Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Arkadaşlar mrh.Dün tahlil sonucum 41 çıktı.Biraz düşük geldi.Bugünde kahverengi akıntı oldu.Benim gibi böyle yaşayan oldumu arkadaşlar

canım aslında sonucun düşük deği ikinci testte 2 ye katlaması lazım sonucunun eğer hamileysen bence hamilesin hayırlı olsun kanama olabilir kafana takma yerleşme kanaması adet bile görebilirsin bebek tutunmuştur darısı basıma

kııızlaaar dondurulmuş embryoo ile transferin masrafı ne kadar benden işlem parası 1250 istediler ilaçlara ne gider bilmiyorum

Teşekkür ederim elif.İnşallah umudum öyle.Senin içinde hayırlısı olsun.Allahım sanada en yakın zamanda hayırlısıyla versin.
Canım dondurulmuşlarla 2 kez denedim.İlkinde 2,diğerinde 1 buçuk aldılar bizden.İlaçlar hariç.Zaten ilaçlar çok bir şey tutmuyor.

Son düzenleme:
kııızlaaar dondurulmuş embryoo ile transferin masrafı ne kadar benden işlem parası 1250 istediler ilaçlara ne gider bilmiyorum

ben de yarın transfer işlemi olucam 2 dondurulmuş bebeğimle. bize 1000 dediler. geçen sene başka bir merkezde 1250 ye yaptırmıştık. ilaçlar çok cüzi bişey tutuyor.esrofem, elevit, tetra antibiyotik, crinone jel kullanıyorum şu an. toplamda 40 tl gibi bişeydi ödediğimiz.

değerin düşük değil bence de sevgili ozlmozcn, önemli olan 2 gün sonra değerin iki katına çıkması diye biliyorum. inşallah bebişin/bebişlerin seninledir. içini ferah tut ve dinlenmeye çalış.

kızlarrr nihayet bugün 1. kalitede 2 adet bebiş embriyo şu an bende....elimde ananas kucağımda pc . size bu haberi vermek istedim...şimdi bekleyiş zamanı..17 temmuz pazar olduğundan 18 temmuzda bakıcam bakalım.......mutluyummmmm
hepimizden mutlu haberler bekliyorum......

selam denizden77, benim transfer yarın olucak sanırım seninle aynı gün test yaptırıcaz. inş güzel haberimizi paylaşırız buradan.

hayırlı olsun arkadaşım inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu okuruz buradan ama canım benim sana tavsiyem pc yi kucağında tutmaman :)
sıkı sıkı tutunsunlar sana bebişlerin ve Allah kucağına da almayı nasip etsin :)

kelebek32 inşallah yarın senden olumlu haberler alırız canım, pozitifle dönersin inşallah arkadaşım dualarım seninle

cnm teşekkür ederim cevabın için öyle sık kontrol yok yani, ben şehir dışındayım burda kotrol olucam sonra çağırıcaz dedilerde onun için merak ettim burda 1 kere gitcem 11. günmü çağırır acaba yoksa onudamı burda gitsem olur? bende 4 kez o negatifi gördüm çok canı yanıyor insanın ama inşallah bundan sonra yüzümüz güler hepimizin. iyi dileklerin için çok saol.

hayırlı olsun gönlündekine kavuşamanı diliyorum, mutluluğun 9 ay sürsün.
yalnız pc yi kucağından indir, radyasyonu karnına yani bebeğine dayama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…