Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim test günüm hem eşimin doğum günü hemde evlilik yıldönümümüz 17 temmuz ..acaba idrarda baksammı diyorum o sabah ama günüm berbat olabilir diye 18 temmuzda bakıyım diyorum yani bilemiyorummmm.. allahın 18 temmuzda yüzünü güldürdüklerinden olurum inşallahhhh

kesinlikle 18 ine bırak test işini deniz, eşinle o günü güzel bir şekilde geçir bence de. inş. pozitif sonucu görürüz ama idrarda çıkmayabilir de, gereksiz yere kendini üzmezsin.

canım kürtajmı olmuştun, kürtajdan nekadar zaman sonra başladın tüp bebeğe ve ayrıca histeroskopi oldunmu kürtajdan sonra, rahmine baktırdınmı, benim için çok öenmlide, yarın hastaneye gidicem sırf rahim içine bakmaları için, çünkü kürtajdan sonraki tüp denemem negatifle sonuçlandı şimdi dondurulmuşları deniycem rahim yapışıklığından şüpheleniyorum:26:

Hayatgüneşim mrh cnm.İnşallah sende kalacaksın inan.İçini ferah rahat tut.İnşallah 18 temmuzu bizde kutlayalım.İyi dileklerin için tşk.Duayla...

Son düzenleme:

Mrh soway.Cnm ben kürtaj olmadım.6.hafta bebeğimin kalp atışları duyulmayınca ilaçları kestim.Sonra adetle düştü.Historoskopi çok önce olmuştum,tüp bebeğe başlamadan.Düşükten sonra yapılmadı.Rahimin temizlenmesi için 2 günlük bir hap verdiler sadece.6-7 ay ara verdim sonra başladım.Bende dondurulmuş denedim.İnşallah seninde bir dahaki sefere tutar.Rahim yapışıklığını doktorun görürdü muayenede ama yinede bir sor.Allahım gönlündekini hayırlısıyla versin.Hoşcakal.

mrb herkese sızlerı sureklı takıp edıyrm yazıyorum da ara sıra kızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı? rabbım yardımcımız olsun

Ah kızlr ah bebeğimi hep rüyamda görüyorum rüyada bile anne olmak müthiş bir duygu onu emzirmek günlerce etkisinden cıkamıyorum bir an önce gercek olur inşallah anneliğimiz 6 sene bitiyoor 9 temmuzda ilk tüp bebek denememiz olmadı dondurulmuşlarla 2. Yi deneyeceğiz bakalım hayırlısı allahımızdan yüzümüz güler inşallah hepimizin

amin inşallah hepimizin duası aynıııı...rüyası aynııı.....

merhaba jklm,
geçen seneki donma çözme işlemim lucrin ile olmuştu. aynen senin dediğin gibi 21. gün başlamıştım ben de.bu sefer farklı bir klinikte yaptırdık ve estrofemle oldu. sanırım estrofem de lucrin de aynı tür ilaçlar ve yumurtlamayı baskılıyorlar ki yumurta olmadan rahmin kalınlaşması gerçekleşiyor ve transfer olabiliyor.
farklı farklı protokoller var. hatta ilaçsız bile donma çözme olabiliyormuş.benim çok sayıda ilaca alerjim olduğu için onu denemek istedim bu defa ama doktor önermedi.kazara yumurtlama gerçekleşirse transfer işlemin iptal olur demişti. o yüzden canını sıkma doktoruna güven bence.
hakkında hayırlı olsun canım...

kızlarr bugün transfer sonrası 2. gün zamanmı geçmiyor banamı öyle geliyor..kendimi iyi hissediyorum .....

ben de vakit geçiremiyorum..işte olunca akşam nasıl oluyor anlamazdım, evde saat sayar oldum, bi ara kalkıp makineye çamaşırları koyayım iş yapayım bile dedim.sonra kendine gel napıyosun dedim yattım:))

ben de vakit geçiremiyorum..işte olunca akşam nasıl oluyor anlamazdım, evde saat sayar oldum, bi ara kalkıp makineye çamaşırları koyayım iş yapayım bile dedim.sonra kendine gel napıyosun dedim yattım:))

ben yatmıyorum evde rutin hayata devam bugün öğleden sonra çalışmayada başladım ...tempo başladı ama zaman geçmiyor...

kan sulandırıcı iğne ne kullanıyorsun?

doktorunuz kim?nerede tedavi görüyorsun?

bir de 2 embriyo transfer edildi herhalde.kaçıncı denemen ve yaş kaç sorabilirmiyim.

HAYAT GUNESIM allah razı olsun cvb vermısın soruma...nasıl oluyr bu protokol bıraz anlatr mısın yanı 21 .gunu lucrınle basladık kac gun surcek nasıl olcak?pekı sen bu protokolle olmadı sanırım gebelık sımdı estrofemle devam ettınız dımı?rabbım senın de kucagını doldursn kardesım ınsaalh..kızlar transferınız nasıl gectı ?agrılı mı oldu ?ben cok zorlanmıstım ufffffff:78:

doktorunuz kim?nerede tedavi görüyorsun?

bir de 2 embriyo transfer edildi herhalde.kaçıncı denemen ve yaş kaç sorabilirmiyim.

ilki hacettepeydi sonra anatolia en son özel ankara tüp bebek merkezi. dolanmadık yer kalmadı desem yeridir
5. denememde 2 tane transfer oldu.aslında 2 tane olmasından korkuyordum çünkü ablamın da tüp bebek sonucu ikiz oğulları var ve çok zorlandılar büyütürken. çok erken doğdular bir de.ama yaş oldu 34 benim. o yüzden şimdi ikisi bi arada olsun bitsin dedim ama hepimiz için hayırlısı...

merhaba jklm, burda hepimiz birbirimize destekle güç buluyoruz canım.inş yardımcı olabilirim. lucrinle adetin ortasına kadar devam etmiştik diye hatırlıyorum. çözme işleminden 1 gün önce bıraktırıyorlar zaten.
transfer işlemi yumurta toplamaya göre çok çok kolay bir işlem, 5 dk sürmüyor ama kendini rahat bırakabilmek çok önemli sanırım. kasınca daha da zor geçiyor. allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah..

bugün 3. gün ..anlamadımki psikolojik galiba sürekli alt karın bölgemde bir kımıl kımıllık var..(nasıl tarif edicem bilemedim :)))) kaldı 10 gün bakalımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…