Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

nilucum ben sürekli panik vaziyetteyim ne olacak durumum anlamıyorum Bebişler ve sen nasılsın cnm ?

Panik hanımcım ben iyiyim evdeyim yatııyorum işte bildiğin gibi senin durumun keseleride görsen pıt pıtları duysan bebişi kucağına alana geçmiyecek RABBİM etrafındaki herkese sabır versin tabi biz topikteki arakadaşlarına:)))))))

Size yapıyorum sadece durumumu aileden eşimle beraber 3 kişi biliyor kimseye söylemiyoruz siz olmasınız ben ne yapardım
Ay benim randevuma çok var yarın gitsem kese görünmez mi niluu ?

Size yapıyorum sadece durumumu aileden eşimle beraber 3 kişi biliyor kimseye söylemiyoruz siz olmasınız ben ne yapardım
Ay benim randevuma çok var yarın gitsem kese görünmez mi niluu ?

canım aslında değerin baştan beri çok yüksek ve 1500 üstünde olan değerlerde kese vajinal usg ile görünebiliyor. yarın gitsen görünür tabi ki.. ama dr un verdiği tarihte gidince hem kese hem de kalp atışı göreceksiniz herhalde :)

lunacım senide bekliyoruz bebişim hadi sıra sende heralde

Tuğba cım canım tebrik ederim.çk güzel bir haber bu.inşallah darısı başıma,darısı başıma,darısı başıma.Bu topiğin uğruna daha çk inanıyorum artık.Benim içinde dua edin kızlar.çarşambayı iple çekiyorum.hamiş listesinde olmak istiyorum bendeee. Sizleri öpüyorum anneler. Kızlar birde bu bekleyişde vücudunuzda ne gb değişiklikler hissettiniz paylaşırmısınız.

ayyyyyyyyyyy o kadar sevindim ki hamilelerin hepsini kutluyor ve çooook öpüyorum
benim gibi dondurulmuş hazırlığı yapan birine öyle moral oldu ki hamile sayısının artması
dondurulmuşlarla olmaz diyen ben şimdi çok umutlandım.

Adacım yüksek olması iyi mi kötü mü bir türlü anlamadım ben nilu anlatıyor ama kafam basmıyor ben en iyisi cumayı bekleyeyim belki çift mutluluk yaşarım cnm

yüksek olması neden kötü olsun ki canım bence hiç de değil.. gerçi ben olsam duramam mutlaka 2 gün sonra tekrar ederdim testi takıntı oldu bende 2 kat arttığını görebilmek :)

bence yarın gitsen keseni görürsün hatta kalp atışı bile olabilir, doktorunla konuşsan olmaz mı?

cnm bende ara ara batma şeklinde ağrılar oldu kasıklarımda sadece bigün sanırım adet günümdeydi adet olmadım ama çok ağrım oldu.

Bu arada tekrar hayırlı olsun cnm ben faydası olduğuna inanıyorum.Yasini mübin duasıyla birlikte oku ve bol bol ayetel kürsi oku şimdiden Allah yardımcın olsun

Ah canım agzından bal damlıyorrrr
insallah insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben estrofeme devam guzelim ptesi kontrolum var, doktor transfer gununu soyleyecek.. kızlar, benim sevgili hamile arkadaslarım hepinizden dua rica ediyorum ne olur canı gonulden bir kere icinizden gecirin bu kızcagız da hamile kalsın diyee ne olur ismimi yazamıyorum esim beni bulmasın diye
bir kerecik su arkadasınız icin icinizden bir dua edin yalvarıyorumm hayırlı ve saglıklı bir evlat da bana nasip etsinnn
duygulandım yazarkennn estrofem mahvettin benii

ayy canım etmezmiyiz diğer topike baksana bu sabah hepimiz sizin için dua ettik hiç unuturmuyuz arkadaşlarımızı Allahım gönlünün muradını verir inşallah ama eşinle birlikte bol bol dua edin cnm merak etme aşin seni bulamaz saklarız biz seni kız nerden bilecek senin olduğunu alemsin yaaa:)))

Ben anlatıyorum valla bugün kızlarla şunu konuştuk bunu konuştuk diye seninki kızıyomu

Allah razı olsun canım oteki topiginize bakmadım :)

yahu benim esim cin gibi, bu zaten ikinci nickname im ilkini tahmin etti kesin sunu almissindir dedi daha o girmeden ben hemen degistirdim.. simdi dondurulmus muhabbetinde oldugumuz evde konustugumuz icin muhakkak bakıyordur ben onu tanımaz mıyım
istemiyor buralara girmemi cok etkileniyormusum ama kendi de caktırmadan arastırıyor :76:
bana sadece sunu diyor "askim tamam oku ama lutfen kotu seyleri okuma" hahaha
nasıl ayırt edeceksem kotu seyleri pat diye yazılanlara gozumu mu kısayım

Son düzenleme:

evet biraz haklı kötü şeyler yaşayanlarda var ama onlarada destek olunuyo ve birbirimizi rahatlatıyoruz ama sen hep iyisini düşünecceksin iyi olcak.Birde ben buranın uğurunun şundan kaynaklandığını düşünüyorum hiç tanımadığımız insanlar için el açp dua ediyoruz tanıdıklarımız ve sevdiklerimiz zaten bizim için dua eder ama düşünsene sen ve diğerleri beni hiç tanımıyosunuz ama sonuçgünü tek yürek olup aynı şey için dua ediyoruz bundan daha güzel bişey olabilir mi?

