selam kızlar benim son 2 gün pzt sonuç öğreneceğim ama hiçbir belirti yok herzaman ki gibiyim. Bir fark yok sanki hayırlısı olsun....
hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerinle burayı şenlendirirsin inşallahh...
İnşallah Canım, arada bakıyorum hamile kalanları duyunca çok seviniyorum. Tahlil günüm yarın Hayırlısı olsun....
kızlar transfer sonrası 7. günümde dolduuuu.....merakla bekliyorum..ilkinde hiç kahverengi lekelenme ve su gibi akıntı olmamıştı.... hem korkuyorum hemde umutlanıyorum.... 12. gün bakıcam inşallahhhhhhhh
boniibon ve berrna iyi haberler verirsiniz inşallah bize
denizden inşallah tutunmuştur bebişin sana
İnşallah :))
Kanımı verdim geldim saat 16da çıkar dediler sonucu...Heyecanlı bekleyişin sonuna geldim neredeyse..
Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu sefer hepimizin..Hayatımın en unutulmaz doğum günü olur inşallah bugün
İnşallah :))
Kanımı verdim geldim saat 16da çıkar dediler sonucu...Heyecanlı bekleyişin sonuna geldim neredeyse..
Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu sefer hepimizin..Hayatımın en unutulmaz doğum günü olur inşallah bugün
inşallah ve amin demekten başka bişey gelmiyor elimden ama moral sıfırın altında.......
Kızla merhaba, çok heyecanlıyım. 1,5 saat sonra transferim var. Stresten kendimi neye verdim. Size rastlayinca paylaşmak istedim. Dondurulmuş embriyo transfer edecekler. 2. Denemem inşallah son olur. Sonuc bekleyenlere sabır diliyorum.
canım benimde 2. denemem olacak dondurulmuşla inşallah pozitif sonuç alırız da sonuncu denememiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?