kızlar estrofem kullanan varmı aranızda??bende çok ateş basmasımide bulantısı yapıyor,kullanan arkadaşlarda nasıl acaba???
benimde 16 sında yani bu cuma olucak,şimdiden neler yapmam gerektiğini düşünüyorum,ye yiyip içmeliyim nasıl davranmalıyım,ayy çok heyecenliyım
benim mayıstaki halim gibisin,çok üzücü bir durum,ama inan 1 aya kalmaz toparlanırsın,toparlanmak zorundasın daha doğrusu,çünkü yeni bir tedaviye başlamak için hiçbir engel yok,aynı benim gibi bak dondurulmuşlarında varmış,bende haziranda tutmadı düşük yaptım,şimdi 2. tedavime başladım,bu tedavide sadece hap kullanıyosun 2 defa muayeneye gidiosun o kadar ,hiçbir zorluğu yok bence,1 ay sonra bile yaptırabilrsin istersen,allah yardımcın olsunben 1 saat önce ilk denememin sonucunu aldım. malesef negatif. 3 tane dondurulmuş embriyom var. dondurulmuş da tedavi süreci nasıl oluyor? suanda ölü gibiyim.ruhum çekildi. kendimi çok çaresiz hissediyorum. işyerinden kurban bayramına kadar ayrılamam. süreci o yüzden merak ediyorum
herzaman hamile olduğumu düşünüyorum ben:))hatta diyorum şimdiden bebek eşyaları almaya başlasammı sonra birikince masraflı olur:)))bakalım bekliycez ve görücezhayırlısı olsun cnm besmele cekıp gozlerını kapa evrene pozıtıf enerjı yollayıp hamıs kalacagım hazıran da bebegımı veya bebeklerımı kucagıma alacagım dıye dusun onların buyudugunu carsı pazarda bagırısa cıgrısa bıseyler ıstedıgını hayal et ve ınan kı gerceklesecek ..........
mide bulantım ilk bir iki gün çok oldusonra geçti ama ateş basması çok oluyor bende,birde sinirlilik ve gerginlik,ben bile kendime tahammül edemiyorum:)ben kullanıyorum, banada ateş basması ter yapıyor ama mide bulantım yok, ayrıca çok sinirliyim ve gergin.
ben 3x1 alıyorum, yarından itibarende 4x1 olacak. sen kaç tane alıyorsun?
selam kızlar. ikincisi dondurulmuşlarla, 1 ekimde transfer olacak şekilde planlanmıştı. lucrine başladım- adetimin ikinci günü dr a gittim. öylesine gel demişlerdi. Allahım nasip etmemiş işte. dr bir baktı. kocaman bir kist. tabi iptal oldu herşey. hemen yasmine başladım. 1 ay ötelendi tedavi süreci. Nasip - kısmet. Allah nasip etmediyse, ne yaparsak yapalım olmuyor işte. moralim bozuldu tabi; daha transfer öncesi bir böyle bir aksilikle karşılaşınca. Ama üzülsemde, daha iyiyim; Allahım hayırlı zamanlarda, hayırlısı ile sağlıkla nasip eder inşallah. transfer tarihi yaklaşmış arkdaşlara da; Allah tez zamanda bol bebişler nasip etsin inşallah.
lavinialavinia CANIM BENDE BASLICAKTIM BU AY HALA ADET OLMADIM 8 GÜN GECTİ
DR NORMAL DIYO 10 GUN DAHA BEKLE GEL OLMAZSAN ILAC VERICEM DEDI
HER SERDE BIR HAYIR VARDIR DEDIK BIZDE
BELKI DE ZMANIMIZ GELMEDI
AMA O KADAR COK ISTIYORUZ KI OLMASINI
AKSILIK YASAMAK ÜZÜYOR INSANI
aynısını bende yaşamıştım,çok can sıkıcı ve üzücü bir durumdu,kendimi hazırlamıştım oysaki,ama olmayınca olmuyor işte,zaman geçti ve şimdi yarın transferimi oluyorum...
