UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.MİRANDA...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7.RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
8.GÖZDEMM.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
9GNCAM..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
10 EYLÜL35.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
11 PITIRCIK.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TRANSFER OLACAK ŞEKERLERR
.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
.Befair................................................................................................................31 Aralık
Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................BEKLEMEDE
.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
12
SWEETWİTCHY.....................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
.Befair................................................................................................................31 Aralık
Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................BEKLEMEDE
.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
Kızlar dün de yazmıştım bugün transferimin 13.günü normalde 15.gün yani cumartesi kan testi yaptırmamızı istemişlerdi ama dayanamadım bugün verdin kan sonuç çıkmış ve 1828 sonucun ama kafam katıştı 13.güne göre çok yüksek değilmi tek embriyoydu ve 5.gün embriyosuydu.Bu kadar yüksek sonuç alan varmı acaba???
Tebrik ederim değerin çok güzel, belkide tek yumurta ikizlerin olacaktır.
Kızlar dün de yazmıştım bugün transferimin 13.günü normalde 15.gün yani cumartesi kan testi yaptırmamızı istemişlerdi ama dayanamadım bugün verdin kan sonuç çıkmış ve 1828 sonucun ama kafam katıştı 13.güne göre çok yüksek değilmi tek embriyoydu ve 5.gün embriyosuydu.Bu kadar yüksek sonuç alan varmı acaba???
hani ben neredeyim bu listedeeeUMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
12
SWEETWİTCHY.....................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Kızlar değerim 754 müş bi terslik yoktur dimi.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
heyooooooooçok sevindim ilk tebrik eden ben olayım seni,bak gördünmü boşuna üzülmüşsün,tebrikler arkadaşım.
inanmıyorummmmmmmmmmm
canım bak gordun mu dunden beri hepimiz aynı seyi soyluyorduk ohh be o kadar rahatladım ki anlatamam ohhh ohhhhhhhh
canım benim Allah tamamına erdirsinn
sana dedim benim deger 1350 iken bile ikinci cizgi cart diye cıkmamıstı biraz bekledikten sonra cıkmıstı yani bu idrar testlerine takmayın kızlar..
cok sevindim.. 1 gunluk stresini hemen dagıt sekercim ohh gez tozzz
yahu bu topic superrr ugurlu geldi kızlar di mii
her gun bir hamile haberi!! ay cok sevindim vallahi:86::86::86:
Ayy sen ne diyosun biz sabahtan beri ağlıyoruz bide nagatif diye üzülüp bu hberi almak çok güzel.
Canım senin içinde dua ediyorum Rabbim aynı haberi 16 sında sanada aynı hberi almayı naasip etsin
saol canım darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah
amin bitanem varya eğer siz beni uyarmasaydınız gitmeyectim tahlile canlarımm darısı hepinizin başına Allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın şükürler olsun.
Ayy sen ne diyosun biz sabahtan beri ağlıyoruz bide nagatif diye üzülüp bu hberi almak çok güzel.
Canım senin içinde dua ediyorum Rabbim aynı haberi 16 sında sanada aynı hberi almayı naasip etsin
eslemcim hemen hemen aynı zamanlrda tedavıdeydik canım cooook sevındımm
değerin cok cok gusel saglıklı bı gebelık gıbı goukuo
5.gun embriyosuydu aslında cok yuksek bı değer ve ıdrarda nasıl cıkmıo hiç guvenmemek lasım demekki
kaçıncı gundu bugun cnm ikiz olmasın:)))))
Ben şimdide 16 şubat hiç gelmesin istiyorum dedim ya sinirlerim yıprandı herhalde ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmiyorumama senin haberin ilaç gibi geldi tatlım ya nasıl sevimdim anlatamam seninde 15. gün değilmiydi test günün bugün kaçıncı günün cnm ?
yok cnm benimkisi 5.gün embriyosu değil 2.gündü bugün transferden sonra 13. günüm saol cnm
ikizmi inşallah hiç hayır demem Allahın mucizeleri büyük
canım 12. gündü testim ben gitmedim dün bugün gittim lütfenn olumlu düşün olur tatlım bide bol bol dua et.
ayy süer bir değer ozaman canım eğer 12.günde 600 ustu ndeyse ikiz olabılır denır
seın 2.gun embriyosuymus bide maşaşşalahh cnm belki bölünmüş tek yumurt ikizi olmustur
benımde pazartesı tst günüm beklıorum bakalım canım bazen her an regl olacakmış gibi ağrım oluo ama hayırşlısı bakalım bakalım mevlam neyşlers4e güsel eyler
canım inşallah sende alırsın güzel haberleri bu ağrılar bendede olmuştu hep güzel düşünelim ve en büyük etken dua bence biz birbirimizi hiç tanımıyoruz ve birbirimiz için dua ediyoruz.Allahım kimseniin kucağını boş bırakmasın inşallah benimkinide tammına erdirir.Henüz herşey bitmiş değil her an korku içindeyim neredeyse tuvalete bile gitmicem:)
Cnm dondurulmuş embriyo değilmiydi ? Kusura bakma senide sıkıyorum işte bende umut arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?