Gülşahcııııııııııııııııııııııııııııııım çok teşekkür ederim cnm heyecan dorukta hem tedavi yaptırıyorum hem pozitif sonuç beklemiyorum bende de bir gariplik var dimi ? Rabbim büyük dualarımızı geri çevirmedi inşş bu mutluluğum sonuna kadar devam eder cnm :) Sen nasılsın herşey yolunda mı cnm ?
Godescim çok teşekkür ederim cnm ama iştee 10 gün sonrası önemli benim için sonrasındaysa ilk 3 ay endişeler bitmiyor derdi de kızlar anlamazdım :))
Nilucum nedesen haklısın vallahi senide yoruyorum ama çok çekeceksin benden herhalde
Yapacak bişey yok canım daha senden çok çekicez anlaşılan ama bizi bizden başka kimse anlayamaz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda hepimiz ben sende çekmeye razıyım.
aah canım ne kadar kızsanız haklısınız gerçekten şeytan dürttü sanki öyle rahat ve pozitiftimki negatifi görünce çok üzülmedim ama ya yoksa demektende alamıyorum bi türlü kendimi:18::18: çok endişleliyim çookArkadaşım merhaba, yazdıklarının çoğunu okudum sen herkese akıl verirken kendin yapmışsın testi neyse üzme kendini hepimiz bu zorlu yollardan geçiyoruz merak ediyoruz dayanamayıp yapıyoruz hemen kendini üzme kanda bhcg çok yüksek olursa idrarda görülebiliyormuş benim arkadaşım çift çizgiyi 2 aylık hamileyken gördü kanda çıktı ama idrarda çıkmamıştı onun için iyi düşün iyi olsun bak topiklerde yazıyo idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenler var hemen kendini üzme RABBİM hayırlısını versin inşallah burdan güzel haberlerini alırız.RABBİM gönlüne göre versin.
bilmiyoruuum korkuyorum yaklaşık iki saattir sol kasığım kaşınıyop ara ara şiddetli ağrılar girip çıkıyo galiba yarın öbüürgüne adet olucam fazlaca ağrım var bu akşam kasıklarım hem ağrıyo hem kaşınıyo hemde acıyo içten ayrı vardı zaten ama bunca şiddetli değildi sürekli yokluyorum münüş kanadımı diye yaTubişş İnş cnm inşş sende pozitif sonucu alacaksın birazcık daaha sık dişini lütfen biliyorum çok zor ama :97: :97:
Listemiz harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldıııııııımmmmmm en yakın zamanda senide aramıza aalacağımıza inanıyorum
tupbaby sözümü tutabildimmi bakem
beğendinni dansözlerin kutlamalarını
aah canım ne kadar kızsanız haklısınız gerçekten şeytan dürttü sanki öyle rahat ve pozitiftimki negatifi görünce çok üzülmedim ama ya yoksa demektende alamıyorum bi türlü kendimi:18::18: çok endişleliyim çook
bilmiyoruuum korkuyorum yaklaşık iki saattir sol kasığım kaşınıyop ara ara şiddetli ağrılar girip çıkıyo galiba yarın öbüürgüne adet olucam fazlaca ağrım var bu akşam kasıklarım hem ağrıyo hem kaşınıyo hemde acıyo içten ayrı vardı zaten ama bunca şiddetli değildi sürekli yokluyorum münüş kanadımı diye yasanırım aranınza katılamıcammm
peki bundan sonra ne yapılırki kromozom yapıldı,embriyolar 1.kaliteydi herşey yolundaydı ve ben bu defa çok çok çok dikkat ettim yediklerimde dahil sürekli yatıyorum vazgeçemem dediğim sigaramdan bile feragat ettim hemde deli gibi arzuladığım halde içmiyorum ama neden bu ağrılar bu kadar erken gösterdi kendini daha adetime 5 gün varr
kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum sürekli bulunduğum topicteki arkadaşlarıma yazsam üst üste ararlar beni hepside ayrı fırçalar bliyorum offf ya ne olur biri bişey sölesinn ben niye böleyimmm
anne olmam için vakit dolmadımı yoksa
Nilucum nedesen haklısın vallahi senide yoruyorum ama çok çekeceksin benden herhalde
Yapacak bişey yok canım daha senden çok çekicez anlaşılan ama bizi bizden başka kimse anlayamaz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda hepimiz ben sende çekmeye razıyım.
