Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canımmmm alah yardımcın olsun tedavin engellere takılmadan su gibi aksınve bebişler sıkıca tutunsun inşalllaaaaaaaaaahhh dualarımdasınnn
bebekk yüzlüm benimmm öyle iyisinki rabbin gönlünce versin herşeyi....
kızlaaar size sölemeyi unuttum yasminle tanıştık antalyada kaldığım yere geldi sağolsun eşide bebişlere bolca meyva almıştı nasıl mahcup olmuştum anlatamam bikezde burdan tşekkür ediyorum bu güzeller güzeli çifteçok güzel çok iyi bi arkadaş iyiki tanımışım diyorum
selam kızlar nasılsınız?

tugba'cıgım senden haber bekliyoruzzz hadii sonuccc ???
sonuç sabah belli olucak hayatım dualarınızı bekliyoruuummm
canım dualarımdasın bu mübarek gecede ,inşallah herşey gönünce olur inşalllaaaaaahhhhhhh
benimde transverim salı rahim duvarı dün 9 santimdi ne olur bana dua edin çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı yaşayacam diye hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bana yardım edin
korkma inşallah ço iyi olucak benimde transferde 10 küsurdu..rabbim ol demiş olsun ve olsun inşallahhhh

canımmmm alah yardımcın olsun tedavin engellere takılmadan su gibi aksınve bebişler sıkıca tutunsun inşalllaaaaaaaaaahhh dualarımdasınnn
bebekk yüzlüm benimmm öyle iyisinki rabbin gönlünce versin herşeyi....
kızlaaar size sölemeyi unuttum yasminle tanıştık antalyada kaldığım yere geldi sağolsun eşide bebişlere bolca meyva almıştı nasıl mahcup olmuştum anlatamam bikezde burdan tşekkür ediyorum bu güzeller güzeli çifteçok güzel çok iyi bi arkadaş iyiki tanımışım diyorum
selam kızlar nasılsınız?

tugba'cıgım senden haber bekliyoruzzz hadii sonuccc ???
sonuç sabah belli olucak hayatım dualarınızı bekliyoruuummm
canım dualarımdasın bu mübarek gecede ,inşallah herşey gönünce olur inşalllaaaaaahhhhhhh
benimde transverim salı rahim duvarı dün 9 santimdi ne olur bana dua edin çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı yaşayacam diye hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bana yardım edin
korkma inşallah ço iyi olucak benimde transferde 10 küsurdu..rabbim ol demiş olsun ve olsun inşallahhhh

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrbugün transferin 10.günü sabah ilk çişle test yaptım yine daynamadım malum 7,5 aylığım ya her halimden beli zaten
sabah yaptığımda ikinci çizgi çok çok çooooooooooooooookkkkk açık pembe ve beli belirsiz çıktı o bile beni sevinçten havalara uçurdu yalvarırım dua edin sabah hastaneden sevinç gözyaşlarıyla çıkayım aksini kaldırıcak gücüm yok artık

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm benim ay çok heyecanladım ayyyyy biz sana dedik di mi ? Harika bir haber ne zaman kan vereceksin tatlım ay gel buraya nerelere kayboldun

Canım çok sevindim ya RABBİM yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberlerini alacağız.Sonucu alır almaz yaz buraya bekletme bizi.tamammı canım.

cnm benim okadar çok dua ediyorum ki sana rabbim gönlüne göre verir inşş yarın inşş güzel sonuclarla gelirsin.yazmasamda topigi sürekli takip ediyorum okuyorum sürekli..hamiş olan arklar tebrik ediyorum sizleri allahım kimseyi yarı yold koymasın sag salim kucagımızda görmeyi nasip eder rabbim inş.tedavi olacak transfer olacak arklara allahım gönlünüze göre verir inş.dualarım hep sizlerle..ayrıca ben o hamiş listesinde yokum neden önce vardımda :18:

çoooooooooooookkkkkkkkk sevindimmmmmmm.....eger silik çıktıysa dogrudur..benimde öyle olduuuydu yaaaa...hadi gözümüz aydınnnn.....beklyoruzzz..

merhaba arkadaşlar
bende ilk kez yazıyorum. aranıza yeni katıldım
2 gündür dondurulmuş embriyo tedavisi için bant kullanıyorum. çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum. ya yine olmazsa aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. allah kimseye yaşatmasın.

