Aferin sana tubii gittin test mi yaptın bana yapma yapmaaa diye özelden mesaj atan arkadaşım kendisine söz geçiremiyorSakın ama sakın üzülme çünkü içimden bebeğin geldiğine dair hislerim var
Buarada listemiz harika olmuşşş sözünü unutmamışsınnnama bende neden 2 bebiş var hayırlısı bakalım bugün doktor çoğul gebelik için 1000 de 4 ihtimal dedi de
1000 de 4 ün biri benim biliyosun dimi:)))) belli olmaz 11. gün değerim 1386ydı
ahahahewet cnm bilmez miyim ? Ya sağlıklı olsunlarda tek çift farketmez tabii mide bulantıların var mı cnm ? Keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz ??
5+4 te kese
7+4 te kalpatışlarını dinledik..... mide bulantım var canım ama istifra etmiyorum sadece devamlı bulanıyo kokular iğrenç kocam bile kokuyo sanki :))))) koku hassasiyetimden bişi yiyemiyorum 2 kilo verdim ama doktorumuz olsun diyo zorlama kendini istemediğin kadar çok yicen geçicek bunlar diyo idare ediyoruz işte.....sende sağlıkla duy kalp atışını inşallaahhh çok güzel bir duygu çokkkkkk allah herkeze nasip etsinnnnnn
Ay amin cnm benim değerim dün 2760 olarak çıktı acaba 10 gün sonra hem kese hem kalp atışı görülür mü merak ettim
sen şimdi kaç haftalık hamile görünüyosun son adet tarihine göre
İnternetten hesapladım 4 hafta 3 günlük ama dondurulmuş diye daha mı fazla olması lazım onu anlamadım cnm
yok yok tamam doğru olan bu netten hasapladığın gibi hesaplanıyo demek 10 gün sonra 5+6 olcan kalp atışı duyamassın daha canımcım bebişini görürsün ama kesenin içinde
İnternetten hesapladım 4 hafta 3 günlük ama dondurulmuş diye daha mı fazla olması lazım onu anlamadım cnm
ayyy maşallah allahım hayırlısını versin inşallah canımmkızlarrr geldim doktordan garip duygular içerisindeyimm..bütün o kanamalar 3.emriyonun tutunmasıymış..yani bi gittik ikizler üçüz oldu...biri iyi.ikisi daha küçükmüş...ama saglıklılar dedi...maleseff kiii 3.bebiş kaananayla gitmezse sonlandırılacak sebebide kıbrısda yogun bakım ünitesi yokmuş.istanbula gidecekmişiz.hatta hemşire inşallah kendiliginden atar vucut dediii.biz eşimle şokdayız...öbürü inat etmiş bende tutunucam demiş.kazımış rahmi resmen...10 gün sonra randevum varr..bakalım napıcaz bilmiyomm..
ahh tuğba ahhh sen milleti uyaran aman yapmayın diyen çok erken ya tabe çıkmazzşimdiiii önce listeyi ypıyoruuummm sonra dansözleri getiriyorummmm tupbaby sözüm vardı elsemcim snein dansözlerde oynamamıştı bekliyocu eylülün haberide geldiğine göre haydiii halayaaa
bbu arada allah rızası için bana dua edin 8.günüm test yaptım negatif ne olur erken diye çıkmamış olsun yalvarıyorum allaha buna çok ihtiyacım var olmazsa artık gücüm yok hiçbişeye artık anne diyenim olsun istyiyoruuuuummmmmmm
Lütfeeennnn benim resmimi değiştir en çirkin kadın ben olmuşum vallahai çirkin değilim yaa :'(
Canım benim test günüm 9. gündü ama çatlatma iğnesi olmadım bazılarına yapıolar çünküselam kızlarbişi sormak istiyorum dondurulmuşlarla transfer işlemi gerçekleştikten sonra en erken kaç gün sonra kanda gebelik belli olur transferden 12. gün sonra bakılıyo ama daha erken kaçınçı gün olabilir cevaplarsanız çok sevinirimm gerçi benim martta transferim ama şimdiden çok merak ediyorumm
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.RABBİM gönlüne göre versinTupbaby canım çk saol cevabın için,inşallah bende ayın 23ü test günüm iyi haberlerle dönerim.banada dua edin kızlar.bu topigin uğruna inanıyorum.
Gözünaydın canım benim doktorumda demişti 3 tane olursa 1ini alırız diye bebişlerin gelişimi birbirini etkilemesin kendine dikkat et canım.Benim dün gece tekrar kanamam başladı bakalım ne zaman kesilecek.kızlarrr geldim doktordan garip duygular içerisindeyimm..bütün o kanamalar 3.emriyonun tutunmasıymış..yani bi gittik ikizler üçüz oldu...biri iyi.ikisi daha küçükmüş...ama saglıklılar dedi...maleseff kiii 3.bebiş kaananayla gitmezse sonlandırılacak sebebide kıbrısda yogun bakım ünitesi yokmuş.istanbula gidecekmişiz.hatta hemşire inşallah kendiliginden atar vucut dediii.biz eşimle şokdayız...öbürü inat etmiş bende tutunucam demiş.kazımış rahmi resmen...10 gün sonra randevum varr..bakalım napıcaz bilmiyomm..
