gncam o stres hiç bitmiyo derlerdi inanmıyodum ama evet bitmiyo kalbini dutydum 2 sininde ama şimdi başka şeylere takılıyorum:)))) sanırım kucağımıza alana kadar bu böle devam ediyo işte hakkında hayırlısı olsun canım ama bence hiç bir sorun çıkmicak içimden öle geçiyo dikkat et kendine[/QUOTE .!.:maşallah minişlere maşalllah 41kere
galiba bende o pıt pıt ları duyunca evet oldu dicem bilmem o aşamaya gidebilicezmi bakalım inşallah içindeki ses senide benide yanıltmaz ve derin bi oooh çekebilirim...
yatıyorum sürekli arada dolaşıyorum ağır ağır elimdne geleni yapıyorum kısmette neler var bakalım
ayyyyyyyyyyy o kadar sevindim ki hamilelerin hepsini kutluyor ve çooook öpüyorum
benim gibi dondurulmuş hazırlığı yapan birine öyle moral oldu ki hamile sayısının artması
dondurulmuşlarla olmaz diyen ben şimdi çok umutlandım.
günaydınnnn canlarım benim nasılsınız?şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi :81:estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn
günaydınnnn canlarım benim nasılsınız?şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi :81:estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn
merhaba bende dondurulmuş için gün sayıyorum, yani şöyle diyeyim adetimi bekliyorum adetle birlikte başlayacağız senin kaçtane dondurulmuş var. Dondurulmuş transferinde neler yaşanıyor canım...
benim 6 tane 5. gün embriyosu var ikişer dondurulmuş. Bundan önceki tedaviden artma.
Negatif sonuçlanan tedavidede çok iyi kalite 5. gün konuldu ama tutmadı. İnşallah bu sefer umutluyum.
bugün sonuncu yasmini içicem eh bi hafta içinde de adet olurum. Sanırım Mart 15-18 civarı transferim olucak Ben kays. deyim istanbul brükselde olacak transfer.
Yolculuk var bide
Ha bu arada benim taze 3 tüp bebek denemem var ilk ikisi kimyasal, üçüncü negatif oldu.
Bu ilk kez dondurulmuş transferim.
Benim iki kez de normal yolla gebeliğim olmuştu düşükle sonuçlandı. biri ikizdi. biri kız biri erkek 17. haftada servikal yetmezlikten kaybettim. Allah Tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Hepimize en hayırlısından evlatlar nasip etsin
canlarımmm kusura bakmayın tel rtarifi durumu hazmetme derken anca geldim
allahıma şükürler olsun pozitifimle geldimmm çok çok çok şüküüüürrrr rabbim isteyen herkese katından hayırlı evlat nasip etsin. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız tupbaby kızmış haklıda heyecnla beklediniz ben ortalıkta salak salak dolanıyomaffedin lütfen evet rahatça bi yazayım müsadenizle
evet
evet
evet
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm galiba31,8 çıktı
normal test günüm pzardı hayırlısıyla katlamasını dliyorum arkadaşlar tebrik için gelicekmiş kutlamaları akşam yapıcaz okişmi prenseslerimmmmmmm
elsem unutmamış ve yapmışsın canım ellerine sağlık pekte hoş şolmuşum beaaa
öpüyorum hepinizi gelcem bekleyin beniiii
sagol tatlımmm ben de bu ay nedense cook ama cook umutluyum.. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsinnCanım benim inşallah bu transferinde güzel haberlerini alacağız emin ol tüm bebiş isteyenlere dua ediyorum söz sana ayrı edeceğim RABBİM kalbine göre versin canım pozitif düşün pozitif olsun sakın aklına kötü şeyler getirme canım benim.
canım sen nasılsın? bugun randevun vardı diye hatırlıyorum?Tuğbacım çok çok tebrik ederim rabbim sağlıklan bağışlasın evladını sana inşallahh ay nasıl mutluyum anlatamam ama yaaa şükür bugünleride gördük
canımm cok sevindimmmmmmm hadi maşallah merak etme daha da cok katlanacak..sagol tatlımmm ben de bu ay nedense cook ama cook umutluyum.. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsinn
allaahh razı olsun prensesimmm inşallah hepimiz en güzel sonuçlarla müjdeler verebilirz..
bugün sabah tekrar tahlil yaptırdık bu defa katlanmış 71,68 çıktı cuma günü 10.gündü 31,8 çıkmıştı...doktor katlamış olması güzel ama 4 gün sonra yani perş.günü tekrar istedi off bu stres beni öldürüceeeeeeeeeeeekkkk:84::84::84::84:
amaaaaaaa tabiki buna çok çk çok şükrediyorum
amin canım inşallah, benim bir taze tüpüm var sonuç negatif 5.gün konmuştu. Benimde 8 tane 4'er li iki seferlik dondurulmuşum var. Bu hafta adet olacağım işte o zaman başlayacağız adetin kaçıncu gününe denk geliyor acaba transfer, bir de hangi şlaçları kullanıyoruz acaba.
Hepimizin kucağı dolacak ben buna inanıyorum...
ya senin yaşın kaç acaba kusura bakma istemezsen sölemezsin ama
benim yaş 34 olduğu için ikişer dondurdular 3 transfer etmiyorlar o yüzden ikişerli.
şaşırdım 4 er tane dondurulmasına
ben 33 yaşındayım ama 4 tabneyide kullanmıcaklarki en iyisini herhalde 8 tane olunca galiba..ama 2 tane konacak canım..
valla dr um bana 5. gün ve çok mükemmelken dondurduk çözüldüğünde de aynı kalacaklarına eminim dedi. belki o yüzden ikişer dondurulmuştur.
Neyse sonuç olarak tutsun da ikiden ya da dörtten ne farkeder.
Canım gözünaydın tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu denemende burdan güzel haberlerini alacağız.RABBİM yardımcın olsun.günaydınnnn canlarım benim nasılsınız?şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi :81:estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn
benimkilerde öyle idi 5.gün dondurduılar hepside gayet mükemmmel dediler, ama dediğin gibi tutsunda bu yolda olan herkesin allah yardımcısı olsun bitanem..
ama çok merak ediyorum hamgi ilaçları kullanıcaz ve transfer ne zaman oluyor.
Canım gözünaydın tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu denemende burdan güzel haberlerini alacağız.RABBİM yardımcın olsun.
Canım bende dondurulmuşlarımla denedim bana verilen ilaçlar estrofem,coraspirin,tebokan fort,folıc plusve estradem tts bant rahim yeterli kalınlığa ulaştıktan sonrada progestan kasül yada prognex sabah akşam iğne veriyorlar 3- yada 5 gün transfer yapıryorlar benimkini 5 gün yapmışladı.Seninde tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?