Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

senin gittiğin dr bence saçmalamış.ben uzun protokol tüp yaptırdığımda lucrin değil decapeptyl kullandım sonra adetle decapeptyl + gonal f ,sonra çatlatmak için ovitrelle kullandım.veee tuttu ama ben bebeğimi 32+5 te kaybettim.ve bebeğimim tüm testleri normaldi ve haftasından önde gidiodu.ama maalesef bende gebelik diabeti mevcuttu (

canım senin hikayeni okumuştum nasıl oldun toparlandınmı biraz...
bende dr un saçmaladığnı düşünüyorum .. ama bi yanımda acabamı diyo..

benimde tuttu .. ama 5. haftamdan itibaren kanamam bşladı.. yoksa bebeğim 13 +5 e kadar gelişimiz çok güzeldi.. hatta kanamam başlayınca dr gıttım duştu sandım kalbı bıle atıyodu duşun yanı...

acabalara yer yok..ikiside hormon baskılıyo sonuçta.ilaç ilaçtır.sen transferden sonra hangi ilaçları kullanıodun canım.

bana gelince toparlanmaksa toplandım.ama bebeğimi kaybedişimi unutabilirmiyim asla.sadece acımla yaşamasını öğrenmeye çalışıorum.kocaman bi bebekti sonuçta.rabbim kardeşlerine ömür verir inşallah.tekrar yola devam etmek için toparlanmaya çalışıorum,çalışmalıyımda.ama içim sızlıyo hergün...

tüm arkadaşların şansı bol olsun diyorum,birkaç gün içerisinde adet olmayı bekliyorum ve bende dondurulmuşlarla kısmet olursa tedavime başlayacağım,rabbim çocuk isteyen herkese versin...

tüm arkadaşların şansı bol olsun diyorum,birkaç gün içerisinde adet olmayı bekliyorum ve bende dondurulmuşlarla kısmet olursa tedavime başlayacağım,rabbim çocuk isteyen herkese versin...

bu da ne zor birşeydir, "tam oldu" derken, büyük acı yaşamışsın canım ya. Allah sabır versin. İnşallah hepimize de tez zamanda, hayırlısı ile ikiz - üçüz bebekler versin. Allahım yardım etsin hepimize inşallah.

amiiiin inşallah. ben de adetimin 21. gününü bekliyorum; lucrin e başlayacağım. sonra tekrar adetimi bekleyip bir hormon hapı ve crinoni jele başlayacağım. kısmetse inşallah 1-2 ekim gibi donurulmuşlar ile transfer gerçekleşecek. Allahım hepimize hayırlısı ile tez zamanda nasip et inşallah

selam arkadaşlar bende 2 dondurulmuş var adetin 2. günü doktora gittim ve bana estrofem diye ilaç verdi 2 tüpbebek denem oldu ilki dış gebelik ikincisi de negatif le sonuçlandı bakalım sağlıklı çözüleceklermi bimiyorum ama çok korktuğum kesin uykularım kaçıyor yine dış gebelik yaşarmıyım embiriyoların kalitesi düşük çıkarmı diye korkularım var allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

inan çok zor yaşamayan bilemez ,tahmin dahi edemez.rabbim kimseye yaşatmasın canım.tedavin hayırlı olsun.inşallah sonucu ii olur banada umut olursun...

inan çok zor yaşamayan bilemez ,tahmin dahi edemez.rabbim kimseye yaşatmasın canım.tedavin hayırlı olsun.inşallah sonucu ii olur banada umut olursun...

amin inşallah. sana da bana da tüm isteyenlere de tez zamanda, hayırlısı ile bebişler nasip etsin Allahım inşallah. Sana da çok çok sabır diliyorum tatlım. Kader işte; ne yaşayacağız, başımıza ne gelecek hiç birimiz bilemiyoruz. Allahım hepimize yardım etsin inşallah

geçen ay 11 inde olmustum bu ay da iki gün önce olursm tam bir haftam var bakalım hayırlısı
kısmetımde varsa bir aksilik çıkmazsa başlıcam ınsallh 4 tane dondurulmusum var 2+2 yapmıslar hakkımzda hayırlısı neyse o olsn
bende lucrin kullanmadım ılkınde bunda da sanırım sadece ılac kullanıcakmısım

kimseler yok tatillere mi gittniz naptınız :))
ben rüyamda gelinlik gördüm anlamı evli kişinin çocuğu olcağına işaretmiş hayırlısı insallh
yanda bir akrabamız var rüyasında görmüş benı bebeğim varmıs herkes melonun o bebek diomus bende uyutur onlar diyomusum alısverıse gıdıcekmısız o yengemle
ayy mübarek cuma günü hakkımızda hayırlısı..

kızlar estrofem kullanan varmı aranızda??bende çok ateş basmasımide bulantısı yapıyor,kullanan arkadaşlarda nasıl acaba???

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş yumurtalar şansımı deneyecegim ama gerçekten çok korkuyorum cesaretimi bi türlü toplayamıyorum ilki okadar zor olduki o günleri unutamıyorum nasıl toparlanıpta hadi diyecegimi bilemiyorum rabbim yardım eder inş isteyen herkese yardım etsin rabbim hepimize tatlı bebişler nasip etsin...

dondurulmuş 2 yumurtam bugün çözülücek,cuma günüde transferim varrr,inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyımmm

dondurulmuş 2 yumurtam bugün çözülücek,cuma günüde transferim varrr,inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyımmm

canııımmm... henüz olmadı sanırım. cuma demişsin. hadi inşallah, sağlıkla ve hayırlısı ile bir an önce gebe kalırsın inşallah. Allahım sana da hepimize de yardım etsin inşallah. gelişmelerden haberdar et lütfen. benim de şu an tedavi sürüyor, ekim 1-2 gibi transfer olacak gibi inşallah.5 dondurulmuş var, bakalım hayırlısı ile tez zamanda çifter , üçer hamiş olalım hepimiz

kızlar estrofem kullanan varmı aranızda??bende çok ateş basmasımide bulantısı yapıyor,kullanan arkadaşlarda nasıl acaba???

canım bende de aynı sıkıntılar var estrofem 3 tane alıyorum terleme sıkıntı sıskınlık ates basması mıde bulantısı herseye razıyım yeterkı bebısım olsun bu ayın 20 de transferım olucak hayırlısı bakalım

benimde 16 sında yani bu cuma olucak,şimdiden neler yapmam gerektiğini düşünüyorum,ye yiyip içmeliyim nasıl davranmalıyım,ayy çok heyecenliyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…