Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sagolasın arkadaşım...biraz olsun rahatladımmm...yarın gitcem doktora...ultrasonda görürsem dahada rahatlıycm...

Eki Görüntüle 141588

Bu bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar lüütfeenn bakııııın lütfeeeeen

Canım benim gözünaydın çok sevindim senin adına nasıl mutlu oldum anlatamam RABBİM sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım.Şükürler olsun.Kendinide üzdün bizide üzdün tahlil sonucunu alana kadar.Bundan sonra kendine çok dikkat et stres yapma her şey gönlünce olsun arkadaşımm.

Eki Görüntüle 141588

Bu bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar lüütfeenn bakııııın lütfeeeeen

hamilesin deli kızzzzzz maşallah sana çok sevindim bak benim gibi karamsarlığına değdimi ben bide 2 gün ağladım anıra anıra sanırım hamilelik psikolojisi bu işte :)))))))))) gözün aydııınnnnnn

canım dün gittim tahlile değerim 2028 olmuş Kemal bey olmadığı için sormak istediklerimi soramadım sanada uğrayamadım inşallah bidahaki sefere kendine dikkat et.
maşallaah içindeki mercimeğe maşallahhhh
Arkadaslar merhaba transferimin bugün 3.gunü crinone jel kullanıyorum.sabah jel kalintilari siyah birikinti seklindeydi,normal mı?sizde böyle bişey yaşadiysanız bana yardım edermisiniz.
canım hayırlı olsun transferin bende jel kullanııyorum jeli sıktıktan sonra sadece 3 5 dk yat sonra kalk ağırca dolaşki içinde dağılsın jel yoksa topaklanıyo ve o topaklanma olunca jelin faydası olmuyomuş bana drum sölemişti istersen sende kendi dr una sor hayırlı sonuçlar diiyorumm
Bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun Allahım bu güzel günde dualarımız kabul eder inşallah önce tupbaby sonra tuğba pozitiflerinizi bekliyoruz kızlar

hayır senin içinde sağlıklı iki bebek var maşallah lütfen kendini yıpratma allaha emanetler ben inanıyorum kucağına alıcaksın onlarııı

Eki Görüntüle 141588

biliyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
olleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim yaaaa oldu bak olduuuuuuuu

pembişimiz geliyo sü
per bi şey maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhsabah hemen kan testine koşuyosun teeeeeeeeeeyyyyyy teeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tubi kan testi anormal yüksek çıktı çok fenayım anlatamam

Eki Görüntüle 141588

canım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizim içinde dua et bu gece benim çok ihtiyacım var transferimin bu ay olmasını istiyorum artık. ne olur benim için dua edin çok kötüyüm(((

ya yüksek çıkması garipmi neden bölesin sen canı ya bi tadını çıkar bi oh de muradına erd,in yıllardır beklediğimiz bişey değimi bu
anladım sevinçten şoka girdin saçmalıyosun demi
yapma bebim ya üzme kendini çok şükür inan bana ben 20 sayısı bile çıksa havalara uçarım o kadar çok istiyorumki düşük filan demem yani

yarın doktoruna sor ben rahatım ama sen emin olmuş olursun yarın burda halaylar çekicez herkes burda olsun tamammı kızlaaaarrr maşallah çifter çifter mutluluklar yaşıyoruz darısı başımıza inşallaaaaahhhh
tupbaby ayağını sür dua et bizler içinde
bende adet olcak gibi oluyorum ve içimi korkular sarıyo of ya görebilirmiyim acaba o güzel soncuuuu
şimdilik gidiyorum yarın kutlamalar var piyuvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Eki Görüntüle 141588

çokda net çıkmışş..çooookkkk sevindim...teste takılma okadar belkide yaptırdıgın yerle alakalıdır...inşallahh ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNÜ BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EDER...HEPİMİZİN HAMİLELİGİ TAMAMINA ERER İNŞALLAHH...TEDAVİ GÖREN HERKES MUCİZELERİNE KAVUŞUR İNŞALLAHH...ben bu testlerden en az 5tane yaptım 7 yıl sonra ..bulmuşken çift cizgiyi...arkadaşım hbrlerini bekliyoz.karamsar olma..geçen gün doktorum kadının tekinin 65 çıkmışş kan degerii..ama üçüzmüşş çok şaşırmışlarr...ESLEMMM sormuşsun bana 10 gün degerimm 177...12.gün degerim 386dıı bu arada sanada cevap vereyimm..

Ben yarın doktora sormadan rahatlayamıycam herhalde canım inan bana bende derin bir nefes alıp oh be denemek istiyorum ama olmuyor işte Nilucum bana moral oldu telefonla aradı kaç dakika dil döktü yarın bir öğreniyim sorun yoksa o zaman kutlarız canlarım

canımmmm ya çok sevindim yaşasıınnn sırada tuğbanın güzel haberleri var Allahım dualarımızı kabul etti şükürler olsun.Ne problem olabilirki olsa olsa çok erken tutunmuştur yada ikizdir bitanemmmm artık lütfen bebişimizi strese sokma böyle şeyler düşünüp:)

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum anlatamam değmedi o kadar strese ben sana söylemiştim...

Eslemcim şoktayım hala :)) değer gayet normalmiş 5. gün ve dondurulmuş olduğu için bu değeri bekliyoruz zaten dedi

beni hatırladınmı canım sırf snin için giriyorum demiştim bilmiyorum tesadüf girmiştim gözüme sen çarptın bu hamile kalacak dedim takip ettim sonuna kadar ve bugün mutlu son geçmişe bak dedim ben sana hamile kalacaksın diye darısı bizlere gözün aydın

Cnm benim inan bana benim için idrar testinde ve kanda pozitifi görmek bile mucizeydi ve oldu demek ki oluyormuş kalite falan hepsi boş yeter ki Rabbim ol desin .
10 Gün sonrası çok önemli inşş güzel şeyler duyarımda sevinebilirim. Dün hepiniz için dua ettim

yaa canımcım şu gizli değer ne ya çok merak ettim bide 10 gün sonra ne var onuda mrk ettim başkada bişe merak etmedim senin adına çok evindim şimdi hep birlikte tubiye ve sıradaki arkadaşlara dua ediyoruz tamam mı kızlarrrrr

2760 çıktı cnm değer 13. gün 10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicez Tubişim güzel haberlerle gelecek inanıyorum ben ve diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hadi bakalım ne bereketli topiğimiz var yaa

oo ikiz olabilir benim 13.gün 724 15.gün 2028 di hadi bakalım hayırlısı evet bencede bu topik uğurlu heralde sen benden önce görcen bebişini benim ilk randevu 1 martta Allah yardımcmız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…