Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Rabbim kalbine göre versin canım inşallah tutunmuştur yavrun sana

arkadaşlar yarın transferim yapılacak inşallah güzel geçer herşey yolunda gider tununur inşallah bu sefer

merhabalar.benimde ikinci kez dondurulmuş transferim olacak .bugün bebişlerim çözülüp gelişirlerse yarın nasipse transfer günüm.inşallah bu kez tutunur bebişim .hayırlısı.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN.

Canımm benim aklım başımda değil inan ki :)
Baktığım topikleri falan karıştırdım :)) 2 embriyo konmuştu canım.

canım benimde ikinci deneme olacak ama bana 2 tane koymuyorlar neden anlamadım yasa öle diyolar ama sana ikitane koymuşlar bence sendekiler ikiz çünkü sonucun cok yüksek canım bence ikiz bebelerin geliyoor hayırlı olsun

hakkatten kimse gelmiyor buraya arkadaşlar arada göz atın buralara da zamanımız geçsin valla çatlıcam 4 gün kaldı test günüme

merhaba kader arkadaşlarım.bugün benim transferden sonraki 6. günüm.evde bol bol dinlenerek sonuç gününü bekliyorum.allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.çok korkuyorum gene tutmazsa diye,o yüzden hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.dua edin lütfen...

benimde var yok arasi gibi bi kasigima sanci giriyo sonra kayboluyo..hayirlisi bakalim bu benim 4.denemem.iki kere hamile kaldim dondurulmus tedavisinde biri 6 haftalik ikiz bebeklerimi dusuk oldu..sonra yine denedim bu kez 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum..simdi son bir tane dondurulmusum var onu denedim hayirlisi hep dua ediyorum hayirlisi ne ise o olsun eger sonunda yien kaybediceklsem basinda negatife raziyim ilerde kaybetmmek dah zor oluyo

anlıyorum canım onu yaşayıp da kaybetmek eminim ki daha zordur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum

Bende 2. Denememiii bayramdan sonraya bıraktım ramazanda olmasın dedim orucum boşa gider çünküü zaten cok borcum var allahıma

Bende 2. Denememiii bayramdan sonraya bıraktım ramazanda olmasın dedim orucum boşa gider çünküü zaten cok borcum var allahıma

arkadaşlar ben başka topiktenim bilenlerde var bir arkadaş için bilgi alacagım dındurulmuşla denemek istiyor ama 4 hücreliymiş bend evlette olmuş ilki tuttu fakat düştü kendisi izmirde

dondurulmuşalrı alıp özele gitmek istiyor

4 hücreli iyimidr sizce
izmirde iyi bir merkez
dondurulmuş fiyatı ne kadara mal olur

yalnız buraya giremem blki bulamam ne olur özelime mesaJ ATIN

allahım hepimizin yüzünü güldürsün biri bacagınızdan biri yakanızdan tutsun hemiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar bir ricam var, lütfen transfer öncesi rahim kalınlığınız kaç mm di? yazarmısınız?

rahim kalınlaşmadığı için defalarca tedavim iptal oldu, bilgi verirseniz çok yardımcı olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…