2760 çıktı cnm değer 13. gün 10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicezTubişim güzel haberlerle gelecek inanıyorum ben ve diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hadi bakalım ne bereketli topiğimiz var yaa
Eki Görüntüle 141588
Bu bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar lüütfeenn bakııııın lütfeeeeen
Tubi kan testi anormal yüksek çıktı çok fenayım anlatamam
2760 çıktı cnm değer 13. gün 10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicezTubişim güzel haberlerle gelecek inanıyorum ben ve diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hadi bakalım ne bereketli topiğimiz var yaa
canım çk sevindim,hayırlısı olsun.inşallah darısı başıma.benim transferimde cuma yapıldı.merakla bekliyorum.bazen umutsuzluğa düşüyorum.bazen de bebeğim benimle diye seviniyorum.
Sen nasıl belirtiler yaşadın,neler yaptın.hep yattın mı.lütfen bunları paylaşırsan sevinirim.napıcamı pek bilemiyorum.doktorum ebriyolarımın kaliteli olduğunu söyledi.beklemedeyim yani.
ya var ya sayfa 410 dan 413 e yukselmis dedim kesin tupbaby hamile ve inanamıyorum su anda inanamıyorummmmm
canım benimm cok tebrik ederim inan seni tanımıyorum adını bile bilmiyorum ama gozlerim doldu.. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canım Allah nazarlardan saklasın...
sanırım daha guzel bir sevgililer gunu ve daha guzel bir mubarek gece yasayamazdın di miii
iste ben sana dun dedim umutsuzluga kapılmaaaaaa
hehe kızlarrr hepimiz kapılalım bakın kapılan hamile kalıyor
şaka bir yanaa cok cok cok tebrik ederim tekrardan ! adını sampiyon koy bu cocugun yada cocuklarıntek dondurulmus , cozuldu, zarar gormedi ve 2760
Rabbim yuzune guldu :13::13:
neden iptal ediliyor peki tedavi ??? bilgisi olan arkadaşlar
Eki Görüntüle 141588
Bu bu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar lüütfeenn bakııııın lütfeeeeen
Sowaycım hatırlamaz olur muyum ? :))) Nisan ayına az kaldı tatlım dondurulmuş tedavisi mi olacaksın yoksa yeni tedaviye mi başlayacaksın cnm ? Umarım meleğin kardeşini getirir
Bende beklemedeyim cnm okumuşsundur yazılarımı kızlar benden çok çekiyor :26: :26: :26: :26:
Bugün 11. günüm 16 şubat test günüm olumlu olumsuz sonucumu zaten paylaşıcam sizlerle tatlım
Hepiniz destek oldunuz bana kızlar çok ama çoook teşekkür ederim herşey için
Dün çok garipti uyumadım resmen kafam hala bulanık umarım sorunsuz ilerler benim için gerçekten mucize dediğin gbi 1 tane embriyom vardı ve sağlıklı çözülerek tutundu bundan büyük mucize olur mu ?
Darısı herkesin başına ben çok umutsuzdum ama gördüm ki herşey Rabbimden
kızlarrr geldim doktordan garip duygular içerisindeyimm..bütün o kanamalar 3.emriyonun tutunmasıymış..yani bi gittik ikizler üçüz oldu...biri iyi.ikisi daha küçükmüş...ama saglıklılar dedi...maleseff kiii 3.bebiş kaananayla gitmezse sonlandırılacak sebebide kıbrısda yogun bakım ünitesi yokmuş.istanbula gidecekmişiz.hatta hemşire inşallah kendiliginden atar vucut dediii.biz eşimle şokdayız...öbürü inat etmiş bende tutunucam demiş.kazımış rahmi resmen...10 gün sonra randevum varr..bakalım napıcaz bilmiyomm..
Eslemcim şoktayım hala :)) değer gayet normalmiş 5. gün ve dondurulmuş olduğu için bu değeri bekliyoruz zaten dedi
yaa canımcım şu gizli değer ne ya çok merak ettim bide 10 gün sonra ne var onuda mrk ettim başkada bişe merak etmedim senin adına çok evindim şimdi hep birlikte tubiye ve sıradaki arkadaşlara dua ediyoruz tamam mı kızlarrrrr
inşallaaahhhh bebeğim içim biraz buruk açıkcası tek çizgiyi gördüm cumayo deli gibi bekliyorum korktuklarımı tekrar yaşamak istemiyorum bu hayata o haberle daha bi sıkı sarılıcam inşallaahh pozitifle döner bende sizler gibi yazabilirim artık imrenrek bakmak istemiyorum allahım benide görsün isteyen dileyen herkesle birlikte beni güldürsün2760 çıktı cnm değer 13. gün 10 gün sonra kese ve kalp atışları için gidicezTubişim güzel haberlerle gelecek inanıyorum ben ve diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hadi bakalım ne bereketli topiğimiz var yaa
zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun...bahçeci alman ve jinemed bu konuda çok çok öndeler diye duydum en azından danışabilirsin embriyolarınıda oralara transfer edebilirsin hayırlı sonuçlar diliyorumMerhaba arkadaşlar..öncelikle tüm hamile adaylarını tebrik eder ve sağlıklı gebelik süreciyle sağlıklı hayırlı doğumlar nasip ederek miniklerinize kavuşmanızı yüce rabbimden dilerim.
