Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım 3 ay bittikten sonrada hiç bitmeyecek yerini farklı farklı bekleyişler alacak. Herşey adım adım sen en büyük adımı başarıyla geçtin tatlım. İnşallah sonuna kadar değerin gibi herşey çok güzel gidecek ve bebeişini sağlıcakla kucağına alacakasın canım...Seni çok öptüm..

Nilucum nedesen haklısın vallahi senide yoruyorum ama çok çekeceksin benden herhalde

Mirandacım beni çok güldürdün ama gerçekten tubii nerden bulmuş o resmiiiii neyse ama değiştirmiş tubiş çok güzel olmuş ben beğendim

Tubişş
İnş cnm inşş sende pozitif sonucu alacaksın birazcık daaha sık dişini lütfen biliyorum çok zor ama :97: :97:
Listemiz harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldıııııııımmmmmm en yakın zamanda senide aramıza aalacağımıza inanıyorum

aah canım ne kadar kızsanız haklısınız gerçekten şeytan dürttü sanki öyle rahat ve pozitiftimki negatifi görünce çok üzülmedim ama ya yoksa demektende alamıyorum bi türlü kendimi:18::18: çok endişleliyim çook
bilmiyoruuum korkuyorum yaklaşık iki saattir sol kasığım kaşınıyop ara ara şiddetli ağrılar girip çıkıyo galiba yarın öbüürgüne adet olucam fazlaca ağrım var bu akşam kasıklarım hem ağrıyo hem kaşınıyo hemde acıyo içten ayrı vardı zaten ama bunca şiddetli değildi sürekli yokluyorum münüş kanadımı diye ya sanırım aranınza katılamıcammm
peki bundan sonra ne yapılırki kromozom yapıldı,embriyolar 1.kaliteydi herşey yolundaydı ve ben bu defa çok çok çok dikkat ettim yediklerimde dahil sürekli yatıyorum vazgeçemem dediğim sigaramdan bile feragat ettim hemde deli gibi arzuladığım halde içmiyorum ama neden bu ağrılar bu kadar erken gösterdi kendini daha adetime 5 gün varr
kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum sürekli bulunduğum topicteki arkadaşlarıma yazsam üst üste ararlar beni hepside ayrı fırçalar bliyorum offf ya ne olur biri bişey sölesinn ben niye böleyimmm
anne olmam için vakit dolmadımı yoksa

tupbaby sözümü tutabildimmi bakem
beğendinni dansözlerin kutlamalarını

Eevet cnm harikalaaaaaaaar çok teşekkür ederiiiiiiiiiiim inanamıyorum hala.))

Benim yazdıklarımı görmedin mi testi yapmadan önce ? Sinirlerim yıpranmıştı sürekli belirti arıyordm sürekli kafayı üşütücektim .
Son günlerde regli ağrım o kadar çoğalmıştı ki gece ateş basması,terlemelerim oldu ( regli zamanımda hep olur ) ara ara yine karnıma ağrı giriyor . Burdan sizin başınızı ne kadar çok ağrıtmıştım hatta yerleşme kanaması olmadı diye üzüldüm . Regli günüm geçti iğnelerden dolayı dedim.Düşün hala inanamıyorum şaka gibi geliyor ewet belki hamileliğin çok başı neler olacağını bilmiyorum ama bu duygu harika birşey ve inanmadığım halde geldi.Mucize yanii senin 2 tane sağlıklı embriyon neden tutmasın neden ? Ben idrar testi mi 13. gün yaptım sen 8. gün yapmışsın normal değil mi çıkmaması ?
Ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin aramıza tubişiiiim

tubiş kutlamalar çok güzel bitanem hamişlerde çok güzel sen şimdiden kendinede bi resim beğen 3 gün sonra aramızdasın önce Allahın izniyle lütfen rahat ol doktor banada herşey çok güzel ve normal demişti bak oldu bende hala endişeliyim inanamıyorum ama oluyo bu topikteki herkes birbirinin elinden tutuyo biz senin için dua ediyoruz kuşum bak miranda benim elimden tuttu ben tupbabynin oda senin elinden tutacak sende başka arkadaşlarımızın bak ben senin tavsiyelerini dinledim yasin'i mübin duasıyla okudum sende rahat ol ve bol bol dua et.Allahım ona açılan ellerimizi boş çevirmiyor.

Sadece inan çok yürekten inan bence ağrılarından tutunma ağrıları bitanemseni seviyoruz tatlım

yaa kızlar yaaa bende hiçbişey yok ne midem bulanıyo ne aşeriyorum tık yok bi problem yoktur inşallah sadece arada bir ani giren kasık ağrısı oda hemen geçiyo amaaan kızlar yaaa nolcak böyle hep korkucazmı 9 ay boyunca çalışmasam hergün gidip kan tahlili yaptırıcam:))

cvp için hepinize çok tşkr ederim kızlar bu arada baby2435 24 yaşım 35 de plaka izmirli olduğum için şekerimmm inşallahhhh hepimiz pozitif sonuç alırız

