Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Son düzenleme:
tuğba hamileee tuğba hamile tuğba hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm canımmmmmmmmmm cok sevindim!!! demistim iste hamilesin diyee hahahahsha Allah nazarlardan saklasınn yuppiii

ohhh beeee!!!!!!!

tubiş anca bu kadar ekleyebildim artık düzenlemesini sen yaparsın canım şimdiden tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün Allah tamamına erdirsin kuzum

test günü bekleyen varmı arkadaşlar.Bugün benim transfer günüyle birlikte 4. günüm.Bel ve kasık ağrılarım var.Aradada sanki regli olcakmışım gibi ağrım oluyor.sizlerde durumlar nasıl...

tubişimmm sen gelmeden haberin geldi okadar sevindim mutlu oldumkii allahımm sag salim kucagında görmeyi nasip eder inş.rabbimdarısı bekleyen diger arklara olsun

tuğba nerdesin.diğer taraftada yoksun.telefonların susmuyordur tabi şimdi.canım ya nasıl sevindim anlatamam.şükürler olsun rabbime.darısı diğer arkadaşlara inşallah.liste gitgide kabarıyooooooooo

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde tubii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canlarımmm kusura bakmayın tel rtarifi durumu hazmetme derken anca geldim
allahıma şükürler olsun pozitifimle geldimmm çok çok çok şüküüüürrrr rabbim isteyen herkese katından hayırlı evlat nasip etsin. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız tupbaby kızmış haklıda heyecnla beklediniz ben ortalıkta salak salak dolanıyomaffedin lütfen evet rahatça bi yazayım müsadenizle
evet
evet
evet
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm galiba31,8 çıktı
normal test günüm pzardı hayırlısıyla katlamasını dliyorum arkadaşlar tebrik için gelicekmiş kutlamaları akşam yapıcaz okişmi prenseslerimmmmmmm
elsem unutmamış ve yapmışsın canım ellerine sağlık pekte hoş şolmuşum beaaa
öpüyorum hepinizi gelcem bekleyin beniiii

Kızlar merhaba, hepinize hayırlı cumalar bu mübarek günde RABBİM hepimizin sesini duysun dualarımızı kabul etsin inşallah.RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Canım çok sevindim gözünaydın RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

ay canım sana demistim 8. gun testine guvenme diye işte simdi bebişine 1 yasına girince tükürtürsün insallah
coooook sevindimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hala inanamıyorum, yada aslında inanıorum artık hepimizin hamile kalacagına inanıyorum nasıl bir ugursa bu listedeki
yalnız bence bu bir ritüel olsun hepimiz once bi 8.gun -10. gun test yapalım ahh avlanıp vahlanalım sonra pozitif kan sonucu ugur getirdi bu vallahi

Allah nazarlardan saklasin canım degerin iyiymis daha test gunune 2 koca gun var ustelikk

Çatlak kız kızgınlığım geçtii cnm bu haberi alıncaaaaa Bunu kutlamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…