Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hayırlısıyla gelsin pozitif sonucun, hayırlısıyla da 9 ay sürsün inşallah.

hadi bakalım cuma günüde güzel haberlerle gelmeni diliyorum.

darısı şuan transferi olan, olacak olan, gün sayan tüm annelik özlemi yaşayan herkesin başına.

Son düzenleme:
kızalr mrb onceden de yazmıstım sıze ben de yarın baslıyorum adtımın 2.gunu ıtıbaryla...dualrımdasınız kızlar rabbım ısteyen emek veren herkeseın emegını cabasını bosa cıkarmasın kucaklarımızı doldrsn ınsaalah...kızlartranseferde sız anestesılı mı oldunuz..benım ılkınde cok sancılı agrılı gectı transferımcok korkuyrm sızlerınkı nasıldı?anlaıtrmısınız?umarum ınsaalh bu kez olumlu olur hepımızın

yarın test günüm herkese rahat olun diye yazdım ama gerçekten insan rahat olamıyormuş insanın başına gelmeden bilemiyormuş korkuyorum gerçekten

merhaba canım transfer anestezili olmuyor bana gelmeden 2 saat önceden su iç demişti dr.um ama ben yarım saat önceden içtim o yüzeden aşırı derecede şişmedim o nedenle çok rahat geçti benimki hiçbir ağrı sızı hissetmedim hatta işlemden sonra kanamam bile olmadı çok şükür ondan sonra da 1 saat yatırdılar ve çıkıp evime döndüm

yarın test günüm herkese rahat olun diye yazdım ama gerçekten insan rahat olamıyormuş insanın başına gelmeden bilemiyormuş korkuyorum gerçekten

canım inş yarın mutlu haberi alacaksın ve hamileyimmm diye yazacaksın.benimde yarın test günüm.ayny gün alıcaz sonucumuzu:))

mrb cnm gebeliğe hazırlık olduğu için, narkoz verilmez transferde.. benim ilk denemem de yumurta çook toplandığı için kafamı duvarlara vuracak kadar sancım olmuştu.. dolayısıyla da transferimde de inanılmaz ağrılı oldu.. ama kanama vs. anormal bi durum olmadıysa tarnsfer başarılı sayılır ki tutma şansını da artırır.. haftaya da benim 3. cü transferim olcak inş. bu ay kısmetli bi ay olur da hepimizin ki tutar cnm mutlu bekleyişler sana :)

CANIM cvb ın tesekur ederım ama benım ılkınde cok acılı yangılı gectı ya spekulum denen o alet benı mahvettı kanamam oldu sanırım kastım kendımı yaaa ben cok korkuyrm hala o acıyı hıısedebılıyrm yanı...sıze takılmadımı o alet?ınsaaalh olumlu haberını alırız senınd de..ben de genetık kaynaklı esımden yanı..sorun oldg ıcın dusuk olamsından korkuyrz ılkınde dusuk oldu..ınsaaalh bunlar saglıklıdr...

arkadaşlar dondurulmuşlarla ilk deneyimim.. sanırım siz de tedaviyi tamamlayıp o tatlı bekleyişdesiniz.. adetin kaçıncı günü transferiniz oldu estrafem mi kullandınız.. şimdiden tşklr allah tatlı tatlı sağlıklı bebişler versin hepimize inş..

iyi düşün iyi olsun canım.kötü düşünceleri at kafandan...

normal yoldan olupta ilkini düşüren de çook cnm hiç kuruntu yapma bence inş. bebişlerimiz sonuna kadar bizlere tutunurlar.. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşşşşşşşş...

ALLAH razı olsun kızlar desteklerınız ıcın ınsaaalh hepımızın guzel sonuclanır...buradan paylasalım

merhaba ada89,

adetin 2. günü esrofeme başladım.1o. gün kontrol için çağırdılar. rahim kalınlığına bakıldı ultrasonda. 13. gün crinone jel, tetra diye bir antibiyotik ve prednol kullanmaya başladım. 15. gün yani dün transfer işlemim oldu.antibiyotik ve prednol kesildi.crinone ve estrofem devam. ayrıca kan sulandırıcı iğne başladık
ben de pıhtılaşma problemi olduğu için(genetik test de çıkmıştı).
hepimiz için hayırlısını nasip etsin allahım.

güüüüüünaydınnnnnnnnnnnn
embriyoların 1. kalite arkadaşım...inşallah 9 ay bizde kalırlar....bebişlerimiz tutunsunlar bize.. kendimi çok iyi hissediyorum ama endişelenmiyorum değil..yarın çalışmaya başlıcam....akşamları ziyaret edicem artık siteyi...günlük gibi yaşadıklarımızı paylaşalım burada arkadaşımmmmm

günaydın deniz,
inşallah canım bu sefer tutunsunlar şu sıpalar artık gelsinler, çok beklettiler bizi:)
tüm transferlerimde hep 8 hücreli transfer yapıldı arkadaşım ama tutunmuyor benimkiler nedense. bu defa çok dua ettim inş. olur...

ozlmozcn,
tekrar test yaptırdın mı? değerin kaç çıktı canım?

Hayatgüneşi mrh.117 çıktı yükseldi çok şükür.Cuma günüde tahlil var inşallah ondada yükselir.İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin.Biraz korku içindeyim.Geçen sefer 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.Kalp atışlarını duyamadık.İnşallah bir daha yaşamam.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.

değerin çok güzel artmış canım. Allah tamamına erdirecek inş. çok zordur tabi yaşadığın kayıp. ama her hamilelik her çocuk farklı güzelim. iyi düşün iyi olsun.sen ne güzel hamile kalabiliyorsun.ben bu denememle 5. oldu.daha hala pozitif sonuç göremedim hiç.inş. 18 temmuz bayramım olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…