Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar yarın tedeviye başlıyorum inşallah bu sefet tutunur bebişlerim lütfen dualarınıza ihtiyacım var bu 3 üncü tüp bebek denemem olucak bu sefer 2 tane tıransfer olucak dondurulmuşlarla...hepimiz için hayırlısını nasip etsin allahım.....

inşallah canım, hepimiz tez zamanda bol bol hamile kalırız inşallah. bu arada pretty vardı sanırım transferi olan ondan haber var mı? sonucu belli olması lazım bugün-yarın

canım nasılsın büyük ihtimalle pazartesi gözüküyor transferim hakkımızda hayırlısı
sende durum nedir?

ben de yaklaşık on gün sonra dondurulmuşlarla yavruma kavuşcam inşallah rabbim sonunda kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Hayırlı cumalar herkese .Bende heyecanla reglim gelmesini bekliyorum bugün yarın gelmesi gerek ilaca başlayıp donmuşlarım transferi olacak.Biran önce bebişlerimin içime konmasını bekliyorum onların bir labaratuvarda beni bekliyor olması içimi acıtıyor

hayırlı cumalar arkadaşım. kaç tane dondurulmuşun var. nerde tedavi görüyorsun.

bende tedavideyim eğer bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içi olacak benimde transferim.

hayırlı cumalar arkadaşım. kaç tane dondurulmuşun var. nerde tedavi görüyorsun.

bende tedavideyim eğer bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içi olacak benimde transferim.

Canım ben İzmir de yaşıyorum iren be de yapılıyor transferim .Beş tane dondurulmuşum var.Sen nerde tedavi görüyorsun ?inşallah Allah hepimizin yüzüne bakar bu sefer yaradanım elimizi boş çıkartmaz transfer günü nü haber verde dua edelim çok çok o gün

hamile olan arkadaslara hayirli olsun ... transver yapilipta sonuc bekliyen arkadaslar insalla iyi sonoc alirlar ............bende paylasmak istedim ben yurdisinda yasiyorum ve burda tedavi goruyorum burada fazla ilac vermiyorlar ,sizin yazilari okuyunca siz nekadar cok ilac kulaniyorsunuz benimde kafam karisti ,acaba burda birseyleri eksik mi yapiyorlar diye dusunmeden edemiyorum ............ ben ilk denememde 5 negatif sonuc aldim ,ikinci denemem taze embriyo yine negatif her seferinde 1 embriyo transver edildi 6 tane dondurulmus bebisim var beni bekliyo ,ama ben 3 aydir gidemiyorum transvere ,iki aydir cok az adet oldum sadece leke dok.da olmaz normal adet ol dedi ozaman gel bu ayda 5 dom kontrol habi verdi adeti normal oldum , ama bu seferde ovulasiya olmadim bana vermislerdi 10 ovulasiya testi her sabah yaptim ama olmadim ,yine gitim dok.ama ben konusmaya baslamadan goz yaslarim yagmur gibi basladi akmaya ve dok. bana soyledi su (git kafani tamamen bosalt hic birsey kafana takma rahat ol oyle gel) benim elimden gelen neyse yapiyorum ama olmuyor ..........umudum var ... ama defalarca olmayinca bir korkuda var icimde ya olmasa diye .....ALLAHIN izniyla tum istiyen arkadaslar insalla hamile kalir ................

Son düzenleme:
bana da dua edin kızlar ben pazartesi gidip alıp bir daha bırakmıcam insallh minnosumu :))

canım oldu sanırım transferin. uzun zaman giremedim. hayırlı uğurlu olsun. bebişler sımsıkı tutunsun sana inşallah. Allahım yardım etsin sana da hepimize de. gelişmelerden haberdar et , hepimize umut olsun inşallah. benim de kistim yok olmuş, dün bakıldı.. lucrine devam, şimdi hapa başladım. 27 ekim de inşallah nasipse transferim olacak.

Hepimizin tedavisi hayılırlı olur inşallah.Transfer olan arkadaşlara,test gününe kadar zaman durur.Benim de bu pazartesi konulacak inşallah,dondurulmuş bebişim.Offf çok korkuyorum.Allahım ne olur,tüm isteyenlere nasip ett...Hepimiz için dua ediyorum,her zaman.Yaşayanlar anlar,birbirinin halini.Benim ilk denemem tutmuştu.Ama 8 haftalıkken,kalbi durdu.O yüzden biraz umudum var ama korkuyorum iştee.Şimdi daha çokkk.

amin inşallah; Allahım hepimize tez zamanda, hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin. canım senin de çok az kalmış; 5 gün sonra kavuşacaksın inşallah. benim de 15 günüm var nasipse. senin inşallah şansın yüksek, tutunmuş sana bebişin. tabi çok zor bir durum sonradan kaybetmek de. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. ben de çok korkuyorum, gözlerim doluyor habire yalnızken. ama yapabileceğim hiç ama hiç birşey yok; dua etmekten, ilaçlarımı doğru iççmekten başka. Allahım nasip ederse inşallah olacak. diğer türlü ne yaparsam yapayım neyse kısmet o olacak diye; kendimi teselli ediyorm. İnşallah hepimize tez zamanda Rabbim nasip etsin.