Nilucum sen inanılmaz pozitif birisin sana telefonla konuştuğumuz gün hayran kaldım
Sen gönlünü ferah tut lütfen bebişlerin seni üzmezler çünkü onlar çoook şanslı cnm çooook
İnşallah bu güzel listeye Allahın izniyle en kısa zamanda bende dahil olurum.Bunu çk istiyorum kızlar.
İnş cnm en kısa zamanda Allahın izniyle senide bekliyoruz
canım 3 ay bittikten sonrada hiç bitmeyecek yerini farklı farklı bekleyişler alacak. Herşey adım adım sen en büyük adımı başarıyla geçtin tatlım. İnşallah sonuna kadar değerin gibi herşey çok güzel gidecek ve bebeişini sağlıcakla kucağına alacakasın canım...Seni çok öptüm..
Ahhhh parmaklarından bal damlayan arkadaşım iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Bende kocaman öptüüüüüüm
tupbaby sözümü tutabildimmi bakem
beğendinni dansözlerin kutlamalarını
kına bacım kına hakkındır valla dr bile embriyolarımı çözdürmeden önce demiştiki ilk muayeneden sonra tabi...şimdilik rahim vs.herşey nırmal bebeklerde sağlıklı çözülürse 1 2 saate ararız transfer için amaaaa dedi eğer anneleri gibi sabırsız olursa bebekler daha erken çağırabiliriz demişti hakikatende 45 dk filan geçti geçmedi aradılarinşallah dediğin gibi olurda içim rahatlar keşke yapmasaydım pöfffff
siz hamişler güzelleştirdi bu listeyi canımm
canım benim şeytan dürttü sanki beni yaeşime sölemedim morali bozulmasın hemde fırçalanmayım diye inşallah o test yanıltır
zaten test yanlış çıktıysa sağlıcam bebeğim doğsun 1 yaşına girsin tükür yavrum bu teste dicem
inşallah bu listeye bizlerde eklenicez inşallaaaaaaahhhh
ayyy senin hislerini yerim ben hırrrrrrrrinşallah dediklerin çıkar rabbimden hepimiz için diliyorum iki tane verdiler rabbim hangisi hayırlısıyla onu versin bire razıyım
listemiz sizer sayesinde güzelleşti valla hiç dikkat etmedim ama kimbilir belkide hı ne dersin
ya bana sorsan durma hemen yaptır derim ama sen bakma bu deliye sakın aldanma çünkü ben 8.gün idrar testi yaptım avucumu yaladuım bi güzel şimdi 10.günümü bekliyorum kan vermek için en az 10 gün bekle bence inşallah güzel sonuçlar alırsın seni takip etmekteyim çok bıcır bıcır neşeli şeyler yazıyosun inşallah heyecanın pozitifle devam ederbu arada rumuzundaki rakamlar plakamı bende asen 24 lüyümde
sorma miranda deliyim ben gerçekten deiiiii du bi tokat atayım kendime
inşallah erken diye tutmamıştır yada geç tutunma olmuştrda onda çıkmamıştır...
ay sen çirkin olurmusuuun o çok sempatik geldi bana tamam dur değişeyim taze annemiz gerimesin aman
maşallaaahh sana o zaman maşallaaaaahhhhhh
topicteki prenseslersiniz siz ..gelecek yakışıklı ve güzellerimizin annelerisiniz bizede dua edin sizlerden olalım inşallaaaaaahhh
yaaa niye herkes bana kızıyoooooooooo:84::84::84::84::84::84:ahbitanem inşallah sizlerin dediği çıkar kurbanlar keseriz topicte inanın bunu çok istiyorum korkuyorum adetime daha var ama sanki tahlil verneye bile gidemeyekmişim gibi geliyo her an kanıcak gibi öfffffff keşke 3 gün sonra olsaydı şu tahlil işi 12 gün çook uzun çoooooooooookEevet cnm harikalaaaaaaaar çok teşekkür ederiiiiiiiiiiim inanamıyorum hala.))
