Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

inş mine ablacım şimdi sıra sende inş senden olumlu sonuç alırız histereskopide yaptırmayı düşünüyorum en azından kafamda takıntı olmasın herşeyi araştırayım psikolojik olarak pek iyi sayılmam aslında zaten birde çok pimpirik biriyim bu tedavimde noral terapi varmış akapunturla yapıyorlarmış tedaviyi en azından rahatlarım biraz bekleme sürecinde belki herşey daha rahat olur.

Canım arkadaşım.Okuyunca içimden bişeyler koptu.Seni benden iyi kimse anlayamaz.Korkularım çok.Bende de 2 gün leke geldi sürekli,ara ara rengi açıldı.Ara ara koyulaşır gibi oldu.Sabah da kendi kendime dış gebelik korkusu saldım.Deli gibi.Kasığımın sol tarafında bazen sızı hissediyorum..Onu kafama taktım.Elden ne gelir ki,hayırlısını isticez hep.Allahü Teala nın takdiri.O nasıl isterse öyle olur.Hep dua edicem canım.Sana da,kendime de,lavinia'ya da..Kendinini yorma canım.Kan sulandırıcı alıyorsan kes.İnşallah güzel haberler verirsin.

Sevgili MELO_SEKO ve ASLI_AS
Aman moralinizi bozmamaya çalışın kızlar. Böyle şeyler olabilir. Allah korusun yavrularınızı inşallah, kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Bu kanamaları; düşme nedeniyle değilde; embriyonun yerleşme ve tutunmaya çabası olarak düşünelim hep birlikte. Bir arkadaşım var, ikiz bekliyor şu an. ikinci ay başlarında pembe akıntısı oldu. korktu tabi çok, ama dr u kullandığı vaginal fitili 2 ye çıkardı, bakın şimdi çok şükür 6 ayı bitirecek. yatak istirahati önemli tabi(öyle duymuştum, dr öyle söylemişti yani). Allahım yardım etsin, ilk duyduğunuzdaki mutluluğunuzu devam ettirsin Rabbim inşallah. Dualarım sizlerle kızlar.

allah razı olsn canm ama dun gece kan testı yaptırdım malesef degerım804 dun tam 5 haftalıktı
yarın 5+2 muayneye gdıcem aradım hastahaneyı gel dedıler
keske umutlu olabılsemmmm ama degerım cok dusuk
lavınıa canım allah razı olsn ama benım kanamam 4 gundur devam edıyo halada var
aslı canm degerın kacıncı gun kactı korkma sakın aklına kotu seyler getırme bence sende problem cıkmıcak cok sukur

kesemi gördüm çook şükür ama yanında kan pıhtısı var kanamam azaldı ama hala var persembe kontrole gıdecegım ınsallh sonlanır kanamam..

arkadaşlar benim 1.denememde 1 emriyo koydular 2.denememde 7 tane dondurulmuşlarım var acaba 2.denemede 2 tanemi emriyo konuluyor yoksa yine 1 tanemi

selamlar, bu ay 2. gun transferi ile negatif sonuc aldım. gerşye kalan 2 saglıklı embriyom 3. gun donduruldu.
ve adet olmayı bekliyorum. adetten sonra ikiside coulece ve 4. gun hangisi saglıklıysa transfer edilecek gelecek ay.

kızlar blast olmadıgı icin sansım cok mu dusuk sizce? burda benim durumumda olup tutan var mı?

kesemi gördüm çook şükür ama yanında kan pıhtısı var kanamam azaldı ama hala var persembe kontrole gıdecegım ınsallh sonlanır kanamam..

canımm sakın moralini bozma ..eger progestan kullanıyosan sakın bırakma mumkunse iğne kullan daha etkli..
benımde ilk denememde aynı yaşadım 5 haftalık kanamam başladı..yattım be iğne kullandım..ama moral çok onemlı...

geçmiş olsun..canımm..inşallah herşey düzelir..

burdaki arkadaşlar pek yardımcı olmuyor galiba dondurulmuşlarla süreç nasıl geçiyor?mine abla harici kimseden cvp alamadım

MELO_SEKO ; Canım benim, dünden beri "Allahım bir mucize olsun" dedim hep. Çok şükür çok şükür. İnşallah perşembe günü de hiç bir sorun olmadan geçecek tatlım. Allah yardımcın olsun. Çok öpüyorum.

PEMBE SU ; Canım merhaba, bildiğim kadarıyla 2 veya daha fazla embriyo koymak için bazı ön koşullar var. Yaş, deneme sayısı... yaptırdığın merkezin bakış açısı da önemli. Aslına bakarsan onlar karar verici olacaktır. Bu görüşmende "özellikle çift embriyo istiyoruz" dersen, dr un bir cavp verecktir. İmkan varsa 2-3 embriyo koyulmasını tercih ederim ben olsam.

