Bekletmiyorlar canım seni transfere çağırdıkları gün çözüyorlar çözüldükten sonra bir problem olmazsa tarnsfer yapılıyo canım.
Endometrium kalınlığın iyi canım inşallah transfer gününe kadar dahada kalınlaşır.Bence doktoruna sor jel yada fitil yerine prognex iğne var onu versin canım çünkü daha temiz niye diyeceksin jel yada fitili kullanınca zamanla geri geliyo pıhtılar ve tortular halinde ben fitille başladım transferden sonra iğneyle devam ettim direk kana karışıyoya daha etkili olduğunu düşünüyorum popom acıdığında ara ara progestan 200mg 3x3 fitil kullandım sonra sabah akşam iğne kullandım bilgin olsun.Daha iyiyim ama biraz önce kanamam başladı ama artık alıştım ben panik yapmoyorum artık.Sende kendine dikkat et canım transfer öncesi sakın kendini üzme kafanı bir şeye takma kendine dikkat et canım.
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun RABBİM meleğini kucağına almayı nasip etsin.İnşallah buradan güzel haberlerini alırız canım.
Canım seninde transferin hayırlı uğurlu olsun.Endometrial biopsy nedir bilmiyorum ama tts estradem popodan yapıştırılıyo canım bende kullanıyorum hala 48 saat arayla değiştireceksin 3 ayın sonuna kadar doktorunun verdiği ilaçların hepsini kulanıyosun.
inşallah canımm saolasınewet canım adetin 3. günü başlanıyo iğnelere ve yine adetin 3. günü estrofem ve lucrin vurulmaya devam ediyorsun taki transfer gününe kadar canım benim şuan öyle ilerliyo ama herkesin farklı olabilir çünkü merkezden merkeze değişiyo protokoller hayırlısı bakalım
Merhaba, yesil ve andac... Ben dondurlumuslaral tedaviye start verdim, Benimde 12 tane dondurulmus emriyo var ikili, ve tekli olmak uzere, 5 gun emriyosu... Arkadaslar ben yurtdsindayim, turkiyedeki tedavimde hepsini bir cozundurmuslerdi 13 donuktan 3 trasnfer gerisi , ne oldu allah bilir. Ben 3 yil once denedim icin 3 embriyo yapiyolardi. Donmus embriyolar ile sansin daha yuksek canim, her ne kadar cok dusuk deselerde, daha zahmetsiz, stressiz bir tedavi oldu icin basari orani daha yuksek diyolar morelinizi yuksek tutun lutfen.Benimde ilk gebeligim donmusla gerceklesti ama kimyasal gebelikel sonuclandi olsun en azindan hamile kalabildigimi soylediler, bu seferde cok umutluyum, doktorlar embriyolari cok buyuk titizlikle inceliyolar benim 5 gunde birden gelismeye devam eden embriyo'yu altinci gune kadar izlediler ve digerledinden dha cok hucrelendi hemen dondurdular, bazi embriyolarda cozunme asamasindan hucre orani ayni kalitesi dahada artabiliyor, sadece rahime tutnmasi geri kaliyor, dilerim bizlerinkide oyle olur, YAsadim ulked'de 4 denemem oldu icin doktorlarla konustum 3 tane'ye ikna ettim burda kanunen 2, 35 asin altina. benim yas 24. Tedaviye 19 subat'ta dogum kontrol hapi MARVELON ile basladim, MArt *8de Lucrin'e baslancak, Mar 18'de ENDROMETRIAL BIOPSY YAPILCAK, ( dOKTORUN DEDI ARKADASLAR HAMILEIK SANSINI ARTIRABILIYOR), BAADA ILK KEZ YAPILCAK NASIL BIRSEY OLDUNU BILMIYORUM, maRT 21'DE eSTRADERM diye bir ilac nasil birsey oldunu bilmiyorum baslanilcak, MArt 31 lupron birakiliyor, Progestone in oil diye kalcadan aypilan meshur igne ve Estraderm diye ilac kullanilcak ama bu anladim kadariyla yapistirilan bisey, iki yada uc ara ile degistirin diyor cunku, kullanan arkadasar varsa belki bilgi verebilir.... HERSEY YOLUNDA GIDERSE'DE 6 NISAN TRANSFER GUNU(BUYUK GUN) DIYE GOSTERIYOR KAGITTA, sizlerinkide buna benzer biseyler olcak sanirim arkadaslarim, umarim Yuce rabbim emeklerimizi kucaklarimiza evlat vererek mukafatlandirir butun bu yolda emek harcayanlarin....
Kızlar bugün çk üzgünüm.umutla 12 gün boyunca,sabırla beklediğim testimin sonucu negatif çıktı.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.Göz yaşlarım sel oldu amafaydası yok.
