Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Yasmincim çok teşekkür ederim bakalım sevinemiyorum tam olarak :93::93:
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bizi habersiz bırakma lütfen arada gir :)))
Bende tuğbişin haberini bekliyorum inşş pozitif sonucu alacak ve listemize girecek

canım çok haklısın tedirgin olmakla.ilk başta pozitifi göresem yeter diyoruz ama sonra kese gözükecekmi,kalbi atacakmı ilk 3 ayı kazasız belasız atlatacakmıyım korkusu..tedirginlikler yakamızı bırakmıyor.ama en önemli olan ilk adımı attın.gerisi gelecek inşallah.değerin yksek çıktı diye tedirginlik yaşamışsın okudum ama yüksek değer olupta anormal bir durum yaşayan hiç duymadım ben.sağlıkla bebeişini kucağına alırsın inşallah canım.hamileliğinin tadını çıkar.bugünleri çok bekledik biz.

canım benim ilk tedaviden sonra 8 gün gecikmişti sonra düzene girdi zaten diğer ayda 2.denemyi yaptık.Sanırım tedavidendir ama için rahat etmiyosa doktoruna bi danış derim ben

tubbabyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmm çok sevindim sende aramızdasın yani ben sana demiştim demi bak moral bozma sakın diye hiç belli olmuyo çünkü ayyyyyyyyyyy çok sevğindim ya bayadır girmiyodum ağrılarım çoktu çünkü izinliyim bakaç hafta yatıcam mide bulantılarım çoooooooooook kötü seni merak ettim bi gireyim dedim ve okadar sevindimki anlatamma allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada bu duyguyu tattırsın rabbim.değerinde gayet normal canım benim 3,gün embriyosuydu ve 13. gün değerin 590 çıktı seninki çok normal merak etme.bende bebişimi gördüm ama daha çokkkkkkk minikti kalp atışı yoktu yarın tekrar gidicem inşallah görürüm bu kez kalbini görmesekte zaten normal yani görüceğiz diye bişi yok çok küçükler çünkü bikaçgün sonra tekrar hadi bakalım

herkeze merhabalar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum yazıp yazmama konusunda çok çok kararsızdım çünkü daha önceki deneyimlerimi burada paylaşmıştım ve çok olumlu değildi maalesef. çok kısa bahsetmek isterim sorunumuz erkek infertilitesi ve bendede kanda pıhtılaşma sorunu var. normal yolla hamile kaldım ben fakat gelişim geriliği nedeni ile kürtaj oldum. o zamanlar eşimde sorun olduğunu bilmiyorduk öğrendikten sonra 2 tüp bebek denedik ilki hamilelikle sonuçlandı fakat kalp atımı olmadı kürtaj oldum zaten pıhtılaşma sorununuda bu kürtajdan sonra öğrendik. ikinci denemede hiç tutunma olmadı bu dondurulmuşlarla denememiz yarın eğer 2 kuzum sağlıkla çözünürlerse transferim var. bu sefer farklı bi rahatlık var üzerimde hiç gitmesini istemediğim. ilk iki denememde hep kendimi şartlamıştım olacağına ama kısmet olmadı. bu sefer hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve dua ediyorum Rabbime içimden lütfen bana ve isteyen herkese nasip et anneliği diye. bu sefer çok yatmayı planlamıyorum cuma ve cmrts hatta pazar için mangal planlarını yaptık bile eşimle...rahatım hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama tahmin edersiniz ki diğer taraftan Allahım inşallah benim için hayırlısı bu sefer sağlıkla ile kucağıma almaktır bebişlerimi diyorum ve sizdende dua istiyorum

ay çok mutlu oluyorum böyleee beni merak eden arkadaşlarımı görünce ve duygulanıyorum.
Baanada büyük süpriz oldu hala inanamıyorum inşş keseyi ve kalp atışlarını görürüm şimdide onun paniği başladı :))
Hayatım senin kaç haftalık oldu ? Bize tavsiyelerin var mı ?
Eslem topik açtı orayada bekliyoruz senii cnm

Pınarcım dualarımız seninle cnm sen yinede transferden sonra kendini çok yorma ben genelde uzandım ama evin içinde sık sık yürüdüm çünkü rahime kan gitmesi gerekiyormuş.İlk yedi gün hep evin içinde yürüdüm dışarı çıkmadım Allah yardımcın olsun.

benimde transverim salı rahim duvarı dün 9 santimdi ne olur bana dua edin çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı yaşayacam diye hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bana yardım edin

benimde transverim salı rahim duvarı dün 9 santimdi ne olur bana dua edin çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı yaşayacam diye hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bana yardım edin

cnm ilaç kullanıyomusun mrk etme yeterli kalınlığa ulaşır Allahın izniyle kızlar sizde bizim için dua edin henüz herşey bitmiş değil.İçin rahat bi şekilde transferini ol gel hayatım

eylül sana msj atamıyorum yeni topik açtık sende gel arada tükanı boş bırakmayalım

2011 ekimde tüp bebekle anne olacaklar

çok teşekkür ederim arkadaşım evde kalırsam daha çok stres olmaktan korkuyorum Rabbim bilir olucaksa olur diye düşünüyorum sanırım hamilesin :))

inşallah benimde adım ve resmim bu listeye girer hamile arkadaşlar transver de rahim kalınlığınız kaçtı

inşallah benimde adım ve resmim bu listeye girer hamile arkadaşlar transver de rahim kalınlığınız kaçtı

merhaba benim de rahim kalınlığı ince olduğu için transferim yapılmadı geçen ay bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem doktora ilaç kullanarak tedavi olabiliceğimi söylemişti doktor,,, senin rahim kalınlığı transfer için normal değilmi doktorun söylediğine göre 7 ve üstü olması yeterliymiş

SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH MİNİĞİNİZİ ESLEMCİM RABBİM hamilelerin dularını kabul edrmiş ALLAH razı olsun senden BENİM DÜN RAHİM KALINLIĞIM 7 KÜSURDU YARIN TAHMİNİM 8,5 OLUR. SANIRIM BU KALINLIK BEBİŞLERİME YETECEK İNŞALLAH:))

pimpiirikleniyorum işte iyi dediler ama korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

pimpiirikleniyorum işte iyi dediler ama korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bence tavsiyem rahat olman değerin iyi çünkü, kötüyü ne kadar düşünürsen o kadar çekersin pozitif düşün pozitif olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…