kızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?
selam arkadaşlar ben bugün estrofen elevit ve çocuk arpirini almaya başladım ayın 12 sinde ultrason da bakacaklar 10 gün sonra embriyoları çözeriz dedi doktor 1 tanesini de genetik testte kullanıcaklar hepimizin hakkında hayırlısı olsun
evet canım sadece beyaz olanları kullanıyorum,benim rahim kalınlığım iyiydi,en son 7 nisanda 8.6 mm.idi,fakat suprafacct sprey ile öyle olmuştu,benim 9 nisan gecesi kanamam başladı,hapın 2.günüydü,merkezi aradım tedaviye aynen devam edin,kanama olabilir dediler,zaten kanaman olursa ara diye de onlar söylemişti,şimdi 2x1 devam ediyorum,senin de ara kanaman oldu mu benim gibi,inşallah herşey yolunda gider canım,stres yapmayalım,önce YÜCE RABBİMİZE sonra da doktorlarımıza güvenmek zorundayız,RABBİM bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.....
kızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?
Yıldız ben kullanıyorum.İğne olarak.Günde bir kez.
Test sonucu bekleyen arkadaşlara Allahım sabır versin.Günler geçsin çabucak.
kızlarrr nihayet bugün 1. kalitede 2 adet bebiş embriyo şu an bende....elimde ananas kucağımda pc . size bu haberi vermek istedim...şimdi bekleyiş zamanı..17 temmuz pazar olduğundan 18 temmuzda bakıcam bakalım.......mutluyummmmm
hepimizden mutlu haberler bekliyorum......
kan pıhtılaşması mı var?
slm aranıza yeni katıldım.benim dondurulmuş transferim yapılalı 11.gün oldu.insallah herkes mutlu haberleri alır.ben 10.günü idrar testi yaptım.2.çizgiyi silikte olsa gördüm.ama bu sabah tekrar yaptım çıkmadı.moralim çok bozuk.hamileyim diye sevinmiştim(
iğnelere dondurulmuş transferi öncesindemi başladın? yoksa transferle birlikte mi?
birde kaçlık kullanıyorsun? kan pıhtılaşması varmı tedbir amaçlımı verdi?
hamileysen 9 aylık sağlıklı hamileik diliyorum. hamile değilsen acil şekilde çift çizgiyi görmeni diliyorum[/QUOTE
Transferim oldu Bugün 13.günüm.Değerlerim iyi şimdilik.İnşallah cuma günüde tahlilim var.Hayırlısı.
İğneye transfer günü başladım.fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.Hafif trombofili vardı bende.Bundan dolayı.Senin içinde Allahım gönlündekini hayırlısıyla versin.Tşk ederim.
slm aranıza yeni katıldım.benim dondurulmuş transferim yapılalı 11.gün oldu.insallah herkes mutlu haberleri alır.ben 10.günü idrar testi yaptım.2.çizgiyi silikte olsa gördüm.ama bu sabah tekrar yaptım çıkmadı.moralim çok bozuk.hamileyim diye sevinmiştim(
malesef negatif arkadaş rabbim işallah sizlere nasip eder....
Özlemden mrh cnm.Ben 8.gün idrar testi yapmıştım.Ama keşke yapmasaymışım.Negatifi görünce 3 günümü berbat geçirdim.Kesinlikle yapma bundan sonra.Moralini bozma İçime doğuyor,Kan testin pozitif çıkacak inşallah.
malesef negatif arkadaş rabbim işallah sizlere nasip eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?