ikizlerine hamile olan bir arkadaşım usg keselerini gördükten sonra bile idrar testinde inanılmaz silik görmüştü pozitifi, öncesini söylemiyorum bile tık yoktu. lütfen yarın kan testine kadar umudunu kaybetme.

İnşallah sizin söylediğiniz gibi olur, inşallah testte çıkmamıştır. o kadar çok isterimki bunu zaten mucize olur heralde.Yinede eğer burda beni uyarmasaydınız gerçekten yarın tahlile gitmeyecektim.
Kızlar hepinizi seviyorum bu arada sabah işe gelirken berbat durumdaydım bana moral verdiniz.

eylülcüm ben sana bişi sormak istiyorum.
şimdi ben de dondurulmuş tedavisi görüyorum. Melatonin ve elevit kullanmaya ne zaman başlamıştın.
18 mARTTA düşünülüyor transferim. Estrofeme başladığın gün mü kullanmıştın. Ben de kullanmayı düşünüyorum da vitamin ve melatoninin uyku sorunum var duyduğuma göre melatonin iyi geliyomuş. Uykusuzluktan yorgun düşüyürom işyerinde

ben eleviti tedavi için konuşmaya gitdigimde verdiler yaklaşık 5 ay olmuştur.gece yatmadan alıyorum yoksa acıktırıyor kilo aldırıyor..yum.top.öncesinde melatonin ,dhea,estrofem.kullanmaya başladım.estrofemi önce 3 tane aldım transferden sonra 5 tane çıktıı..ama transferden sonra melatonini bıraktırdı doktor.keselerden sonrada dhea yı bıraktım.bu ikisinide araştırdım..hücreleri ve yumurtaları besleyip geliştiriyomuş.kalitesini artırıyomuşşş..hiçç uyku sorunum olmadıı..bu arada coraspinde kullanıyorum hala..

moralini bozma arkadaşım..herkeste çıkcak diye bi kural yokki...bura okadar çok okudukki çıkmayıpda kanda çıkan...bence vakit kaybetmeden yaptırr..ögrenn...bizde bekliyoruzz..

moralini bozma arkadaşım..herkeste çıkcak diye bi kural yokki...bura okadar çok okudukki çıkmayıpda kanda çıkan...bence vakit kaybetmeden yaptırr..ögrenn...bizde bekliyoruzz..

tamam canım son bi umut bende inşallah diyorum.İnşallah vardır ama çıkmamıştır.

Kızlar dün de yazmıştım bugün transferimin 13.günü normalde 15.gün yani cumartesi kan testi yaptırmamızı istemişlerdi ama dayanamadım bugün verdin kan sonuç çıkmış ve 1828 sonucun ama kafam katıştı 13.güne göre çok yüksek değilmi tek embriyoydu ve 5.gün embriyosuydu.Bu kadar yüksek sonuç alan varmı acaba???

bu mesajı okumadım sayıyorumm lütfen kan tahlili ver bizi sevindir haydi daha göbek atıcaz yaaaaa

ayyy canııııımmmmmmmmmmmmm takipte edermiiiişşşşş nasıl mutlu oldum bilemezsin önemsendiğimi hissettirdin sağol yaevet yavrucuklar içimdedir inşallahh..bol bol yatmaktayım şiştim valla pazar gidiyorum ama uçakla gidicem çok sarsmaz yorucu olmaz heralde bu arada test günüm 20 şubat hafta sonuna geliyo ben 18 inde yaptırırım heralde:44:seninki 16 şubattı emiii pembiş haberi alıcaz gibime geliyo snedne haydi hayırlsıı heyecanla bekliyorummm
tebriklerrr bence düşünme bunları tadını çıkar hamilesinnnnnnnnnnn

dahaönce duymuştum tek embriyo ikizi olduğunu belki ikizdir kimbilir haydi allah tamamına erdirsin canım darısı bize

,]

Canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun.RABBİM bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım. İyi dileklerin için teşekkürler canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun estrofemin dozunu çok yüksek değil ben 3 le başladım sonra 4 eçıkardılar transferr yapıldığı zamanda günde 5 tane içmeye başladım halada devam ediyorum.
Canım gözünaydın RABBİM bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Tahlil sonucun yüksek çıktığına göre , ikizlerin geliyo canım. Benim tahlil sonucum 845.20 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2300 kusur çıkmıştı benimkilerde ayrı yumurta ikizi tekrar gözünaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…