Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam kızlar benim son 2 gün pzt sonuç öğreneceğim ama hiçbir belirti yok herzaman ki gibiyim. Bir fark yok sanki hayırlısı olsun....

Benim de test için son 3 günüm..
Herhangi bir belirti yok malesef..Bazen 3 gün hiç geçmesin istiyorum:)

kızlar transfer sonrası 7. günümde dolduuuu.....merakla bekliyorum..ilkinde hiç kahverengi lekelenme ve su gibi akıntı olmamıştı.... hem korkuyorum hemde umutlanıyorum.... 12. gün bakıcam inşallahhhhhhhh

kızlar transfer sonrası 7. günümde dolduuuu.....merakla bekliyorum..ilkinde hiç kahverengi lekelenme ve su gibi akıntı olmamıştı.... hem korkuyorum hemde umutlanıyorum.... 12. gün bakıcam inşallahhhhhhhh

Denizden mrh cnm.Benimde 8.gün kanamam oldu.İlk iki denemede olmamıştı,bu kez oldu.Aynı akıntılar devam ediyor hala.Bence hiç korkma.İnşallah tutunma kanaması onlar.Doktorum öyle demişti.Hayırlıysa güzel haberlerini bekliyoruz.

boniibon ve berrna iyi haberler verirsiniz inşallah bize

İnşallah :))
Kanımı verdim geldim saat 16da çıkar dediler sonucu...Heyecanlı bekleyişin sonuna geldim neredeyse..
Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu sefer hepimizin..Hayatımın en unutulmaz doğum günü olur inşallah bugün

:) amin allah isteyen hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh

Kızla merhaba, çok heyecanlıyım. 1,5 saat sonra transferim var. Stresten kendimi neye verdim. Size rastlayinca paylaşmak istedim. Dondurulmuş embriyo transfer edecekler. 2. Denemem inşallah son olur. Sonuc bekleyenlere sabır diliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kyr...
Buradan iyi haberlerini verirsin umarım bizlere...

Bildiğin adet sancılarım başladı benim bu arada
Çok mutsuzum..

ay canım bende heyecanlandım şimdi inşallah sevinçli haberler verirsin bize benim tarnsfer de yarın yapılırsa eğer doğum günüme yakın zamanda test tarihim olacak ikimize de doğum günü hediyesi olur inşallah bebişler

canım benimde 2. denemem olacak dondurulmuşla inşallah pozitif sonuç alırız da sonuncu denememiz olur

Bildiğin adet sancılarım başladı benim bu arada
Çok mutsuzum..[/QUOTE]

bildiğim kadarıyla adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynıymış bu yüzdem moralini bozma derim canım

canım benimde 2. denemem olacak dondurulmuşla inşallah pozitif sonuç alırız da sonuncu denememiz olur

Âmin... Transferim oldu hastane odasında yatıyorum ayaklarım havada)) kızlar Allah hepimizin dileklerini duysun inşallah... Teorik olarak anneliğim başladı umarım sonuna kadar devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…