Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

] allaahh razı olsun prensesimmm inşallah hepimiz en güzel sonuçlarla müjdeler verebilirz..
bugün sabah tekrar tahlil yaptırdık bu defa katlanmış 71,68 çıktı cuma günü 10.gündü 31,8 çıkmıştı...doktor katlamış olması güzel ama 4 gün sonra yani perş.günü tekrar istedi off bu stres beni öldürüceeeeeeeeeeeekkkk:84::84::84::84:
amaaaaaaa tabiki buna çok çk çok şükrediyorum [/QUOTE]

ahh cnm benimm ben senin için çok umutluyum.bişe olmucak allahın izniyle bebişinle bir ömür boyu yoluna devm edeceksin sen içini ferah tut:)senide bir gün böyle görcez inş:))ahh bu stres bitermii bitmezki 4 gün snrayı beklicen yine inş katlanmış göreceksin degerini sonra 1 hafta sonra kontrole gidecen kese görünecek sonra 15 günü beklicen sonra pıt pıtları duycan allahın izniyle.tmm diyosun hamileyimm ama o bekleyişler hiç bitmiyo :))ben hala her doktor kontrol günüm geldiginde hep içimde kötü bi şüphe acaba kötü bir habermi alacam diye allahım korusun bebeişlerimizi rabbimize emanet.o yüzden rahat olsen stres yapma yapmaki bebişinide strese sokma annesi:))

günaydınnnn canlarım benim nasılsınız? şimdi geldim hastaneden muayene oldum veee doktor bugün itibariyle haplara başlayalım dedi :81:estrofem kullanıcam lucrine devam tabii 10 MART da TRANSFERİM var allah nasip ederse bi liste yazıp verdiler elime herşey yazıyo orada ne zaman neyi kullanıcam konusunda vajina jelde var ama onu transferden 4 gün önce başlıcam kullanmaya yine içim kıpır kıpır oldu ama bu sefer çok umutlandırmıycam kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde çözülmeyi başarabilirler şuan için tek dileğim bu allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versinn

merhaba bende dondurulmuş için gün sayıyorum, yani şöyle diyeyim adetimi bekliyorum adetle birlikte başlayacağız senin kaçtane dondurulmuş var. Dondurulmuş transferinde neler yaşanıyor canım...

canım benim inşallah sağlıkla devam eder o güzel habri alırsın i,nşallah, nasıl başladınız adetle birlikte değilmi anlatırmısın ben dondurukmuş ilk defa deneyeceğim..Allah hepimizi korusun ve hayırlısını versin..

Cnm benim inşşş güzel güzel çözülecekler dondurulmuşlarına güvenirsen sorun olmaz sakın benim gibi evham yapma lütfeen

merhaba bende dondurulmuş için gün sayıyorum, yani şöyle diyeyim adetimi bekliyorum adetle birlikte başlayacağız senin kaçtane dondurulmuş var. Dondurulmuş transferinde neler yaşanıyor canım...

benim 6 tane 5. gün embriyosu var ikişer dondurulmuş. Bundan önceki tedaviden artma.
Negatif sonuçlanan tedavidede çok iyi kalite 5. gün konuldu ama tutmadı. İnşallah bu sefer umutluyum.
bugün sonuncu yasmini içicem eh bi hafta içinde de adet olurum. Sanırım Mart 15-18 civarı transferim olucak Ben kays. deyim istanbul brükselde olacak transfer.
Yolculuk var bide

Ha bu arada benim taze 3 tüp bebek denemem var ilk ikisi kimyasal, üçüncü negatif oldu.
Bu ilk kez dondurulmuş transferim.
Benim iki kez de normal yolla gebeliğim olmuştu düşükle sonuçlandı. biri ikizdi. biri kız biri erkek 17. haftada servikal yetmezlikten kaybettim. Allah Tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Hepimize en hayırlısından evlatlar nasip etsin

amin canım inşallah, benim bir taze tüpüm var sonuç negatif 5.gün konmuştu. Benimde 8 tane 4'er li iki seferlik dondurulmuşum var. Bu hafta adet olacağım işte o zaman başlayacağız adetin kaçıncu gününe denk geliyor acaba transfer, bir de hangi şlaçları kullanıyoruz acaba.

Hepimizin kucağı dolacak ben buna inanıyorum...

Tuğbacım çok çok tebrik ederim rabbim sağlıklan bağışlasın evladını sana inşallahh ay nasıl mutluyum anlatamam ama yaaa şükür bugünleride gördük

sagol tatlımmm ben de bu ay nedense cook ama cook umutluyum.. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsinn

allaahh razı olsun prensesimmm inşallah hepimiz en güzel sonuçlarla müjdeler verebilirz..
bugün sabah tekrar tahlil yaptırdık bu defa katlanmış 71,68 çıktı cuma günü 10.gündü 31,8 çıkmıştı...doktor katlamış olması güzel ama 4 gün sonra yani perş.günü tekrar istedi off bu stres beni öldürüceeeeeeeeeeeekkkk:84::84::84::84:
amaaaaaaa tabiki buna çok çk çok şükrediyorum [/QUOTE]
canımm cok sevindimmmmmmm hadi maşallah merak etme daha da cok katlanacak.. ne olur bu katlanmalara cok takılma ben 30.000 leri bile gormustum ama sonu kotu oldu yani olacagı varsa her turlu olur bitanem..

