kızlar yurekten dılıyorum kı ınsaalh kurban oldugum allahım kucaklarınızı bos cevırmes ı nsaalh guzel haberlerınızı alırız..benım de temmuzda hayırlısyla dondurulmuslar ıle tedavım olcak..olumsuz bır tup bebek tedavım var maalesef...kızlar bırbırımıze dua edelım..adetın ılk gunu mu ılaca baslanılıyr?dr a ne zmaan gıdılcek dondurulmuslara? ay korku stres .......hersey var..rabbım ısteyeyn herkese nasıp etsın ınsaalh..
merhaba arkadaşlar bende 7 ay önce başarısız ıvf denemesinden sonra dondurulmuş embriyo yerleştirilmesi için estrafen tb başladım..beni anlayabilecek arkadaşlar beraber bu dönemlerimi geçirmek istiyorum.allah hepimize inşallah bu mucizeyi yaşatır..şimdiden hepinize sevgiler
bluepink ve canim_ca kızlar nasılsınız ağrılarınız falan var mı...
Canim ya bende hic bisi yok ne bir agri ne bi sanci herzamanki gibiyim...
Ikimiz ayni gündük sende varmi bir degisiklik?
Vallah artik bisey aramaktanta korkuyorum kendimde insallah sonumuz hayir olur bebislerimiz göbüslerimizdedir...
bluepink ve canim_ca kızlar nasılsınız ağrılarınız falan var mı...
selam canım şu an aynı kaderi paylaşıyoruz bende şu an aynı ilacı kullanıyorum. pzt günü progesterona başlıycam. ve Allahım Rabbim izin ederse Çarşamba günü saat 12 de dondurulmuş sadece birtane olan embiryom transfer olacak. Hayırlısı diyorum. Olurmu tutarmı hiç bir fikrim yok Hayırlısı olsun çok kendimi umutlandırıp hayaller kurmuyorum. Ama insanız işte bir taraflarımız istiyor olsun hemen istediğimiz herşey olsun ama hemen olsun....
ben şunu anladım Yaradan öyle büyük ki bir kapı kapandım mı illa ki başka kapılar açılıyor. benim gibi aynı kadarde olan arkadaşlarım Allahım hayırlısını versin diyorum... Mutlaka 12. günümün sonunda sonucumu yazarım. Sizlerle paylaşırım. Canım Allahım Seninde Hepimizinde yardımcısı Olsun
Yarın transfer günüm. Çok heyecanlıyım çok. Bebişlerim yarın çözülecek ve göbüşe yerleşecek...
evet arkadaşım bende 1 temmuzda gidicem endometrium kalımlığına bakıp progesteron tb kullanmaya başlıcam..2-3 gün sonrada transfer diye konuştuk bakalım. 2 adet embriyom vardı bakalım çözününce sorun olmaz inşallah. içim rahat ama ilk denmedede çok rahattım olmayınca hüsrana uğradım.. nasip diyorum ama inşallah pozitif sonuçlarımızı burada hep beraber paylaşırız.. merakla bekliyorum...allah zamanını koymuştur inşallah bizlerede nasip etmiştir...
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE DONDURMUŞ EMBRİYO İLE HAMİLE KALAN BİR OLARAK BU HABERİ SİİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
'Dondurma' bebekler artıyor - Sabah
İNŞALLAH BİR GÜN BENİM YAŞAMIŞ OLDUĞUM BU SEVİNCİ SİZDE YAŞARSINIZ.
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE DONDURMUŞ EMBRİYO İLE HAMİLE KALAN BİR OLARAK BU HABERİ SİİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
'Dondurma' bebekler artıyor - Sabah
İNŞALLAH BİR GÜN BENİM YAŞAMIŞ OLDUĞUM BU SEVİNCİ SİZDE YAŞARSINIZ.
canım ben hergün bil dilim ananas yiyorum sadece burda çok okumuştum...mrb canlarım umarım hepınız ıyısındr.rabbım tedavıde olan ve baslayacak olan arkadaslarıma sıfalar ve hayırlı guzel evlatlar nasıp etsın ınsaalh...kızlar ben de temmuz adetıyle ınsaalh baslıcam..ılk tedavım olumsuz oldgu ıcın acaba dıyorum bu tedavıde bırseyler yememız gerekır mı ?yada neler yapmalıyız?embrıyonun yerlesmesı ve tutunması ıcın neler yapıyrszn yada yapacaksınız?bılgıler verırsek bırbırımıze cok guzel olur ...rabbım yar ve yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?