Amiinn,canım inşallah..Evet az kaldı,heyecan artıyor.Senin transferin olduğu gün,benim test günüm nasipse..İlkinin tutmuş olması bana moral oluyor tabii,ama her işlem diğerinden bağımsız Yine de gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.İnanıyorum olacağına.İnanmak başarmanın yarısı derler.Tabi şimdi korkularım ikiye çıktı.İlkinde tutacak mı korkusu vardı.Şimdi tutacak mı?Tutarsa yaşayacak mı? Gerçi sorunun kaynağını bulduk gibi.Ama yaradan neyi isterse öyle olur tabi.İnşallah burada hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız,laviniacım.Senin bu kaçıncı denemen?Kontrole gittin mi kalınlık için?

inşallah canim, evet bitmiyor, endişe ve risk; tutanacak mı - yaşayacak mı - sağlığı nasıl olacak? etrafımda normal yolla ve tek deneme ile hamiş kalanlar var; neredeyse inanılmaz geliyr artık :))inşallah senin de bu sefer sımsıkı tutunacak ve sağlıkla kucağına alacaksın. herşey nasip - kısmet - Allahım tez zamanda hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi nasip eder inşallah. benim ikinci denemem; ilkinde bir gram bile tutunmadı malesef, test tarihimden 4 gün önce kanamam başladı; adet olduğumu 4. gün karar verdiler yani test tarihinde. bu ikinci tüp denemem ama dondurulmuşlar ile ilk. 5 embriyo var. 3 nün kalitesi iyi inşallah. şimdi ilaç kullanıyorum. adetimin ikinci günü gittim, önceki ay kist vardı, tedavi ertelenmişti. bu ay çok sükür temiz çıktı. şimdi iğne ve hapa devam. rahim kalınığı için 10 gün sonra gideceğim nasipse. senin bebiş neden düşmüş sorun neymiş canım - bir de nelere dikkat ettin ilkinde.
Allahımmmmmm ver bebişlerimizi sağlıkla, tez zamanda, hayırlısı ile inşallah.......

Embriyo kalitesi iyiyse hiç korkma canım.Tutar inşallah bu sefer.Benimki biraz benim,biraz doktorların ihmaliyle düştü.Ben de haşimato adında bir tiroit rahatsızlığı varmış.Ben hamile kalmadan önce,bunu düzenleyen bir ilaç aldım ve 6 haftalık olana kadar aldım.Sonra zaten bir ton hap alıyorum,artık hamileyim diye bıraktım ve kimseye danışmadımm Sonucun böyle olacağını hiç tahmin etmedim..derken ilk kanama oldu,gittik bişey yok dinlen dediler.Meğer bişeyler anlatmak istiyormuş yavrum derken 2 hafta sonra tekrar kanama.Kalp atışı çok yavaş dedi doktor,bekleyelim ama fazla dayanamaz...Çok ağladım,çokk dua ettim.Ama ertesi gün,elimi karnıma koyup,vedalaştım onunla,hakkımı helal ettim,gözyaşları içinde.. Cennette bekle bizi oğlum dedim.Cinsiyetinin bilmiyorduk tabi ama kesin oğlandı,kesin yani.Bu kadar mı hisseder bir insan.Benim vedalaştığım sıralar,durmuş minik kalbi,doktorun söylediğine göre.Sonra işte,düşmedi.Aldırmaya gittim ertesi gün.İlaç verdiler.Düşsün diyeymiş.Sonra ayrıca kürtaja alıp temizleyeceklermiş iyice.2 saat geçti,bırak düşmeyi 1 damla kan bile gelmedi.Kese hiç yerinden oynamamış.Yani uzun lafın kısası,eşek annesi kıymetini bilemedi,ama sımsıkı tutunmuş meleğim...

Kürtajım temmuzda oldu.Şimdi dondurulmuş işte,bakalım tazesi kadar içime sinmiyor.Ama bir farkı yok diyo merkezdekiler.Benim de senin gibi canım 5 embriyom var.Hepsi blast aşamasında,yani 5. günlük bakalım yaa inşallah.Herşey o kadar ilerledi ki,niye olmasın bizimde.Ben şuna inanıyorum.Annenin yaşı gençse,embriyo iyi kaliteyse,rahim güzel kalınlaşmışsa,gittiğin merkez sağlam bir yerse...%70-80 tutuyor..Benim ilkinde dikkat ettiğim çok özel birşey olmadı,5 gün evdeydim,sonra işe gittim.Ama şimdi 2.tedavi için çıktım işten.Test gününe kadar bol bol kabak çekirdeği yedim,su içtim.Ananas suyu,kayısı suyu içtim.Aksi gibi 2.gün kabız oldum :18:hemen şurup aldım,hergün bir yemek kaşığı.Kabız olmasam da aldım ve tabi ki bol bol dua ettim,oturduğum yerden kuran okudum.Ayetel kürsiyi sağ avucuma okudum üfledim,karnıma sürdüm..Şimdi de namaza başladım zaten evdeyim,sürekli ara veriyorum ama bu kez bırakmıcam inşallah.Ama tabi Allah neyi isterse o.Ben ilkine adağım vardı,haftasına kurban bile kestim.Nasip tabi.Buna da adadım olur inşallah...İnşallahh,senin de,benim de,tüm kader arkadaşlarımın da.Aminnçç

canım allah razı olsun bu arada herkese hayırlı cumalar dualarınızı eksık etmeyın nolur
ewet canım pazartesi transferım oldu 3.gün dondurulmustu blast olmus benım mınıgım ama yasımdan dolayı sadece 1 tane transfer edıldı ınsallah tutunmustur sımsıkı bırakmaz
ınsallh pozıtıf olur ve ayagımı süricem sizede nasıp etsın allahım bu yoldakı herkese
bende senden 5 gun önce yanı haftaya cumartesı sonucu alıcam hakkımzda hayırlısı..
çok şükür baslamıssın sende ınsallh mınnosunu kapar gelırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…