canım yaaaaaaaa saklıcam zaten o testleri bebeğime tükür diyip kkooocaman tükürttürüp öle atıcam
allah razı olsun teşekkür ediyorum çok çok çokkk darısı başınıza inşallaaaaaaaah
şuanda bir ayetel kürsi okudum dahada okıcam inşallah bu akşam diğer topicteki dostlarım içinde yasin okucam senide dualarımda anıcam inşallah canım inaşallahhh
canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız bende aynı senin gibi korkuyorum bol bol dua ediyorum senin içinde ederiim herşey gönlünce olsun öpüyorumteşekkür ederim tatlım
şuanda ihtiyacımız olan en önemli şey dua. allah dualarımızı kabul eder inşaallah.
sen de başladın mı tedaviye.
cnm bende ara ara batma şeklinde ağrılar oldu kasıklarımda sadece bigün sanırım adet günümdeydi adet olmadım ama çok ağrım oldu.
Bu arada tekrar hayırlı olsun cnm ben faydası olduğuna inanıyorum.Yasini mübin duasıyla birlikte oku ve bol bol ayetel kürsi oku şimdiden Allah yardımcın olsun
cnm bende ara ara batma şeklinde ağrılar oldu kasıklarımda sadece bigün sanırım adet günümdeydi adet olmadım ama çok ağrım oldu.
Bu arada tekrar hayırlı olsun cnm ben faydası olduğuna inanıyorum.Yasini mübin duasıyla birlikte oku ve bol bol ayetel kürsi oku şimdiden Allah yardımcın olsun
test günü bekleyen varmı arkadaşlar.Bugün benim transfer günüyle birlikte 4. günüm.Bel ve kasık ağrılarım var.Aradada sanki regli olcakmışım gibi ağrım oluyor.sizlerde durumlar nasıl...
açıkcası tam sevinemedim çünkü 10.günde genelde 80 100 gibi bi rakam çıkıyo bende 31 çıkması oldukça düşük değilmi bunada şükür tabi ama korkuyorum hemde çok fazla dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar inşallah değerim pazartesi katlamış olurda sevincimi yaşayabilirimmmm,
şimdilik hepinizi çok çok çok öpüyor allaha emanet ediyorum dualarımdasınız
arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum ancak 1 aydır mesajlarınızı okuyorum ve destek alıyorum sizlerden.
Ben dondurulmuş transferi yaptırdım bugün 12. günüm yarın test günüm ara sıra ufak ağrılarım var ancak hiçbir şey hissetmiyorum önceki iki denemem negatif sonuçlanmıştı çok heycanlıyım sizce olumlu olabilirmi dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı bilemiyorum.
Ah canım agzından bal damlıyorrrr
insallah insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben estrofeme devam guzelim ptesi kontrolum var, doktor transfer gununu soyleyecek.. kızlar, benim sevgili hamile arkadaslarım hepinizden dua rica ediyorum ne olur canı gonulden bir kere icinizden gecirin bu kızcagız da hamile kalsın diyee ne olur ismimi yazamıyorum esim beni bulmasın diye
bir kerecik su arkadasınız icin icinizden bir dua edin yalvarıyorumm hayırlı ve saglıklı bir evlat da bana nasip etsinnn
duygulandım yazarkennn estrofem mahvettin benii
arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum ancak 1 aydır mesajlarınızı okuyorum ve destek alıyorum sizlerden.