Ben özgeçmişimi bu mutlu topik havasında bozmayı istemiyorum ama kısa özet olacaksa
1.Tüplerim bağlı (iltihap ve yapışıklık nedeniyle açılan tüplerin tekrar tıkanması üzerine)
2.Anne olma umudumun tek yolu TÜP BEBEK
3.1.Tüp-negatif ,
4. Dondurulmuş-negatif
5.3.Tüp taze - pozitif ikiz gebelik biri 7 haftalık düşük ,diğeri 27 haftalık gelişme geriliğinden anne karnında ölüm , sezeryan doğum
6.8 ay sonra 4 Tüp taze (dondurulmuş kalmamıştı) - negatif
7.5 Tüp taze , 2 tane 5.gün embrio blastosist transfer - negatif (13.02.2011)
Şimdi 2 tane 5 gün dondurulmuş embriom var.Bunlarla şansımı deniyeceğim ancak ufak bir probşem daha var gibi.
Sizler hiç tedavi sürenizde rahimde sıvı birikimi olmuşmuydu? Ve bu sıvıyı yumurta toplamında çekilmişmiydi? Bende bu son tedavimde yapıldı ve 5.gün embriolarım tutunmadı.Ve 14.02 ta dr. gittim sonuç negatif dedim çok şaşırdı nasıl yani dedi.Ve muayene etti duruma bakacağım dedi ve rahimde sıvı vardı.Olamaz dedi nerden geliyor bu sıvı deyip deyip durdu.
Benim tüplerim bağlı hatta Histeroskopi yapıldı rahim incelendi parça alındı biobsiye gitti temiz çıktı iltihap vs birşey çıkmadı.Bu esnada tekrardan içeriden tüp ağızlarım yakılmıştı komple emin olalım kapalı olduğundan...
Ama tüm bu çabalara rağmen 5.günlerim tutmadı.Şimdi dondurulmuşlar için kurutma yolu arıyorum.Nasıl olacak bilmiyorum.Dr. tekrar rahim filmi istedi ama neden bilmiyorum??
Biraz karışım ve yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.Topiğinizin havası çok güzel gidiyor allah bozmasın..
Allah hayırlı sağlıklı evlat isteyen her anne adayına nasip etsin...sevgiler..
Ben İstanbuldayım tavsiye edeceğiniz dr varsada beklerim..Tşk
sakkıııın üzülme bak nasibi varsa yaşar yoksa o vücutta kendiliğinden yok oluyo bi arkadaşım 3 aylık ikizlere hamiştikızlarrr geldim doktordan garip duygular içerisindeyimm..bütün o kanamalar 3.emriyonun tutunmasıymış..yani bi gittik ikizler üçüz oldu...biri iyi.ikisi daha küçükmüş...ama saglıklılar dedi...maleseff kiii 3.bebiş kaananayla gitmezse sonlandırılacak sebebide kıbrısda yogun bakım ünitesi yokmuş.istanbula gidecekmişiz.hatta hemşire inşallah kendiliginden atar vucut dediii.biz eşimle şokdayız...öbürü inat etmiş bende tutunucam demiş.kazımış rahmi resmen...10 gün sonra randevum varr..bakalım napıcaz bilmiyomm..
bugün 8.günüm dayanamadım test yaptım varsa azda olsa çıkar diye ama tek çizgi çıktı korkuyorum hemde çok
inşallaaahhhh bebeğim içim biraz buruk açıkcası tek çizgiyi gördüm cumayo deli gibi bekliyorum korktuklarımı tekrar yaşamak istemiyorum bu hayata o haberle daha bi sıkı sarılıcam inşallaahh pozitifle döner bende sizler gibi yazabilirim artık imrenrek bakmak istemiyorum allahım benide görsün isteyen dileyen herkesle birlikte beni güldürsün
zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun...bahçeci alman ve jinemed bu konuda çok çok öndeler diye duydum en azından danışabilirsin embriyolarınıda oralara transfer edebilirsin hayırlı sonuçlar diliyorum
sakkıııın üzülme bak nasibi varsa yaşar yoksa o vücutta kendiliğinden yok oluyo bi arkadaşım 3 aylık ikizlere hamişti
birinin gelişimi daha gerideydi yani diğerinden daha ufaktı kendliğinden gelişimi durdu ve dr demiştiki uğraşmayalım o kendiliğinden yok olur öylede oldu şimdi diğer,i maşallah çok iii bi prenses olucak
biz birtanenin peşindeyiz şükür bak 2 beben sende maşşşşşaaaalllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
Ay resmen şoklardayım canım ne inatcı bebekmis bukızlarrr geldim doktordan garip duygular içerisindeyimm..bütün o kanamalar 3.emriyonun tutunmasıymış..yani bi gittik ikizler üçüz oldu...biri iyi.ikisi daha küçükmüş...ama saglıklılar dedi...maleseff kiii 3.bebiş kaananayla gitmezse sonlandırılacak sebebide kıbrısda yogun bakım ünitesi yokmuş.istanbula gidecekmişiz.hatta hemşire inşallah kendiliginden atar vucut dediii.biz eşimle şokdayız...öbürü inat etmiş bende tutunucam demiş.kazımış rahmi resmen...10 gün sonra randevum varr..bakalım napıcaz bilmiyomm..
canım ne olur kendini uzme bak sen herkesten daha iyi biliyorsun 8. cok erken idrar testi icin, kan bile dogru duzgun 10. gunden sonra cıkarken 8. cok erken tatlımmmm , hadi bakalım toparlan marş marşşimdiiii önce listeyi ypıyoruuummm sonra dansözleri getiriyorummmm tupbaby sözüm vardı elsemcim snein dansözlerde oynamamıştı bekliyocu eylülün haberide geldiğine göre haydiii halayaaa
bbu arada allah rızası için bana dua edin 8.günüm test yaptım negatif ne olur erken diye çıkmamış olsun yalvarıyorum allaha buna çok ihtiyacım var olmazsa artık gücüm yok hiçbişeye artık anne diyenim olsun istyiyoruuuuummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?