Tuğbacım çok çok tebrik ederim rabbim sağlıklan bağışlasın evladını sana inşallahh ay nasıl mutluyum anlatamam ama yaaa şükür bugünleride gördük
canım sen nasılsın? bugun randevun vardı diye hatırlıyorum?

kızlar bu arada ben de az evvel doktordan geldim bugun 8. gunum ve endometrium kalınlıgım 6,22 mm doktor estrofemi 3 e cıkardı ve cumartesi bir daha kontrole gideceim, sizce nasıl kalınlık? ctesi de hemsire bir jel verecegim dedi.. bu hepinizin bahsettigi jel olsa gerek

canımm cok sevindimmmmmmm hadi maşallah merak etme daha da cok katlanacak.. ne olur bu katlanmalara cok takılma ben 30.000 leri bile gormustum ama sonu kotu oldu yani olacagı varsa her turlu olur bitanem..

canım sen nasılsın? bugun randevun vardı diye hatırlıyorum?

kızlar bu arada ben de az evvel doktordan geldim bugun 8. gunum ve endometrium kalınlıgım 6,22 mm doktor estrofemi 3 e cıkardı ve cumartesi bir daha kontrole gideceim, sizce nasıl kalınlık? ctesi de hemsire bir jel verecegim dedi.. bu hepinizin bahsettigi jel olsa gerek [/QUOTE]

cnım zaten ilaçları kullanmaya başladıktan 16 gün sonra tahminen yapıyolar transferi heralde daha çok zamanın var önünde bende başlangıçta estrofemi 4 adet kullanmıştım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel bitanem...

cnım zaten ilaçları kullanmaya başladıktan 16 gün sonra tahminen yapıyolar transferi heralde daha çok zamanın var önünde bende başlangıçta estrofemi 4 adet kullanmıştım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel bitanem...[/QUOTE]

sagol canım benim.. bu ay cook umutluyummm

ya senin yaşın kaç acaba kusura bakma istemezsen sölemezsin ama
benim yaş 34 olduğu için ikişer dondurdular 3 transfer etmiyorlar o yüzden ikişerli.
şaşırdım 4 er tane dondurulmasına

ya senin yaşın kaç acaba kusura bakma istemezsen sölemezsin ama
benim yaş 34 olduğu için ikişer dondurdular 3 transfer etmiyorlar o yüzden ikişerli.
şaşırdım 4 er tane dondurulmasına

ben 33 yaşındayım ama 4 tabneyide kullanmıcaklarki en iyisini herhalde 8 tane olunca galiba..ama 2 tane konacak canım..

ben 33 yaşındayım ama 4 tabneyide kullanmıcaklarki en iyisini herhalde 8 tane olunca galiba..ama 2 tane konacak canım..

valla dr um bana 5. gün ve çok mükemmelken dondurduk çözüldüğünde de aynı kalacaklarına eminim dedi. belki o yüzden ikişer dondurulmuştur.
Neyse sonuç olarak tutsun da ikiden ya da dörtten ne farkeder.

valla dr um bana 5. gün ve çok mükemmelken dondurduk çözüldüğünde de aynı kalacaklarına eminim dedi. belki o yüzden ikişer dondurulmuştur.
Neyse sonuç olarak tutsun da ikiden ya da dörtten ne farkeder.

benimkilerde öyle idi 5.gün dondurduılar hepside gayet mükemmmel dediler, ama dediğin gibi tutsunda bu yolda olan herkesin allah yardımcısı olsun bitanem..

ama çok merak ediyorum hamgi ilaçları kullanıcaz ve transfer ne zaman oluyor.

Canım gözünaydın tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu denemende burdan güzel haberlerini alacağız.RABBİM yardımcın olsun.
Canım bende dondurulmuşlarımla denedim bana verilen ilaçlar estrofem,coraspirin,tebokan fort,folıc plusve estradem tts bant rahim yeterli kalınlığa ulaştıktan sonrada progestan kasül yada prognex sabah akşam iğne veriyorlar 3- yada 5 gün transfer yapıryorlar benimkini 5 gün yapmışladı.Seninde tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

ayy canım ya çok saol çok teşekkürler, yalnız bir şey soracağım tarnsfer öncesimi prognex iğne kullanıyorsun aa bak bun bilmiyordum..Peki çözüldükten sonfra bekletiyorlarmı embriyoları canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…