Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gün aşırı. Ama bugün kardiyovasküler risk paneli testimin
sonucu çıkacak duruma göre kan sulandırıcı iğnenin dozu arttırılacak. Bugün transferimin 8.günü
teste 7 gün kaldı....Heyecanım tavan yaptı...
Transferim oldu Bugün 13.günüm.Değerlerim iyi şimdilik.İnşallah cuma günüde tahlilim var.Hayırlısı.
İğneye transfer günü başladım.fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.Hafif trombofili vardı bende.Bundan dolayı.Senin içinde Allahım gönlündekini hayırlısıyla versin.Tşk ederim.
malesef negatif arkadaş rabbim işallah sizlere nasip eder....
kızalr mrb onceden de yazmıstım sıze ben de yarın baslıyorum adtımın 2.gunu ıtıbaryla...dualrımdasınız kızlar rabbım ısteyen emek veren herkeseın emegını cabasını bosa cıkarmasın kucaklarımızı doldrsn ınsaalah...kızlartranseferde sız anestesılı mı oldunuz..benım ılkınde cok sancılı agrılı gectı transferımcok korkuyrm sızlerınkı nasıldı?anlaıtrmısınız?umarum ınsaalh bu kez olumlu olur hepımızın
yarın test günüm herkese rahat olun diye yazdım ama gerçekten insan rahat olamıyormuş insanın başına gelmeden bilemiyormuş korkuyorum gerçekten
kızalr mrb onceden de yazmıstım sıze ben de yarın baslıyorum adtımın 2.gunu ıtıbaryla...dualrımdasınız kızlar rabbım ısteyen emek veren herkeseın emegını cabasını bosa cıkarmasın kucaklarımızı doldrsn ınsaalah...kızlartranseferde sız anestesılı mı oldunuz..benım ılkınde cok sancılı agrılı gectı transferımcok korkuyrm sızlerınkı nasıldı?anlaıtrmısınız?umarum ınsaalh bu kez olumlu olur hepımızın
canım inş yarın mutlu haberi alacaksın ve hamileyimmm diye yazacaksın.benimde yarın test günüm.ayny gün alıcaz sonucumuzu:))
inşallah canım inşallah olumlu haberler alırız beraberce mutluluğu paylaşırız inşallah buradan
CANIM cvb ın tesekur ederım ama benım ılkınde cok acılı yangılı gectı ya spekulum denen o alet benı mahvettı kanamam oldu sanırım kastım kendımı yaaa ben cok korkuyrm hala o acıyı hıısedebılıyrm yanı...sıze takılmadımı o alet?ınsaaalh olumlu haberını alırız senınd de..ben de genetık kaynaklı esımden yanı..sorun oldg ıcın dusuk olamsından korkuyrz ılkınde dusuk oldu..ınsaaalh bunlar saglıklıdr...
CANIM cvb ın tesekur ederım ama benım ılkınde cok acılı yangılı gectı ya spekulum denen o alet benı mahvettı kanamam oldu sanırım kastım kendımı yaaa ben cok korkuyrm hala o acıyı hıısedebılıyrm yanı...sıze takılmadımı o alet?ınsaaalh olumlu haberını alırız senınd de..ben de genetık kaynaklı esımden yanı..sorun oldg ıcın dusuk olamsından korkuyrz ılkınde dusuk oldu..ınsaaalh bunlar saglıklıdr...
malesef negatif arkadaş rabbim işallah sizlere nasip eder....
arkadaşlar dondurulmuşlarla ilk deneyimim.. sanırım siz de tedaviyi tamamlayıp o tatlı bekleyişdesiniz.. adetin kaçıncı günü transferiniz oldu estrafem mi kullandınız.. şimdiden tşklr allah tatlı tatlı sağlıklı bebişler versin hepimize inş..
güüüüüünaydınnnnnnnnnnnnselam kızlar,
bugün transfer yapıldı. 8 hücreli ve 7 hücreli iki bebişimle beraberim şu an. umarım 9 ay sürer bu mutluluk.yalnız transfer öncesi çok gıcık oldum.
hoca bize hiç sölemedn yurtdışına gitmiş.hiç haber bile vermediler. ameliyathaneye bi girdim başka bir doktor. ben tabi şok şok...
zaten hiç memnun kalmamıştım klinikten. bu da son olur inş. bir daha allah düşürmesin.
güüüüüünaydınnnnnnnnnnnn
embriyoların 1. kalite arkadaşım...inşallah 9 ay bizde kalırlar....bebişlerimiz tutunsunlar bize.. kendimi çok iyi hissediyorum ama endişelenmiyorum değil..yarın çalışmaya başlıcam....akşamları ziyaret edicem artık siteyi...günlük gibi yaşadıklarımızı paylaşalım burada arkadaşımmmmm
ozlmozcn,
tekrar test yaptırdın mı? değerin kaç çıktı canım?
Hayatgüneşi mrh.117 çıktı yükseldi çok şükür.Cuma günüde tahlil var inşallah ondada yükselir.İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin.Biraz korku içindeyim.Geçen sefer 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.Kalp atışlarını duyamadık.İnşallah bir daha yaşamam.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?