Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

1000 de 4 ün biri benim biliyosun dimi:)))) belli olmaz 11. gün değerim 1386ydı

ahahah ewet cnm bilmez miyim ? Ya sağlıklı olsunlarda tek çift farketmez tabii mide bulantıların var mı cnm ? Keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz ??

5+4 te kese
7+4 te kalpatışlarını dinledik..... mide bulantım var canım ama istifra etmiyorum sadece devamlı bulanıyo kokular iğrenç kocam bile kokuyo sanki :))))) koku hassasiyetimden bişi yiyemiyorum 2 kilo verdim ama doktorumuz olsun diyo zorlama kendini istemediğin kadar çok yicen geçicek bunlar diyo idare ediyoruz işte.....sende sağlıkla duy kalp atışını inşallaahhh çok güzel bir duygu çokkkkkk allah herkeze nasip etsinnnnnn

Ay amin cnm benim değerim dün 2760 olarak çıktı acaba 10 gün sonra hem kese hem kalp atışı görülür mü merak ettim

İnternetten hesapladım 4 hafta 3 günlük ama dondurulmuş diye daha mı fazla olması lazım onu anlamadım cnm

yok yok tamam doğru olan bu netten hasapladığın gibi hesaplanıyo demek 10 gün sonra 5+6 olcan kalp atışı duyamassın daha canımcım bebişini görürsün ama kesenin içinde

yok yok tamam doğru olan bu netten hasapladığın gibi hesaplanıyo demek 10 gün sonra 5+6 olcan kalp atışı duyamassın daha canımcım bebişini görürsün ama kesenin içinde

Olsun ben beklerim bu kadar zaman beklemişim inşş olumsuz birşey olmaz.
Ben şimdi çıkıyorum ewe gidicem çok teşekkür ederim cnm Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın ve bekleyen arkadaşlarımızında göbişlerini doldursun inşş

İnternetten hesapladım 4 hafta 3 günlük ama dondurulmuş diye daha mı fazla olması lazım onu anlamadım cnm

Canım gözün aydın olsun.Çok sevindim...Baksalar kese gözükür heralde..Benim 1300 çıktı..5 gün sonra gittiğimde vajinal olarak kese göründü..Çok meraklanırsan git...

ayyy maşallah allahım hayırlısını versin inşallah canımm
ahh tuğba ahhh sen milleti uyaran aman yapmayın diyen çok erken ya tabe çıkmazz
Lütfeeennnn benim resmimi değiştir en çirkin kadın ben olmuşum vallahai çirkin değilim yaa :'(
Canım benim test günüm 9. gündü ama çatlatma iğnesi olmadım bazılarına yapıolar çünkü

Liste çok güzel olmuşşş.özellikle kendimi çok begendim..hem iki çocuk annesiyim hemde zayıfımmm ...bayıldımmm..sakın benmkini degiştirmeee....

Tupbaby canım çk saol cevabın için,inşallah bende ayın 23ü test günüm iyi haberlerle dönerim.banada dua edin kızlar.bu topigin uğruna inanıyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.RABBİM gönlüne göre versin Gözünaydın canım benim doktorumda demişti 3 tane olursa 1ini alırız diye bebişlerin gelişimi birbirini etkilemesin kendine dikkat et canım.Benim dün gece tekrar kanamam başladı bakalım ne zaman kesilecek. Canım ben 10.gün yaptırmıştım kan tahlilimi daha erken ne kadar belli olur onu bilmiyorum.

Sen doğurana kadar hepimizin ömrümü yiyeceksin bizede dokuz doğurtacaksın RABBİM eşine sabır versin.Hamişliğin tadını çıkarsana kafana takma her şeyi:)))))))))))

kına bacım kına hakkındır valla dr bile embriyolarımı çözdürmeden önce demiştiki ilk muayeneden sonra tabi...şimdilik rahim vs.herşey nırmal bebeklerde sağlıklı çözülürse 1 2 saate ararız transfer için amaaaa dedi eğer anneleri gibi sabırsız olursa bebekler daha erken çağırabiliriz demişti hakikatende 45 dk filan geçti geçmedi aradılarinşallah dediğin gibi olurda içim rahatlar keşke yapmasaydım pöfffff
çok güzel olmuş listemiz maşallaaahhhh
siz hamişler güzelleştirdi bu listeyi canımm
canım benim şeytan dürttü sanki beni yaeşime sölemedim morali bozulmasın hemde fırçalanmayım diye inşallah o test yanıltır
zaten test yanlış çıktıysa sağlıcam bebeğim doğsun 1 yaşına girsin tükür yavrum bu teste dicem
inşallah bu listeye bizlerde eklenicez inşallaaaaaaahhhh

