Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
canım hayırlısı olsun.. ne desek boş biliyorum ama umutlar bir dahakine insalla
ahh bitanemmm çokçok çok iyi anlayabiilyorum şuanki ruh halini ama lütfen acını yaşarken kendini çok yıpratma acı yaşanmadan azalmazmış ağla bağır deşarj ol at içindeki birikimi öfkeni ama sakın isyan etme neden ben neden olmadı gibi nedenlere boğulma vakti gelmemiş demekki biz elimizden geleni gücümüz yettiğince yapıyoruz olmuyorsa rabbim bizden çok daha iyisini biliyor kimbilir umulmadık bir anda verecektir belkide belkide bi sonraki denemende verecektir
şuan sadece dua et ve şükret eşininde sneinde canın sağ ve düşün bizim tedavi için iyi kötü imkanımız var eşlerimizde buna razı öyle aileler varki inan bana tedavidne kaçıyo bunlara şükredelim rabbim maddi manevi güç versin canına sağlık versin tekrar dene asla pes etme sen tedavinin peşindne koş gerisini rabbi,me bırak
biliyrum çok yazdım kusura bakma allah güç versin
Canım sakın denemekten vazgeçme sakın kendine stres yapma hepimiz bu yollardan geçtik gerçi üzülme desekde biliyorum için yanıyor üzüleceksin ama sakın kendini yıpratma ben 2005 yılından deniyorum en son dondurumuşlarımla hamiş kaldım şükür şimdi 3 aylık hamileyim 6 yıldır uğraşıyorum hiç vazgeçmedim RABBİM seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorum beni 2 adettimde tekrar çağırmıştı canım doktoruna sor istersen eğer problem yoksa tekrar başlayabilirsin.AMA SAKIN UMUDUNU KAYBETME.
çokk geçmiş olsun benimde ilk denemem negatifti şimdi test sonuçlarım çıkınca dondurulmuş embriyomuzla devam edeceğiz tedaviler arasında toplamda 3 adet olman gerekiyor yani sonuç negatifse olduğun adeti ilk olarak hesaplıyorsun umarımm biran önce kavuşursun bebeğine ..
sanırım 3 denemen tekrar dondurulmuşlarla olacak ama bu defa 2 tane yerleştirecekler buda şans artıyor demek :)
arkadaşlar desteğiniz için hepinize çk teşekkür ederim.çk zor yaşananlar ama pes etmek yok.biraz dinlendikten sonra kısmet inşallah. Ama artık dondurulmuşum kalmadı çünkü 4 tane dondurulmuşum vardı vede hepsini aynı yerde dondurup çözdükleri için kalanlar çöp oldu.artık herşeye yeniden başlıcaz kısmetse.Allahtan bana güç vermesini diliyorum.
merhaba silanaz tedavin hayırlı olsun inşallah, hepimiz aynı yoldayız Allah kimseleri bu yolda mahrum bırakmasın. Bende senin gibi tedaviye başlayacağım adet olmayı bekliyorum yine bir maratona başlayacağız umarım bu sefer kucaklarımız dolar. sevgiyle ve selamla
aaaaaaaaaamaşallaahhh demek abi oldu he bamyası var yani ayy yerim onu ya çok şükür hayırlısıyla kucağınada lırsın inşallah sağlıkla analı babalı büyütürsün inş...
öpüyorum çok
Canım bu 2.denememdi.1.si Aralık ayındaydı,2.si Şubat ayı dondurulmuş.bı daha kaç ay sonra denenmeli sizce.
nilu canım allah kucağına almayı nasip etsin sanırım maya hastasısın demi bende dün mayadaydım pazitif olmuştu benim ama kaybettim onları şimdi dondurulmuşlarıma başladım rahim kalınlıgı 7 idi doktor tpansfere kadar daha artacak dedi cumartesi saat 11de nasip olursa çocuklarım benimle olucaklar senin kalınlığın kaçtı tedavinde neler yapıldı lütfen bana yardımcı ol kalınlığın kaçken transferin yapıldı yada benim kalınlığım iyimi donmuşun çözülürken problem yaşadınmı çok soru sordum biliyorum ama çok heycanlanıyorum anneliği tatdım az da olsa yine tadarız umarım hepimiz cevap yaz olurmu ban a
Canım panik yapma beklemek insanın sinirlerini bozuyo bunu yaşayamayan anlayamaz biz zorlu yollardan geçiyoruz kolay anne olmuyoruz ister istemez duygusal oluyoruz asabi oluyoruz sakin olmaya çalış stres yapmamaya çalış sakında kendini üzme RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et sen artık yalnız değilsin bebişinde seninle onu düşün onunla konuş oana güzel şeyler anlat birlikte yapacağınız belki için biraz rahatlar etrafında sana bişeyler söyleyen insanlar varsa çok fazlada kafanada takma boşver gitsin.transverim dün oldu ama hep aksilikler beni buldu çok ağladım ilaçlardanmı ne çok duygusal ve sinirliyim hiç umudum yok
