LUNACIMM nasılsın ne yaptın?
canım benim inşallah sağlıkla devam eder o güzel habri alırsın i,nşallah, nasıl başladınız adetle birlikte değilmi anlatırmısın ben dondurukmuş ilk defa deneyeceğim..Allah hepimizi korusun ve hayırlısını versin..
Cnm benim inşşş güzel güzel çözülecekler dondurulmuşlarına güvenirsen sorun olmaz sakın benim gibi evham yapma lütfeen
Canım gözünaydın tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu denemende burdan güzel haberlerini alacağız.RABBİM yardımcın olsun.
Canım bende dondurulmuşlarımla denedim bana verilen ilaçlar estrofem,coraspirin,tebokan fort,folıc plusve estradem tts bant rahim yeterli kalınlığa ulaştıktan sonrada progestan kasül yada prognex sabah akşam iğne veriyorlar 3- yada 5 gün transfer yapıryorlar benimkini 5 gün yapmışladı.Seninde tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
benimkilerde öyle idi 5.gün dondurduılar hepside gayet mükemmmel dediler, ama dediğin gibi tutsunda bu yolda olan herkesin allah yardımcısı olsun bitanem..
ama çok merak ediyorum hamgi ilaçları kullanıcaz ve transfer ne zaman oluyor.
aaah jalusem aaah rütbeli annem moral oluyosun sağol ya inşallah herşeyin hayırlıı olur ve bebik benden memun kalırda sıkıca tutunur]
ahh cnm benimm ben senin için çok umutluyum.bişe olmucak allahın izniyle bebişinle bir ömür boyu yoluna devm edeceksin sen içini ferah tut:)senide bir gün böyle görcez inş:))ahh bu stres bitermii bitmezki 4 gün snrayı beklicen yine inş katlanmış göreceksin degerini sonra 1 hafta sonra kontrole gidecen kese görünecek sonra 15 günü beklicen sonra pıt pıtları duycan allahın izniyle.tmm diyosun hamileyimm ama o bekleyişler hiç bitmiyo :))ben hala her doktor kontrol günüm geldiginde hep içimde kötü bi şüphe acaba kötü bir habermi alacam diye allahım korusun bebeişlerimizi rabbimize emanet.o yüzden rahat olsen stres yapma yapmaki bebişinide strese sokma annesi:))
canım benimmmmm çok teşekkürler inşallah devamı gelirde hayırlısıyşla kucağıma alaıp koklayabilirim veledimiiiTuğbacım çok çok tebrik ederim rabbim sağlıklan bağışlasın evladını sana inşallahh ay nasıl mutluyum anlatamam ama yaaa şükür bugünleride gördük
maşallah endometrium iyi daha 8.gündesin zaten 7 ve üzeri transfer için yeterliymiş ooh maşallah senin bebik kalın yumuşacık yerde büyüyeceksagol tatlımmm ben de bu ay nedense cook ama cook umutluyum.. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsinn
canımmm umutlu moralli olman süper biliyomusun hissedilirmiş bendede farklı bi rahatlık vardı transfer öncesi neredeyse tüm arkadaşlar bilir arada evhamlanıyodum tabi ama genel olarak içim rahattı umutluydum bence sende anne olucağını hissediyosun inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
canımm cok sevindimmmmmmm hadi maşallah merak etme daha da cok katlanacak..ne olur bu katlanmalara cok takılma ben 30.000 leri bile gormustum ama sonu kotu oldu yani olacagı varsa her turlu olur bitanem..
haklısın canım ya aşşahtan hayırlısını diliyor kendimide bebeğimide ona emanet ediyorum
kızlar bu arada ben de az evvel doktordan geldim bugun 8. gunum ve endometrium kalınlıgım 6,22 mm doktor estrofemi 3 e cıkardı ve cumartesi bir daha kontrole gideceim, sizce nasıl kalınlık? ctesi de hemsire bir jel verecegim dedi.. bu hepinizin bahsettigi jel olsa gerek
Bekletmiyorlar canım seni transfere çağırdıkları gün çözüyorlar çözüldükten sonra bir problem olmazsa tarnsfer yapılıyo canım.ayy canım ya çok saol çok teşekkürler, yalnız bir şey soracağım tarnsfer öncesimi prognex iğne kullanıyorsun aa bak bun bilmiyordum..Peki çözüldükten sonfra bekletiyorlarmı embriyoları canım..
