Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba kızlar dün cok şükür bebişimizi aldıkk,hayırlısı olur inşallah ayın 22 sinde sonuçlar belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum...

canım hayırlısı olsun.. bak herkes bu aralar aynı seyi yapıyor sen de yap ben en son miranda arkadasımızdan hatırlıyorum, 5. gune kadar ananas ye, muşmula, kabak cekirdegi :)

bir de anneeee anne oluyorum u oku :)

bol bol dua et umit et.. gerisi Yaradan'dan..

kızlar bugün çok üzgünüm..sabah günlük ignemi yaptırdım.eve geldim yarım saat sonra su gibi kanama olduuu.hemen klinigi aradım.ikiz gebeliklerde olur dediler aspirini kes,yatakdan çıkma dediler..şimdi dinleniyorumm..başımda çok agrıyorr...sizce bebişler bırakıyomu beniii...biraz azaldııı kanamam..hemşire parça gelmedigi müddetçe önemli degil dedi ama..bide size sorayım dedimmm..

Cnm çok geçmiş olsun lütfen strese sokma kendini bol bol dinlen Allahın izniyle birşey olmayacak Soru sormuşsun ama benim bilgim yok öpüyorum çok

Son düzenleme:

ben sana ne demiştim şekerim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun

canım geçmiş olsun içini ferah tut okumuştum hamilelik döneminde 2-3 kez kanama geçirenler bile varmış günlük ne iğnesi yaptırıyosun

Tebrikn ederim canım hayırlı olsun
ÖZLEMCİMM demedimmi canım sana şükürler olsun Rabbime bak ne güzel bir değerin avr maşallah sübhanallah allah dualarımızı kabul etti canım çok mutlu oldum inan

Canım bol bol dinlen su iç ayaklarını biraz havaya kaldırarak uzan inşallah bir sorun çıkmadan atlatacaksın canım

Evet cnm mucize gibi oldu dün ömrümden ömür gitti inşallah Allah yardımcımız olur tatlım tamamına erdirir. arkadaşlarımızada nasip eder inşallah gerçi ben hala şoktayım inanamıyorum.

canım telaşlanma, benim de benzer seyler oldugunda doktor bana "rahimde yerleşmek icin ugrasıyor keseler ve resmen kazıyorlar rahmi, bazen kazıdıklarında kılcal damarlara denk gelirlerse kan gibi akıntın olması normal onemli olan cık uzun surmemesi" demisti..
Rabbim yar ve yardimcin olsun tatlim
haberdar et biziii

Benim bir arkadaşım da aynen böyle olmuştu su gibi kanaması olmuştu ama çok şükür bebeği bırakmadı onu şimdi bir yaşını geçti maaşallah.Stres yapma bol bol dua et Allah yardımcımız olsun.

herkese teşekkür ederimm.dinleniyorummm şimdii.hayırlısııı olur inşallahh..eslem...duydum sonucunu çok sevindimmm...demiştik demiyorum çünkü herkes demiş zatennn...iyiki varsınız..igneyi sormuşsun prognyx gbi bişey...transferden sonra tutunmaya yardımcıı...

aminn canım inşallah allah hepimize anne olmayı nasip etsin

Sabırsızlıkla bekliyorum inşallahh olur dua etmekten baska bir sey gelmiyor elden...yiyorum ananas umarım işe yarar kızlarr...

elseeeeeemm
canım dansözleri oynatıcam ama eeylülün güzel haberini bekliyorum sende okeylersen kutlamanı bi kaç gün erteliyorum olurmu taze anneciikkk

elseeeeeemm
canım dansözleri oynatıcam ama eeylülün güzel haberini bekliyorum sende okeylersen kutlamanı bi kaç gün erteliyorum olurmu taze anneciikkk

olur bebem saol darısı başına inşallah hayırlısıyla sonuna kadar gider umarım akşam merkezdeydim senide sordum orda olsaydın görüşürdük ama yokmuşsun pazar sabahı tekrar kan tahlili olacak Allahım inşallah bi terslik olmaz...

Günaydın kızlaaaar nasılsınııııııııııız
Benim karnım ağrıyor dün gece aynı regli olduğum zamanki terlemem ve ateş basmam oldu bütün gece çok korktum wc ye istemeyerek gittim ama herhalde gelecek kırmızılar (( perşembe günü regli günümdü iğne geciktiriyor herhalde dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Bugün 11. günüm

Son düzenleme:
tup bebyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım bız senınle aynı zamanda tedavı olmustun masallah donmus denemeye baslamıssın canımsın
sıkılma benım tutmadıgı zamandada atesler basmıstı sancılarım olmustu tuttugu zamandada aynı hısler olmustu sen canını sıkma bunlara canımsın
bende ınsallah martta tedavıe baslıcam allah nasıp ederse
ınsallah senden guzel haberler beklıyorum canımsın aeo

Cnm nasılsın :))) Tedavine az kalmışş tedaviye başlamak ayrı bir mutluluk tedavi bitiminde bekleme süreci ayrı bir mutluluk,korku,endişe ne zor ne zor inan bana şöylee saatlerce ağlayasım var durmadan sinirlerim yıprandı Allahıma sığındım vakti zamanı gelmemişse zaten ne desem ne yapsam faydası yok.
Tek dileğim hepimizin biran önce bebeklerine kavuşması Hangi merkezde tedavini olacaksın cnm ?

Son düzenleme:

ya ben seni napsam acaba güzelim benimde adet günümde çok ağrım oldu ama ben adet olcam heralde demedim tutuyo heralde diye sevindim lütfen biraz daha rahat ol ve emin olki tamam oldu dediklerinde bile stres dvm ediyo onun için herşeyi oluruna bırak sadece hareketlerine dikkat et bazen yat bazen evin içinde yürü ama yatmakta yürümekte seni çok yoracak kadar uzun olmaasın kuzu olur Allahın izniyle mrk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…