Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam arkadaşlar ben bugün estrofen elevit ve çocuk arpirini almaya başladım ayın 12 sinde ultrason da bakacaklar 10 gün sonra embriyoları çözeriz dedi doktor 1 tanesini de genetik testte kullanıcaklar hepimizin hakkında hayırlısı olsun

günaydın kızlarrr bu hafta cumaya kadar izinliyim...kalkar kalkmaz günaydın demek istedimmmmm.... kelebek bu gn haYIRLI Hberlerini alırız inşalaahh

merhaba,doktorunuz kim tedavimiz çok benziyor?sizin sonuç ne oldu

Yıldız ben kullanıyorum.İğne olarak.Günde bir kez.
Test sonucu bekleyen arkadaşlara Allahım sabır versin.Günler geçsin çabucak.

iğnelere dondurulmuş transferi öncesindemi başladın? yoksa transferle birlikte mi?
birde kaçlık kullanıyorsun? kan pıhtılaşması varmı tedbir amaçlımı verdi?

hamileysen 9 aylık sağlıklı hamileik diliyorum. hamile değilsen acil şekilde çift çizgiyi görmeni diliyorum

merhaba hayırlı uğurlu olsun.böyle haberler duydukça sevindirik sevindirik oluyorum umudum bir kat daha artıyor.bizim komşu geçenlerde tüp ikizlerini dünyaya getirdi.çokkkkk tatlılaaarrr kıyamammm onlara. ben de aşılama için antrenmanlara başladım bu ay rahim filmi çekicem inşallah bir kaç ay sonra burdan güzel haberler veririz..

kan pıhtılaşması mı var?

Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gün aşırı. Ama bugün kardiyovasküler risk paneli testimin
sonucu çıkacak duruma göre kan sulandırıcı iğnenin dozu arttırılacak. Bugün transferimin 8.günü
teste 7 gün kaldı....Heyecanım tavan yaptı...

slm aranıza yeni katıldım.benim dondurulmuş transferim yapılalı 11.gün oldu.insallah herkes mutlu haberleri alır.ben 10.günü idrar testi yaptım.2.çizgiyi silikte olsa gördüm.ama bu sabah tekrar yaptım çıkmadı.moralim çok bozuk.hamileyim diye sevinmiştim(

merhabalarr bende dondurulmuş tedavim için farlutal kullanıyorum suan regl olup baslayabilmek için.

merhaba özlemden.bence moralini bozma.çünki idrar testlerinin guvenilirliği çok iyi degil.yarın kan testi yaptırabilirsin 12.gün ne de olsa.eger hamileysen de strese girmiş oluyorsun.

Özlemden mrh cnm.Ben 8.gün idrar testi yapmıştım.Ama keşke yapmasaymışım.Negatifi görünce 3 günümü berbat geçirdim.Kesinlikle yapma bundan sonra.Moralini bozma İçime doğuyor,Kan testin pozitif çıkacak inşallah.

Selam Kızlar Benimde transferim oldu bu gün 7. günüm 11inde tahlil var. bekliyorum işin en zor kısmı galiba bu... Hayırlısı olsun. Hayatımda hiçbir değişiklik yapmadım her zamanki gibiyim. öyle bir belirti de yok hafif adet sancısına benzer ağrı arada sırada o kadar o da hormonlardan sanırım. Dr um bu ağrı hissetme işinin psikolojik olduğunu söyledi beynimizin bize oyunuymuş öyle dedi. idrar testi asla ama asla yapmam sizde yapmayın insanı çok üzüyor. sabır edip 12. gün kan tahlili yaptırcam. Hepinize İyi Şanslar... Öpüyorum sizleri sonucumu da paylaşırım mutlaka.

selam kızlar,
bugün transfer yapıldı. 8 hücreli ve 7 hücreli iki bebişimle beraberim şu an. umarım 9 ay sürer bu mutluluk.yalnız transfer öncesi çok gıcık oldum.
hoca bize hiç sölemedn yurtdışına gitmiş.hiç haber bile vermediler. ameliyathaneye bi girdim başka bir doktor. ben tabi şok şok...
zaten hiç memnun kalmamıştım klinikten. bu da son olur inş. bir daha allah düşürmesin.

ozlmozcn,
tekrar test yaptırdın mı? değerin kaç çıktı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…