Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

binlerce şükür rabbıme allah razı olsn canımmm amın amın ınsallhhhhh ınsallh sızden de pozıtıf belıorm donmus sezonu basladı :))) dualarımdasınız tatlımmm cok öpüyorummm

Anladım canım,ben bu kez yalnız idare etmeye çalıştım ama eşim çok yardımcı oldu.Yalan söyleyemem,Allah razı olsun.
Canım sende de Allah razı olsun.Arkandayım geliyorum.Hissediyorum,sanırım ben de hamileyim kızlar.Nasıl beklicem cumaya kadar.Yok duramam ben.Perşembe yaptırırım nasipse.Lavinia bence üçleriz sende hamiş olucan,inşallah bak gör.Ne demişler:güzel düşün,güzel olsun.

Melo_seko senin son adet tarihi ne şimdi ne kadarlık senin ki?

canım inşallahhhhhhhhh, senden de güzel haberini alacağız inşallah. amin amin aminnn canım inşallah. Allahım , tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.

merhaba kislar
benimde dun saat 15.30 gibi 2 tane 4.gun embriyom transfer edildi allahima sukur..
simdi heyecanli bi maraton daha basladi..

hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

insallh canım ınsallh walla bende dayanamadım 9.gün idrar yaptım 10.günün gecesi saat 23:30 da gıttım kan vermeye :)hemsıre de sasırdı
yanlız zor oluyo gecen sefer gorumcem vrdı rahat olmadım annem saolsun ay ınsallh canım dualarımdasınız
satım 24 eylul bugun 4+2 gunluk olduk teyzesı :))darısı sızlere :)) haftaya gıdıcem dra nasıpse

arkadaslar adetın basından sonra kacıncı gün transfer oldunuz bende buay olacagım transfer ama bayramın 1. gunune denk gelıyor 15 günüm.off

arkadaslar adetın basından sonra kacıncı gün transfer oldunuz bende buay olacagım transfer ama bayramın 1. gunune denk gelıyor 15 günüm.off

Benimde dondurulmus embriyo transferim olacak kasim basi...henuz gunum belli degil regli olduktan sonra 15 gunmu ıdeal olan yani dogru zamanlama...

selam kızlar. perşembe dondurulmuşlarım transfer edilecekti. dün gece kanamam başladı. lucrin + cyclo progynova kullanıyordum. dr da şaşırdı. çok ender olur dedi ve transferi durdurdu. bence adet oldum. dr ; tekrar adet olup gel, ona göre plan yapalım ve herşeyi durdurdu. geçen ay kist bu ay bu.... hayırlısı inşallah. vakti gelmedi sanırım. bol bol ağlayıp, gözlerimi davul ettikten sonra, anca biraz sakinleştim. Allahım yardım etsin hepimize. bebişlerimize kavuştursun inşallah

uzuldum durumuna ama eger bir onceki ay kist durumu olduysa regli bir anda geliveriyor vucut kist atmak istedigi icin demek senin icin hayirlisi buymus peki sana bir sorum olacak bir onceki reglinden kac gun sonra transfer yapmaya karar vermisti ve rahim kalinligin ne kadardı?

o aşamaya henüz gelemedim ama; adetin 2. ultrasona girip 18. gün transfer yapılacaktı.

bildiğim kadaryla da rahim kalınlığı en az 9 mm gibi ideal diyorlar

Selam Kızlarrr ve hepinize kucak dolusu sevgiler.

Öncelikle Minecan tatlım hayırlı olsun bebişlerin.Umarım sapasağlam tutunurlar sana.Belki ikiz anası olursunn :)Dualarım seninle.

Melo_seko: Ohh ohh maşallah.Yesin onu teyzesiii.Çok sevindim tatlım.Kendine ve bebişine çok dikkat et.Bol bol Ali İmran suresi oku.Dr nevranın sitesinde gebelik takvimi diye bir bölüm var.Oraya sat yazınca çok güzel bir döküm veriyor ona da bak istersen tavsiye ederim.

lavinialavinia: Bebişim Allahtan hayırlısı,geç olsun temiz olsun.Hiiiiçç güzel canını sıkma.Vardır bunda dabir hayır.Sonuç güzel olcaksa 1 aycık daha beklenir bea :)Hem unutma senin evladının da,doğacağı tarih alnında yazılı.Belki vaktini bekliyor.Üzülmek yoook

Dew77 ve cimcime: Kızlar sizin de tedavileriniz hayırlı olsun.Dondurulmuşta günden ziyade rahim kalınlığına bakılıyor.Lavinia'nın dediği gibi min.9 mm olması iyi.Benim sanırım 11 civarıydı.Kalınlık iyi bişey ama tutmaya garanti olmuyor tabi.Ben 27 eylül adet oldum.17 ekim transfer yapıldı.Yani 19. gün.Genelde 17-18-19-20-21 o aralarda oluyor.

merhabalar bende dondurulmus program uygulayacağım.Heyecanla adetimi bekliyorum bir an önce başlayıp transferim yapılsın istiyorum beklemek,sabretmek bu tedavilerin en zor kısmı heralde Birde bu aralar kendimi aşırı duygusal hissediyorum..Aynı şeyleri yaşayan var mı??Yoksa problem bende mi??

canım cok üzüldüm allhım hayırlısını versın bunda da vardır bır hıkmet uzme canını
aslı as canım allh razı olsn cok sağol darısı basına

tesk.ederim asli as canim ya
agzindan bal damliyor keske ikizim olsa..)) allahim saglik versin geri detaylar cokda onemli degil

günaydın arkadaslar ilk tüp denemem kimyasal gebelikle sonuclandı
tek embriyo 5.gün transferi yapılmıstı
12.gün 60,14.gün 12 cıktı değerim
suan adetin 3.günündeyim
10 tane dondurulmus 5.gün embriyomuz var
kendimi hiç iyi hissetmiyorum üzüldük baya
ama olsun cok sükür diyorum yinede
bidaa ki tedaviye kac ay sonra baslamam uygun
kac ay gecmesi gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…