sevgili lale1,
benim denemelerden sonra adet sürelerim çok uzamıştıı.normalde 28 günde olurken 37-38 güne çıkmıştı bir kaç ay. hatta ben çok pimpiriklenip tüp bebek doktorumuz dışında başka bir doktora gitmiştim.ama 2-3 ay sonra normale döndü bişey yapmaya ihtiyaç kalmadan. inşallah kısa sürede geçer.
canım_ca naptın arkadaşım tahlilini yaptırdın mı işallah güzel haberlerini verirsin bize..
bende merak ediyorum valla umarım olumlu haberler verir bize senin test günün çarşambamıydı arkadaşım :)
evet çarşamba seninki ne gündü canım
Merhabalar arkadaslar ,test gunü gelenlerden iyi haberler bekliyorum,inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.2 Temmuzda transferim gerçekleşti ,14 Temmuz yani dogum günümde de test tarihim:)
Hayatımın dogum gunü hediyesini alacağım inşallah.
Arkadaşlar mrh.Dün tahlil sonucum 41 çıktı.Biraz düşük geldi.Bugünde kahverengi akıntı oldu.Benim gibi böyle yaşayan oldumu arkadaşlar
Arkadaşlar mrh.Dün tahlil sonucum 41 çıktı.Biraz düşük geldi.Bugünde kahverengi akıntı oldu.Benim gibi böyle yaşayan oldumu arkadaşlar
merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun.bu ay sonu deniycem merak ettiğim şey dondurulmuşlarda transfere kadar neler yapıyoruz 2 veya 3. gün doktora gidilecek sonra ne kadar aralıklarla kontrol ve ne zaman transfer bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhabalar arkadaslar ,test gunü gelenlerden iyi haberler bekliyorum,inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.2 Temmuzda transferim gerçekleşti ,14 Temmuz yani dogum günümde de test tarihim:)
Hayatımın dogum gunü hediyesini alacağım inşallah.
slm içini ferah tut ve dinlen inşallah herşey yolundadır.stres olmamaya başka şeyler düşünmeye gayret et.
Canım tebrik ederim. sen hiç kahve akıntıyı takma kafana tutunma akıntısı da olabilir. 41 hiç de düşük değil burda 18 ile başlayıp şimdi bebişlerini bekliyen kaç arkadaş var.
Pozitif düşünmemn lazım ve dinlanmen. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşalla hepimize. 41 kaçıncı gün dü transferden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?