Endometrium kalınlığın iyi canım inşallah transfer gününe kadar dahada kalınlaşır.Bence doktoruna sor jel yada fitil yerine prognex iğne var onu versin canım çünkü daha temiz niye diyeceksin jel yada fitili kullanınca zamanla geri geliyo pıhtılar ve tortular halinde ben fitille başladım transferden sonra iğneyle devam ettim direk kana karışıyoya daha etkili olduğunu düşünüyorum popom acıdığında ara ara progestan 200mg 3x3 fitil kullandım sonra sabah akşam iğne kullandım bilgin olsun.Daha iyiyim ama biraz önce kanamam başladı ama artık alıştım ben panik yapmoyorum artık.Sende kendine dikkat et canım transfer öncesi sakın kendini üzme kafanı bir şeye takma kendine dikkat et canım.selam tatlım bugun doktora gittim 8. gun endometrium kalınlıgım 6.22 mm , estrofemi 3 e cıkardı yarından itibaren ve ctesi tekrar kontrolum var canım.
cumartesi de bir jel vereceklermis herhalde bu sizin meshur jelden her yerde okudugum:)
cok heyecanlıyım acaba transferim ne zaman gerceklesecekhayırlısı
sen nasıl oldun canım?
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun RABBİM meleğini kucağına almayı nasip etsin.İnşallah buradan güzel haberlerini alırız canım.kızlar dondurulmuş embriyo tedavisi için 8. günüm. çok sabırsızlanıyorum. ama bu işte önemli olan ne biliyor musunuz. tedavi sonrası hamile kalmak yetmiyor. en önemli olan bebeğin kalbinin atması. o nedenle kimseye tedavi olduğumu söylemedim ve söylemeyeceğim. Taki kalbi atana kadar. kimsenin sevinci yarıda kalsın istemiyorum.
Merhaba, yesil ve andac... Ben dondurlumuslaral tedaviye start verdim, Benimde 12 tane dondurulmus emriyo var ikili, ve tekli olmak uzere, 5 gun emriyosu... Arkadaslar ben yurtdsindayim, turkiyedeki tedavimde hepsini bir cozundurmuslerdi 13 donuktan 3 trasnfer gerisi , ne oldu allah bilir. Ben 3 yil once denedim icin 3 embriyo yapiyolardi. Donmus embriyolar ile sansin daha yuksek canim, her ne kadar cok dusuk deselerde, daha zahmetsiz, stressiz bir tedavi oldu icin basari orani daha yuksek diyolar morelinizi yuksek tutun lutfen.Benimde ilk gebeligim donmusla gerceklesti ama kimyasal gebelikel sonuclandi olsun en azindan hamile kalabildigimi soylediler, bu seferde cok umutluyum, doktorlar embriyolari cok buyuk titizlikle inceliyolar benim 5 gunde birden gelismeye devam eden embriyo'yu altinci gune kadar izlediler ve digerledinden dha cok hucrelendi hemen dondurdular, bazi embriyolarda cozunme asamasindan hucre orani ayni kalitesi dahada artabiliyor, sadece rahime tutnmasi geri kaliyor, dilerim bizlerinkide oyle olur, YAsadim ulked'de 4 denemem oldu icin doktorlarla konustum 3 tane'ye ikna ettim burda kanunen 2, 35 asin altina. benim yas 24. Tedaviye 19 subat'ta dogum kontrol hapi MARVELON ile basladim, MArt *8de Lucrin'e baslancak, Mar 18'de ENDROMETRIAL BIOPSY YAPILCAK, ( dOKTORUN DEDI ARKADASLAR HAMILEIK SANSINI ARTIRABILIYOR), BAADA ILK KEZ YAPILCAK NASIL BIRSEY OLDUNU BILMIYORUM, maRT 21'DE eSTRADERM diye bir ilac nasil birsey oldunu bilmiyorum baslanilcak, MArt 31 lupron birakiliyor, Progestone in oil diye kalcadan aypilan meshur igne ve Estraderm diye ilac kullanilcak ama bu anladim kadariyla yapistirilan bisey, iki yada uc ara ile degistirin diyor cunku, kullanan arkadasar varsa belki bilgi verebilir.... HERSEY YOLUNDA GIDERSE'DE 6 NISAN TRANSFER GUNU(BUYUK GUN) DIYE GOSTERIYOR KAGITTA, sizlerinkide buna benzer biseyler olcak sanirim arkadaslarim, umarim Yuce rabbim emeklerimizi kucaklarimiza evlat vererek mukafatlandirir butun bu yolda emek harcayanlarin....