Sende çooook rahat ol tatlım sen hepimizin yanındaydın bizde senin yanında olucaz

Canım benim ne kadar tesekkur etsem azdır.. Allah hepinizden razı olsun.. bu maratonun cok daha basındayım.. Insallah hepimiz bu mutlulugu tadarız.. yani ne yalan soyleyeyim gercekten de hepinizin haberlerini beklemek icin gecmistim bilgisayar basına ve guzel haberlerinizi alınca cok sevindim.. surada bir foto+harflerden ibaretiz ama ne kadar guzel seyler paylasıyoruz..
hatta ben ailemden kimseye bir sey soylemedim nisan 2009 dan beri ugrasıyorum.. arada bir laparoskopi oldum cikolata kistinden dolayı bir tek onu biliyorlar.. onun dısında ablama bile bir sey demedim.. başıma gelen tatsız olayları bile anlatmadım (boş gebelik) ama burada ozgurce bunu yazabilmek , sizlerden destek gormek , sıkıntılarımızı tasalarımı ve sevinclerimizi paylasmak cok guzel..

ben zamanında psikologa gorunmustum bana yasaklamıstı bu siteyi ama benim bu sevinc verici haberleri okumada duydugum keyfi umudu mutlulugu hicbir psikolog ustelik para vermeme ragmen saglayamiyor..

tabiiki de hepimizin hikayeleri farklı her bunye her kader ayrı ama birbirimize umut olmak ve ugura inanmak insanın yuregine su serpiyor..

iyi ki varsınızzzz:13:

Arkadaşlar salı günü transferim yapıldı.transfer öncesi embriyoloğun verdiği bilgi şu şekilde. blastosist seviyesinde olan embriyolar dondurma esnasında kapanırmış.çözdürme işlemi olduğunda açılması gerekiyormuş. bana verilen embriyoda tamamen açılma olmamış ancak transfer edilebilcek durumda şansımızı denicez dedi.sizce bu tutma şansını etkilermi.fikri olan varmı..

oo kapmışsın sne işi canımm sağol bitanemmmm

ay bunlar oynuyordu şimdi neden oynamıyor yaa
dert ettiğin şeye bak biz oynarız beyawwww
tüplü bebek bunların hareketli oynayanı yokmu yazık valla bize bi kutlama yapamadık şu kıza yaaa:))))))))
daha ne yapıcaksınız en güzelindne hamiş listesine bile almışsınız canlarım benim ya sağolunnnnn
tuğbacım tebrik ederim çok sevindim, burası uğurlu valla gerçekten inandım.
kesinlikle bende bu topiğin uğuruna çok inanıyorum teşekkür ederim canımmmmmmmm
canım yaaaaaaaa saklıcam zaten o testleri bebeğime tükür diyip kkooocaman tükürttürüp öle atıcam
allah razı olsun teşekkür ediyorum çok çok çokkk darısı başınıza inşallaaaaaaaah
Çatlak kız kızgınlığım geçtii cnm bu haberi alıncaaaaa Bunu kutlamamız lazım
canım yaaaaaa kızma hak ver ne olur bugün pek bi garip haldeyim
teşekkürler canımmmm inşallah bu topikte listeye geçmeyen kimse kalmıcak inanıyorum buna canı gönülden
kesinlikle umutlan dondurma tedavisi daha sağlıklı bence ilk tedavideki ilaçlar iğneler toplama çıkarma çarpma vs.yok tertemiz sağlıklı rahime sağlıklı bebikler konduruyolar daha bi umutlu ol bunun için
şuanda bir ayetel kürsi okudum dahada okıcam inşallah bu akşam diğer topicteki dostlarım içinde yasin okucam senide dualarımda anıcam inşallah canım inaşallahhh

açıkcası tam sevinemedim çünkü 10.günde genelde 80 100 gibi bi rakam çıkıyo bende 31 çıkması oldukça düşük değilmi bunada şükür tabi ama korkuyorum hemde çok fazla dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar inşallah değerim pazartesi katlamış olurda sevincimi yaşayabilirimmmm,

şimdilik hepinizi çok çok çok öpüyor allaha emanet ediyorum dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…