ayyy senin hislerini yerim ben hırrrrrrrrinşallah dediklerin çıkar rabbimden hepimiz için diliyorum iki tane verdiler rabbim hangisi hayırlısıyla onu versin bire razıyım
listemiz sizer sayesinde güzelleşti valla hiç dikkat etmedim ama kimbilir belkide hı ne dersin
ya bana sorsan durma hemen yaptır derim ama sen bakma bu deliye sakın aldanma çünkü ben 8.gün idrar testi yaptım avucumu yaladuım bi güzel şimdi 10.günümü bekliyorum kan vermek için en az 10 gün bekle bence inşallah güzel sonuçlar alırsın seni takip etmekteyim çok bıcır bıcır neşeli şeyler yazıyosun inşallah heyecanın pozitifle devam ederbu arada rumuzundaki rakamlar plakamı bende asen 24 lüyümde

ahh tuğba ahhh sen milleti uyaran aman yapmayın diyen çok erken ya tabe çıkmazz

Lütfeeennnn benim resmimi değiştir en çirkin kadın ben olmuşum vallahai çirkin değilim yaa :'(

sorma miranda deliyim ben gerçekten deiiiii du bi tokat atayım kendime
inşallah erken diye tutmamıştır yada geç tutunma olmuştrda onda çıkmamıştır...
ay sen çirkin olurmusuuun o çok sempatik geldi bana tamam dur değişeyim taze annemiz gerimesin aman
Liste çok güzel olmuşşş.özellikle kendimi çok begendim..hem iki çocuk annesiyim hemde zayıfımmm ...bayıldımmm..sakın benmkini degiştirmeee....
maşallaaahh sana o zaman maşallaaaaahhhhhh
topicteki prenseslersiniz siz ..gelecek yakışıklı ve güzellerimizin annelerisiniz bizede dua edin sizlerden olalım inşallaaaaaahhh

kızlar listemizi sürekli alıntı yaparak güncellerseniz biz bekleyenler için umut ve moral olur...
dualarınızla bizde bu listeye taşınalım inşallahhh

tupbabyy
elseeemmm
eylüüüüülll
pıtırcııııkkkkkk sizler için
çok tebrik ediyoruruuum çoook
darısı başıma darısı başıma darosı başıma darısı başıma

kızlar listemizi sürekli alıntı yaparak güncellerseniz biz bekleyenler için umut ve moral olur...
dualarınızla bizde bu listeye taşınalım inşallahhh

Arkadaşım merhaba, yazdıklarının çoğunu okudum sen herkese akıl verirken kendin yapmışsın testi neyse üzme kendini hepimiz bu zorlu yollardan geçiyoruz merak ediyoruz dayanamayıp yapıyoruz hemen kendini üzme kanda bhcg çok yüksek olursa idrarda görülebiliyormuş benim arkadaşım çift çizgiyi 2 aylık hamileyken gördü kanda çıktı ama idrarda çıkmamıştı onun için iyi düşün iyi olsun bak topiklerde yazıyo idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenler var hemen kendini üzme RABBİM hayırlısını versin inşallah burdan güzel haberlerini alırız.RABBİM gönlüne göre versin.

Tupbaby canim bende seni ariyordum topik topik test yarin yaptiricagini saniyordum ama yaptirmissin gozun aydin tatlim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla mutlulukla.bu arada ozel msj kutun dolu mesaj atamiyorum
Cok optum...

Canım gözün aydın olsun.Çok sevindim...Baksalar kese gözükür heralde..Benim 1300 çıktı..5 gün sonra gittiğimde vajinal olarak kese göründü..Çok meraklanırsan git...

Gülşahcııııııııııııııııııııııııııııııım çok teşekkür ederim cnm heyecan dorukta hem tedavi yaptırıyorum hem pozitif sonuç beklemiyorum bende de bir gariplik var dimi ? Rabbim büyük dualarımızı geri çevirmedi inşş bu mutluluğum sonuna kadar devam eder cnm :) Sen nasılsın herşey yolunda mı cnm ?

Tupbaby canim bende seni ariyordum topik topik test yarin yaptiricagini saniyordum ama yaptirmissin gozun aydin tatlim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla mutlulukla.bu arada ozel msj kutun dolu mesaj atamiyorum
Cok optum...

Godescim çok teşekkür ederim cnm ama iştee 10 gün sonrası önemli benim için sonrasındaysa ilk 3 ay endişeler bitmiyor derdi de kızlar anlamazdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…