Benim yazdıklarımı görmedin mi testi yapmadan önce ? Sinirlerim yıpranmıştı sürekli belirti arıyordm sürekli kafayı üşütücektim .
Son günlerde regli ağrım o kadar çoğalmıştı ki gece ateş basması,terlemelerim oldu ( regli zamanımda hep olur ) ara ara yine karnıma ağrı giriyor . Burdan sizin başınızı ne kadar çok ağrıtmıştım hatta yerleşme kanaması olmadı diye üzüldüm . Regli günüm geçti iğnelerden dolayı dedim.Düşün hala inanamıyorum şaka gibi geliyor ewet belki hamileliğin çok başı neler olacağını bilmiyorum ama bu duygu harika birşey ve inanmadığım halde geldi.Mucize yanii senin 2 tane sağlıklı embriyon neden tutmasın neden ? Ben idrar testi mi 13. gün yaptım sen 8. gün yapmışsın normal değil mi çıkmaması ?
Ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin aramıza tubişiiiim
aaaa hiç kusura bakmayın inşallah bi mucize olurda hamiş haberimi verirsem beni listeye siz ekliceksiniz bananeeeeetubiş kutlamalar çok güzel bitanem hamişlerde çok güzel sen şimdiden kendinede bi resim beğen 3 gün sonra aramızdasın önce Allahın izniyle lütfen rahat ol doktor banada herşey çok güzel ve normal demişti bak oldu bende hala endişeliyim inanamıyorum ama oluyo bu topikteki herkes birbirinin elinden tutuyo biz senin için dua ediyoruz kuşum bak miranda benim elimden tuttu ben tupbabynin oda senin elinden tutacak sende başka arkadaşlarımızın bak ben senin tavsiyelerini dinledim yasin'i mübin duasıyla okudum sende rahat ol ve bol bol dua et.Allahım ona açılan ellerimizi boş çevirmiyor.
Sadece inan çok yürekten inan bence ağrılarından tutunma ağrıları bitanemseni seviyoruz tatlım
yaa kızlar yaaa bende hiçbişey yok ne midem bulanıyo ne aşeriyorum tık yok bi problem yoktur inşallah sadece arada bir ani giren kasık ağrısı oda hemen geçiyo amaaan kızlar yaaa nolcak böyle hep korkucazmı 9 ay boyunca çalışmasam hergün gidip kan tahlili yaptırıcam:))
canım ya ne bileyim işte korku hep dvm ediyo tatlım benim transferimi kemal bey yaptı zaten bende bi sorun yoktu ama ilki tutmadığı için biraz sitem ettim hiçbişeyi araştırma gereği duymadınız dedim oda bana 2.de negatif olursa zaten araştırırız ama sende hiçbir problem görmedende rahim filmi falan isteyemem herşey çok berrak ve temiz demişti ama kemal beyin eli uğurlu sanırım Allah uzun ömürler versin ve çok pozitif bi doktor.Biz senin elinden sıkı sıkı tuttuk sen kendini bırakmadıktan sonra dediğim gibi önce Allahın izniyle 3 gün sonra listenin en sonunda senin ismin yazıcak yavyuuuumyaaa niye herkes bana kızıyoooooooooo:84::84::84::84::84::84:ahbitanem inşallah sizlerin dediği çıkar kurbanlar keseriz topicte inanın bunu çok istiyorum korkuyorum adetime daha var ama sanki tahlil verneye bile gidemeyekmişim gibi geliyo her an kanıcak gibi öfffffff keşke 3 gün sonra olsaydı şu tahlil işi 12 gün çook uzun çoooooooooookne olur hamişler beni sıkıca tutun çekin yanınıa kurtarın bu durumdan beni
