arkdaşlar selamm...ben durumumdan bahsedeyim dedimm.cuma günü kanamam olmuştu yaa kılinigi aramıştım..ikiz gebelikde olur dediler...önemli olan çogalmasın parça gelmesinnn dediler...zaten bir orkitlik kan geldii..ilerlemedii.ama ondan sonradaa damla damla kahve leke geldiii orkide bide tuvalet kagıdına silerken kahve leke geliyor hala...neler oluyor bilmiyorumm..bugün tekrar.aradım.yarına randevu verdiler.sırf içim rahat etsin diyee.ama cumada paztsiye.normal degildir...acaba biri düşücekde ignemi koruyo diye düşündümm...kilinikdekiler rahat.olur olur böyle şeyler ama içiniz rahat olsun yarın gelin dediler...bakalım...siz eslem için dansözleri oynatın.onun adınada çok seviniyorummm..oda sevincini yaşasınnn...
tupbaby canımmmmmmm allah inşallah gönlüne göre verir allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
canım hiiiç korkma bişey olmaz Allahın izniyle sana ne sorucam senin 13 ve 15.gün değerlerin nasıldı?
kaçıncı haftadasın bende sürekli tedirginim böyle zor elde ettikya sonuna kadar diken üstünde olucaz heralde içini ferah tut dua edelim hep birlikte eylülüm
Eslemcim senin kanaman hiç olmadı di mi ? Benim reglim geçeli 4 gün oldu gelen giden yoktaa ama ümitlide değilim
yok olmadı cnm sen sonucu nerden biliyosun bakim pozitif olduğunu öğrendinmi yoksa sen inanmazsan olmaz zaten sen inanacaksın ne güzel 4 gün geçmiş işte
Canım gözünaydın çok sevindim senin adına RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Kızlar değerim 754 müş bi terslik yoktur dimi.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
kızlar bugün çok üzgünüm..sabah günlük ignemi yaptırdım.eve geldim yarım saat sonra su gibi kanama olduuu.hemen klinigi aradım.ikiz gebeliklerde olur dediler aspirini kes,yatakdan çıkma dediler..şimdi dinleniyorumm..başımda çok agrıyorr...sizce bebişler bırakıyomu beniii...biraz azaldııı kanamam..hemşire parça gelmedigi müddetçe önemli degil dedi ama..bide size sorayım dedimmm..
arkdaşlar selamm...ben durumumdan bahsedeyim dedimm.cuma günü kanamam olmuştu yaa kılinigi aramıştım..ikiz gebelikde olur dediler...önemli olan çogalmasın parça gelmesinnn dediler...zaten bir orkitlik kan geldii..ilerlemedii.ama ondan sonradaa damla damla kahve leke geldiii orkide bide tuvalet kagıdına silerken kahve leke geliyor hala...neler oluyor bilmiyorumm..bugün tekrar.aradım.yarına randevu verdiler.sırf içim rahat etsin diyee.ama cumada paztsiye.normal degildir...acaba biri düşücekde ignemi koruyo diye düşündümm...kilinikdekiler rahat.olur olur böyle şeyler ama içiniz rahat olsun yarın gelin dediler...bakalım...siz eslem için dansözleri oynatın.onun adınada çok seviniyorummm..oda sevincini yaşasınnn...
Canım gözünaydın çok sevindim senin adına RABBİM bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
,
Teşekkür ederim cnm yarın size sonucumu yazarım bakalım artık gerçi sonucu biliyorum ama yinede kan testi yaptırmak lazım
arkadaşlar kandilinizi ve sevgililer gününüzü kutlarım allah dualarınızı kabul etsin.....
Canım neymis sonucun biz de bilelimmmm
Eylul'cugum Nilu'nun da dedigi gibi bence cok normal insallah yarın doktordan guzel haberlerlee donersin canım..
TUPBABY canım sana öbür topictede yazdım hemen moralini bozma benimde senin gibi ağrılarım oldu ama hiç tutunma kanaması diyorlar bendede hiç olmadı hamileyim biliyosun ve hala benimde regl olacakmışım gibi ara ara ağrılarım devam ediyor.Tahlil günün gelen kadar moralini yüksek tut lütfen kendini üzme.
AMİN canım seninde kutlu olsun.RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin.Sen nasılsın canım bebişler nasıl?
Cnm nasılsın :))) Tedavine az kalmışş tedaviye başlamak ayrı bir mutluluk tedavi bitiminde bekleme süreci ayrı bir mutluluk,korku,endişe ne zor ne zor inan bana şöylee saatlerce ağlayasım var durmadan sinirlerim yıprandı Allahıma sığındım vakti zamanı gelmemişse zaten ne desem ne yapsam faydası yok.
Tek dileğim hepimizin biran önce bebeklerine kavuşmasıHangi merkezde tedavini olacaksın cnm ?
Lunacım bilmiyorumkaramsarım
Nilucum dualarını bekliyorum tatlımdesteğin içinde çok teşekkür ederim
donmuş embriyo denerken yumurtlayan oldumu?
Saol Allah razı olsun cnm kanamalr ne zaman oluyo bende hazırlıklı olayımda bari hayal kırıklığına uğramayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?