inşallah canım, hepimiz tez zamanda bol bol hamile kalırız inşallah. bu arada pretty vardı sanırım transferi olan ondan haber var mı? sonucu belli olması lazım bugün-yarın
ben de yaklaşık on gün sonra dondurulmuşlarla yavruma kavuşcam inşallah rabbim sonunda kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hayırlı cumalar herkese .Bende heyecanla reglim gelmesini bekliyorum bugün yarın gelmesi gerek ilaca başlayıp donmuşlarım transferi olacak.Biran önce bebişlerimin içime konmasını bekliyorum onların bir labaratuvarda beni bekliyor olması içimi acıtıyor
ben de yaklaşık on gün sonra dondurulmuşlarla yavruma kavuşcam inşallah rabbim sonunda kucağımıza almayı nasip etsin
hepimize
aminnnnn inşallah bu arada kızlar herkese hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar arkadaşım. kaç tane dondurulmuşun var. nerde tedavi görüyorsun.
bende tedavideyim eğer bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içi olacak benimde transferim.
bana da dua edin kızlar ben pazartesi gidip alıp bir daha bırakmıcam insallh minnosumu :))
canım oldu sanırım transferin. uzun zaman giremedim. hayırlı uğurlu olsun. bebişler sımsıkı tutunsun sana inşallah. Allahım yardım etsin sana da hepimize de. gelişmelerden haberdar et , hepimize umut olsun inşallah. benim de kistim yok olmuş, dün bakıldı.. lucrine devam, şimdi hapa başladım. 27 ekim de inşallah nasipse transferim olacak.
Hepimizin tedavisi hayılırlı olur inşallah.Transfer olan arkadaşlara,test gününe kadar zaman durur.Benim de bu pazartesi konulacak inşallah,dondurulmuş bebişim.Offf çok korkuyorum.Allahım ne olur,tüm isteyenlere nasip ett...Hepimiz için dua ediyorum,her zaman.Yaşayanlar anlar,birbirinin halini.Benim ilk denemem tutmuştu.Ama 8 haftalıkken,kalbi durdu.O yüzden biraz umudum var ama korkuyorum iştee.Şimdi daha çokkk.
amin inşallah; Allahım hepimize tez zamanda, hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin. canım senin de çok az kalmış; 5 gün sonra kavuşacaksın inşallah. benim de 15 günüm var nasipse. senin inşallah şansın yüksek, tutunmuş sana bebişin. tabi çok zor bir durum sonradan kaybetmek de. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. ben de çok korkuyorum, gözlerim doluyor habire yalnızken. ama yapabileceğim hiç ama hiç birşey yok; dua etmekten, ilaçlarımı doğru iççmekten başka. Allahım nasip ederse inşallah olacak. diğer türlü ne yaparsam yapayım neyse kısmet o olacak diye; kendimi teselli ediyorm. İnşallah hepimize tez zamanda Rabbim nasip etsin.
Amiinn,canım inşallah..Evet az kaldı,heyecan artıyor.Senin transferin olduğu gün,benim test günüm nasipse..İlkinin tutmuş olması bana moral oluyor tabii,ama her işlem diğerinden bağımsızYine de gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.İnanıyorum olacağına.İnanmak başarmanın yarısı derler.Tabi şimdi korkularım ikiye çıktı.İlkinde tutacak mı korkusu vardı.Şimdi tutacak mı?Tutarsa yaşayacak mı? Gerçi sorunun kaynağını bulduk gibi.Ama yaradan neyi isterse öyle olur tabi.İnşallah burada hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız,laviniacım.Senin bu kaçıncı denemen?Kontrole gittin mi kalınlık için?
inşallah canim, evet bitmiyor, endişe ve risk; tutanacak mı - yaşayacak mı - sağlığı nasıl olacak? etrafımda normal yolla ve tek deneme ile hamiş kalanlar var; neredeyse inanılmaz geliyr artık :))inşallah senin de bu sefer sımsıkı tutunacak ve sağlıkla kucağına alacaksın. herşey nasip - kısmet - Allahım tez zamanda hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi nasip eder inşallah. benim ikinci denemem; ilkinde bir gram bile tutunmadı malesef, test tarihimden 4 gün önce kanamam başladı; adet olduğumu 4. gün karar verdiler yani test tarihinde. bu ikinci tüp denemem ama dondurulmuşlar ile ilk. 5 embriyo var. 3 nün kalitesi iyi inşallah. şimdi ilaç kullanıyorum. adetimin ikinci günü gittim, önceki ay kist vardı, tedavi ertelenmişti. bu ay çok sükür temiz çıktı. şimdi iğne ve hapa devam. rahim kalınığı için 10 gün sonra gideceğim nasipse. senin bebiş neden düşmüş sorun neymiş canım - bir de nelere dikkat ettin ilkinde.
Allahımmmmmm ver bebişlerimizi sağlıkla, tez zamanda, hayırlısı ile inşallah.......
canım oldu sanırım transferin. uzun zaman giremedim. hayırlı uğurlu olsun. bebişler sımsıkı tutunsun sana inşallah. Allahım yardım etsin sana da hepimize de. gelişmelerden haberdar et , hepimize umut olsun inşallah. benim de kistim yok olmuş, dün bakıldı.. lucrine devam, şimdi hapa başladım. 27 ekim de inşallah nasipse transferim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?