Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim blastosist transferlerde test 10.gun ama 2.yada3.gun transferlerinde 12 veya 15gun test yapiyorlar.
Inan benim durumumda seninkiyle hemen hemen ayni bu 3.transferim ve sonucu pazartesi alacagim korkuyorum ya gene hayal kiriklligi yasarsam diye cünkü kolay olmadigini biliyorum Allah hepimize sabir versin canim...

ayyy canıım az kaldı desene yaaa :) geçti ama nasıl geçti birde bana sor dersin değilmi :) ben nedense rahatım ya çok şükür
korkma ama canım yaa olumlu düşünmeye çalış hatta sana bir kitap önereceğim bilmiyorum alabilirmisin bulabilirmisin ama yinede yazayım
''aykut oğut'un evrenden torpilim var'' olumlu düşünme üzerine okumanı tavsiye ederim bulabilirsen bir şekilde
Allah sabır versin canım inşallah ben inanıyorum ki hepimizin yüzü gülecek

bende de hiçbir ama hiçbir belirti yok belirti bekleme bence

öyle canim ama elimde ddegil yapamiyorum düsünmeden esimde kiziyor bana :) Her tuvalete girdigimde ayiptir söylemesi idrarima bakiyorum koyulasma varmi diye :) birisi yazmisti benim idrarim cok koyulasmisti ordan anlamistim diye :) Bide bu 3.deneme ya ister istemez korkuyorum...Ama herseyden önce hakkimizda hayirlisi...
Canim kitap tavsiyen cok güzel ama ben yurt disinda oldugum icin simdilik bulabilmem mümkün degil gelecek yaz turkiyede alirim artik bulabilirsem tesekkürler canim...Umarim hepimiz guzel pozitiflerle geliriz buraya...

yurtdışında olduğunu bile bile yazdım canım bi ihtimal bulursun diye :) aaa koyulaşıyormuymuş idrar hamile olunca bilmiyordum bak onu ve dolayısıyla farkında bile değilim :)haklısın düşünmeden olmuyor bende başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum buraya girdiğim zamanlar haricinde
inşallah canım inşallaaaah pozitif yazarız inşallah pazartesi olumlu sonuçlarla gelirsin

10 yada 15 çok bişey değişmiyor ama ortalama 12, gün bakılıyor ..pozitif bakmaya çalııyorum bende ama bazen olmuyor..allah isteyen hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh.....

Canım seninde transverin çok yakınmış insallah çok iyi tutunurlar annelerine ve sağlık hayırlı bebişlerinin olur.

Arkandayım yıldızcım bende. Mücadeleye devam pes etmek yok.
Buguün daha iyiyim gördüğünüz gibi :))

adet olduktan sonra yaklaşık kaç gün sonra transfer oluyor dondurulmuşlarda....birde ilk deneme sonunda kahverengi akıntım bitmedi ve bugün sol tarafında ağrım var kasıklarımda...bu şekilde olan varmı?

Arkandayım yıldızcım bende. Mücadeleye devam pes etmek yok.
Buguün daha iyiyim gördüğünüz gibi :))

iyi olmana sevindim, gün gün daha iyi olacaksın .......
iyi olmak zorundayız güçlü olmak zorundayız eninde sonunda bu savaşı bitiricez, tabii mutlu sonla...

Son düzenleme:
İki minik savascimi sali gunu transfer ettiler.Transfer
Gununu saymazsak bugun 3.Gunumuz birlikte gecirdigimiz.
8 ve 7 hucreli miniklerim umarim bedenimde can bulurlar.

İki minik savascimi sali gunu transfer ettiler.Transfer
Gununu saymazsak bugun 3.Gunumuz birlikte gecirdigimiz.
8 ve 7 hucreli miniklerim umarim bedenimde can bulurlar.

HAYIRLI OLSUN CANIM..İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ...BİR SORUM OLCAKTI SANA adet olduktan sonra yaklaşık kaç gün sonra transfer oluyor dondurulmuşlarda

iyi olmana sevindim, gün gün daha iyi olacaksın .......
iyi olmak zorundayız güçlü olmak zorundayız eninde sonunda bu savaşı bitiricez, tabii mutlu sonla...

Canim senin böyle kendini toparlamis olman beni cok mutlu etti :) Hep böyle ol yilmadan yola devam taaki bebeklerimizi kucagimiza alana kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…