Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun kanaman oldu diye panik yapmışsın benim gibi benimde ikizlerim olcak senin gibi ikizlerde rahim daha jızlı büyüdüğü için kanaman olabilirmiş benimda kanamalrım oluyo ara ara daha sonra kahveringiye dönüyo geçtiğimiz hafta paçalarımdan aktı düşün yani artık öyle böyle bir kanaman değil geceyi hastanede geçirdim kese dışında kanama olmuş ve 2 gün devam etti azalarak birde bize hormonloru çok fazla yüklüyorlar bundan dolayıda oluyormuş kendini üzme canım bende senin gibiydim ama şimdi içim daha rahat kanaman olunca sırt üstü yatıp dinleneceksin başka yapıcak bir şey yokmuş doktorun söylemiştir zaten birde coraspirini kesiceksin aradaki kahverengi akıntılara takılma bende hala devam ediyor.Kendine dikkat et stres yapma.
Eki Görüntüle 141588
Bu bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar lüütfeenn bakııııın lütfeeeeen
sagolasın arkadaşım...biraz olsun rahatladımmm...yarın gitcem doktora...ultrasonda görürsem dahada rahatlıycm...
Eki Görüntüle 141588
Bu bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar lüütfeenn bakııııın lütfeeeeen
maşallaah içindeki mercimeğe maşallahhhhcanım dün gittim tahlile değerim 2028 olmuş Kemal bey olmadığı için sormak istediklerimi soramadım sanada uğrayamadım inşallah bidahaki sefere kendine dikkat et.
canım hayırlı olsun transferin bende jel kullanııyorum jeli sıktıktan sonra sadece 3 5 dk yat sonra kalk ağırca dolaşki içinde dağılsın jel yoksa topaklanıyo ve o topaklanma olunca jelin faydası olmuyomuş bana drum sölemişti istersen sende kendi dr una sor hayırlı sonuçlar diiyorummArkadaslar merhaba transferimin bugün 3.gunü crinone jel kullanıyorum.sabah jel kalintilari siyah birikinti seklindeydi,normal mı?sizde böyle bişey yaşadiysanız bana yardım edermisiniz.
Bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun Allahım bu güzel günde dualarımız kabul eder inşallah önce tupbaby sonra tuğba pozitiflerinizi bekliyoruz kızlar
hayır senin içinde sağlıklı iki bebek var maşallah lütfen kendini yıpratma allaha emanetler ben inanıyorum kucağına alıcaksın onlarıııarkdaşlar selamm...ben durumumdan bahsedeyim dedimm.cuma günü kanamam olmuştu yaa kılinigi aramıştım..ikiz gebelikde olur dediler...önemli olan çogalmasın parça gelmesinnn dediler...zaten bir orkitlik kan geldii..ilerlemedii.ama ondan sonradaa damla damla kahve leke geldiii orkide bide tuvalet kagıdına silerken kahve leke geliyor hala...neler oluyor bilmiyorumm..bugün tekrar.aradım.yarına randevu verdiler.sırf içim rahat etsin diyee.ama cumada paztsiye.normal degildir...acaba biri düşücekde ignemi koruyo diye düşündümm...kilinikdekiler rahat.olur olur böyle şeyler ama içiniz rahat olsun yarın gelin dediler...bakalım...siz eslem için dansözleri oynatın.onun adınada çok seviniyorummm..oda sevincini yaşasınnn...
Eki Görüntüle 141588
maşallaah içindeki mercimeğe maşallahhhh
canım hayırlı olsun transferin bende jel kullanııyorum jeli sıktıktan sonra sadece 3 5 dk yat sonra kalk ağırca dolaşki içinde dağılsın jel yoksa topaklanıyo ve o topaklanma olunca jelin faydası olmuyomuş bana drum sölemişti istersen sende kendi dr una sor hayırlı sonuçlar diiyorumm
hayır senin içinde sağlıklı iki bebek var maşallah lütfen kendini yıpratma allaha emanetler ben inanıyorum kucağına alıcaksın onlarııı
biliyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
olleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim yaaaa oldu bak olduuuuuuuu
pembişimiz geliyo sü
per bi şey maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhsabah hemen kan testine koşuyosun teeeeeeeeeeyyyyyy teeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 141588
yaptırdınmııTubi kan testi anormal yüksek çıktı çok fenayım anlatamam
Eki Görüntüle 141588
çokda net çıkmışş..çooookkkk sevindim...teste takılma okadar belkide yaptırdıgın yerle alakalıdır...inşallahh ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNÜ BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EDER...HEPİMİZİN HAMİLELİGİ TAMAMINA ERER İNŞALLAHH...TEDAVİ GÖREN HERKES MUCİZELERİNE KAVUŞUR İNŞALLAHH...ben bu testlerden en az 5tane yaptım 7 yıl sonra ..bulmuşken çift cizgiyi...arkadaşım hbrlerini bekliyoz.karamsar olma..geçen gün doktorum kadının tekinin 65 çıkmışş kan degerii..ama üçüzmüşş çok şaşırmışlarr...ESLEMMM sormuşsun bana 10 gün degerimm 177...12.gün degerim 386dıı bu arada sanada cevap vereyimm..
Ben yarın doktora sormadan rahatlayamıycam herhalde canım inan bana bende derin bir nefes alıp oh be denemek istiyorum ama olmuyor işte Nilucum bana moral oldu telefonla aradı kaç dakika dil döktü yarın bir öğreniyim sorun yoksa o zaman kutlarız canlarım
canımmmm ya çok sevindim yaşasıınnn sırada tuğbanın güzel haberleri var Allahım dualarımızı kabul etti şükürler olsun.Ne problem olabilirki olsa olsa çok erken tutunmuştur yada ikizdir bitanemmmm artık lütfen bebişimizi strese sokma böyle şeyler düşünüp:)
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum anlatamam değmedi o kadar strese ben sana söylemiştim...
beni hatırladınmı canım sırf snin için giriyorum demiştim bilmiyorum tesadüf girmiştim gözüme sen çarptın bu hamile kalacak dedim takip ettim sonuna kadar ve bugün mutlu son geçmişe bak dedim ben sana hamile kalacaksın diye darısı bizlere gözün aydınBen yarın doktora sormadan rahatlayamıycam herhalde canım inan bana bende derin bir nefes alıp oh be denemek istiyorum ama olmuyor işte Nilucum bana moral oldu telefonla aradı kaç dakika dil döktü yarın bir öğreniyim sorun yoksa o zaman kutlarız canlarım
beni hatırladınmı canım sırf snin için giriyorum demiştim bilmiyorum tesadüf girmiştim gözüme sen çarptın bu hamile kalacak dedim takip ettim sonuna kadar ve bugün mutlu son geçmişe bak dedim ben sana hamile kalacaksın diye darısı bizlere gözün aydın
Cnm benim inan bana benim için idrar testinde ve kanda pozitifi görmek bile mucizeydi ve oldu demek ki oluyormuş kalite falan hepsi boş yeter ki Rabbim ol desin .
10 Gün sonrası çok önemli inşş güzel şeyler duyarımda sevinebilirim. Dün hepiniz için dua ettim
yaa canımcım şu gizli değer ne ya çok merak ettim bide 10 gün sonra ne var onuda mrk ettim başkada bişe merak etmedim senin adına çok evindim şimdi hep birlikte tubiye ve sıradaki arkadaşlara dua ediyoruz tamam mı kızlarrrrr
2760 çıktı cnm değer 13. gün 10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicezTubişim güzel haberlerle gelecek inanıyorum ben ve diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hadi bakalım ne bereketli topiğimiz var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?