Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

allah razı olsun cok tesekkur ederım yıldız

kızlar ben ege üniversitesinde bu ayın 19 unda tedaviye başlıycam kısmetse. ayın 19u benim adetimin 21. günü oluyor. okuduklarım hep genelde adetin ikinci yada üçüncü günü tedaviye başlamış aranızda benim benim gibi 21. günü tedaviye başlayan varmı ve varsa bana bilgi verebilirmi. lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

ben de dondurulmuşlar ile deneyeceğim inşallah. şimdi adet olmayı bekliyorum. adetin 21. günü lucrine (10 unite başlayacağım) - diğer adet olacağım tarihe ve adetliyken de kullanmaya devam edeceğimi söylediler. ikinci adetimin 2-3 günü ultrasana gideceğim bir hapa başlayacağım (adını unuttum, tam da anlamadım zaten) sonra dr crinoni jele başlayacağım zamanı söyleyecek. prokolüm henüz elime geçmedi. telefonda görüştüğümüz bu çerçevede. hıı bu adetimin 21. günü dr kontrolü yapılacak yine.

hayırlısı olur inşallah hakkımızda. nerede başlıyacaksın tedaviye. bizimkisi biraz uzun oluyor galiba değilmi, aman sonu güzel olsunda geç olsun hiç önemli değil.

sendende, ne durumda tedavin?

canım ne olsun 2 gune bır kontrole gdyrm.adetın 9.gunu 9,5 mm olculdu rahım kalınlıgı....dr progeestan ekleyecegım dedı ılaclara ek olarak yarın tekrar kontrol var sanırım transfer gunu kararlastrırılacak..hayırlısı ınsaalh sen ne durumdasın canım?

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorumda bu rahim kalınlığından bahsetmişsiniz bişey takıldı kafama bende ilk tüp bebek tedavime baslıcamda tüpdede rahim kalınlığına bakıyolarmı bide bu dondurma olayını tüp bebek yaptırdığınızdamı dondurdular ben doktoruma sordum ilki tutmazsa dondurulmşlarlamı olcak ikinci diye ama ikinciyi düşünmüyoruz henüz dedi beni umutlandırmak için soyledi ama tabi sorum havada kaldı pek anlayamadım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

adetin 9. günü için rahim kalınlığı 9.5 mm harika maşallah diyelim. progestreonu bu kalınlığı korumak için ekliyor. gelişmelrin güzel sonuda güzel olsun.
ben tedavide değilim bu ay.

tüp, aşılama, dondurulmuş ne olursa olsun rahim kalınlığına bakılır, çünkü transferin yapılabilmesi ve rahme tutunması için bu kalınlığın yeterli olmalı çok önemli.
transferin yapıldıktan sonra geriye kaliteli yumurtan kalırsa dondurulur, tutmazsa bunlarla tekrar deneme yaparsın, tutarsa ilerde kardeş yaparsın.

hayırlısı olur inşallah hakkımızda. nerede başlıyacaksın tedaviye. bizimkisi biraz uzun oluyor galiba değilmi, aman sonu güzel olsunda geç olsun hiç önemli değil.

amin inşallah. ilki ankarada anatolia tüp bebekte yapıldı. dondurulmuşlarım orada, orada devam edeceğim. evet, diğerine bakınca süreç biraz uzun gözüküyor. benim sanırım eylül sonu - ekim başı gibi transferim olacak inşallah. senin ne zamana denk geliyor transfer? belki tedavi prtokolü yaşa bağlıdır; benim yaşım 34. bir öncekinde de uzun protokol uygulandı, bir ton iğne oldum (lucrin - gonol f - bir tane katılmadığım iğne daha). Allahım isteyen herkese 2 şer - 3 er versin tez zamanda inşallah.

ben bu ayın 19 unda gidince konuşucam işte bakalım ilaçlara bi aksilik olmazsa ogün başlıycamı söylemişlerdi telefonda, benimde eylül 20sini bulur herhalde. benim yaş 28 ilkinde kısa protokoldü zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamamıştım bile bakalım hayırlısı artık. inşallah yaa versin valla.

peki bu rahim kalınlığını ultrasondanmı görüyolar ben iki aşılama yaptırdım umutta ama rahim kalınlığından bahsetmedi doktorum bana yaa offf belkide o yüzden tutmadı ((

hayırlı cumalar sekerler!nasılsınız?kızlar doktordan geldık,carsamba gunu hayırlısısyla transferım olacak...benım rahım fılmım ve transferım öncekınde zor gectıgı ıcın hatta kasmamdan dolayı kanamam bıle olmustu.bu kez doktorumla bu korkumu konustum ve anestezı altında yapabılecegını ,anestezı doktoru ıcın ek ucret olabılcegını soyledı.bız de hemen gulerek kabul ettık allahım 1 senedr korkum vardı.neysekı artık korkum azaldı...ınsaaalh guzel sonuclarımız olsun hepımızın tum anne olmak ısteyen anne adaylarının..

çok ilginç, nerede yaptırıyorsun. benim de; bu idrar sıkışıklığını ayarlamamış olmamdan (fazla iki büklümdüm) endişelerim var yine aynı şey olacak diye. yani bundan endişe etmiyorum da, bunun bebeğe engel olması fikri girdi aklıma bi yerlerden.

ama ben zaten 2 aşılama oldum umut tüpde ama doktor bana rahim kalınlığıyla ilgili bilgi vermedi

evet canım, ultrasonda belli oluyor. zaten transfer öncesi; önce gün aşırı, sonra her gün ultrasona ve kana e2 bakıyorlar. merak etme, senin ki normal ve yolunda olduğu için dr ektradan bişey söylememiştir. genelde ultrasonda drlar, not alan hemşireye "endometrium...mm" diyor.

hadi bakalım, senin benden daha az kalmış. senin şansın benden daha yüksek ; yaştan dolayı. Allahım tez zamanda ver yarabbim hepimize, tüm isteyenlere.

LAVINIALIAVINIA canım neden ılgınc dedın kı anlamadım?nasıl oldu kı senınkı?ben oncekı tarnsferde cok kasmıstım kendımı kanamam oldu ve zor gectı.rahım fılmınde de oyleydı.o yuzden dr um bebegıde etkıler dedı senın rahat olman sart .rahımın kasılmaması gereklı dedı ve anestesı altında olacagına karar verdık.ama sen neden sasrdn kı canım?ben konyada tup bebek merkezıdne deneyrm 2.tup bebek.... rabbım sana da bana da ısteyen herkese nasıp etsın bebeklerımızı

canım, benim de çok zor geçti. o kadar ki, transfer sırasında masadan kalkmak üzereydim - zor tuttular. yani böyle bir çözüm üretmedi benim merkezim bana; böyle bir olanak varsa bana önermemelerine şaşırdım. transfer sırasında idrar şıkışıklığını abarttım sanırım tabi bir de stres ayrı. herşey öyle bir hengamede oldu ki; ben ilkinde olmamasını neredeyse buna bağlıyorum. sana önerdikleri yöntem son derece mantıklı, aneztezi altında yapılabildiğini ilk defa duydum. ben de konuşacağım merkezle pazartesi günü. burada birbirimizden öğreniyoruz işte bazı şeyleri. hayırlısı ve sağlıkla inşallah hepimize ve tüm isteyenlere tez zamanda versin rabbim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…