Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Âmin... Transferim oldu hastane odasında yatıyorum ayaklarım havada)) kızlar Allah hepimizin dileklerini duysun inşallah... Teorik olarak anneliğim başladı umarım sonuna kadar devam eder...

ooo çok güzel inşallah 9 ay sonra bebişini kucağına almak da nasip olur canım

Merhaba arkadaşlar..

Şok içindeyim Beta-hCG değerim 1154.6

Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaşlar..

Selam Canım değerin çok iyi hayırlı olsun... Allahım daimetsin. Benim ki senle yakındı pzt verdim tahlil ve nagatif oldu. Ama sana çok sevindim Umarım böyle iyi devameder maşallah...

Merhaba arkadaşlar..

Süper bir sonuc... Mevlam sonuna kadar yanında olsun. Hayirla büyüsün, saglikla doğsun... Veee bizlere de nasip olsun

Selam Canım değerin çok iyi hayırlı olsun... Allahım daimetsin. Benim ki senle yakındı pzt verdim tahlil ve nagatif oldu. Ama sana çok sevindim Umarım böyle iyi devameder maşallah...

Teşekkür ederim Bonibon..
Seni çok iyi anlıyor ve üzüntünü paylaşıyorum.Sakın ümidini yitirme..

Süper bir sonuc... Mevlam sonuna kadar yanında olsun. Hayirla büyüsün, saglikla doğsun... Veee bizlere de nasip olsun

Teşekkürler kyr.
Allah herkese nasip etsin inşallah, sağlıkla..Ben henüz hamile hissetmiyorum kendimi, garip ama inanamıyorum hala:) Unutulmaz bir doğum günü oldu bana..

Sen de heyecanlı bekleyişe girdin bugün .Umarım herşey güzel olurr..

berrnacım tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım darısı da bizlerin başına Rabbim senin yaşadığın bu mutluluğu bize de yaşatır inşallah tez vakitte

boniibon canım herşeyin hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok umudumuzu yitirmeden yola devam edicez

Merhaba arkadaşlar..

canım hayırlı olsun cok sevindim darısı biz bekleyenlerin basına bu aksam cok dua edin bize kandiliniz hayırlı olsun bernacım ikinci denemen miydi neler yaptın nelere dikkat ttetin ne yedin merak ediyorum benim ilkim tutmadı ikinciyi dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah hayal kırıklığı cok zor bir şey inaşallah ikincide yasamam

Merhaba Eliflevent
İnşallah hepimizin yüzünü güldürür Allahım.
Bu benim ikinci denememdi.İlkinde İstanbulda oturuyorduk, çalışıyordum..2010 Kasım ayında denedik.
Ailelerimize haber verdik. Annem koştu geldi,bütün işleri annem yaptı.Transfer tam da ramazan bayramına denk gelmişti.. 10 gün falan yattım .
Ne duyduysak yedim; kabak çekirdeği, ananaslar..
Sonra normal hayata döndüm işe başladım.Her şey kusursuzdu aklımca.Kesin olucaktı , kesin hamile olucaktım..Test günü geldi ve negatif sonucu aldık malesef..

Eşimin işi gereği karadeniz sahilinde bir ilçede yaşamaya başladık geçici olarak.
Sonra tekrar denemeye karar verdik.Bu sefer kimseye soylemedim..İş için İstanbuldayız sandılar ailelerimiz.gerçekten çok relax gittim.Negatif olabileceğinin dersini almıştım bir kere..
Transferden sonra 1 saat hastanede yattım.Dedikleri gibi ilk 3 günü istirahatte geçirdim .Ve 5. gün evimize dönmemiz gerekliydi.7 saatlik bir yolculuk yaptım.Gerçekten hiç kasmadım ,adet yerini bulsun diye 2 dilim ananas yedim, bi kase de kabak çekirdeği:)Hiç bir belirti falan da olmadı .Forumda okuyodum arkadaşların belirtilerini, yine olmadı diye düşünüyodum. 8. gün denize bile girdim , o kadar boş vermiştim..
Dün adet sancım başladı resmen, hatta burada da yazdım. Ama tahlilde pozitif çıktı çok şükür.

Merhaba arkadaşlar..

aşk olsun berrna bizm topikte okadar çok bekledimki ama beklediğime deydi rabbimme şükürler olsun çok güzel bir onuç kaç embriyo koydu :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

aşk olsun berrna bizm topikte okadar çok bekledimki ama beklediğime deydi rabbimme şükürler olsun çok güzel bir onuç kaç embriyo koydu :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Canımm benim aklım başımda değil inan ki :)
Baktığım topikleri falan karıştırdım :)) 2 embriyo konmuştu canım.

Hayırlı uğurlu olsun cnm. En doğrusunu yapmissin. Doktorlar hep söylüyor ama biz beceremiyoruz. Yok gibi davranmak en dogrusu, o zaman vücut daha rahat oluyormuş. Hayirla, saglikla kucağına al bebeğini. Dileyen herkes için de aynı dileklerim..

Rabbim sağlıklı bir şekilde elinize almanızı sağlasın inş. Allah(c.c) kerem iyle ihsanda bulunsun canım sevindim sizin aıdnıza Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inş.

merhabalar ben aranızda yeniyim ne şanslılar testleri pozitif çıkanlar hamileyim diyenler Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin benimde 2. denemem dondurulmuş embryo 21 temmuz test günüm dünden beri hafiften kasık ağrılarım var inş. bu sefer anne olacağını öğrenmek rüya gibi olmaktan çıkar hamileyim diye bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…