aaah jalusem aaah rütbeli annem moral oluyosun sağol ya inşallah herşeyin hayırlıı olur ve bebik benden memun kalırda sıkıca tutunurya şu kalp atışını duysam o zaman evet hamileyim içimde minicik bi insan taşıyorum derim rahatça nefes alarak amaaaa şu aşamada sadece endişelerim var
ee sen ne alemdesin göbüşte büyümüştürbu arada cinsiyet neydi bebişin allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsinnn
canım benimmmmm çok teşekkürler inşallah devamı gelirde hayırlısıyşla kucağıma alaıp koklayabilirim veledimiii
seninde bebişini allah sana bağışlasın sağlıkla kucağına alm inşallahhh
maşallah endometrium iyi daha 8.gündesin zaten 7 ve üzeri transfer için yeterliymiş ooh maşallah senin bebik kalın yumuşacık yerde büyüyecekmaşallah allah nazarlardan saklasın jelide transferden bikaç gün önce başlatıyolar evet o meşhur jel inşallah gebelik olucak ve hayatının önemli bir parçası olucak sok,sık,çıkar ben yaparken kendi kendime öle deli deli konuşuyorumda
ya bişi sorucam bizim bi ikizlerimizin annesi luna var bide transfer için gün sayan luna var yanlışmıyım ama nasıl oluyo bu lütfen birisi bana gülmeden açıklasın ben yukardaki yorumumda hamiş lunayamı yorum yaptım yoksa hamiş olacak lunayamı aaaaayyy çok utanıyoruuuuuuuuuuuuuummmm
komikmiyim yoksa yaaaa
ayy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmCanlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
Endometrium kalınlığın iyi canım inşallah transfer gününe kadar dahada kalınlaşır.Bence doktoruna sor jel yada fitil yerine prognex iğne var onu versin canım çünkü daha temiz niye diyeceksin jel yada fitili kullanınca zamanla geri geliyo pıhtılar ve tortular halinde ben fitille başladım transferden sonra iğneyle devam ettim direk kana karışıyoya daha etkili olduğunu düşünüyorum popom acıdığında ara ara progestan 200mg 3x3 fitil kullandım sonra sabah akşam iğne kullandım bilgin olsun.Daha iyiyim ama biraz önce kanamam başladı ama artık alıştım ben panik yapmoyorum artık.Sende kendine dikkat et canım transfer öncesi sakın kendini üzme kafanı bir şeye takma kendine dikkat et canım.
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
canım benim cok tesekkur ederim moral verdigin icin inan benim icimde de fazla bir rahatlık var anlamadım gitti :) hayır buradaki herkes evham yapıp hamile kaldı ya acaba ben de mi yapsam diye dusunuyorum
bu arada bakalım cumartesi son bir daha kontrol edecek doktor ne diyecek gorecegiz benim gecen sefer 9-10 mm civarıydı zaten kalınlıgım buyuk ihtimal yine ulasırım..
bildigim kadarıyla zaten aynı nick alınmıyo forumda bir tane luna var o da benim tatlım.. herhalde cok forum takip etmekten kafan karısmıs olabilir cunku o ikiz keseleri boş gebelik nedeniyle aldıran luna da benim
neyse simdi onumuzdeki maçlara bakıyoruzzzz
sakın panik yapma rahatsan bu boşuna oluşan bi rahatşlık değil içine doğuyodsur belkide hayırlısı olsun
rahim kalınlığı konusnda bence çini rahat tıt transfere kadar normalden daha iyi olur hemdee
hayır ya o da luna bu topicte ikiz annesi yeni hamiş müsait bi zamanda bakar bulurum ı hatunu
maşallah allah kucağjan almayı nasip etsin sağlıkla çok sevindim senin adına canımm maşallahhhh
canım benim cok tesekkur ederim moral verdigin icin inan benim icimde de fazla bir rahatlık var anlamadım gitti :) hayır buradaki herkes evham yapıp hamile kaldı ya acaba ben de mi yapsam diye dusunuyorum
bu arada bakalım cumartesi son bir daha kontrol edecek doktor ne diyecek gorecegiz benim gecen sefer 9-10 mm civarıydı zaten kalınlıgım buyuk ihtimal yine ulasırım..
