tüplü bebek bunların hareketli oynayanı yokmu yazık valla bize bi kutlama yapamadık şu kıza yaaa:))))))))
nilucum ben sürekli panik vaziyetteyim ne olacak durumum anlamıyorum Bebişler ve sen nasılsın cnm ?
Panik hanımcım ben iyiyim evdeyim yatııyorum işte bildiğin gibi senin durumun keseleride görsen pıt pıtları duysan bebişi kucağına alana geçmiyecek RABBİM etrafındaki herkese sabır versin tabi biz topikteki arakadaşlarına:)))))))
Size yapıyorum sadece durumumu aileden eşimle beraber 3 kişi biliyor kimseye söylemiyoruz siz olmasınız ben ne yapardım
Ay benim randevuma çok var yarın gitsem kese görünmez mi niluu ?
ay canım sana demistim 8. gun testine guvenme diye işte simdi bebişine 1 yasına girince tükürtürsün insallah
coooook sevindimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hala inanamıyorum, yada aslında inanıorum artık hepimizin hamile kalacagına inanıyorum nasıl bir ugursa bu listedeki
yalnız bence bu bir ritüel olsun hepimiz once bi 8.gun -10. gun test yapalım ahh avlanıp vahlanalım sonra pozitif kan sonucuugur getirdi bu vallahi
Allah nazarlardan saklasin canım degerin iyiymis daha test gunune 2 koca gun var ustelikk
ay canım sana demistim 8. gun testine guvenme diye işte simdi bebişine 1 yasına girince tükürtürsün insallah
hala inanamıyorum, yada aslında inanıorum artık hepimizin hamile kalacagına inanıyorum nasıl bir ugursa bu listedeki
yalnız bence bu bir ritüel olsun hepimiz once bi 8.gun -10. gun test yapalım ahh avlanıp vahlanalım sonra pozitif kan sonucuugur getirdi bu vallahi
Allah nazarlardan saklasin canım degerin iyiymis daha test gunune 2 koca gun var ustelikk
canım aslında değerin baştan beri çok yüksek ve 1500 üstünde olan değerlerde kese vajinal usg ile görünebiliyor. yarın gitsen görünür tabi ki.. ama dr un verdiği tarihte gidince hem kese hem de kalp atışı göreceksiniz herhalde :)
Tuğba cım canım tebrik ederim.çk güzel bir haber bu.inşallah darısı başıma,darısı başıma,darısı başıma.Bu topiğin uğruna daha çk inanıyorum artık.Benim içinde dua edin kızlar.çarşambayı iple çekiyorum.hamiş listesinde olmak istiyorum bendeee. Sizleri öpüyorum anneler.Kızlar birde bu bekleyişde vücudunuzda ne gb değişiklikler hissettiniz paylaşırmısınız.
Ah canım agzından bal damlıyorrrrlunacım senide bekliyoruz bebişim hadi sıra sende heralde
Ah canım agzından bal damlıyorrrr
insallah insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben estrofeme devam guzelim ptesi kontrolum var, doktor transfer gununu soyleyecek.. kızlar, benim sevgili hamile arkadaslarım hepinizden dua rica ediyorum ne olur canı gonulden bir kere icinizden gecirin bu kızcagız da hamile kalsın diyee ne olur ismimi yazamıyorum esim beni bulmasın diye
bir kerecik su arkadasınız icin icinizden bir dua edin yalvarıyorumm hayırlı ve saglıklı bir evlat da bana nasip etsinnn
duygulandım yazarkennn estrofem mahvettin benii
Allah razı olsun canım oteki topiginize bakmadım :)ayy canım etmezmiyiz diğer topike baksana bu sabah hepimiz sizin için dua ettik hiç unuturmuyuz arkadaşlarımızı Allahım gönlünün muradını verir inşallah ama eşinle birlikte bol bol dua edin cnm merak etme aşin seni bulamaz saklarız biz seni kız nerden bilecek senin olduğunu alemsin yaaa:)))
Ben anlatıyorum valla bugün kızlarla şunu konuştuk bunu konuştuk diye seninki kızıyomu
Allah razı olsun canım oteki topiginize bakmadım :)
yahu benim esim cin gibi, bu zaten ikinci nickname im ilkini tahmin etti kesin sunu almissindir dedi daha o girmeden ben hemen degistirdim.. simdi dondurulmus muhabbetinde oldugumuz evde konustugumuz icin muhakkak bakıyordur ben onu tanımaz mıyım
istemiyor buralara girmemi cok etkileniyormusum ama kendi de caktırmadan arastırıyor :76:
bana sadece sunu diyor "askim tamam oku ama lutfen kotu seyleri okuma" hahaha
nasıl ayırt edeceksem kotu seyleripat diye yazılanlara gozumu mu kısayım
evet biraz haklı kötü şeyler yaşayanlarda var ama onlarada destek olunuyo ve birbirimizi rahatlatıyoruz ama sen hep iyisini düşünecceksin iyi olcak.Birde ben buranın uğurunun şundan kaynaklandığını düşünüyorum hiç tanımadığımız insanlar için el açp dua ediyoruz tanıdıklarımız ve sevdiklerimiz zaten bizim için dua eder ama düşünsene sen ve diğerleri beni hiç tanımıyosunuz ama sonuçgünü tek yürek olup aynı şey için dua ediyoruz bundan daha güzel bişey olabilir mi?