aaaa hiç kusura bakmayın inşallah bi mucize olurda hamiş haberimi verirsem beni listeye siz ekliceksiniz bananeeeeeah canım inşallah bende sizler gibi müjdeler verebilirim ya bu arada senin transferi hangi dr yaptı hasanimurat,kemal :26:yani hiçbi sorun yok diyen dr hangisiydi onu öğrenmek istiyorum bende sizleri çok seviyorum ayrıca listemizi güzelleşttiren siz güzelliklersiniz koca göbeklileeeeeeeerrrrrr
aaaaaayyy sen çok yaşa emiiiii ne bekliyosunki daha ne kadarlık bebik ne yapsın içerdw halaymı çeksin
inşallah onlarında zamanı gelicek şimdi bu anın tadını çıkarmaya bakbunlar senin
bunlarda bebik içinnn
herşey güzel olucak lütfen germe kendini her ay farklı güzellik yaşarsın zaten şimdiden düşünmecanım ya ne bileyim işte korku hep dvm ediyo tatlım benim transferimi kemal bey yaptı zaten bende bi sorun yoktu ama ilki tutmadığı için biraz sitem ettim hiçbişeyi araştırma gereği duymadınız dedim oda bana 2.de negatif olursa zaten araştırırız ama sende hiçbir problem görmedende rahim filmi falan isteyemem herşey çok berrak ve temiz demişti ama kemal beyin eli uğurlu sanırım Allah uzun ömürler versin ve çok pozitif bi doktor.Biz senin elinden sıkı sıkı tuttuk sen kendini bırakmadıktan sonra dediğim gibi önce Allahın izniyle 3 gün sonra listenin en sonunda senin ismin yazıcak yavyuuuum
Kızlar merhaba;
Kızlar hamileyim. 3 Şubat Perşembe günü dondurulmuşlarla transferimin 12. günüydü ve kan testi sonucum çok düşük çıktı. Hamilelik var ama çok riskli herşeye hazır olun dediler. Bugün tekrar kan testi yapıldı ve değerim artmadı aksine düştü. Pazartesi günü tekrar kan testi yapılacak ama umut yok gibi bişey. Ne yazık ki bebeğim düşecek öyle üzgünümki ama herşeyin hayırlısı diyorum. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim idrar testi bence çok yanıltıcı özellikle tüp bebek tedavilerinde. transferin 9. günü idrar testim negatif çıkmıştı ve Ben kan testimin yapıldığı gün bile idrar testinde negatifi gördüm ama kan testinde hamile çıktım. Pozitif sonucu alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sonucu Negatif olan arkadaşlara ise sabır ve yeniden deneyecek gücü Allahtan diliyorum. Ben bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum. İstanbul veya Ankarada ki merkezleri araştırıcam ve dinlenicem. Allaha emanet olun.
iyigeceler arkadaşlar bu gün kontrolüm vardı bu ay menogon iğne kullanıyorum dr. um bu günde pek olumlu konuşmadı sanırım yine iyi değil rahim cumartesi tekrar gidicem bu ay da düzelmezse önümüzdeki ay histeroskopi yapıcam dedi moralim çok bozuk keşke ilk bebeğime bişey olmasadı şimdi kucağımda 2 aylık olacaktı(( ne olur dua edin bu ay bi sorun olmazda transferim yapılır artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum burda konuşacağım kimsede yok çok sıkıldım artık ((((((((
Cnm benim inan bana benim için idrar testinde ve kanda pozitifi görmek bile mucizeydi ve oldu demek ki oluyormuş kalite falan hepsi boş yeter ki Rabbim ol desin .
10 Gün sonrası çok önemli inşş güzel şeyler duyarımda sevinebilirim. Dün hepiniz için dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?