Canım çok sevindim ya RABBİM yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberlerini alacağız.Sonucu alır almaz yaz buraya bekletme bizi.tamammı canım.

çoooooooooooookkkkkkkkk sevindimmmmmmm.....eger silik çıktıysa dogrudur..benimde öyle olduuuydu yaaaa...hadi gözümüz aydınnnn.....beklyoruzzz..
aayy canlarımm ne olur durun akside çıkabilir heyecan yaptım iyice uykuda tutmadı halaya erken başlamış tupbaby hayal kırıklığı olmasın bilmiyorumki inanamıyorum ama ya yoksa olsa çok net çıkmazmıydı çok aşırı silik ve açık renkti ama testimin hakkınıda yemeyeyim cızık kendini gösteriyoda off biemedim şimdi ne yapsam neyse sabah 7 de giderim hast.en erken saatte alın kanlarıı damarları boşaltın pozitif haber verin derim artık sonucu alır almaz burdayım negatif gelirse akşama kadar yazmam anlayınki tubi ağlama modunda içi boşalınca gelir.poztfse hemmmmeeeen uçarım yanınızaaaa
canım bak banta başlamışsın lütfen güzel düşün stresli başlarsan alah korusun endometriumuda etkilersin oda transfer için oldukça önemli ammaaann dikkat yok ben hep böle karamsarım diyosan açık söliyim hemen çıkar at bantları iyi ve tamamen haır olunca başla moralli ol güçlü ol dua et bolca allah yardımcın olsunnn

jaluseeeeeeeeee
canım çok özür sen bizim ilk anneciklerimizdensin nasıl listede yerin olmaz af buyur kocişin meslektaşının eşisiiii gözümden kaçmış hemen telafi ediyoruummmmmmmm

UĞURLU LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİİİYMMM

JALUSE.......

YASMİN.........

NUR...............

FATMANUR.....

ARAL...........

ZENUR.......

MİRANDA.....

RÜYALAR.....

GÖZDEMM....

GNCAM......

EYLÜL........

PITIRCIK.....

SWECTWİTCHY...

ELSEM07............

TUPBABY...........

Son düzenleme:
mirandaa resmi değiştinmi sen anneeeeeemm kız bebik var yanında allah gönlüne göre versin demek inciri olsun diyosun hmmm benimde olursa bamyası olsunda kızına dünür olalım ne dersin

Tubim dört gözle bekliyorum seni inşş hayırlı haberlerle geleceksin :))
Buarada listede çok seksiyim

tuppppppppp beybbbbbbbbbbbbbb canımmmmmmmmmmmm cok sevındım yaaaaaaaaaa
bayadır gırememıstım foruma
ayyyyyy canım cok sevındım allahım tamamına erdırsın ınsallah kucagınada alırsın
nezman bulusuyorsun evladınla
boyle pozıtıf sonuclar aldımmı cok umutlanıyorum ınsallah hayırlısı olur hepımız ıcınnnnnnnnnn
bızede dua edermısınız arkıdıslerrrrrrr
:2:

Çok teşekkür ederim cnm aama çok endişeliyim 1 hafta sonrasını bekliyorum umarım sonu güzel olur .
İnanmakta zorlanıyorum bazen sen nasılsın cnm yeni tedavine ne zaman başlıyorsun :))
Hep dualarımdasınız umarım en kısa zamanda herkes bebişine kavuşur cnm

Son düzenleme:

canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız bende aynı senin gibi korkuyorum bol bol dua ediyorum senin içinde ederiim herşey gönlünce olsun öpüyorum

mirandaa resmi değiştinmi sen anneeeeeemm kız bebik var yanında allah gönlüne göre versin demek inciri olsun diyosun hmmm benimde olursa bamyası olsunda kızına dünür olalım ne dersin

tubiş valla ben dayamıyorum kutlamalara başlıyorum yaşaaaaaaaaaaaaaaaasıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hemde varya bence ikizdur daaaaaa içime doğuyo fıstığımmmmmmmmm

Tugbacıgımmmmm haberini 4 gozle bekliyoruz ay insallah cift cizgi oldugu gibi kan testin de pozitiftir hadi annecik gel buraya da soyleeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…