Canım, transferin hayırlı uğurlu olsun inşalah burdan güzel haberlerini alırız canım bende şu an hamişim transferden sonra sadece ben hareketlerime dikkat ettim canım çok ani hareketler yapmadım işime gittim gezmeme gittim ama tahlil sonucunu alana kadar benim hiç bir belirtim olmadı.Pıhtılaşma nedeniyle ilk bebişini kaybettiğini yazmışsın çok üzüldüm ama doktoruna sor bu defa pıhtılaşma için kan testi yapılıyo trombofili paneli diye bu testi mutlaka sen yaptır canım doktorun istesede istemesede sonra sonucunu doktoruna söylersin sana ona göre ilaç yada iğne verir.RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.merhaba arkadaşlar öncelikle hamilelere hayırlı sağlıklı günler ve bebişlerine sağ salim kavuşmalarını diliyorum. tedavi ve sonuç bekleyenlere de iyi şanslar ve hayırlı sonuçlar diliyorum. ben genelde okuyorum sizlerden güç alıyorum. daha önce tüp bebek tedv ile hamile kaldım pıhtılaşma nedeni ile kaybettim. pazt si dondurulmuş embryo transferim yapıldı test için gün sayıyorum 5 mart test günüm umarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir. sizden ricam deneyimli olanlar beklerken nelere dikkat ettiniz ve belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
merhabalar arkadaşlar[/B
bende aranıza bugun katıldım oncelikle deneyecek olan arkadaşlarıma rabbimden bebeklerinin tutunmalarını nasip etsin diliyorum hamile arkadaşlarada rabbim saglıklı evlatlar nasip edip dogumlarına kadar saglıklı bir hamilelik gecirmelerini nasip etsin inşallah.ilk denememi yaptım mahalesef negatif sonuc aldım yıkıldım resmen cok inandırmışlardı beni yuksek hamilelik beklyorz diye ama olmadı ne yazıkki o kagıdı alıp acıpta sonucu kotu okumak okadar kotu bir andıki anlatamm zaten hepinizde yaşamışınızdır insan hayatı boyunca hiç kendini okadr aciz ve caresiz bulmuyormuş.hala aglıyorum cok zormuş benim yuzumden mi tutmadı diyorum nerde hata yaptım acaba şimdi ikinci denememe başlıycam 7 dondurulmuş 5.gun embriyom var acaba cokmu bekletecekler başlamak için hiçbişey bilmiyorum ilki tutmayınca tahlillermi yapıyorlar hiçbişe hakkında bilgim yok tek bildigim sahip cıkamamış olmam allahım ben son olayım daha kimseye yaşatmasın
merhabalar arkadaşlar[/B
bende aranıza bugun katıldım oncelikle deneyecek olan arkadaşlarıma rabbimden bebeklerinin tutunmalarını nasip etsin diliyorum hamile arkadaşlarada rabbim saglıklı evlatlar nasip edip dogumlarına kadar saglıklı bir hamilelik gecirmelerini nasip etsin inşallah.ilk denememi yaptım mahalesef negatif sonuc aldım yıkıldım resmen cok inandırmışlardı beni yuksek hamilelik beklyorz diye ama olmadı ne yazıkki o kagıdı alıp acıpta sonucu kotu okumak okadar kotu bir andıki anlatamm zaten hepinizde yaşamışınızdır insan hayatı boyunca hiç kendini okadr aciz ve caresiz bulmuyormuş.hala aglıyorum cok zormuş benim yuzumden mi tutmadı diyorum nerde hata yaptım acaba şimdi ikinci denememe başlıycam 7 dondurulmuş 5.gun embriyom var acaba cokmu bekletecekler başlamak için hiçbişey bilmiyorum ilki tutmayınca tahlillermi yapıyorlar hiçbişe hakkında bilgim yok tek bildigim sahip cıkamamış olmam allahım ben son olayım daha kimseye yaşatmasın
çok sagol allah razı olsun canım allahım bebeginin sag saglim hayırlısıyla dogmasını nasip etsin inşallah. merkeze henuz gitmedim pazartesi gidip detayı ogrenicem sadece doktorum bu ay olmayacagını soyledi ben umut ta yaptırıyorum inşallah ikincisinde tutar merakla tek bekledigim 2 embriyo koyarlar mı acaba bu yasaya cok gıcık oluyorum 2.denemelerde bari 2 embriyo koyulsa tabi herkesin evinde cocuk var onlar için sorun yok giden paralarda umutlarda bizim onlar rahat rahat cocuk bakıyolar nasıl odeyecekler obur dunyada bizlerin haklarını bilemiyorum.Canım panik yapma beklemek insanın sinirlerini bozuyo bunu yaşayamayan anlayamaz biz zorlu yollardan geçiyoruz kolay anne olmuyoruz ister istemez duygusal oluyoruz asabi oluyoruz sakin olmaya çalış stres yapmamaya çalış sakında kendini üzme RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et sen artık yalnız değilsin bebişinde seninle onu düşün onunla konuş oana güzel şeyler anlat birlikte yapacağınız belki için biraz rahatlar etrafında sana bişeyler söyleyen insanlar varsa çok fazlada kafanada takma boşver gitsin.