OLACAKOLACAK ; Canım selam, benim embriyom da 3. gündü. Malesef negatif sonuç aldık. DR uma , 5. gün embriyosu neden denemiyoruz dediğimde, "ikisi arasında çok fark yok"dedi. Ben de daha fazla ısrar edemedim. Eşim de, fazla kurcalıyorum diye uzatma dedi. Aslına bakarsan bence de 5. gün daha mantıklı. Ama merkezin ne diyor bu duruma? yakın bir arkadaşım 3. gün embriyo, 2. denemesinde şu an ikiz bekliyor inşallah. Ben de 3. gün 5. gün mevzuunu nasip diyerekten düşünmemeye çalışıyorum.

WİSH_; MİNECAN ın söylediklerine aynen katılıyorum; ikinci transfer için kendini ne zaman iyi hissedeceksen o zaman başla tatlım. ve histereskopiyi de mutlaka yaptır. inşallah ihtiyaç kalmaz ama ileride de lazım olabilir. ben ilk negatiften sonra 1 ay ara verdim. dr um rahim kendine gelsin, sen de kendine gel demişti. dondurulmuşlar ile 2 kez tedaviye başladık ama transfer nasip olmadı. ilkinde kist görüldü ve tedavi durdu. ikincide herşey yolundaydı transferime 4 gün kala kanamam (bence adetim) başladı. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. adetin 10. günü dr a gideceğim. "belki bu sefer ilaçsız deneriz"dedi. bakalım nasip. bu transfer öncesi tedavi sürecinde lucrin + cyclo progynova kullandım. ilaçlar ve süreç kişiye göre değişiyor canım. senin sürecin tamamen farklı olabilir.

TOOBE - TUANA 0225 - WİSH ; benim dondurulmuşlar ile transfer ücretim 1500 TL idi. ilaçlar hariç. ilaçları kendimiz aldık.

MİNECAN77 ; Tatlım bize vereceğin, şöyle güzel bebiş haberleri var mı acaba? Hadi sıra sen de; şu an MELO SEKO - ASLI AS dan sonra 3. güzel haberi alalım inşallah.

ASLI AS; Canım sesin çıkmıyor. Nasılsın, bebişin nasıl, pembe akıntın bitti mi? Haberdar et bizi tatlım? Çok öpüyorum. HIııııı, kurbanı da hazırla şekerim

canim her adimi zor,stersli ama bi okadarda mutluluk ve heyecan verici bi yolda yuruyoruz yavrularimiza dogru
allahim yavrunu sana bagislar insallah,saglikla kucagina alirsin insallah tatlim
dualarim seninle

canım cevabın için çok teşekkür ederim hemşireye tlf açtım bu ay dinlenmek istediğimi söyledim histereskopiyide önümüzdeki ay yapalım dediler.inş senin içinde herşey çok güzel olur.

canım banada 2000tl dediler ama ilaçlar dahilmi onu sormadım negatif sonuce yeni alınca kafam durdu

canım ben umutta yım 1500 tl dediler bana dondurulmuşlara.kasımda 15 gıbı adet olunca başlıcam inşallah..

hıstereskopı yaptırdım canım ben...sorun çıkmadı..rahim arkasından miyom alındı okadar..
ama bıldıgım kadarıyla emin değilim hıst den sonra hemen tup bebek yapma dıyolar..yanı 1-2 bekle diyolar..
ben hıst ve lap oldum hemen adetımle başladım tup bebeğe 3,5 aylıkken duşuk yaptım.. 1-2 dr..rahıme yapılan oprerasyondan sonra bekleseydın rahim kendını toplasaydı dedi..ondan bole soluyorum..

buraya artık ole eskisi gibi girilmiyo..

canım dondurulmuşlarda çok ilaç yok estrofem - vıtemın - bıde transferden sonra progestan sanırım..
geçen seferki iğne falan uraşmıcaz..
kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman başla..
ben temmuzda duluk yaptım ara vermıyım vucutta kendını hazırlamışken başlamak ıstedım ekımde başlıcaktım ama dr um amerıkada olduğundan kasım a kaldı..
olsun geç olsun güç olmasın

çok fazla soylıcek birseyım yok ıyı haberlerım de yok malesef kürtaj olmak zorunda kaldım

canim uzuldum senin adina,allahim yardimcin olsun ( herseyde bi hayir vardir unutma tatlim )
ama sagliginiz iyi oldugu surece allahim insallah verecek birgun
lutfen positif kalmaya calis,nekadar zor olsada
sevgiler

tatlim test gunum 4 kasim ama ya yarin yada persembe yaparim dayanamiyorum
insallah guzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…