bildigim kadarıyla zaten aynı nick alınmıyo forumda bir tane luna var o da benim tatlım.. herhalde cok forum takip etmekten kafan karısmıs olabilir cunku o ikiz keseleri boş gebelik nedeniyle aldıran luna da benim
sakın panik yapma rahatsan bu boşuna oluşan bi rahatşlık değil içine doğuyodsur belkide hayırlısı olsun
rahim kalınlığı konusnda bence çini rahat tıt transfere kadar normalden daha iyi olur hemdee
hayır ya o da luna bu topicte ikiz annesi yeni hamiş müsait bi zamanda bakar bulurum ı hatunu
Tubişim ikiz annesi nilukarıştırdın sen
Cnm bugün kan testini tekrarlayacaktın gittin mii ?
Evet tatlım o nilu ben luna
ayy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah o duyguyu tahmin bile edemiyorum.. ben de tam 2 ay o sesi aradım durdum ama bulamadıkinsallah bu sefer olurrrr...
Rabbim sizi nazarlardan saklasin seni ve oglunu
sagol canım benim bana cok moral verdinizzzz :13: bakalım ben doktoruma pek karısamıyorum cok garip bi iletisimimiz var o ne derse yapasım geliyorgecen sefer de bana progestan/progynex hap vermislerdi canım.. jel kullanmadım ama belki dondurulmuslardan dolayı simdi veriyorlar cunku rahmi hazırlıyor sanıırım..
gecen sefer zaten dusmedi keseler.. progestanı kestik yine dusmediler.. doktor bana sehir dısına cıkıyordum tanıdık doktor numarası bile verdi kanama gecirirsen hemen acile git falan diye sehir dısındaydım.. yine dusmedi.. mecburen aldı..
ayrıca ben her gun igne olamam tatlım kimsenin haberi yok tedavi oldugumdan ve her saniye ailemle beraberim onlarla calısıyorum.. dakikasında anlarlar.. zaten doktora bile binbir turlu yalanlarla gidiyorum.. haftaya da kısmetse transferde hastalanmıs usutmus olarak evde yatıyor olacagım
canım doktorun ne diyor kanamalar icin?
günaydınnn kızlarr nsılsınızzz? miranda canım bebeğinin kalp atışını duymana çok sevindim inşallah darısı benim başımaa allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin
maşallah allah kucağjan almayı nasip etsin sağlıkla çok sevindim senin adına canımm maşallahhhh
Allah razı olsun hepinizden duacınızım kızlar sizlerin haberlerinede böyle sevineceğiz inşalahhhh
Allah razı olsun hepinizden duacınızım kızlar sizlerin haberlerinede böyle sevineceğiz inşalahhhh
insallah tatlım insallahh haftaya sanırım transferim gerceklesecek cokk umutluyummmmmm ve heyecanlıyımmm resmen icim icime sıgmıor bu seferrr
senin bir sonraki kontrolun ne zaman? bu arada var mı bi sıkıntın migde bulantın falan? neler yapıyorsunnn?
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
Tubişim ikiz annesi nilukarıştırdın sen
Cnm bugün kan testini tekrarlayacaktın gittin mii ?
şaşkınmıyım neyim yahuuu
gitmemmi hiiç sabır varmı bende o kadar
şükürler olsun 270 çıktı rabbime çok şükür inşallah rabbim bana bağışlar hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eder ve isteyip dileyen herkese nasip eder inşallah yüce yaradan
ayy utandım yaaaaaa
Tuğba cım çok ama çok sevindim..Allah tamamına erdirsin..Kendine nie bi kutlama yapmadın???:))
tuğbacığım gözün aydın canım.bak gördünmü boşuna evham yapıyorsun.ne güzel artmış değerin.bak ben sana diyorum bir prenses daha geliyooooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?