arkadaşlar bir ricam var, lütfen transfer öncesi rahim kalınlığınız kaç mm di? yazarmısınız?
rahim kalınlaşmadığı için defalarca tedavim iptal oldu, bilgi verirseniz çok yardımcı olacaksınız.
benim 11 mmydi canım......
8 mm ve üstü olmasını tercih ediyorlar ama ben bunu bir türlü yakalayamadım.bildiğim kadarıyla minimum 8 m olması gerek ben öncekini bilmiyorum ama 8 ile tedavim yapıldı..
yıldızcım benim perşembe günü 8mm idi, dr pzt transfer yapılabileceğini söyledi, pzt ye kadar ne kadar artar kalınlığı bilmiyorum? benim kıza sürede 4mmden 8e çıktı estorfem hap sayesinde, pzt ye kadar artacağını ümit ediyorum....arkadaşlar bir ricam var, lütfen transfer öncesi rahim kalınlığınız kaç mm di? yazarmısınız?
rahim kalınlaşmadığı için defalarca tedavim iptal oldu, bilgi verirseniz çok yardımcı olacaksınız.
yıldızcım benim perşembe günü 8mm idi, dr pzt transfer yapılabileceğini söyledi, pzt ye kadar ne kadar artar kalınlığı bilmiyorum? benim kıza sürede 4mmden 8e çıktı estorfem hap sayesinde, pzt ye kadar artacağını ümit ediyorum....
merhaba soway kac tane estrofem kullanıyorsun kac gunde 4 mm den 8 e cıktı acaba.benim 3mm den 6 mm e hemen cıkmıstı ama sonra 7 mm de kaldı iptal oldu transferim oyuzden merak ediyorum.sadece 2 tane estrofem içiyordum.tedavin kac gun surdu bide anlatırsan cok sevinirim.
benimde 1 dondurulmusum da sehir disindaydim 4.gun gitmistim kontrole sonra baslamistik tedviye ins bi sey olmaz
kızlar herkese hayırlı ramazanlar.....oncedende yazdım ama cvb veren olmadı.benımde donduruklmuslarla tedavım var ve lucrınle 9 gunum gectı yarın kontrole gdyrmç...bakalım ne gun transferım..lucrın kullanan oldumu kızlar? neden sızler estrofem de ben lucrın yaaa?olumsuzu almayız ınsaaalh bu kez...rabbım herkesın emegının karsılıgını versın ınsaalah kucaklarımız dolsun....bır de transferım cok zor gecryr kızlar benım ya sızınde agrılımı oldu?
bnde tüp bebek tedavisine gecen ay basladım ancak e2 bide l4 testlerim yüksek cıktı dondurdular bu ay tekrar basladım 5 gün 1 tane 5 gün 2 4 günde 23 tane içtim ctesi degererim iyi cıktı rahim kalınlıgı 7mm di 3 yeni hap daha verdi rahim kalınlassın die estorfemede 2 tne devam bide ignem vr kalcadan hergün cars hayırlısıyla transferim olcak rabbm su mubarek günde hepimize yardım etsinn..
yıldızcım benim perşembe günü 8mm idi, dr pzt transfer yapılabileceğini söyledi, pzt ye kadar ne kadar artar kalınlığı bilmiyorum? benim kıza sürede 4mmden 8e çıktı estorfem hap sayesinde, pzt ye kadar artacağını ümit ediyorum....
cnm ilk dört gün 1 tane kullandım, ikinci dört gün 2 doza çıkarttı, yani toplam sekiz günün sonunda 3 doza çıkarrttım ve dr bu şekilde her akşam 3 doz olarak devam etmemi söyledi, transfere kadar 3 doz alıcam ve pzt transferim gerçekleşiyor, sonrasındada devam edicekmiyim bilmiyorum hiç, sorucam bende.... bugün tedavimin 9. veya 10. günü galiba, tam hesaplayamadım... :26:
kızlar yardım lüfen! CUMARTESİ yani dün adetimin birinci günüydü dondurulmuşlarla tedaviye başlamak için eşim hastaneyi aradı onlarda pazartesi bir program yapıp öğleden sonra biz size döneriz demişler. şimdi sorum şu olacak sizlere bilğim kadarıyla dondurulmuşlarla tedavi adetin ikinci yada üçüncü günü başlıyor ve bana en erken dördüncü günü randevu verecekler zaten benim toplam adetim 5 gün sürüyor sizce geç kalınmış olmazmı yinede tedaviye başlanırmı gerçekten bilmediğim için ve merak ettiğim için soruyorum lütfen bilgisi olanlardan cvp bekliyorum.
15. günde 7mm oldu 15 gün estrofom dısında bişi kullanmadım 15. gün kontrole cagırdı kan degerleri iyi cıkınca cars transfer dedi sonrada progynex igne verdi hergün sabah vuruluyom cars kadar bide monodoks prednol coraspin die hap verdi onlardanda birer tane içiyorum bakalım cars dan sonra ne olcak insallh igne hapa doner cünkü bn doguda ögretmnm yaptıracak yer yok en kötü ihtimalle esime yapmasını ögrettiricem
YILDIZcım evet cnm, bugün transferim var kısmetse, öğlene gidiyorum merkezime, inşallah rahmim dahada kalınlaşmıştır. dualarınıza ihtiyacım var kızlar, inşallah bu mübarek aylarda hepimiz pozitif sonuçlar alırız, allah hepimizin yanında olsun....
YILDIZ canım allah razı olsun cvb vermısın..canım ben lucrın le 8 gun baslayıp estrofem coraspın ve folbıollle devam et denılen bır tedavıdeyım.yanı bana kısa olcak donmuslarla denıldı ama sure aynı hatta ılaclarda gonal f dısında aynı...sımdı kontrıolden geldım..kalınlıga bakılıyr ..benım tarnsferım olmadı daha .ben gecen tedavımdekı transferımden bahsetmıstım..ınsaaalh acı duymam benım cok kasmamdan dolayı kanamam da olmustu cok kasıyorum kendımı rahat bırakamıyorum.bana ne onerırsın ne yabayımda rahat gecsın..bırde yaklasık 8 gundr lucrın kullanyım daha da 13 gun daha surcekmeıs tedavım yanı aklımımızı karıstran yıne 23 gunu bulcak yanı transfere kadar..bız kısa bekledgmz ıcın((neyse rabbım hayırlısını versın ınsaalah ..herkesın emegını bosa cıkarmasın kurban oldugum rabbım mubarek gunlerın hayrına kucaklarımızı ellerımızı bos cevrmesın
gördüğüm kadarıyla bebeğinin gelmesine az kalmış, sağlıkla gelsin mutlu mutlu büyütün inşallah.
tedaviye başlarken ne kullanmıştın hatırlıyormusun? öncesinde yumurtalarını baskıladılar mı (lucrin, subrafact)? estrofem mi kullanmıştın?
canım evet bebeklerime az kaldı darısı başınıza benim gibi çifter çifter inşallah......önce lucrin kullandım bende baskılayıcı sonra gonalf le devam ettik ilk deneme olmadı donmuşlarla yapılan tedavimde sadece estoferm kullandım ben okadar canım allahın izniyle oldu...... darısı başınıza inşallaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?