ben 1 saat önce ilk denememin sonucunu aldım. malesef negatif. 3 tane dondurulmuş embriyom var. dondurulmuş da tedavi süreci nasıl oluyor? suanda ölü gibiyim.ruhum çekildi. kendimi çok çaresiz hissediyorum. işyerinden kurban bayramına kadar ayrılamam. süreci o yüzden merak ediyorum
hakkımzda hayırlısı demekten baska birsey yok ewet o korku bende hep var ve hiç gitmiyorhaklısın canım; kesinlikle zamanımız gelmedi. belki de ilk transferde negatif olunca, sonrasındaki en ufak bir aksilik dahi olsa insanın aklına "Allahım hiç mi olmayacak acaba" korkusu geliyor. Çok çok haklısın oysa ki; nasip değil işte bu ay, nasipse öbür ay. Allahım sana da yardım etsin inşallah. hepimize de inşallah. Zor bir süreç, ne bileyim; böyle kendimi kalbi kırık hissettiriyor; Allahım ne zaman nasip ederse o zaman inşallah. tez zamanda nasip eder inşallah.
hakkımzda hayırlısı demekten baska birsey yok ewet o korku bende hep var ve hiç gitmiyor
amin bu yoldakı herkese yardım etsin benimde işim zor şimdilik olsamda rahatlasam der gibi oldum artık
yada diyorum bir mucizede benim olur mu acaba?
herşeyi diyorum işte :))
merhabalar arkadaşlar ben de bu sabah adet oldum ve hemen doktorumu aradım. estraderm tts 100 bant verdi. bu bandı kullananlar var mı acaba aranızda? hepizin Allah yardımcısı olsun..
prettyy; oldu mu transferin? hayırlısı ile sağlık ile ikiz bebişin olsun - ya da Allahım kalbinden geçeni versin inşallah. Dua ediyorum senin için. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah. İnşallah herşey yolunda gitmiştir canım. güzel haberlerini alırız tez zamanda inşallah.
geçen transferde şehir dışından gitmiştik biz hastaneye, ankarada 4 gün yatmıştım. bu sefer yatmamaya karar verdim. bir gece kalacağım ve döneceğim. kan dolaşımının iyi geldiğini söylüyorlar. karar senin tabi; çok kişisel bir karar.
canım bol bol; ananas, kabak çekirdeği, incir ye ve süt iç. bunlar tutunmayı artırıyor diye duymuştum. kayısı suyunu da unutma aman, ben geçen sefer çok sıkıntı çekmiştim.
hadi ilk güzel haber senden gelsin inşallah
selam kızlar. ikincisi dondurulmuşlarla, 1 ekimde transfer olacak şekilde planlanmıştı. lucrine başladım- adetimin ikinci günü dr a gittim. öylesine gel demişlerdi. Allahım nasip etmemiş işte. dr bir baktı. kocaman bir kist. tabi iptal oldu herşey. hemen yasmine başladım. 1 ay ötelendi tedavi süreci. Nasip - kısmet. Allah nasip etmediyse, ne yaparsak yapalım olmuyor işte. moralim bozuldu tabi; daha transfer öncesi bir böyle bir aksilikle karşılaşınca. Ama üzülsemde, daha iyiyim; Allahım hayırlı zamanlarda, hayırlısı ile sağlıkla nasip eder inşallah. transfer tarihi yaklaşmış arkdaşlara da; Allah tez zamanda bol bebişler nasip etsin inşallah.
canıımmmm, neden olmasın ki? herşey nasip. ne bileyim ; ümit vermek gibi olmasın tabi de; ilk mesajını okuyunca ; "ya acaba hamile misin" diye sormak geldi içimden. buna benzer çok olay dinledim. belli mi olur? Allahım şimdi senin için böyle bir sürpriz olsa ne güzel olur :))) bir test mi yaptırsan acaba? ya ne bileyim ben bile heyecanlandım şimdi.
mrb. arkadaşım benimde senin gibi uzun protokoldü, normalde bugün-yarın transferimin olması lazımdı ama malesef yüksek çıkan e2 ve sağ tarafımda oluşan 3 adet kist nedeniyle bir türlü tedavimin ikinci aşamasına geçemedik. iptalde etmediler tedaviyi bakalım 4 güne bir gidip geliyorum hastaneye e2 biraz düşmüş kistlerimde 1 tane kalmış ama yeterli değil dediler. neredeyse 3. adetimin günü geldi nasıl olacak anlamıyorum ben. ama çokta üzülmüyorum aksine dahada çok ümitleniyorum demekki zamanı gelmemiş ve o zamanı dolduruyoruz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?