merhaba kızlar dün cok şükür bebişimizi aldıkk,hayırlısı olur inşallah ayın 22 sinde sonuçlar belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum...
kızlar bugün çok üzgünüm..sabah günlük ignemi yaptırdım.eve geldim yarım saat sonra su gibi kanama olduuu.hemen klinigi aradım.ikiz gebeliklerde olur dediler aspirini kes,yatakdan çıkma dediler..şimdi dinleniyorumm..başımda çok agrıyorr...sizce bebişler bırakıyomu beniii...biraz azaldııı kanamam..hemşire parça gelmedigi müddetçe önemli degil dedi ama..bide size sorayım dedimmm..
kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Kızlar değerim 754 müş bi terslik yoktur dimi.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
ben sana ne demiştim şekerim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun[/I]
kızlar bugün çok üzgünüm..sabah günlük ignemi yaptırdım.eve geldim yarım saat sonra su gibi kanama olduuu.hemen klinigi aradım.ikiz gebeliklerde olur dediler aspirini kes,yatakdan çıkma dediler..şimdi dinleniyorumm..başımda çok agrıyorr...sizce bebişler bırakıyomu beniii...biraz azaldııı kanamam..hemşire parça gelmedigi müddetçe önemli degil dedi ama..bide size sorayım dedimmm..
Tebrikn ederim canım hayırlı olsunKızlar dün de yazmıştım bugün transferimin 13.günü normalde 15.gün yani cumartesi kan testi yaptırmamızı istemişlerdi ama dayanamadım bugün verdin kan sonuç çıkmış ve 1828 sonucun ama kafam katıştı 13.güne göre çok yüksek değilmi tek embriyoydu ve 5.gün embriyosuydu.Bu kadar yüksek sonuç alan varmı acaba???
ÖZLEMCİMM demedimmi canım sana şükürler olsun Rabbime bak ne güzel bir değerin avr maşallah sübhanallah allah dualarımızı kabul etti canım çok mutlu oldum inankızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
Tebrikn ederim canım hayırlı olsun
ÖZLEMCİMM demedimmi canım sana şükürler olsun Rabbime bak ne güzel bir değerin avr maşallah sübhanallah allah dualarımızı kabul etti canım çok mutlu oldum inan
Canım bol bol dinlen su iç ayaklarını biraz havaya kaldırarak uzan inşallah bir sorun çıkmadan atlatacaksın canım
,]
Canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun.RABBİM bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım.
İyi dileklerin için teşekkürler canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun estrofemin dozunu çok yüksek değil ben 3 le başladım sonra 4 eçıkardılar transferr yapıldığı zamanda günde 5 tane içmeye başladım halada devam ediyorum.
Canım gözünaydın RABBİM bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Tahlil sonucun yüksek çıktığına göre , ikizlerin geliyo canım. Benim tahlil sonucum 845.20 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2300 kusur çıkmıştı benimkilerde ayrı yumurta ikizi tekrar gözünaydın.
canım hayırlısı olsun.. bak herkes bu aralar aynı seyi yapıyor sen de yap ben en son miranda arkadasımızdan hatırlıyorum, 5. gune kadar ananas ye, muşmula, kabak cekirdegi :)
bir de anneeee anne oluyorum u oku :)
bol bol dua et umit et.. gerisi Yaradan'dan..
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.MİRANDA...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7.RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
8.GÖZDEMM.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
9GNCAM..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
10 EYLÜL35.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
11 PITIRCIK.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
12 SWEETWİTCHY.....................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
13 07ELSEM............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TRANSFER OLACAK ŞEKERLERR
.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
.Befair................................................................................................................31 Aralık
Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................BEKLEMEDE
.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
bitaneeem kusura bakma lütfeeen sıkça takipetmiyorum listeyi hangi bölüme yazmamı istersin de bakem geçenlerde sormuştum hatta hamiş sanmıştım seni yanlışmı hatırladım yoksaani ben neredeyim bu listedeee
kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
aaay maşalllaaaaaahhhtebriler çok sevindiim çoookkkk aynı merkezin hastayızızgalliba onun içinde ayrıca sevindimmm ikiz bebikmi geliyo acep ayy hayırlı olsun canım çok mutlu oldum gözünüz aydın haydi sür ayağını ardından dökülelim bizde patır patırr
hayat böle garip işte aynıanda hem sevinip hem hüzünlendim canım büyük geçmiş olsun stres yapmamaya çalış allaha emanet et inşallah sadece keseciklerinyerleşme kanamasıdır onca ilaç kullanıyosun tutunması düşmemesi için iğneler kullanıyosuun çok iyi merkezlerde tedavi oldun muradına erdin inşallah tamamınada ericeksin dualarım seninle bolca yat di,nlen dikkatet dua et hayırlı haberlerle gel inşallahhhkızlar bugün çok üzgünüm..sabah günlük ignemi yaptırdım.eve geldim yarım saat sonra su gibi kanama olduuu.hemen klinigi aradım.ikiz gebeliklerde olur dediler aspirini kes,yatakdan çıkma dediler..şimdi dinleniyorumm..başımda çok agrıyorr...sizce bebişler bırakıyomu beniii...biraz azaldııı kanamam..hemşire parça gelmedigi müddetçe önemli degil dedi ama..bide size sorayım dedimmm..
elseeeeeemm
canım dansözleri oynatıcam ama eeylülün güzel haberini bekliyorum sende okeylersen kutlamanı bi kaç gün erteliyorum olurmu taze anneciikkk
tup bebyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım bız senınle aynı zamanda tedavı olmustun masallah donmus denemeye baslamıssın canımsın
sıkılma benım tutmadıgı zamandada atesler basmıstı sancılarım olmustu tuttugu zamandada aynı hısler olmustu sen canını sıkma bunlara canımsın
bende ınsallah martta tedavıe baslıcam allah nasıp ederse
ınsallah senden guzel haberler beklıyorum canımsın aeo
Günaydın kızlaaaar nasılsınııııııııııız
Benim karnım ağrıyor dün gece aynı regli olduğum zamanki terlemem ve ateş basmam oldu bütün gece çok korktum wc ye istemeyerek gittim ama herhalde gelecek kırmızılar(( perşembe günü regli günümdü iğne geciktiriyor herhalde dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Bugün 11. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?