Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar bir sorum olacak ve benim için oldukça önemli, yardımcı olursanız sevinirim.

dondurulmuşlarla tedaviye hazırlanırken estrofem hap ve estroderm bant kullandım, yeterli rahim kalınlığı oluşmadı. tedavi iptal oldu.

tedaviyi bıraktığım ay ise rahim 13 mm oldu. ilaç kullanmadan bunu elde edebiliyorsam dr.lar bunu değerlendiremez mi?

aranızda hiç ilaç kullanmadan (ya da çok az ) transferi yapılan var mı?

Merhaba Arkadaşlar,
Dondurulmuş embiryo ile hamile kalan varsa bir sorum olacak;
benim 11. gün değerim 68 çıktı, 13. gün değeri 183, 15. gün değeri 530 şeklinde, merkezi arayıp telefonla bilgi verdim ve 15 gün sonra kese görmek için randevu verdiler, bu tarih bana çok geç gibi geliyor... Acaba değerlerde bir düşüklük olduğunu düşündükleri için mi bu kadar geç çağırdılar? daha önceden bakılsa kese görülmez mi? yoksa herşet normal de ben mi paronoya yapıyorum? cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Canim rahim kalinligi aydan aya degisiyor benim ilk dondurulmus transferimde 12.gün rahim kalinligim 5.6mm di genede transferimi yapti doktor sadece progestan verdi bu ay hic ara vermeden ikinci dondurulmus transferimi oldum ve bu sefer rahim kalinligim 8.6mm 12.gün her ay degisebiliyormus bazi kadinlar adet oldugu dönemde hamile kalabiliyorki düsün rahim kalinligi nerdeyse 2,3mm oluyor gerisi Allahin taktiri...
Bebis yerlestikten sonrada kalinlasabiliyormus sen bunlara takilma bence hamileliginin tadini çikar ve bize dua et hamile duasi tutarmis benimde test günüm 4temmuz...
Anlatsana biraz belirtilerini falan?
Bende belirti sifir

canım yaaaaa çok tatlısın allah söyletmiş olsun.... ama ben hamile değilimki. yeni tedaviye başlıycam... ama çok hoşuma gitti. hamile değilim ama dua ediyorum ve allah yüzünü güldürsün diyorum. pozitifle sonuçlansın, 9 ay sağlıkla geçsin.

canım sana sadece progestan vermiş. peki öncesinde ilaç vermedi mi (estrofem falan gibi) hep doğal kalınlıklamı transfer oldu ????

Son düzenleme:

Ay canim ya kusura bakma :78:ama nedense benim aklimda öyle kalmis ama insallah su mübarek günde dilime gelen gercek olur vallah gercekten kusura bakma...
Canim benim dr nekadar dogal olursa okadar iyi olur diyo zaten embriyolar okadar donma cözülme islemine maruz kaliyor bide benim vuccuduma gerekenden fazla hap yüklemek istemiyor bana dedigi gecen sefer biraz düsüktü 12.gün ama progestan kulanmaya basladim bir iki milim daha arti transfer gününe kadar bu seferde 8küsürdu kendi kendine olusan kalinligi böle gayet iyi dedi ama normal tedavimde yani taze emriyolarla yapilan transferimde vermisti estrofem bant ama oda olmadi dedigim gibi adet gününde hamile kalanlar var canim taktiri Allahin...
Ama sen dr una danissana canim o ne diyor bu duruma?

Dun transferim oldu 2 tane minik savasci icimde artik.Benim test
gunu 13 temmuz.Merkez dondurulmuslarda test gununu 15 gun olarak
belirliyormus.

Merhaba herkese,
Ben aslında 1 senedir sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım yani sizler bana çok yakınsınız.
Hep hamile kaldığımda yazmayı hayal etmiştim.
benim 3 denemem oldu 2si dondurulmuşlarla. ilk dondurulmuşlarla geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve hiç ara vermeden bu ay 18 inde yine trasferim oldu. Dün 10. günün test günümdü ve yine 0.1.daha ne kadar üzülebilirim bende bilmiyorum artıkkkk.
Burda bazı arkaşalrdan test günü 15. gün yazıyor benim kafam karıştı. Neden benim ki 10. gün yapıldı diye.

doktorum dondurulmuş transferi öncesi günde 5x1 estrofem ve 48 saatte bir bant verdi. iki sefer bunu denedi ama rahim 6mm de kaldı tedavi iptal oldu. üstelik estrofemler e2 yi yükseltti. bu ay tedavide değildim, adetim gecikince doktora gittim ve rahim 13 mm olarak ölçüldü. gebelik yok. sadece gecikme.

şimdi bende doğal ne kadar olacak onu taktım kafaya. . doktoruma kalsa hemen yine basacak ilacı.
o nedenle bu ay doktora 2. gün değilde 12. gün gitsem, doğalı neymiş görsek ve o kalınlık üzerinden transferim olsa diyorum.
kaldıki senin doktor doğalı üzerinden bunu tercih etmiş, yani olmaz diye birşey yok. yeterki doğal kalınlık 8-9 mm oluversin değil mi?

test günü benim hep 12. gün yapıldı.
üzülme diyemem her seferinde içi yana yana üzülmüş biriyim, sadece yılmak yok diyorum. bizlerde eninde sonunda bu savaştan zaferle çıkıcaz.

evet canım transferim oldu 6 temmuz test günüm rabbim işallah hepimizin yüzünü güldürür bu hayırlı gecede hayırlı evlatlar nasip eder

Dun transferim oldu 2 tane minik savasci icimde artik.Benim test gunu 13 temmuz.Merkez dondurulmuslarda test gununu 15 gun olarak
belirliyormus.

sizlere de hayırlı sonuçlar diliyorum arkadaşlar. allah yüzünüzü güldürsün. bu yolda kimse gözyaşı dökmesin.

ben çok zor bir hastayım o nedenle moral bozmamak adına burada pek yazmam yaşadıklarımı.
sayısız tüp, sayısız aşılama ve sayısız ameliyat diyeceğim.
şu an tek yumurtalığım ve tek tüpüm var üstelik. rahim hasarlı falan falan... dedim ya kimsenin içini karartmak istemiyorum.
ben vazgeçmedim, umudumu en kaybettiğim zamanlarda bile yeniden ayağa kalktım, belki bu sefer dedim, elimden gelen herşeyi yapmaya kararlıyım.
canım çıkana kadar bu savaşta varım :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:
merhaba,benim de iki tane dondurulmuş var.temmuzda başlayacağım.senin doktorun kim,tedavini nerede yaptırıyorsun?ve yönetmelik uygulanıyor mu,iki embriyo mu koyulacak?

merhaba.. ben memorial ataşehir e gidiyorum doktorum bizim şehirden ama memoriali seçtik.2 tane embriyom vardı onları inşallah koyacağız 2 gün sonra gidicem bakalım şimdiden çok heyecanlıyım ama.. allah sanada kolaylık versin canımmmm

10 yada 15 çok bişey değişmiyor ama ortalama 12, gün bakılıyor ..pozitif bakmaya çalııyorum bende ama bazen olmuyor..allah isteyen hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…