canım ben hergün bil dilim ananas yiyorum sadece burda çok okumuştum...
arkadaşlar bir sorum olacak ve benim için oldukça önemli, yardımcı olursanız sevinirim.
dondurulmuşlarla tedaviye hazırlanırken estrofem hap ve estroderm bant kullandım, yeterli rahim kalınlığı oluşmadı. tedavi iptal oldu.
tedaviyi bıraktığım ay ise rahim 13 mm oldu. ilaç kullanmadan bunu elde edebiliyorsam dr.lar bunu değerlendiremez mi?
aranızda hiç ilaç kullanmadan (ya da çok az ) transferi yapılan var mı?
Canim rahim kalinligi aydan aya degisiyor benim ilk dondurulmus transferimde 12.gün rahim kalinligim 5.6mm di genede transferimi yapti doktor sadece progestan verdi bu ay hic ara vermeden ikinci dondurulmus transferimi oldum ve bu sefer rahim kalinligim 8.6mm 12.gün her ay degisebiliyormus bazi kadinlar adet oldugu dönemde hamile kalabiliyorki düsün rahim kalinligi nerdeyse 2,3mm oluyor gerisi Allahin taktiri...
Bebis yerlestikten sonrada kalinlasabiliyormus sen bunlara takilma bence hamileliginin tadini çikar ve bize dua et hamile duasi tutarmis benimde test günüm 4temmuz...
Anlatsana biraz belirtilerini falan?
Bende belirti sifir
canım yaaaaa çok tatlısın allah söyletmiş olsun.... ama ben hamile değilimki. yeni tedaviye başlıycam... ama çok hoşuma gitti. hamile değilim ama dua ediyorum ve allah yüzünü güldürsün diyorum. pozitifle sonuçlansın, 9 ay sağlıkla geçsin.
canım sana sadece progestan vermiş. peki öncesinde ilaç vermedi mi (estrofem falan gibi) hep doğal kalınlıklamı transfer oldu ????
merhaba transferin oldumu?
Ay canim ya kusura bakma :78:ama nedense benim aklimda öyle kalmis ama insallah su mübarek günde dilime gelen gercek olur vallah gercekten kusura bakma...
Canim benim dr nekadar dogal olursa okadar iyi olur diyo zaten embriyolar okadar donma cözülme islemine maruz kaliyor bide benim vuccuduma gerekenden fazla hap yüklemek istemiyor bana dedigi gecen sefer biraz düsüktü 12.gün ama progestan kulanmaya basladim bir iki milim daha arti transfer gününe kadar bu seferde 8küsürdu kendi kendine olusan kalinligi böle gayet iyi dedi ama normal tedavimde yani taze emriyolarla yapilan transferimde vermisti estrofem bant ama oda olmadi dedigim gibi adet gününde hamile kalanlar var canim taktiri Allahin...
Ama sen dr una danissana canim o ne diyor bu duruma?
Merhaba herkese,
Ben aslında 1 senedir sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım yani sizler bana çok yakınsınız.
Hep hamile kaldığımda yazmayı hayal etmiştim.
benim 3 denemem oldu 2si dondurulmuşlarla. ilk dondurulmuşlarla geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve hiç ara vermeden bu ay 18 inde yine trasferim oldu. Dün 10. günün test günümdü ve yine 0.1.daha ne kadar üzülebilirim bende bilmiyorum artıkkkk.
Burda bazı arkaşalrdan test günü 15. gün yazıyor benim kafam karıştı. Neden benim ki 10. gün yapıldı diye.
evet canım transferim oldu 6 temmuz test günüm rabbim işallah hepimizin yüzünü güldürür bu hayırlı gecede hayırlı evlatlar nasip eder
Dun transferim oldu 2 tane minik savasci icimde artik.Benim test gunu 13 temmuz.Merkez dondurulmuslarda test gununu 15 gun olarak
belirliyormus.
test günü benim hep 12. gün yapıldı.
üzülme diyemem her seferinde içi yana yana üzülmüş biriyim, sadece yılmak yok diyorum. bizlerde eninde sonunda bu savaştan zaferle çıkıcaz.
Doğru söylüyorsun zafer olucak ama neden demeden duramıyorum.
kaza ile hamile kalıp evlenenler duyuyorum ve neden diyorum?
Neyse sen kaç kere denedin? Mahsuru yoksa tabii?
Ben üç kere aşı üç kere tüp denedim ve sebepsiz diyolar.
test günü benim hep 12. gün yapıldı.
üzülme diyemem her seferinde içi yana yana üzülmüş biriyim, sadece yılmak yok diyorum. bizlerde eninde sonunda bu savaştan zaferle çıkıcaz.
perla cnm, üzülme diyeceğim ama olmuyor işte, üzülüyoruz, elimizden gelen bişiy yok ne yazıkki, inşallah birdahaki sefere olur.
toplam 6 kez denemişsin, inşallah bundan sonrasında tutarda son demen olmuş olur cnm, doktorlar ne diyor sana, tutmama sebei ne? sorununuz sebepsiz infertilitemi cnm? o da zor gerçekten, en azından biz biliyoruz sorunumuzu ve ona göre tedavi uyguluyoruz ama senin bilinmediği için nasıl bi tedavi şekli uygulanacağıda belirsiz oluyor tabi, bundan sonraki denemelerini bence iyi bir merkezde yaptır cnm, il olarak nerdesin cnm?
Dun transferim oldu 2 tane minik savasci icimde artik.Benim test
gunu 13 temmuz.Merkez dondurulmuslarda test gununu 15 gun olarak
belirliyormus.
[
arkadaşım hiç rahim filmi veya histeroskopi yapılmıdı mı sana?
mesela benim rahim filmi çekildi hiçbirşey çıkmadı bunun üzerine 2 kere aşılama yapıldı daha sonra tüp bebeğe geçiş yaptık olmayınca, uzun zaman uğraştık rahim istediği gibi olmayınca histeroskopi yapıldı ve neden orada ortaya çıktı filmde görünmeyen duvar varmış normalde filmde çıkması gerekiyormuş ama düzgün çekilmemiş malesef
Dun transferim oldu 2 tane minik savasci icimde artik.Benim test
gunu 13 temmuz.Merkez dondurulmuslarda test gununu 15 gun olarak
belirliyormus.
merhaba,benim de iki tane dondurulmuş var.temmuzda başlayacağım.senin doktorun kim,tedavini nerede yaptırıyorsun?ve yönetmelik uygulanıyor mu,iki embriyo mu koyulacak?
Merhaba herkese,
Ben aslında 1 senedir sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım yani sizler bana çok yakınsınız.
Hep hamile kaldığımda yazmayı hayal etmiştim.
benim 3 denemem oldu 2si dondurulmuşlarla. ilk dondurulmuşlarla geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve hiç ara vermeden bu ay 18 inde yine trasferim oldu. Dün 10. günün test günümdü ve yine 0.1.daha ne kadar üzülebilirim bende bilmiyorum artıkkkk.
Burda bazı arkaşalrdan test günü 15. gün yazıyor benim kafam karıştı. Neden benim ki 10. gün yapıldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?