HAYIRLI OLSUN CANIM..İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ...BİR SORUM OLCAKTI SANA adet olduktan sonra yaklaşık kaç gün sonra transfer oluyor dondurulmuşlarda
RANA en az iki ay beklemen gerekiyor gülüm, benim dr de iki ay geçsin dedi, yani iki adet gördükten sonra başlayacaksın
onu demiyorum adet oldun ve tedav,ye başladın diyelim ne kadar sonra transfer ediliyor...birde benim doktorum1 adet yeterli dedi ama...
onu demiyorum adet oldun ve tedav,ye başladın diyelim ne kadar sonra transfer ediliyor...birde benim doktorum1 adet yeterli dedi ama...
hayırlı olsun.sen nerede tedavi oluyorsun?
merhabalar, ben yeni katıldım foruma. daha önce 1 aşılama, 2 tüp bebek, bir kez de donma-çözme ile transfer oldum.yani 4 kez tedavi geçirdim ama elde var sıfır. bu ay da yine donmuş yumurtalardan çözme işlemi yapılacak.çarşamba günü transfer işemim olucak. diğer donma çözmeden farklı olarak bu defa prednol isimli bir kortizona başlattılar, bir de tetra diye bir antibiyotik var. hiç kullanan oldu mu aranız da? bu arada sebebsiz interfiliteyim((
Mrh.Ben kortizon ilacını hiç kullanmadım duymadımda.Ama tetra dediğin antibiotik tetradoks sanırım onu kullandım sadece 4 gün sabah akşam verdiler.Benimde 3. denemem.İnşallah hepimiz adına hayırlısı olur.
ozlmozcn,
evet tetra antibiyotikmiş ama o da günde 4 kez dediler bana. aksi gibi bazı antibiyotiklere ve ağrı kesicilere allerjim var. umarım bu onlardan biri değildir:)
pazartesi başlayacağım o zaman ancak anlıcam bakalım. senin transferin oldu mu? inş. bu sefer tutunurlar bebişlerimiz...
Evet canım.Benim transferimin 9.günü bugün.İnşallah tutunurlar.Ben tetradoksu hergün 2 ser tane 4 gün almıştım.Bende alerji olmadı.İnşallah sendede olmaz.Allah kolaylıklar versin.Transferin başarılı ve hayırlı olsun.
Benim de bugün 9. günüm canım rabbim hepimize hayırlısını versin....
ozlmozcn ve kelebek32,
ayyy tam heyecanlı bekleyişte son 2 yani. inş benim transfer öncesi sizlerin güzel haberlerinizi alırım.
neler yiyip içtiniz bu süreçte? diğer forumlardan da bakıyorum herkes anans, dut kurusu filan demişler ama bizim doktorumuz bi garip. günlük yaşamınıza devam edin diyip geçiyor(
Hayatgüneşim mrh cnm.Bende bu sürede ananas ve kabak çekirdeği yedim.Kahve kola gibi şeyler içmedim.Onun dışında aynı.Allahtan hayırlısı artık hepimizin için.
kızlar amin inşallah hepiniz sonuca yaklaşmışsınız benim transferimde salı günü...ananası konservemi alıyorsunuz ??* nelere kaldık ya rabbimm ..hepimize nasip et bebeişleri koklamayı inşallah..
ozlmozcn,
evet tetra antibiyotikmiş ama o da günde 4 kez dediler bana. aksi gibi bazı antibiyotiklere ve ağrı kesicilere allerjim var. umarım bu onlardan biri değildir:)
pazartesi başlayacağım o zaman ancak anlıcam bakalım. senin transferin oldu mu? inş. bu sefer tutunurlar bebişlerimiz...
slm bende ilk tüp denememde başarısız oldum donmuşları deneyeceğiz 14 gün sonra doktorla konuşmamız olacakmış bizi aradı doktorumuz bakalım ben iki ilacıda kullandım transferden önce başlıyorsun antibiyotik ve prednol mudu nediii transfer günü sadece progestan iğneye başlıyorsun okadar tahlil sonucuna kadar devam ediyoordum negatif olunca bıraktım bu gün sabah adet oldum bkalım hayırlısı biz 6 yıllık evliyiiz hiç hamilelik olmadı sebebi bilinmeyen kısırlıkmış bizimkisi aslında daha vaktimiz gelmedide ondan allahımız bizede verecek hayırlısıyla inşallah
slm bende ilk tüp denememde başarısız oldum donmuşları deneyeceğiz 14 gün sonra doktorla konuşmamız olacakmış bizi aradı doktorumuz bakalım ben iki ilacıda kullandım transferden önce başlıyorsun antibiyotik ve prednol mudu nediii transfer günü sadece progestan iğneye başlıyorsun okadar tahlil sonucuna kadar devam ediyoordum negatif olunca bıraktım bu gün sabah adet oldum bkalım hayırlısı biz 6 yıllık evliyiiz hiç hamilelik olmadı sebebi bilinmeyen kısırlıkmış bizimkisi aslında daha vaktimiz gelmedide ondan allahımız bizede verecek hayırlısıyla inşallah
arkadaşlar size birsey danısacagım yaa.ben geçen ay tüp bebek denemiştim olmadı ve 11 gün boyunca adet oldum.şimdi de bu ay daha 23.günü yani adet biteli 12 gün oldu. yeniden adet oldum.bu nasıl bir iştir anlamadım anormallikler olur dediler ama hiç böyle birsey basına gelen var mı aranızda?önümüzdeki ay nasıl olur acaba normale döner mi?tatile gidicektik planlayamadık bir türlü.biz tatildeyken adet olursam tatili bırakıp yarıda geri de gelemicem.agustosta tedaviye başlıcam bir taraftan da yeniden...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?