değerin çok güzel artmış canım. Allah tamamına erdirecek inş. çok zordur tabi yaşadığın kayıp. ama her hamilelik her çocuk farklı güzelim. iyi düşün iyi olsun.sen ne güzel hamile kalabiliyorsun.ben bu denememle 5. oldu.daha hala pozitif sonuç göremedim hiç.inş. 18 temmuz bayramım olur...
benim test günüm hem eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz 17 temmuz ..acaba idrarda baksammı diyorum o sabah ama günüm berbat olabilir diye 18 temmuzda bakıyım diyorum yani bilemiyorummmm.. allahın 18 temmuzda yüzünü güldürdüklerinden olurum inşallahhhh
Hayatgüneşi mrh.117 çıktı yükseldi çok şükür.Cuma günüde tahlil var inşallah ondada yükselir.İnşallah burda isteyen herkese Allah nasip etsin.Biraz korku içindeyim.Geçen sefer 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.Kalp atışlarını duyamadık.İnşallah bir daha yaşamam.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
değerin çok güzel artmış canım. Allah tamamına erdirecek inş. çok zordur tabi yaşadığın kayıp. ama her hamilelik her çocuk farklı güzelim. iyi düşün iyi olsun.sen ne güzel hamile kalabiliyorsun.ben bu denememle 5. oldu.daha hala pozitif sonuç göremedim hiç.inş. 18 temmuz bayramım olur...
canım kürtajmı olmuştun, kürtajdan nekadar zaman sonra başladın tüp bebeğe ve ayrıca histeroskopi oldunmu kürtajdan sonra, rahmine baktırdınmı, benim için çok öenmlide, yarın hastaneye gidicem sırf rahim içine bakmaları için, çünkü kürtajdan sonraki tüp denemem negatifle sonuçlandı şimdi dondurulmuşları deniycem rahim yapışıklığından şüpheleniyorum:26:
Ah kızlr ah bebeğimi hep rüyamda görüyorum rüyada bile anne olmak müthiş bir duygu onu emzirmek günlerce etkisinden cıkamıyorum bir an önce gercek olur inşallah anneliğimiz 6 sene bitiyoor 9 temmuzda ilk tüp bebek denememiz olmadı dondurulmuşlarla 2. Yi deneyeceğiz bakalım hayırlısı allahımızdan yüzümüz güler inşallah hepimizin
mrb herkese sızlerı sureklı takıp edıyrm yazıyorum da ara sıra kızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı? rabbım yardımcımız olsun
kızlarr bugün transfer sonrası 2. gün zamanmı geçmiyor banamı öyle geliyor..kendimi iyi hissediyorum .....
ben de vakit geçiremiyorum..işte olunca akşam nasıl oluyor anlamazdım, evde saat sayar oldum, bi ara kalkıp makineye çamaşırları koyayım iş yapayım bile dedim.sonra kendine gel napıyosun dedim yattım:))
iğnelere dondurulmuş transferi öncesindemi başladın? yoksa transferle birlikte mi?
birde kaçlık kullanıyorsun? kan pıhtılaşması varmı tedbir amaçlımı verdi?
hamileysen 9 aylık sağlıklı hamileik diliyorum. hamile değilsen acil şekilde çift çizgiyi görmeni diliyorum[/QUOTE
Transferim oldu Bugün 13.günüm.Değerlerim iyi şimdilik.İnşallah cuma günüde tahlilim var.Hayırlısı.
İğneye transfer günü başladım.fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.Hafif trombofili vardı bende.Bundan dolayı.Senin içinde Allahım gönlündekini hayırlısıyla versin.Tşk ederim.
hayırlı olsun.ben de fraxiparin kullanmıştım,doktorun kim?nereden vuruyorsun iğneyi,saat kaçta vuruluyorsun?ben de dondurulmuşa başlayacağım,devamlı yatıyormusun?nasıl geçiriyorsun günlerini
merhaba ada89,
adetin 2. günü esrofeme başladım.1o. gün kontrol için çağırdılar. rahim kalınlığına bakıldı ultrasonda. 13. gün crinone jel, tetra diye bir antibiyotik ve prednol kullanmaya başladım. 15. gün yani dün transfer işlemim oldu.antibiyotik ve prednol kesildi.crinone ve estrofem devam. ayrıca kan sulandırıcı iğne başladık
ben de pıhtılaşma problemi olduğu için(genetik test de çıkmıştı).
hepimiz için hayırlısını nasip etsin allahım.
selam kızlar,
bugün transfer yapıldı. 8 hücreli ve 7 hücreli iki bebişimle beraberim şu an. umarım 9 ay sürer bu mutluluk.yalnız transfer öncesi çok gıcık oldum.
hoca bize hiç sölemedn yurtdışına gitmiş.hiç haber bile vermediler. ameliyathaneye bi girdim başka bir doktor. ben tabi şok şok...
zaten hiç memnun kalmamıştım klinikten. bu da son olur inş. bir daha allah düşürmesin.
hayırlı olsun.ben de fraxiparin kullanmıştım,doktorun kim?nereden vuruyorsun iğneyi,saat kaçta vuruluyorsun?ben de dondurulmuşa başlayacağım,devamlı yatıyormusun?nasıl geçiriyorsun günlerini
eeeesssx mrh.İrenbe,Dilek hanım.İğneleri göbekten ve koldan yapıyorum.öğle saatlerinde yapıyorum genelde.Devamlı yatmıyorum,Evde sakin bir şekilde geçiriyorum.İnşallah hayırlısıyla devam ederim bu şekilde.Seninde tedavin hayırlı olsun.
doktorunuz kim?nerede tedavi görüyorsun?
bir de 2 embriyo transfer edildi herhalde.kaçıncı denemen ve yaş kaç sorabilirmiyim.
HAYAT GUNESIM allah razı olsun cvb vermısın soruma...nasıl oluyr bu protokol bıraz anlatr mısın yanı 21 .gunu lucrınle basladık kac gun surcek nasıl olcak?pekı sen bu protokolle olmadı sanırım gebelık sımdı estrofemle devam ettınız dımı?rabbım senın de kucagını doldursn kardesım ınsaalh..kızlar transferınız nasıl gectı ?agrılı mı oldu ?ben cok zorlanmıstım ufffffff:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?