Ben dondurulmuş transferi yaptırdım bugün 12. günüm yarın test günüm ara sıra ufak ağrılarım var ancak hiçbir şey hissetmiyorum önceki iki denemem negatif sonuçlanmıştı çok heycanlıyım sizce olumlu olabilirmi dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı bilemiyorum.
canım çk saol,bende bol bol dua ediyorum.inşallah allah dualarımızı kabul eder.bende mutlu haberlerimi paylaşırım.yasin i okurken,her mübinden sonra mübin duasını okuyoruz demi.mübini okuduktan sonra kaldığımız yereden devam ediyoruz.
arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum ancak 1 aydır mesa:18::18::18::18::18::18::18::18:jlarınızı okuyorum ve destek alıyorum sizlerden.
canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız bende aynı senin gibi korkuyorum bol bol dua ediyorum senin içinde ederiim herşey gönlünce olsun öpüyorumteşekkür ederim tatlım
şuanda ihtiyacımız olan en önemli şey dua. allah dualarımızı kabul eder inşaallah.
sen de başladın mı tedaviye.
evet çarşamba transferim var bugun rahim 11mm olmuş sen hangi aşamadasın :26:
amiiiii ağzına,yüreğine sağlık canımmm inşallah bunu herşeyden çok istiyorum biliyosun zaten sadece kendim için değil hepimiz için evlat hasreti çeken herkes için diliyorum rabbimden tez zamanda çok aratmadan hayırlı sağlıklı bi evat nasip eylesin tabi analı babalı huzurla büyüteceğimizSagol canım benim Allah razı olsunn.. Bebisini sapasağlam korusun insallahh
canım yasindeki her mübindeki durup mübin duasını 3 yada 7 defa okuyp sonra yasinden kaldığın yerden devam ediyosun biliyosun zaten benimkide geveze3lik iştecanım çk saol,bende bol bol dua ediyorum.inşallah allah dualarımızı kabul eder.bende mutlu haberlerimi paylaşırım.yasin i okurken,her mübinden sonra mübin duasını okuyoruz demi.mübini okuduktan sonra kaldığımız yereden devam ediyoruz.
canım benimm unuturmuyuım yasmin birinci örneğim zaten ama başka topiclerde okuyorum 10.gün 39 çıkıpta değeri dengesiz ilerleyen ve düşük yapan,dış gebelik olan ne bileyim açıkcası çok rahat değilim ama yarın eğer düzgün katlanmış görürsem değerimi o zaman sadakamı verip hamileyim diyebilicem..[B .!.:jaluse[/B];17730854]aaaaaaaaa bunu duymamış olalım ltfn hep bizi motive eden arkadaşımıza nold hemen panik hanım oldun çıktın.canım benim niye böyle düşünüyosun yasmin ark vardı yanılmıyosam 12. gün degeri 20 çıkmıştıı bunu sende biliyon ve bunun gibi çok örnek var ltfn bunları düşünme şimdii inşşş bidahaki degerinde kat kat katlanmış olarak göreceksin ben inanıyorum. ve sende inan pozitif düşün cnm çok çok öpüyorum sende seni
bitanemsin sen
Tubişim senin için :))
canım transferin hayırlı olsun bence bu ağrılar batmalar iyiye işaretmrb arkadaşlar.transferden sonra giremedim topiğe.bugün 10. günüm ,hayırlısıyla pazartesi test günüm.son günler artık bakalım.
çok güzel haberler okudum,hamile arkadaşlar adına çok sevindim,allah tamamına erdirsin inşallah.darısı tüm bekleyenlerin ve benim başıma.
benim transferin ilk gününden beri hafif kasıklarımda ağrı ve batmalar var hiç geçmedi,sadece sabahları az hissediyorum,özellikle embriyonun konulduğu tarafta hissediyorum ağrıyı.sizlerde de oldumu böyle şeyler.
allah hepimize hayırlısını nasip etsin...
allaahh razı olsun prensesimmm inşallah hepimiz en güzel sonuçlarla müjdeler verebilirz..tubişş inşallah değerin katlanır canımmmmm duacınım..........
hayırlısıyla kucağına al inşallahhh
kesinlikle moral olsun hemde ço iyi hisset bence bebişin içinde hem bir çok kişi ağrı olmazsa endişe ediyo ağrı olması iyi derler tutunmaya çalıştığına yada tutunduğuna işaretmiş..canım teşekkür ederim.inşallah olur bu kez.söylediklerin çok moral verdi.hayırlısı bakalım.büyük gün pztesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?