ya ben seni napsam acaba güzelim benimde adet günümde çok ağrım oldu ama ben adet olcam heralde demedim tutuyo heralde diye sevindim lütfen biraz daha rahat ol ve emin olki tamam oldu dediklerinde bile stres dvm ediyo onun için herşeyi oluruna bırak sadece hareketlerine dikkat et bazen yat bazen evin içinde yürü ama yatmakta yürümekte seni çok yoracak kadar uzun olmaasın kuzu olur Allahın izniyle mrk etme
Canımsın :)))
İnan bana o kadar sinirlerim bozuk ki cnm elim karnımda dua okuyorum Allahıma sığındım ama ne biliyim sizleride çok sıktım biliyorum böyle yapmaya hakkım yok tedavide olan arkadaşlarımıda üzüyorum ama elimde değil sizi seviyorum iyiki varsınız
tupbaby canım benim, seni gördüğüme çok sevindim, nasılsın, tedavin ne durumda cnm, beni hatırlarsan 2,5 aylıkken kelbi durmuştu bebeğimin, şimdi ikinci tedaviye başlayacağım nisan ayında, sen nelre yaptın cnm, varmı bi geliişme, inşallah herşey gönlümüzce olur arkadaşım ya.... çok öpüyorum seni
yaaa kimesordunnn yarın sabahmı var tahlilin haydi kat kat artmış değerle gel..bu arada konukevi merkeze çok yakın arada sdece bi arsa var beklerim vaktin olursa müsait olursan çay yapayım sanaolur bebem saol darısı başına inşallah hayırlısıyla sonuna kadar gider umarım akşam merkezdeydim senide sordum orda olsaydın görüşürdük ama yokmuşsun pazar sabahı tekrar kan tahlili olacak Allahım inşallah bi terslik olmaz...
Günaydın kızlaaaar nasılsınııııııııııız
Benim karnım ağrıyor dün gece aynı regli olduğum zamanki terlemem ve ateş basmam oldu bütün gece çok korktum wc ye istemeyerek gittim ama herhalde gelecek kırmızılar(( perşembe günü regli günümdü iğne geciktiriyor herhalde dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Bugün 11. günüm
yaaa kimesordunnn yarın sabahmı var tahlilin haydi kat kat artmış değerle gel..bu arada konukevi merkeze çok yakın arada sdece bi arsa var beklerim vaktin olursa müsait olursan çay yapayım sana
Arkadaşlar kurtajdan kaç ay sonra tedavıye başlanıyor bunu yaşayanlar lutfen cevap verın
Sowaycım hatırlamaz olur muyum ? :))) Nisan ayına az kaldı tatlım dondurulmuş tedavisi mi olacaksın yoksa yeni tedaviye mi başlayacaksın cnm ? Umarım meleğin kardeşini getirir
Bende beklemedeyim cnm okumuşsundur yazılarımı kızlar benden çok çekiyor :26: :26: :26: :26:
Bugün 11. günüm 16 şubat test günüm olumlu olumsuz sonucumu zaten paylaşıcam sizlerle tatlım
Canım dur panik yok..Az kaldı..O adet ağrısı bende hala devam ediyo inan..
yaaa kimesordunnn yarın sabahmı var tahlilin haydi kat kat artmış değerle gel..bu arada konukevi merkeze çok yakın arada sdece bi arsa var beklerim vaktin olursa müsait olursan çay yapayım sana
Arkadaslar merhaba transferimin bugün 3.gunü crinone jel kullanıyorum.sabah jel kalintilari siyah birikinti seklindeydi,normal mı?sizde böyle bişey yaşadiysanız bana yardım edermisiniz.
bitaneeem kusura bakma lütfeeen sıkça takipetmiyorum listeyi hangi bölüme yazmamı istersin de bakem geçenlerde sormuştum hatta hamiş sanmıştım seni yanlışmı hatırladım yoksa
[/I]
şaka yapmıstım canım tabiiki yazarım, ben bugun cok sukur adet oldum simdi doktordan geliyorum , rahmim toparlanmıs cok sukur bu ay deneyebilecegiz cok umutluyummm
estrofem ile nihayet bugun ben de tanıstım ciciler
bence herkes bir durumunu ozetlese liste halinde daha iyi olacak kızlar.. benim kafam karıstı kim transfer yaptırdı kim adet oldu kim hamile :76:
ben baslatıyorum hadi bakalım devamı gelsin
Luna --- 2. deneme -- Acıbadem---- estrofeme bugun basladı
devam...??
bu arada hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun ve de kandilimiz mubarek olsun, Allah bu mubarek gunde dualarımızı kabul etsin canlarımm..
hamilelere sıhhat biz bekleyenlere de guzel havadisler verir Rabbim insallah!
Sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?