Merhaba herkese,
Ben aslında 1 senedir sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım yani sizler bana çok yakınsınız.
Hep hamile kaldığımda yazmayı hayal etmiştim.
benim 3 denemem oldu 2si dondurulmuşlarla. ilk dondurulmuşlarla geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve hiç ara vermeden bu ay 18 inde yine trasferim oldu. Dün 10. günün test günümdü ve yine 0.1.daha ne kadar üzülebilirim bende bilmiyorum artıkkkk.
Burda bazı arkaşalrdan test günü 15. gün yazıyor benim kafam karıştı. Neden benim ki 10. gün yapıldı diye.
canim blastosist transferlerde test 10.gun ama 2.yada3.gun transferlerinde 12 veya 15gun test yapiyorlar.
Inan benim durumumda seninkiyle hemen hemen ayni bu 3.transferim ve sonucu pazartesi alacagim korkuyorum ya gene hayal kiriklligi yasarsam diye cünkü kolay olmadigini biliyorum Allah hepimize sabir versin canim...[/QUOTEmutlu gülücüklü sevinçli pazartesi olur inşallahh..........
Insallah canim insallah ama bir belirti olmamasi beni yiyip bittiriyor iste beklemekten baska care yok malesef...mutlu gülücüklü sevinçli pazartesi olur inşallahh..........
canim blastosist transferlerde test 10.gun ama 2.yada3.gun transferlerinde 12 veya 15gun test yapiyorlar.
Inan benim durumumda seninkiyle hemen hemen ayni bu 3.transferim ve sonucu pazartesi alacagim korkuyorum ya gene hayal kiriklligi yasarsam diye cünkü kolay olmadigini biliyorum Allah hepimize sabir versin canim...
Insallah canim insallah ama bir belirti olmamasi beni yiyip bittiriyor iste beklemekten baska care yok malesef...
bende de hiçbir ama hiçbir belirti yok belirti bekleme bence
öyle canim ama elimde ddegil yapamiyorum düsünmeden esimde kiziyor bana :) Her tuvalete girdigimde ayiptir söylemesi idrarima bakiyorum koyulasma varmi diye :) birisi yazmisti benim idrarim cok koyulasmisti ordan anlamistim diye :) Bide bu 3.deneme ya ister istemez korkuyorum...Ama herseyden önce hakkimizda hayirlisi...
Canim kitap tavsiyen cok güzel ama ben yurt disinda oldugum icin simdilik bulabilmem mümkün degil gelecek yaz turkiyede alirim artik bulabilirsem tesekkürler canim...Umarim hepimiz guzel pozitiflerle geliriz buraya...
arkadaşım hiç rahim filmi veya histeroskopi yapılmıdı mı sana?
mesela benim rahim filmi çekildi hiçbirşey çıkmadı bunun üzerine 2 kere aşılama yapıldı daha sonra tüp bebeğe geçiş yaptık olmayınca, uzun zaman uğraştık rahim istediği gibi olmayınca histeroskopi yapıldı ve neden orada ortaya çıktı filmde görünmeyen duvar varmış normalde filmde çıkması gerekiyormuş ama düzgün çekilmemiş malesef
Ah canım yapılmaz mı film, sulu ultrason ve histeroskopi. Ben zaten pimpirik necla Doktorlar söylemeden ben söyledim hep. Aman gözden birşey kaçarsa diye hem kendi doktorum a hemde ablamın doktoruna gösterip fikir aldım hep. İki doktorda hep oooo sen kesin hamile kalırsın yumurtas rezervinde çok iyi yaşına göre dediler. Yaşım 33 buarada. Eşimde de sorun yok çok şükür ama olmadı yine işte.
Inan benim durumumda seninkiyle hemen hemen ayni bu 3.transferim ve sonucu pazartesi alacagim korkuyorum ya gene hayal kiriklligi yasarsam diye cünkü kolay olmadigini biliyorum Allah hepimize sabir versin canim...[/QUOTEmutlu gülücüklü sevinçli pazartesi olur inşallahh..........
Evet benimki blastosist transverdi canım halada regl olmadım o da sinir ediyor. Sen sakın moralini düşürme hep pozitif düşünmemiz lazım inşallah senin güzel haberini burda alıcagız. Allah bütün istiyenlere nasip eder inşallah enyakın zamanda.
10 yada 15 çok bişey değişmiyor ama ortalama 12, gün bakılıyor ..pozitif bakmaya çalııyorum bende ama bazen olmuyor..allah isteyen hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh.....
perla cnm, üzülme diyeceğim ama olmuyor işte, üzülüyoruz, elimizden gelen bişiy yok ne yazıkki, inşallah birdahaki sefere olur.
toplam 6 kez denemişsin, inşallah bundan sonrasında tutarda son demen olmuş olur cnm, doktorlar ne diyor sana, tutmama sebei ne? sorununuz sebepsiz infertilitemi cnm? o da zor gerçekten, en azından biz biliyoruz sorunumuzu ve ona göre tedavi uyguluyoruz ama senin bilinmediği için nasıl bi tedavi şekli uygulanacağıda belirsiz oluyor tabi, bundan sonraki denemelerini bence iyi bir merkezde yaptır cnm, il olarak nerdesin cnm?
Ah canım sebepsiz dediğin gibi en kötüsü, neden soruları çok yoruyor insanı. Çünki cevap yok...
Ben İstanbuldayım ve Anadolu sağlıkta tedavi oluyorum doktor ve laboratuar açısından daha iyisi yok ki hepsi hemen hemen aynı. Zaten doktor, hastane, 2 günlük 5 günlük embriyo hepsi bahane Allah ol demedikçe bu iş olmayacak. Bekliyorum burda ki arkadaşların dediği gibi mücadeleye devam edicem. Bugün birazdana iyi hissediyorum kendimi.
ben çok zor bir hastayım o nedenle moral bozmamak adına burada pek yazmam yaşadıklarımı.
sayısız tüp, sayısız aşılama ve sayısız ameliyat diyeceğim.
şu an tek yumurtalığım ve tek tüpüm var üstelik. rahim hasarlı falan falan... dedim ya kimsenin içini karartmak istemiyorum.
ben vazgeçmedim, umudumu en kaybettiğim zamanlarda bile yeniden ayağa kalktım, belki bu sefer dedim, elimden gelen herşeyi yapmaya kararlıyım.
canım çıkana kadar bu savaşta varım :)
Arkandayım yıldızcım bende. Mücadeleye devam pes etmek yok.
Buguün daha iyiyim gördüğünüz gibi :))
kızlar bugün endometrium kalınlığına bakılacak çok stresliyim...
kızlar bugün endometrium kalınlığına bakılacak çok stresliyim...
İki minik savascimi sali gunu transfer ettiler.Transfer
Gununu saymazsak bugun 3.Gunumuz birlikte gecirdigimiz.
8 ve 7 hucreli miniklerim umarim bedenimde can bulurlar.
iyi olmana sevindim, gün gün daha iyi olacaksın .......
iyi olmak zorundayız güçlü olmak zorundayız eninde sonunda bu savaşı bitiricez, tabii mutlu sonla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?