Canım ben 10.gün yaptırmıştım kan tahlilimi daha erken ne kadar belli olur onu bilmiyorum.selam kızlarbişi sormak istiyorum dondurulmuşlarla transfer işlemi gerçekleştikten sonra en erken kaç gün sonra kanda gebelik belli olur transferden 12. gün sonra bakılıyo ama daha erken kaçınçı gün olabilir cevaplarsanız çok sevinirimm gerçi benim martta transferim ama şimdiden çok merak ediyorumm
kına bacım kına hakkındır valla dr bile embriyolarımı çözdürmeden önce demiştiki ilk muayeneden sonra tabi...şimdilik rahim vs.herşey nırmal bebeklerde sağlıklı çözülürse 1 2 saate ararız transfer için amaaaa dedi eğer anneleri gibi sabırsız olursa bebekler daha erken çağırabiliriz demişti hakikatende 45 dk filan geçti geçmedi aradılarTuğbacım 11.gününde idrarda tek çizgiyi gören bir aarkadaşın olarak 8.günde idrar testi yaptığın için seni kınıyorum:)yaptıracaksan kan testi yaptır hatta onun içinde bekle cnm bence sen hamilesin sadece inan ve bol bol dua et bitanem bak Allah hepimize tek tek yardım ediyo tupbabyde kendi kendini yedi ama sonucunu görüyosun cnm...
siz hamişler güzelleştirdi bu listeyi canımmçok güzel olmuş listemiz maşallaaahhhh
canım benim şeytan dürttü sanki beni yacanım ne olur kendini uzme bak sen herkesten daha iyi biliyorsun 8. cok erken idrar testi icin, kan bile dogru duzgun 10. gunden sonra cıkarken 8. cok erken tatlımmmm , hadi bakalım toparlan marş marşguzel haberlerin gelecek inan!!!! bu topic goöbişleri dolu bir sürü insanla dolacak insallahh!! bu arada hamile bacıların resimleri harika olmusss hepsine bayıldım :))))
ayyy senin hislerini yerim ben hırrrrrrrrAferin sana tubii gittin test mi yaptın bana yapma yapmaaa diye özelden mesaj atan arkadaşım kendisine söz geçiremiyorSakın ama sakın üzülme çünkü içimden bebeğin geldiğine dair hislerim var
Buarada listemiz harika olmuşşş sözünü unutmamışsınnnama bende neden 2 bebiş var hayırlısı bakalım bugün doktor çoğul gebelik için 1000 de 4 ihtimal dedi de
ya bana sorsan durma hemen yaptır derim ama sen bakma bu deliye sakın aldanma çünkü ben 8.gün idrar testi yaptım avucumu yaladuım bi güzel şimdi 10.günümü bekliyorum kan vermek için en az 10 gün bekle bence inşallah güzel sonuçlar alırsın seni takip etmekteyim çok bıcır bıcır neşeli şeyler yazıyosun inşallah heyecanın pozitifle devam ederselam kızlarbişi sormak istiyorum dondurulmuşlarla transfer işlemi gerçekleştikten sonra en erken kaç gün sonra kanda gebelik belli olur transferden 12. gün sonra bakılıyo ama daha erken kaçınçı gün olabilir cevaplarsanız çok sevinirimm gerçi benim martta transferim ama şimdiden çok merak ediyorumm
ahh tuğba ahhh sen milleti uyaran aman yapmayın diyen çok erken ya tabe çıkmazz
Lütfeeennnn benim resmimi değiştir en çirkin kadın ben olmuşum vallahai çirkin değilim yaa :'(
maşallaaahh sana o zaman maşallaaaaahhhhhhListe çok güzel olmuşşş.özellikle kendimi çok begendim..hem iki çocuk annesiyim hemde zayıfımmm ...bayıldımmm..sakın benmkini degiştirmeee....
kızlar listemizi sürekli alıntı yaparak güncellerseniz biz bekleyenler için umut ve moral olur...
dualarınızla bizde bu listeye taşınalım inşallahhh
Canım gözün aydın olsun.Çok sevindim...Baksalar kese gözükür heralde..Benim 1300 çıktı..5 gün sonra gittiğimde vajinal olarak kese göründü..Çok meraklanırsan git...
Tupbaby canim bende seni ariyordum topik topik test yarin yaptiricagini saniyordum ama yaptirmissin gozun aydin tatlim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla mutlulukla.bu arada ozel msj kutun dolu mesaj atamiyorum
Cok optum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?