Canım, transferin hayırlı uğurlu olsun inşalah burdan güzel haberlerini alırız canım bende şu an hamişim transferden sonra sadece ben hareketlerime dikkat ettim canım çok ani hareketler yapmadım işime gittim gezmeme gittim ama tahlil sonucunu alana kadar benim hiç bir belirtim olmadı.Pıhtılaşma nedeniyle ilk bebişini kaybettiğini yazmışsın çok üzüldüm ama doktoruna sor bu defa pıhtılaşma için kan testi yapılıyo trombofili paneli diye bu testi mutlaka sen yaptır canım doktorun istesede istemesede sonra sonucunu doktoruna söylersin sana ona göre ilaç yada iğne verir.RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.
Canım merhaba öncelikle kendini hiç suçlama benim yüzümdenmi tutmadı diye bu işler yatmakla şunla bunla olmuyo canım RABBİM ol derse oluyo canım ben 2005 yılından beri deniyorum şen son dondurulmuşlarımla denedim şükür hamişim onun için sende kendine hiç stres yapma ben dondurulmuşlarımla denemek istediğimde 2 adetimde çağırmışlardı canım bana tekrar tahlil felan yapmadılar direk ilaçlara başladım ama her yerde protokol aynı olmayabilir denediğin yerde bilgi alabileceğin kimse yokmu canım o kadar para ödüyoruz git aklına takılan ne varsa hepsini sor öğren en azından kendi kendini yemekten vazgeçersin.RABBİM bu denemende yardımcın olsun inşallah bu denmende meleğini kucağına alırısn canım.Kendine dikkat et stres yapma.
canım bak kendini bu kadar üzme.... bende ilk tedavimde negatifi gördüğümde dünya başıma yıkıldı sanki ama şimdi hamileyim.... sadece 2 adet beklicen 3. adetinde ilaçlarla tedavine start vericek doktorun bende umut tüp bebekteyim ulun beydi doktorumda ilki olmadı ikincide oldu 3 ay sonra inşallah seninde yüzün güler bide soruyosun diğer topiktede gördüm 2 tane koyarlarmı diye hayır eğer yaşın tutmuyosa ve 2. denemense iki tane koymazlar canım yasal diil çünkü biliyosun... ama olsun tutunacaksa benimki gibi bir taneden iki tane olur:))))) benim ikiz 5. gün embiryosu 2 ye bölündü şükürler olsun her şerde bir hayır vardır çok üzme kendini sabırla şu 3 ayı bekle bol şanslarrrrr
goncacım biliyorum bizim topikten senin durumu inşallah benmde senin gibi ikincide tutar gonca ben hatayı kendimde buldum biraz ben sadece 3 gun dinlendim sonra normal hayatıma dondum agır kaldırmadım ama yemegimi yaptım evimi supurdum belkide diyorum o yuzden tutmadı ne biliyim vallaha canım bilemedim.allahım senin bebişlerine saglık sıhhat versin.benmde 5.gun embriyosu bende ulun beyin hastasıyım bakalım kısmet herşey
hiç kendini suçlama ben ilkinde 12 gün yattım kıpırdamadan sadece beim bu arada ulun bey histereskopi yapmak istedi kabul ettim bende arada o 3 ayda histereskopi yaptı bana gerçi hiç bişi çıkmadı bizim sorunumuz eşimin morfolojisiydi zaten hiç bişi çıkmadı rahimde olsun dedi en azından dezenfekte ettik bir ay sonrada transfer yaptı bu sefer hiç yatmadım sadece 3 gün yattım sonra kaldığım yerden devam ettim hiç dikkat etmedim inan ama tuttuuuu onun tutacağı varsa nefesi başlicaksa başlıyo yatmakla ilgili olsaydı ben ilkinde kıpırdamadan yattım tam 12 günnnn ama olmadı o sakın üzme kendini olur emin ol olur ama zamanının gelmesi lazım böle düşün....
canım bak kendini bu kadar üzme.... bende ilk tedavimde negatifi gördüğümde dünya başıma yıkıldı sanki ama şimdi hamileyim.... sadece 2 adet beklicen 3. adetinde ilaçlarla tedavine start vericek doktorun bende umut tüp bebekteyim ulun beydi doktorumda ilki olmadı ikincide oldu 3 ay sonra inşallah seninde yüzün güler bide soruyosun diğer topiktede gördüm 2 tane koyarlarmı diye hayır eğer yaşın tutmuyosa ve 2. denemense iki tane koymazlar canım yasal diil çünkü biliyosun... ama olsun tutunacaksa benimki gibi bir taneden iki tane olur:))))) benim ikiz 5. gün embiryosu 2 ye bölündü şükürler olsun her şerde bir hayır vardır çok üzme kendini sabırla şu 3 ayı bekle bol şanslarrrrr
tünaydınn kızlar keyifler nasıl? ben iple 10 martın gelmesini bekliyorum heycan dorukta inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar ve sağlıklı bi şekilde çözünebilirler allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum umarım herşey bundan sonra daha güzel olucak sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?