Kızlar bugün çk üzgünüm.umutla 12 gün boyunca,sabırla beklediğim testimin sonucu negatif çıktı.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.Göz yaşlarım sel oldu amafaydası yok.
tubabycim senin değerlerini göremedim.ilk değer yüksek diye tedirgindin.inşallah herşey yolundadır canım.
canım keseler yerlesirken kılcal damarlara denk gelirse kanama yapar demisti benim doktorum.. eger seninki de bir sey demiyorsa vardır bir hikmeti canım.. Allah nazarlrdan saklasınLUNACIM Rabbim yardımcın olsun.Benim kanamalarım bir başlı bir kesiliyo valla bende anlamadım doktorum 16 haftalık olana kadar devam edebilir dedi bakalım beklemedeyiz işte canım.
canım hayırlısı olsun.. ne desek boş biliyorum ama umutlar bir dahakine insallah!Kızlar bugün çk üzgünüm.umutla 12 gün boyunca,sabırla beklediğim testimin sonucu negatif çıktı.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.Göz yaşlarım sel oldu amafaydası yok.
Yasmincim benden kan testi tekrarı istemediler. Dün gittim kesemizi gördük bebişimizi gördük ve kalbinin yanıp yanıp söndüğünü gördük bu mutluk bize yetti darısı bütün arkadaşlarımın başınaa inşş sen nasılsın tatlım ?
CNNM üzülme bizde bu aşamalardan geçtik sabret daha zzamanı gelmemiştir ama umudunu kaybetmeden ve fazla ara vermeden yeni denemeni yap stres yapma stres hiçbir problem olmadığı halde bile insanların hamile kalmasına engelmiş Rabbime sığın asla isyan etme senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun yeterki inancını hiç kaybetme bitanemm.
teşekkür ederim canım inşallah tamamına erdirir rabbim herkesinkini içindede benim miniğimi ve isteyen dileyen herkese nasip etsin yüce allah..[
Tuğba cım çok ama çok sevindim..Allah tamamına erdirsin..Kendine nie bi kutlama yapmadın???:))
ayy canım sağol yüreği güzelim yüzü güzelim canımsın sen ya hadi inşallahhh senin gibi yıldız gözlü bi kuzum olsun hayırlısıylatuğbacığım gözün aydın canım.bak gördünmü boşuna evham yapıyorsun.ne güzel artmış değerin.bak ben sana diyorum bir prenses daha geliyooooorrr
ahh bitanemmm çokçok çok iyi anlayabiilyorum şuanki ruh halini ama lütfen acını yaşarken kendini çok yıpratma acı yaşanmadan azalmazmış ağla bağır deşarj ol at içindeki birikimi öfkeni ama sakın isyan etme neden ben neden olmadı gibi nedenlere boğulma vakti gelmemiş demekki biz elimizden geleni gücümüz yettiğince yapıyoruz olmuyorsa rabbim bizden çok daha iyisini biliyor kimbilir umulmadık bir anda verecektir belkide belkide bi sonraki denemende verecektirKızlar bugün çk üzgünüm.umutla 12 gün boyunca,sabırla beklediğim testimin sonucu negatif çıktı.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.Göz yaşlarım sel oldu amafaydası yok.
canımmmm geçmişe bakındım asıl sen ne yapıyosun seni bu saatte burada görmek sürpriz oldu bu deliyetuğbaaa napıyosun yakaladım seni burda
canımmmm geçmişe bakındım asıl sen ne yapıyosun seni bu saatte burada görmek sürpriz oldu bu deliye
iimisin fındığım nasıl
teşekkür ederim canım inşallah tamamına erdirir rabbim herkesinkini içindede benim miniğimi ve isteyen dileyen herkese nasip etsin yüce allah..
ya açıkcası kendime kutlama yapmak aklıma geldi ama görgüsüzlük olmasın deidm hem sağolsun tupbaby ve eslem yaptılar sağolsunlar..sen nasılsın miniş naısl şimdi mercimeklikten çıkıp nohut olmuştur artık
ayy canım sağol yüreği güzelim yüzü güzelim canımsın sen ya hadi inşallahhh senin gibi yıldız gözlü bi kuzum olsun hayırlısıyla
ahh bitanemmm çokçok çok iyi anlayabiilyorum şuanki ruh halini ama lütfen acını yaşarken kendini çok yıpratma acı yaşanmadan azalmazmış ağla bağır deşarj ol at içindeki birikimi öfkeni ama sakın isyan etme neden ben neden olmadı gibi nedenlere boğulma vakti gelmemiş demekki biz elimizden geleni gücümüz yettiğince yapıyoruz olmuyorsa rabbim bizden çok daha iyisini biliyor kimbilir umulmadık bir anda verecektir belkide belkide bi sonraki denemende verecektir
şuan sadece dua et ve şükret eşininde sneinde canın sağ ve düşün bizim tedavi için iyi kötü imkanımız var eşlerimizde buna razı öyle aileler varki inan bana tedavidne kaçıyo bunlara şükredelim rabbim maddi manevi güç versin canına sağlık versin tekrar dene asla pes etme sen tedavinin peşindne koş gerisini rabbi,me bırak
biliyrum çok yazdım kusura bakma allah güç versin
aaaaaaaaaaBüyüdük biz taeyzesi::abi olduk artık:)))
Tupbaby sana da çok sevindim..Kucaığımıza aldığımız günleride görürüz inşallah..
Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?