canıııımmmmm, çok şükürrrr, hayırlı-uğurlu olsun,çok tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allahım çok sevindim inan, valla bak , canım yaa, çok güzel bi haber bu. hadi bakalım sıra sen de asli-as. Allahım sonra da ben de inşallah.
melo-seko canım duanı esirgeme lütfen, sen artık hamişsin, senin duan makbul olur.canım çoookk tebrikler tekrar. çok sevgiler
Anladım canım,ben bu kez yalnız idare etmeye çalıştım ama eşim çok yardımcı oldu.Yalan söyleyemem,Allah razı olsun.canım bende kımseye solememıstım ama sonradan mecbur kaldım yattıgım gunler en azından rahat gecrdım sadece annem vardı yanımda cunku benım 5 gorumcem var :))sonrdan ogrndıler 5 gun falandı allah bın kere razı olsun canımmm ınsallh sende olumlu hayırlı bır haber verırsın amın amın amınnn
Anladım canım,ben bu kez yalnız idare etmeye çalıştım ama eşim çok yardımcı oldu.Yalan söyleyemem,Allah razı olsun.
Canım sende de Allah razı olsun.Arkandayım geliyorum.Hissediyorum,sanırım ben de hamileyim kızlar.Nasıl beklicem cumaya kadar.Yok duramam ben.Perşembe yaptırırım nasipse.Lavinia bence üçleriz sende hamiş olucan,inşallah bak gör.Ne demişler:güzel düşün,güzel olsun.
Melo_seko senin son adet tarihi ne şimdi ne kadarlık senin ki?
Anladım canım,ben bu kez yalnız idare etmeye çalıştım ama eşim çok yardımcı oldu.Yalan söyleyemem,Allah razı olsun.
Canım sende de Allah razı olsun.Arkandayım geliyorum.Hissediyorum,sanırım ben de hamileyim kızlar.Nasıl beklicem cumaya kadar.Yok duramam ben.Perşembe yaptırırım nasipse.Lavinia bence üçleriz sende hamiş olucan,inşallah bak gör.Ne demişler:güzel düşün,güzel olsun.
Melo_seko senin son adet tarihi ne şimdi ne kadarlık senin ki?
hadi gozun aydin cnm,allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin
darisi basimiza kislarrrrr
arkadaslar adetın basından sonra kacıncı gün transfer oldunuz bende buay olacagım transfer ama bayramın 1. gunune denk gelıyor 15 günüm.off
evet canım cok sükür 10.gün degerim 327 masallh allhım sızın pozıtıflerınızıde nasıp etsın hayırlı cumalarrr
selam kızlar. perşembe dondurulmuşlarım transfer edilecekti. dün gece kanamam başladı.lucrin + cyclo progynova kullanıyordum. dr da şaşırdı. çok ender olur dedi ve transferi durdurdu. bence adet oldum. dr ; tekrar adet olup gel, ona göre plan yapalım ve herşeyi durdurdu. geçen ay kist bu ay bu.... hayırlısı inşallah. vakti gelmedi sanırım. bol bol ağlayıp, gözlerimi davul ettikten sonra, anca biraz sakinleştim. Allahım yardım etsin hepimize. bebişlerimize kavuştursun inşallah
uzuldum durumuna ama eger bir onceki ay kist durumu olduysa regli bir anda geliveriyor vucut kist atmak istedigi icin demek senin icin hayirlisi buymus peki sana bir sorum olacak bir onceki reglinden kac gun sonra transfer yapmaya karar vermisti ve rahim kalinligin ne kadardı?
selam kızlar. perşembe dondurulmuşlarım transfer edilecekti. dün gece kanamam başladı.lucrin + cyclo progynova kullanıyordum. dr da şaşırdı. çok ender olur dedi ve transferi durdurdu. bence adet oldum. dr ; tekrar adet olup gel, ona göre plan yapalım ve herşeyi durdurdu. geçen ay kist bu ay bu.... hayırlısı inşallah. vakti gelmedi sanırım. bol bol ağlayıp, gözlerimi davul ettikten sonra, anca biraz sakinleştim. Allahım yardım etsin hepimize. bebişlerimize kavuştursun inşallah
slm kislar
normal siklusle dondurulmus embriyo transferi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?