Beysu teşekkür ederim.Öyle yapmaya çalışıyorum.İnşallah bebeğim benle olur hep.Senin içinde herşey güzel ve hayırlı olsun inşallah
Arkadaşlar mrh.Dün tahlil sonucum 41 çıktı.Biraz düşük geldi.Bugünde kahverengi akıntı oldu.Benim gibi böyle yaşayan oldumu arkadaşlar
canım aslında sonucun düşük deği ikinci testte 2 ye katlaması lazım sonucunun eğer hamileysen bence hamilesin hayırlı olsun kanama olabilir kafana takma yerleşme kanaması adet bile görebilirsin bebek tutunmuştur darısı basıma
kııızlaaar dondurulmuş embryoo ile transferin masrafı ne kadar benden işlem parası 1250 istediler ilaçlara ne gider bilmiyorum
kııızlaaar dondurulmuş embryoo ile transferin masrafı ne kadar benden işlem parası 1250 istediler ilaçlara ne gider bilmiyorum
Teşekkür ederim elif.İnşallah umudum öyle.Senin içinde hayırlısı olsun.Allahım sanada en yakın zamanda hayırlısıyla versin.
Canım dondurulmuşlarla 2 kez denedim.İlkinde 2,diğerinde 1 buçuk aldılar bizden.İlaçlar hariç.Zaten ilaçlar çok bir şey tutmuyor.
kızlarrr nihayet bugün 1. kalitede 2 adet bebiş embriyo şu an bende....elimde ananas kucağımda pc . size bu haberi vermek istedim...şimdi bekleyiş zamanı..17 temmuz pazar olduğundan 18 temmuzda bakıcam bakalım.......mutluyummmmm
hepimizden mutlu haberler bekliyorum......
selam denizden77, benim transfer yarın olucak sanırım seninle aynı gün test yaptırıcaz. inş güzel haberimizi paylaşırız buradan.
kızlarrr nihayet bugün 1. kalitede 2 adet bebiş embriyo şu an bende....elimde ananas kucağımda pc . size bu haberi vermek istedim...şimdi bekleyiş zamanı..17 temmuz pazar olduğundan 18 temmuzda bakıcam bakalım.......mutluyummmmm
Canım ben iki kere dondurulmuşlarla denedim. ikisindede 2. gün doktora gittim ilaca başladım estrafem günde 3 kere. sonra 11 gün sonra tekrar cağırdı doktor ve crinone jel e başladık ve 18. gün transferlerim gerçekleşti. Malesef benim sonuçlar; ilkinde kimyasal gebelik, ikinciside negatif.
Umarım senin ki çok rahat geçer ve sonunda da pozitifi görürsün.
canım ca dan haber varmııııı
kelebek32 inşallah yarın senden olumlu haberler alırız canım, pozitifle dönersin inşallah arkadaşım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?