Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

saol nilucum bilgilerin çok değerli benim için ilk tüpümde çok kötü oldum ben şiştim..vs hiç sağlıklı olamadım o yusden endişeliydim biraz ama sen içimi rahatlattın teşekkürler...

çok saol baby böle konuşunca içim rahatlıyor..:) iyiki varsınız

merhaba silanaz tedavin hayırlı olsun inşallah, hepimiz aynı yoldayız Allah kimseleri bu yolda mahrum bırakmasın. Bende senin gibi tedaviye başlayacağım adet olmayı bekliyorum yine bir maratona başlayacağız umarım bu sefer kucaklarımız dolar. sevgiyle ve selamla

LUNACIM Rabbim yardımcın olsun.Benim kanamalarım bir başlı bir kesiliyo valla bende anlamadım doktorum 16 haftalık olana kadar devam edebilir dedi bakalım beklemedeyiz işte canım.

Kızlar bugün çk üzgünüm.umutla 12 gün boyunca,sabırla beklediğim testimin sonucu negatif çıktı.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.Göz yaşlarım sel oldu amafaydası yok.

Kızlar bugün çk üzgünüm.umutla 12 gün boyunca,sabırla beklediğim testimin sonucu negatif çıktı.kendimi teselli etmeye çalışıyorum.Göz yaşlarım sel oldu amafaydası yok.

CNNM üzülme bizde bu aşamalardan geçtik sabret daha zzamanı gelmemiştir ama umudunu kaybetmeden ve fazla ara vermeden yeni denemeni yap stres yapma stres hiçbir problem olmadığı halde bile insanların hamile kalmasına engelmiş Rabbime sığın asla isyan etme senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun yeterki inancını hiç kaybetme bitanemm.

Nilni bu noktada ben tıkanıyorum ne demek olduğunu çok iyi biliyorum umarım en kısa zamanda kendini toplayıp tekrar denersin cnm ve lütfen hayatın süprizlerle dolu olduğunu unutma canım

tubabycim senin değerlerini göremedim.ilk değer yüksek diye tedirgindin.inşallah herşey yolundadır canım.

Yasmincim benden kan testi tekrarı istemediler. Dün gittim kesemizi gördük bebişimizi gördük ve kalbinin yanıp yanıp söndüğünü gördük bu mutluk bize yetti darısı bütün arkadaşlarımın başınaa inşş sen nasılsın tatlım ?

LUNACIM Rabbim yardımcın olsun.Benim kanamalarım bir başlı bir kesiliyo valla bende anlamadım doktorum 16 haftalık olana kadar devam edebilir dedi bakalım beklemedeyiz işte canım.
canım keseler yerlesirken kılcal damarlara denk gelirse kanama yapar demisti benim doktorum.. eger seninki de bir sey demiyorsa vardır bir hikmeti canım.. Allah nazarlrdan saklasın

canım hayırlısı olsun.. ne desek boş biliyorum ama umutlar bir dahakine insallah!

canım benim cok ama cok sevindimmmm gormussun bebisini ve kalbini de duymussun Allah nazarlardan saklasin sampiyonunu

çok sevindim tubabycim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bende iyim çok şükür.allah bu duyguları isteyen herkese yaşatsın.

nilnucum bu topikte hemen hemen herkes en az 2.denemede bebeğine kavuşanlar.maalesef yıpratıcı sabır gerektiren bir maceranın içindeyiz hepimiz.insan negatif sonucun ardından birdaha toparlanamam diyor ama zaman herşeyin ilacı.anne olma isteiği ağır basıyor ve yeniden deniyoruz.inşallah senin bebişinde en kısa zamanda seninle olur canım.

Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.

[

Tuğba cım çok ama çok sevindim..Allah tamamına erdirsin..Kendine nie bi kutlama yapmadın???:))
teşekkür ederim canım inşallah tamamına erdirir rabbim herkesinkini içindede benim miniğimi ve isteyen dileyen herkese nasip etsin yüce allah..
ya açıkcası kendime kutlama yapmak aklıma geldi ama görgüsüzlük olmasın deidm hem sağolsun tupbaby ve eslem yaptılar sağolsunlar..sen nasılsın miniş naısl şimdi mercimeklikten çıkıp nohut olmuştur artık

tuğbacığım gözün aydın canım.bak gördünmü boşuna evham yapıyorsun.ne güzel artmış değerin.bak ben sana diyorum bir prenses daha geliyooooorrr
ayy canım sağol yüreği güzelim yüzü güzelim canımsın sen ya hadi inşallahhh senin gibi yıldız gözlü bi kuzum olsun hayırlısıyla
ahh bitanemmm çokçok çok iyi anlayabiilyorum şuanki ruh halini ama lütfen acını yaşarken kendini çok yıpratma acı yaşanmadan azalmazmış ağla bağır deşarj ol at içindeki birikimi öfkeni ama sakın isyan etme neden ben neden olmadı gibi nedenlere boğulma vakti gelmemiş demekki biz elimizden geleni gücümüz yettiğince yapıyoruz olmuyorsa rabbim bizden çok daha iyisini biliyor kimbilir umulmadık bir anda verecektir belkide belkide bi sonraki denemende verecektir
şuan sadece dua et ve şükret eşininde sneinde canın sağ ve düşün bizim tedavi için iyi kötü imkanımız var eşlerimizde buna razı öyle aileler varki inan bana tedavidne kaçıyo bunlara şükredelim rabbim maddi manevi güç versin canına sağlık versin tekrar dene asla pes etme sen tedavinin peşindne koş gerisini rabbi,me bırak
biliyrum çok yazdım kusura bakma allah güç versin

yasmincik şekercik ben ufak ufak mutfağa yöneleyim ben,m tosun gelmek üzere yavaşça yemeğini hazırlayayım galiba sıkıldı hizmet etmekten saltanatım kısa sürdü yani yine bana kaldı işler halbuki ben yatağıma yemek gelmesinden evin eşim tarafındna temizlenmesinde tozlar halı altı olsada memnundum ama neyse eskiye dönüş yaptık artık
seni kooooocaman öpüyorummmm allaha emanet ediyorum fındığımla anneciğini iyi akşamlar bebitoommmmmm

Büyüdük biz taeyzesi::abi olduk artık:)))

Tupbaby sana da çok sevindim..Kucaığımıza aldığımız günleride görürüz inşallah..

Büyüdük biz taeyzesi::abi olduk artık:)))

Tupbaby sana da çok sevindim..Kucaığımıza aldığımız günleride görürüz inşallah..
aaaaaaaaaa maşallaahhh demek abi oldu he bamyası var yani ayy yerim onu ya çok şükür hayırlısıyla kucağınada lırsın inşallah sağlıkla analı babalı büyütürsün inş...
öpüyorum çok

Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.

Canım sakın denemekten vazgeçme sakın kendine stres yapma hepimiz bu yollardan geçtik gerçi üzülme desekde biliyorum için yanıyor üzüleceksin ama sakın kendini yıpratma ben 2005 yılından deniyorum en son dondurumuşlarımla hamiş kaldım şükür şimdi 3 aylık hamileyim 6 yıldır uğraşıyorum hiç vazgeçmedim RABBİM seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorum beni 2 adettimde tekrar çağırmıştı canım doktoruna sor istersen eğer problem yoksa tekrar başlayabilirsin.AMA SAKIN UMUDUNU KAYBETME.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…