Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım hiiiç korkma bişey olmaz Allahın izniyle sana ne sorucam senin 13 ve 15.gün değerlerin nasıldı?
kaçıncı haftadasın bende sürekli tedirginim böyle zor elde ettikya sonuna kadar diken üstünde olucaz heralde içini ferah tut dua edelim hep birlikte eylülüm

Eslemcim senin kanaman hiç olmadı di mi ? Benim reglim geçeli 4 gün oldu gelen giden yoktaa ama ümitlide değilim

Eslemcim senin kanaman hiç olmadı di mi ? Benim reglim geçeli 4 gün oldu gelen giden yoktaa ama ümitlide değilim

yok olmadı cnm sen sonucu nerden biliyosun bakim pozitif olduğunu öğrendinmi yoksa sen inanmazsan olmaz zaten sen inanacaksın ne güzel 4 gün geçmiş işte

Canım gözünaydın çok sevindim senin adına RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
,

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun kanaman oldu diye panik yapmışsın benim gibi benimde ikizlerim olcak senin gibi ikizlerde rahim daha jızlı büyüdüğü için kanaman olabilirmiş benimda kanamalrım oluyo ara ara daha sonra kahveringiye dönüyo geçtiğimiz hafta paçalarımdan aktı düşün yani artık öyle böyle bir kanaman değil geceyi hastanede geçirdim kese dışında kanama olmuş ve 2 gün devam etti azalarak birde bize hormonloru çok fazla yüklüyorlar bundan dolayıda oluyormuş kendini üzme canım bende senin gibiydim ama şimdi içim daha rahat kanaman olunca sırt üstü yatıp dinleneceksin başka yapıcak bir şey yokmuş doktorun söylemiştir zaten birde coraspirini kesiceksin aradaki kahverengi akıntılara takılma bende hala devam ediyor.Kendine dikkat et stres yapma.

Teşekkür ederim cnm yarın size sonucumu yazarım bakalım artık gerçi sonucu biliyorum ama yinede kan testi yaptırmak lazım

Canım neymis sonucun biz de bilelimmmm

Eylul'cugum Nilu'nun da dedigi gibi bence cok normal insallah yarın doktordan guzel haberlerlee donersin canım..

arkadaşlar kandilinizi ve sevgililer gününüzü kutlarım allah dualarınızı kabul etsin.....

TUPBABY canım sana öbür topictede yazdım hemen moralini bozma benimde senin gibi ağrılarım oldu ama hiç tutunma kanaması diyorlar bendede hiç olmadı hamileyim biliyosun ve hala benimde regl olacakmışım gibi ara ara ağrılarım devam ediyor.Tahlil günün gelen kadar moralini yüksek tut lütfen kendini üzme.

Canım neymis sonucun biz de bilelimmmm

Eylul'cugum Nilu'nun da dedigi gibi bence cok normal insallah yarın doktordan guzel haberlerlee donersin canım..

Lunacım bilmiyorum karamsarım

Nilucum dualarını bekliyorum tatlım desteğin içinde çok teşekkür ederim

AMİN canım seninde kutlu olsun.RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin.Sen nasılsın canım bebişler nasıl?

şükür şimdilik bir sıkıntımız yok ama evdeyim dinleniyorum12. haftama kadarda gitmicem işe yatıyorum bişi olmasın diye napiimmm:))) zor bulunca böle oluyo işteee

canım kusura bakma gıremedım
tubacım bende anadolusaglık merkezınde ınsalalh denıcem
ınsalah sende herkes ve bennnn en kısa zamanda evlatlarımıza kavusuruz ve son tedavılerımız olur ınsallah

Lunacım bilmiyorum karamsarım

Nilucum dualarını bekliyorum tatlım desteğin içinde çok teşekkür ederim

Canımcım tabiki birbimize destek olacağız bizi bizden başka kimse anlamaz.Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın RABBİM mübarek olan bugünde sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah.AMİNNN

Saol Allah razı olsun cnm kanamalr ne zaman oluyo bende hazırlıklı olayımda bari hayal kırıklığına uğramayalım

Canım herkeste aynı değildir heralde ama bende ilk 7 haftalıkken oldu coraspirini kestim sırt üstü yattım 1 gün sonra kesildi arada kahverengi lekelenmeler oldu onlar hala devam ediyo sonra 1-2 gün tekrar oldu kanamam en fazlasınıda 9 haftalıkken yaşadım paçalarımdan aktı öyle beöyle değildi anlatamam yani şimdide işten ayrıldım doktorum bana dinleneceksin dedi evdeyim tekrar olumu diye sordum benim ikiz olduğu için olabilir bilemem dedi.Kendine dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…