Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.

çokk geçmiş olsun benimde ilk denemem negatifti şimdi test sonuçlarım çıkınca dondurulmuş embriyomuzla devam edeceğiz tedaviler arasında toplamda 3 adet olman gerekiyor yani sonuç negatifse olduğun adeti ilk olarak hesaplıyorsun umarımm biran önce kavuşursun bebeğine ..
sanırım 3 denemen tekrar dondurulmuşlarla olacak ama bu defa 2 tane yerleştirecekler buda şans artıyor demek :)

Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

miranda canım çok sevindim
inşaallah bende senin gibi bebişimin kalp atışlarını duyarım ve hamile resmini rumuzumun yanına eklerim
hayırlı olsun.

nilu canım allah kucağına almayı nasip etsin sanırım maya hastasısın demi bende dün mayadaydım pazitif olmuştu benim ama kaybettim onları şimdi dondurulmuşlarıma başladım rahim kalınlıgı 7 idi doktor tpansfere kadar daha artacak dedi cumartesi saat 11de nasip olursa çocuklarım benimle olucaklar senin kalınlığın kaçtı tedavinde neler yapıldı lütfen bana yardımcı ol kalınlığın kaçken transferin yapıldı yada benim kalınlığım iyimi donmuşun çözülürken problem yaşadınmı çok soru sordum biliyorum ama çok heycanlanıyorum anneliği tatdım az da olsa yine tadarız umarım hepimiz cevap yaz olurmu bana

Sagol canim, allah razi olsun her ay ins. bu ay adet olmayim bir mucize olsun dua edereiz artik bi gelsede tedavimiz baslasa olduk, rabbim herseyin ahyirlisini nasip etsin, senidne dondulmusarlami tedavin arkadasim ben dogum kontrol hapina basladim....SIMDILIk

transverim dün oldu ama hep aksilikler beni buldu çok ağladım ilaçlardanmı ne çok duygusal ve sinirliyim hiç umudum yok

İnşallah hep sevinçlerimizi paylaşırız canım..İyi haberlerini takip ediyorum...Bende SİZİ öpüyorum..

merhaba arkadaşlar öncelikle hamilelere hayırlı sağlıklı günler ve bebişlerine sağ salim kavuşmalarını diliyorum. tedavi ve sonuç bekleyenlere de iyi şanslar ve hayırlı sonuçlar diliyorum. ben genelde okuyorum sizlerden güç alıyorum. daha önce tüp bebek tedv ile hamile kaldım pıhtılaşma nedeni ile kaybettim. pazt si dondurulmuş embryo transferim yapıldı test için gün sayıyorum 5 mart test günüm umarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir. sizden ricam deneyimli olanlar beklerken nelere dikkat ettiniz ve belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.

cnm kesinlikle vücudun dinlensin adetin düzene girsin arayı fazl bırakma ama vücudunuda önce ilaçlardan arındır bu süre zarfında bolsu iç ve bol yürüyüş yap hatta yapabiliyosan spor yap yani tam olarak hazır ol Allah2ım en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah.

merhabalar arkadaşlar[/B
bende aranıza bugun katıldım oncelikle deneyecek olan arkadaşlarıma rabbimden bebeklerinin tutunmalarını nasip etsin diliyorum hamile arkadaşlarada rabbim saglıklı evlatlar nasip edip dogumlarına kadar saglıklı bir hamilelik gecirmelerini nasip etsin inşallah.ilk denememi yaptım mahalesef negatif sonuc aldım yıkıldım resmen cok inandırmışlardı beni yuksek hamilelik beklyorz diye ama olmadı ne yazıkki o kagıdı alıp acıpta sonucu kotu okumak okadar kotu bir andıki anlatamm zaten hepinizde yaşamışınızdır insan hayatı boyunca hiç kendini okadr aciz ve caresiz bulmuyormuş. hala aglıyorum cok zormuş benim yuzumden mi tutmadı diyorum nerde hata yaptım acaba şimdi ikinci denememe başlıycam 7 dondurulmuş 5.gun embriyom var acaba cokmu bekletecekler başlamak için hiçbişey bilmiyorum ilki tutmayınca tahlillermi yapıyorlar hiçbişe hakkında bilgim yok tek bildigim sahip cıkamamış olmam allahım ben son olayım daha kimseye yaşatmasın

Canım merhaba öbür topiktende takip ediyorum seni biliyosun rahim kalınlığın gayet iyi canım merak etme transfer gününe kadar dahada artıcak dondurulmuşlarım çözülürken problem olmadı inşallah seninkindede olmaz sen öbür topikte yazmışsın sadece estrofem kullanıyorum diye ama transferden önce progestan fitil yada bir jel adını tam hatırlamıyorum ondanda kullanman lazımdı coraspirin bant birde ben tebokan fort ve foilc asit kullandım canım sakin ol sakın stres yapma kendien her güzel olcak merak etme.RABBİM yardımcın olsun canım.

transverim dün oldu ama hep aksilikler beni buldu çok ağladım ilaçlardanmı ne çok duygusal ve sinirliyim hiç umudum yok
Canım panik yapma beklemek insanın sinirlerini bozuyo bunu yaşayamayan anlayamaz biz zorlu yollardan geçiyoruz kolay anne olmuyoruz ister istemez duygusal oluyoruz asabi oluyoruz sakin olmaya çalış stres yapmamaya çalış sakında kendini üzme RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et sen artık yalnız değilsin bebişinde seninle onu düşün onunla konuş oana güzel şeyler anlat birlikte yapacağınız belki için biraz rahatlar etrafında sana bişeyler söyleyen insanlar varsa çok fazlada kafanada takma boşver gitsin. Canım, transferin hayırlı uğurlu olsun inşalah burdan güzel haberlerini alırız canım bende şu an hamişim transferden sonra sadece ben hareketlerime dikkat ettim canım çok ani hareketler yapmadım işime gittim gezmeme gittim ama tahlil sonucunu alana kadar benim hiç bir belirtim olmadı.Pıhtılaşma nedeniyle ilk bebişini kaybettiğini yazmışsın çok üzüldüm ama doktoruna sor bu defa pıhtılaşma için kan testi yapılıyo trombofili paneli diye bu testi mutlaka sen yaptır canım doktorun istesede istemesede sonra sonucunu doktoruna söylersin sana ona göre ilaç yada iğne verir.RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.