yaaa niye herkes bana kızıyoooooooooo:84::84::84::84::84::84:ahbitanem inşallah sizlerin dediği çıkar kurbanlar keseriz topicte inanın bunu çok istiyorum korkuyorum adetime daha var ama sanki tahlil verneye bile gidemeyekmişim gibi geliyo her an kanıcak gibi öfffffff keşke 3 gün sonra olsaydı şu tahlil işi 12 gün çook uzun çoooooooooookne olur hamişler beni sıkıca tutun çekin yanınıa kurtarın bu durumdan beni
aaaa hiç kusura bakmayın inşallah bi mucize olurda hamiş haberimi verirsem beni listeye siz ekliceksiniz bananeeeeeah canım inşallah bende sizler gibi müjdeler verebilirim ya bu arada senin transferi hangi dr yaptı hasanimurat,kemal :26:yani hiçbi sorun yok diyen dr hangisiydi onu öğrenmek istiyorum bende sizleri çok seviyorum ayrıca listemizi güzelleşttiren siz güzelliklersiniz koca göbeklileeeeeeeerrrrrr

aaaaaayyy sen çok yaşa emiiiii ne bekliyosunki daha ne kadarlık bebik ne yapsın içerdw halaymı çeksin
inşallah onlarında zamanı gelicek şimdi bu anın tadını çıkarmaya bakbunlar senin
bunlarda bebik içinnn

canım ya ne bileyim işte korku hep dvm ediyo tatlım benim transferimi kemal bey yaptı zaten bende bi sorun yoktu ama ilki tutmadığı için biraz sitem ettim hiçbişeyi araştırma gereği duymadınız dedim oda bana 2.de negatif olursa zaten araştırırız ama sende hiçbir problem görmedende rahim filmi falan isteyemem herşey çok berrak ve temiz demişti ama kemal beyin eli uğurlu sanırım Allah uzun ömürler versin ve çok pozitif bi doktor.Biz senin elinden sıkı sıkı tuttuk sen kendini bırakmadıktan sonra dediğim gibi önce Allahın izniyle 3 gün sonra listenin en sonunda senin ismin yazıcak yavyuuuum

herşey güzel olucak lütfen germe kendini her ay farklı güzellik yaşarsın zaten şimdiden düşünme
hahh şimdi beni anladınmı ilk tedavide araştırmadınız diye item ettin ama bendede bi sorun yok sperm sorunu vardı ve döllendiyse yumurta sorun erkektende çıkmış demektir ve bizim durum araştırıldı herşey normal kromozoma bakıldı şusuna busuna bakıldı şimdi beni düşündürende bu bunun için evhamlıyım allah esirgesin olmazsa artık yapacak bişey kalmadı ...
kemal bey iyi bir hekim bende onu istedimde olmadı kısmt ama murat beydende fazlasıyla memnun kaldım hayırlısı bakalım neler olucak:18::18::18::18:ha bu arada 3 gün değil 1 gün cuma tahlil yapıyoruz 11.gün yani normal test tarihim pazar ama varsa cumadan azda olsa çıkar deyip yaptırıcam bakalım

iyigeceler arkadaşlar bu gün kontrolüm vardı bu ay menogon iğne kullanıyorum dr. um bu günde pek olumlu konuşmadı sanırım yine iyi değil rahim cumartesi tekrar gidicem bu ay da düzelmezse önümüzdeki ay histeroskopi yapıcam dedi moralim çok bozuk keşke ilk bebeğime bişey olmasadı şimdi kucağımda 2 aylık olacaktı(( ne olur dua edin bu ay bi sorun olmazda transferim yapılır artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum burda konuşacağım kimsede yok çok sıkıldım artık((((((((

canım bende seni merak etmiştim bir bakayım dedim. hamileyim yazısını görünce çok sevindim ama devamını okuyunca üzüldüm. inşallah artış gösterir tekrardan.

arzucum hiç moralini bozma bol bol dua et canım Allah hepimiz için hayırlısını verir hiç ummadığın anda oluverir bütün arkdaşlarıma aynı şeyi söylüyorum sabredin kızlar bende inanamıyodum ama oldu :Allah çok büyük ona açılan elleri geri çevirmiyo stres yapmazsan vücudun bu işleme daha kolay hazırlanır.Rahat ve inançlı ol tatlım..

arkadaşım yeni haberim oldu şehirdışındaydım nasıl sevindim anlatamambende söylediklerine çok inanıyorum Allah ol deyince ne şartlarda olsada oluyor. Duaların içinde çok saol.

kızlar size bişey sorucam tedaviden sonra regli düzeniniz bozuldumu benim iki aydır 4-5 gün gecikiyor, karnım falanda ağrıyor ha oldum ha olucam diyorum ama tık yok stres oldum bi sorunmu var diye acaba sizdede böyle oldumu?

mrb kızlar.uzun zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyordum.
tuğbacığım liste süper olmuş çok şirin.maşallah nazar değmesin listemize.

tubabycim tebrik ediyorum.seninle ilk denememiz aynı tarihlerdeydi.o zaman yüzümüz gülmemişt ama şükürler olsun ikinci denememizde allah bugünleri gösterdi.her hamile haberine mutlu oluyorum.

mirandacığım senide tebrik ediyorum canım.allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

sırada bekleyen tedaviye başlayan gün sayan arkadaşaların hepsi bu mutlu haberi aırlar inşallahi.listemiz iyice kabarsın.topiklere sığmasın.

tuğbacığım seninde haberini dört gözle bekliyoruz.benim içimde hiç olumsuz bir düşünce yok ama şu kan testide bunu doğrulasın o zaman burayı uçuracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…