kıslar selam ..
bende dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum .. bişey sormak istiyorum ...lucrın kullanmayan varmı aranızda ...ben ilk tedavimde lucrın kullanmadım..adetimin 2 gunu yumurta buyıtme ıgnesı , daha sonra yumurtalara çatlamsın dıye bı ıgne .en son çatlama ığnesi kullandım daha sonra transfer ( ilaç isimlerini hatırlamıyorum ) ...ilk denemede tuttu ama 13 haftalıkken duşuk yaptım ... daha sonra başka bi dr gıttım oda bana lucrın kullandınmı dedi bende yok dedim ondan dolayıda duşuk yapmış olabilirsin kesin kullanmam gerek dıye bişey soledi.(hormonlar falan alakalı olabilir dedi )
yanı çok araştırdım ..ama sizlerinde yardımına ihityacım var artık bu konuda uzman olduk..
senin gittiğin dr bence saçmalamış.ben uzun protokol tüp yaptırdığımda lucrin değil decapeptyl kullandım sonra adetle decapeptyl + gonal f ,sonra çatlatmak için ovitrelle kullandım.veee tuttu ama ben bebeğimi 32+5 te kaybettim.ve bebeğimim tüm testleri normaldi ve haftasından önde gidiodu.ama maalesef bende gebelik diabeti mevcuttu(
canım senin hikayeni okumuştum nasıl oldun toparlandınmı biraz...
bende dr un saçmaladığnı düşünüyorum .. ama bi yanımda acabamı diyo..
benimde tuttu .. ama 5. haftamdan itibaren kanamam bşladı.. yoksa bebeğim 13 +5 e kadar gelişimiz çok güzeldi.. hatta kanamam başlayınca dr gıttım duştu sandım kalbı bıle atıyodu duşun yanı...
acabalara yer yok..ikiside hormon baskılıyo sonuçta.ilaç ilaçtır.sen transferden sonra hangi ilaçları kullanıodun canım.
bana gelince toparlanmaksa toplandım.ama bebeğimi kaybedişimi unutabilirmiyim asla.sadece acımla yaşamasını öğrenmeye çalışıorum.kocaman bi bebekti sonuçta.rabbim kardeşlerine ömür verir inşallah.tekrar yola devam etmek için toparlanmaya çalışıorum,çalışmalıyımda.ama içim sızlıyo hergün...
tüm arkadaşların şansı bol olsun diyorum,birkaç gün içerisinde adet olmayı bekliyorum ve bende dondurulmuşlarla kısmet olursa tedavime başlayacağım,rabbim çocuk isteyen herkese versin...
bu da ne zor birşeydir, "tam oldu" derken, büyük acı yaşamışsın canım ya. Allah sabır versin. İnşallah hepimize de tez zamanda, hayırlısı ile ikiz - üçüz bebekler versin. Allahım yardım etsin hepimize inşallah.
inan çok zor yaşamayan bilemez ,tahmin dahi edemez.rabbim kimseye yaşatmasın canım.tedavin hayırlı olsun.inşallah sonucu ii olur banada umut olursun...
acabalara yer yok..ikiside hormon baskılıyo sonuçta.ilaç ilaçtır.sen transferden sonra hangi ilaçları kullanıodun canım.
bana gelince toparlanmaksa toplandım.ama bebeğimi kaybedişimi unutabilirmiyim asla.sadece acımla yaşamasını öğrenmeye çalışıorum.kocaman bi bebekti sonuçta.rabbim kardeşlerine ömür verir inşallah.tekrar yola devam etmek için toparlanmaya çalışıorum,çalışmalıyımda.ama içim sızlıyo hergün...[/QUOT
Ecanım transferden sonra estrofem -progestan fıtıl 3 tane - ıgne progestan - antıbıyotık kullandım-]bi tanedaha vardı ama unuttum
tadı adı gunde bı- elevit
inan çok zor yaşamayan bilemez ,tahmin dahi edemez.rabbim kimseye yaşatmasın canım.tedavin hayırlı olsun.inşallah sonucu ii olur banada umut olursun...
dondurulmuş 2 yumurtam bugün çözülücek,cuma günüde transferim varrr,inşallah herşey yolunda gider çok heyecanlıyımmm
kızlar estrofem kullanan varmı aranızda??bende çok ateş basmasımide bulantısı yapıyor,kullanan arkadaşlarda nasıl acaba???
canım bende de aynı sıkıntılar var estrofem 3 tane alıyorum terleme sıkıntı sıskınlık ates basması mıde bulantısı herseye razıyım yeterkı bebısım olsun bu ayın 20 de transferım olucak hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?