Sende çooook rahat ol tatlım sen hepimizin yanındaydın bizde senin yanında olucaz
oo kapmışsın sne işi canımm sağol bitanemmmm
dert ettiğin şeye bak biz oynarız beyawwwway bunlar oynuyordu şimdi neden oynamıyor yaa
daha ne yapıcaksınız en güzelindne hamiş listesine bile almışsınız canlarım benim ya sağolunnnnntüplü bebek bunların hareketli oynayanı yokmu yazık valla bize bi kutlama yapamadık şu kıza yaaa:))))))))
kesinlikle bende bu topiğin uğuruna çok inanıyorum teşekkür ederim canımmmmmmmmtuğbacım tebrik ederim çok sevindim, burası uğurlu valla gerçekten inandım.
canım yaaaaaaaa saklıcam zaten o testleri bebeğime tükür diyip kkooocaman tükürttürüp öle atıcamay canım sana demistim 8. gun testine guvenme diye işte simdi bebişine 1 yasına girince tükürtürsün insallah
canım yaaaaaa kızma hak ver ne olur bugün pek bi garip haldeyimÇatlak kızkızgınlığım geçtii cnm bu haberi alıncaaaaa Bunu kutlamamız lazım
teşekkürler canımmmm inşallah bu topikte listeye geçmeyen kimse kalmıcak inanıyorum buna canı gönüldenTuğba cım canım tebrik ederim.çk güzel bir haber bu.inşallah darısı başıma,darısı başıma,darısı başıma.Bu topiğin uğruna daha çk inanıyorum artık.Benim içinde dua edin kızlar.çarşambayı iple çekiyorum.hamiş listesinde olmak istiyorum bendeee. Sizleri öpüyorum anneler.Kızlar birde bu bekleyişde vücudunuzda ne gb değişiklikler hissettiniz paylaşırmısınız.
kesinlikle umutlan dondurma tedavisi daha sağlıklı bence ilk tedavideki ilaçlar iğneler toplama çıkarma çarpma vs.yok tertemiz sağlıklı rahime sağlıklı bebikler konduruyolar daha bi umutlu ol bunun içinayyyyyyyyyyy o kadar sevindim ki hamilelerin hepsini kutluyor ve çooook öpüyorum
benim gibi dondurulmuş hazırlığı yapan birine öyle moral oldu ki hamile sayısının artması
dondurulmuşlarla olmaz diyen ben şimdi çok umutlandım.
şuanda bir ayetel kürsi okudum dahada okıcam inşallah bu akşam diğer topicteki dostlarım içinde yasin okucam senide dualarımda anıcam inşallah canım inaşallahhhAh canım agzından bal damlıyorrrr
insallah insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben estrofeme devam guzelim ptesi kontrolum var, doktor transfer gununu soyleyecek.. kızlar, benim sevgili hamile arkadaslarım hepinizden dua rica ediyorum ne olur canı gonulden bir kere icinizden gecirin bu kızcagız da hamile kalsın diyee ne olur ismimi yazamıyorum esim beni bulmasın diye
bir kerecik su arkadasınız icin icinizden bir dua edin yalvarıyorumm hayırlı ve saglıklı bir evlat da bana nasip etsinnn
duygulandım yazarkennn estrofem mahvettin benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?