Canım merhaba öncelikle kendini hiç suçlama benim yüzümdenmi tutmadı diye bu işler yatmakla şunla bunla olmuyo canım RABBİM ol derse oluyo canım ben 2005 yılından beri deniyorum şen son dondurulmuşlarımla denedim şükür hamişim onun için sende kendine hiç stres yapma ben dondurulmuşlarımla denemek istediğimde 2 adetimde çağırmışlardı canım bana tekrar tahlil felan yapmadılar direk ilaçlara başladım ama her yerde protokol aynı olmayabilir denediğin yerde bilgi alabileceğin kimse yokmu canım o kadar para ödüyoruz git aklına takılan ne varsa hepsini sor öğren en azından kendi kendini yemekten vazgeçersin.RABBİM bu denemende yardımcın olsun inşallah bu denmende meleğini kucağına alırısn canım.Kendine dikkat et stres yapma.

canım bak kendini bu kadar üzme.... bende ilk tedavimde negatifi gördüğümde dünya başıma yıkıldı sanki ama şimdi hamileyim.... sadece 2 adet beklicen 3. adetinde ilaçlarla tedavine start vericek doktorun bende umut tüp bebekteyim ulun beydi doktorumda ilki olmadı ikincide oldu 3 ay sonra inşallah seninde yüzün güler bide soruyosun diğer topiktede gördüm 2 tane koyarlarmı diye hayır eğer yaşın tutmuyosa ve 2. denemense iki tane koymazlar canım yasal diil çünkü biliyosun... ama olsun tutunacaksa benimki gibi bir taneden iki tane olur:))))) benim ikiz 5. gün embiryosu 2 ye bölündü şükürler olsun her şerde bir hayır vardır çok üzme kendini sabırla şu 3 ayı bekle bol şanslarrrrr

çok sagol allah razı olsun canım allahım bebeginin sag saglim hayırlısıyla dogmasını nasip etsin inşallah. merkeze henuz gitmedim pazartesi gidip detayı ogrenicem sadece doktorum bu ay olmayacagını soyledi ben umut ta yaptırıyorum inşallah ikincisinde tutar merakla tek bekledigim 2 embriyo koyarlar mı acaba bu yasaya cok gıcık oluyorum 2.denemelerde bari 2 embriyo koyulsa tabi herkesin evinde cocuk var onlar için sorun yok giden paralarda umutlarda bizim onlar rahat rahat cocuk bakıyolar nasıl odeyecekler obur dunyada bizlerin haklarını bilemiyorum.

goncacım biliyorum bizim topikten senin durumu inşallah benmde senin gibi ikincide tutar gonca ben hatayı kendimde buldum biraz ben sadece 3 gun dinlendim sonra normal hayatıma dondum agır kaldırmadım ama yemegimi yaptım evimi supurdum belkide diyorum o yuzden tutmadı ne biliyim vallaha canım bilemedim.allahım senin bebişlerine saglık sıhhat versin.benmde 5.gun embriyosu bende ulun beyin hastasıyım bakalım kısmet herşey

hiç kendini suçlama ben ilkinde 12 gün yattım kıpırdamadan sadece beim bu arada ulun bey histereskopi yapmak istedi kabul ettim bende arada o 3 ayda histereskopi yaptı bana gerçi hiç bişi çıkmadı bizim sorunumuz eşimin morfolojisiydi zaten hiç bişi çıkmadı rahimde olsun dedi en azından dezenfekte ettik bir ay sonrada transfer yaptı bu sefer hiç yatmadım sadece 3 gün yattım sonra kaldığım yerden devam ettim hiç dikkat etmedim inan ama tuttuuuu onun tutacağı varsa nefesi başlicaksa başlıyo yatmakla ilgili olsaydı ben ilkinde kıpırdamadan yattım tam 12 günnnn ama olmadı o sakın üzme kendini olur emin ol olur ama zamanının gelmesi lazım böle düşün....

anlıyorum canım demekki yatmaylada pek ilgisi yok sanırım bendende rahim filmi isteyecek bizde sorun sperm azlıgıydı bende gorunurde hiç birşey yoktu ama olmadı ne bileyim allah buyuktur inşallah ikincisinde tutar

Allah razı olsun moral verdin öööööööööpüyorum seni kocaman

tünaydınn kızlar keyifler nasıl? ben iple 10 martın gelmesini bekliyorum heycan dorukta inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar ve sağlıklı bi şekilde çözünebilirler allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum umarım herşey bundan sonra daha güzel olucak sevgiler...

tünaydın canımmm...

ben kendimden hemen detay vereyim su topic i biraz canlandırmak lazım kimse ugramaz oldu :2:
benim su anda 12. gunum en son rahim 6,22mm di , yarın ikinci kontrolum var bakalım doktor ne zaman yapabiliriz diyecek.. ben de coooook heyecanlıyım icim icime sıgmıyooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…