Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım_ca yarın yanlış hatırlamıyorsam test günündü umarım olumlu haberlerle burada olursun hepberaber seviniriz dualarım seninle ve tüm isteyenlerle

Son düzenleme:

inşallah canım( uff.bu belirsizlik bir geçse...ne zaman gelecegini bilsem de bende ona göre plan yapsam...

kelebek bluepink canım ca güzel haberlerinizi alırız inşallahta bizde umutlanırız bakalım ..benimde transferim yarın olacak..

Merhabalar arkadaslar ,test gunü gelenlerden iyi haberler bekliyorum,inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.2 Temmuzda transferim gerçekleşti ,14 Temmuz yani dogum günümde de test tarihim:)
Hayatımın dogum gunü hediyesini alacağım inşallah.

merhaba arkadaşım hayırlı haberler alırsın inşallah çok çok çok güzel bir doğum günü hediyesi olur

slm arkadaşlar bende inşallah bu ay kistim gittiyse dondurulmuşla deniycem adetin 2 veya 3. günü doktora gidiliyor onu biliyorum sonrada estrofem içiliyor sanırım ama ne aralıkla kaç kere doktora gidiliyor ve ne zaman transfer yapılıyor onları bilmiyorum bilgilendirirseniz sevirim.hepimizin bu yolda yüzümüzün gülmesi dileğiyle...

merhaba arkadaşlar ben geçen sene 14 temmuzda tüp bebek yaptırmıştım sonuç negatif olmuştu 3 adet dondurulmuş embriyomuz var yarın doktorla görüşmek için randevu aldım bakalım ne diyecek dondurulmuşu denemek istiyorum ben de hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Arkadaşlar mrh.Dün tahlil sonucum 41 çıktı.Biraz düşük geldi.Bugünde kahverengi akıntı oldu.Benim gibi böyle yaşayan oldumu arkadaşlar

merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun.bu ay sonu deniycem merak ettiğim şey dondurulmuşlarda transfere kadar neler yapıyoruz 2 veya 3. gün doktora gidilecek sonra ne kadar aralıklarla kontrol ve ne zaman transfer bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar mrh.Dün tahlil sonucum 41 çıktı.Biraz düşük geldi.Bugünde kahverengi akıntı oldu.Benim gibi böyle yaşayan oldumu arkadaşlar

Canım tebrik ederim. sen hiç kahve akıntıyı takma kafana tutunma akıntısı da olabilir. 41 hiç de düşük değil burda 18 ile başlayıp şimdi bebişlerini bekliyen kaç arkadaş var.
Pozitif düşünmemn lazım ve dinlanmen. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşalla hepimize. 41 kaçıncı gün dü transferden sonra?

Canım ben iki kere dondurulmuşlarla denedim. ikisindede 2. gün doktora gittim ilaca başladım estrafem günde 3 kere. sonra 11 gün sonra tekrar cağırdı doktor ve crinone jel e başladık ve 18. gün transferlerim gerçekleşti. Malesef benim sonuçlar; ilkinde kimyasal gebelik, ikinciside negatif.
Umarım senin ki çok rahat geçer ve sonunda da pozitifi görürsün.

umarım hayrlı haberler alırsınız. bu güzel müjdeleri bizlerde çevremizdeki tanıdıklarımızla, sevineceğimiz günler en kısa zamanda gerçekleşecek İnşallahhh

slm içini ferah tut ve dinlen inşallah herşey yolundadır.stres olmamaya başka şeyler düşünmeye gayret et.

Beysu teşekkür ederim.Öyle yapmaya çalışıyorum.İnşallah bebeğim benle olur hep.Senin içinde herşey güzel ve hayırlı olsun inşallah

Perla çok teşekk0r ederim.11.gün yaptırmıştım.Aslında bugün 12.günüm ve adet günümdü.O yüzden korktum.İnşallah hafif bir akıntıdır geçer diyorum.Bırakmıycam bu sefer yavrumu sıkıca tutucam.İnşallahl o da beni bırakmasın.Moral oldun bana teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…