Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bende heyecanlandım ama
bılmıyorum bugun tam 10 gun oldu hala yok :))
5.gun kan verdım negatıf 7.gun ultrasonda da bişi yok
bakalım daha kac gun gecıcek :))

10 gün kanda çıkar gerçi. Allahım olsa böyle bir süpriz, ne güzel olur; hem sana hem hepimize de motivasyon olur. Rabbim hayırlısını versin inşallah

uzun bir ardan sonra herkese merhaba ...dondurulmuşlarla şansımı denemeye koyuldum bakalım neler olacak ... deneyipte hamile kalanlar varsa lütfen bana destek verin çünki pek umitli deilim güzel desteklere ihtiyacım var öpücükler...

herşey yolunda gitsin inşallah. tedavinin hangi aşamasındasın arkadaşım? bi de sormadan edemiycem ama neden ümitli değilsin?

ben de dondurulmuşlarımla şansını arayanlardanım.26 sında transferim oldu.beklemelerdeyim......Dua edin arkadaşlar....

arkadaşlar dondurulduktan sonra çözülen embriyolar eğer iyi durumdaysa tekrar dondurulabilir mi? dondurulan embriyosu çözüldükten sonra tekrar dondurulan oldu mu?

Merhabalar
benim agustos ayinda negatifle sonuclanan bi tup bebek tedavim oldu.allahim kismet ederse 2 ekim gibi 2 tane dondurulmus embriyom var onlarla devam edecegim,
galiba benimki 3.gun embriyosu(tam bilmiyorum) egerki 3.gun ise cozuldukten sonra birlesme devam edermi?
ben yurt disindayim burada hic bi bilgi vermiyorlar embriyolar hakkinda,3.gun embriyosunuda opu yapildiktan sonra,transferim 3.gun oldugu icin tahmin ettim..

Merhabalar
benim agustos ayinda negatifle sonuclanan bi tup bebek tedavim oldu.allahim kismet ederse 2 ekim gibi 2 tane dondurulmus embriyom var onlarla devam edecegim,
galiba benimki 3.gun embriyosu(tam bilmiyorum) egerki 3.gun ise cozuldukten sonra birlesme devam edermi?
ben yurt disindayim burada hic bi bilgi vermiyorlar embriyolar hakkinda,3.gun embriyosunuda opu yapildiktan sonra,transferim 3.gun oldugu icin tahmin ettim..

malesef canım kırmızı kart yedım 15 gün sonra :)
pazartesı dondurulmuslara basladım hakkımızda hayırlısı..
sen neler yapıyosn

hay Allah, baya da bir geçmiş aslında. adet olmiyim diye gözünün içine baksak, öncesinden oluruz :) kısmet işte. ben hala kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum. haftaya lucrine başlıycam ve tekrar adet olmayı bekliycem. bakalım hayırlısı ise kasım başı transfer olur inşallah. senin ne zaman gözüküyor transfer şekercim?

pek fazla bir bilgim yok, ben de dondurulmuşlarla ilk kez deneyecğim ama; bildiğim kadarıyla dondurulmuşları transferin olacağı gün çözülüyor ve transfer ediliyor. hücre bölünmeye (inşallah tutunursa) rahimde devam ediyor tabi ki. benim bilgim bu çerçevede canım, merkezler tabi daha net cevap veriyor, belki tr deki bi merkezi ararsan cevap verirler.

aynen sorma :))bende olup baslasam diye düşünüyodum hiç aklımda yokken günüm geçti bide ümid ettim
kısmet dondurulmuslara
walla onu konusmadık ama suan sadece estrofem kullanıyorm pazartesi kontrol var herhalde o zman belli olur o sölemezse ben sorarım zaten hakkımızda hayırlısı..

arkadaşlar dondurulduktan sonra çözülen embriyolar eğer iyi durumdaysa tekrar dondurulabilir mi? dondurulan embriyosu çözüldükten sonra tekrar dondurulan oldu mu?

bildiğim kadarıyla tekrar dondurmuyorlar. mesela iki tüpteyse, önce bir tüp çözülüyor gerekli olan elde edilsiyse diğer tüp kalıyor. ama tam da bilmiyorum, aslında mantıken donması lazım :)

inşallah canım, hepimiz tez zamanda bol bol hamile kalırız inşallah. bu arada pretty vardı sanırım transferi olan ondan haber var mı? sonucu belli olması lazım bugün-yarın

Merhabalar Ağustosta transferim oldu maalesef negatif sonuçlandı önümüzdeki ay donmuşlarla deneyeceğiz doktorum hastalığımın ilk günü CYCLOPROGYNOVE kullanmaya başla dedi bu ilacı kullanan var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim bu arada herkese hayırlı Cumalar

benim gittiğim merkezde dondurulabiliyormuş arkadaşım. 3 det 3. gün embriyom vardı hepside tek tek dondurulmuş. ben 5. gün embriyosu transferi istediğim için hepsi bir çözülecek ve içlerinde 5. güne kadar dayanan ve en sağlıklı görünen transfer edilecek. diğer 2 embriyomda hala kaliteli ve sağlıklı ise tekrar dondurulacakmış.

canım çok sağol bunu çok merak ediyordum en azından içim rahatladı kalanların eğer kalırsa inş.kalır dondurulmasını istiyorum... inşallah dondurulmuşlar sıkıca tutunacak bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…