mrb arkadaslar simdi merkezle görüstüm dondurulmus tedavi ilaçlar dahil 2100 tl dedi normal mi sizde mi böle ödediniz merak ettim
merhaba tatlim
oncelikle psikolojik olarak hazirmisin onu dusun,yani kendini dinle,icin rahat edecekse elbette histereskopi yaptir (iyide olacagini dusunuyorum)
ben dondurulmus transferimle suan gun sayiyorum
ve bana hic bisekilde ilac tedavisi yapilmadi,yani normal regl.donemimde 12.gun yumurta takibi,yumurtalar belirli olgunluga ulasinda catlatma ignesi oldum,ve 6 gun sonrada transferimi yapti,tabi bu rahim kalinliginada bagli,transfer sonrasida ilac verilmedi sebebi ise normal regl.donemiyle oldugu icin ilac gerekmiyormus,,
insallah olumlu sonuc alman dilegiyle tatlimm
Canım arkadaşım.Okuyunca içimden bişeyler koptu.Seni benden iyi kimse anlayamaz.Korkularım çok.Bende de 2 gün leke geldi sürekli,ara ara rengi açıldı.Ara ara koyulaşır gibi oldu.Sabah da kendi kendime dış gebelik korkusu saldım.Deli gibi.aslı as tebrıkler csnım malesef ıyı haberlerım yok yanı aslında kesın bişeyde yok 3gundur kanamam var ıgne vuruldum yatıyorum bugun bebegım hala benımleyse kı ınsallh benımledır tam 5 haftalık oldu
nolur dua edın bebegım hala benımle olsn tuvalet dısında kalkmak yasak sıze kacak yazdım cunku bnm pc masaustu :))telden baktım aslıyı tebrık edıyım hemde haber verıyım dedım gırıste sorun cıktı ole sımdılık ahberler bu kadr ınsallh hala benımledır bebegım
Canım arkadaşım.Okuyunca içimden bişeyler koptu.Seni benden iyi kimse anlayamaz.Korkularım çok.Bende de 2 gün leke geldi sürekli,ara ara rengi açıldı.Ara ara koyulaşır gibi oldu.Sabah da kendi kendime dış gebelik korkusu saldım.Deli gibi.Kasığımın sol tarafında bazen sızı hissediyorum..Onu kafama taktım.Elden ne gelir ki,hayırlısını isticez hep.Allahü Teala nın takdiri.O nasıl isterse öyle olur.Hep dua edicem canım.Sana da,kendime de,lavinia'ya da..Kendinini yorma canım.Kan sulandırıcı alıyorsan kes.İnşallah güzel haberler verirsin.
kesemi gördüm çook şükür ama yanında kan pıhtısı var kanamam azaldı ama hala var persembe kontrole gıdecegım ınsallh sonlanır kanamam..
kesemi gördüm çook şükür ama yanında kan pıhtısı var kanamam azaldı ama hala var persembe kontrole gıdecegım ınsallh sonlanır kanamam..
canım banada 2000tl dediler ama ilaçlar dahilmi onu sormadım negatif sonuce yeni alınca kafam durdu
ben 2 gün önce ilk tüp bebek denememde negatif sonuç aldım 5.gün embriyosuydu tek embriyo transfer edildi dr um istersen hemen dondurulmuşlarla tedaviye başlayalım dedi ve herşeyin çok güzeldi eğer istersen sana histereskopi yapmak istiyorum dedi neden tutmadı araştırmak istiyorum dedi bende kararı dr uma bırakıyorum ben bu ay dinlenip aralıkta takrar başlamayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım bana fikir verirmisiniz?ve dondurulmuşlarda ilaç çok mu kullanıyoruz
çok fazla soylıcek birseyım yok ıyı haberlerım de yok malesef kürtaj olmak zorunda kaldım
çok fazla soylıcek birseyım yok ıyı haberlerım de yok malesef kürtaj olmak zorunda kaldım
MELO_SEKO ; Canım benim, dünden beri "Allahım bir mucize olsun" dedim hep. Çok şükür çok şükür. İnşallah perşembe günü de hiç bir sorun olmadan geçecek tatlım. Allah yardımcın olsun. Çok öpüyorum.
PEMBE SU ; Canım merhaba, bildiğim kadarıyla 2 veya daha fazla embriyo koymak için bazı ön koşullar var. Yaş, deneme sayısı... yaptırdığın merkezin bakış açısı da önemli. Aslına bakarsan onlar karar verici olacaktır. Bu görüşmende "özellikle çift embriyo istiyoruz" dersen, dr un bir cavp verecktir. İmkan varsa 2-3 embriyo koyulmasını tercih ederim ben olsam.
OLACAKOLACAK ; Canım selam, benim embriyom da 3. gündü. Malesef negatif sonuç aldık. DR uma , 5. gün embriyosu neden denemiyoruz dediğimde, "ikisi arasında çok fark yok"dedi. Ben de daha fazla ısrar edemedim. Eşim de, fazla kurcalıyorum diye uzatma dedi. Aslına bakarsan bence de 5. gün daha mantıklı. Ama merkezin ne diyor bu duruma? yakın bir arkadaşım 3. gün embriyo, 2. denemesinde şu an ikiz bekliyor inşallah. Ben de 3. gün 5. gün mevzuunu nasip diyerekten düşünmemeye çalışıyorum.
WİSH_; MİNECAN ın söylediklerine aynen katılıyorum; ikinci transfer için kendini ne zaman iyi hissedeceksen o zaman başla tatlım. ve histereskopiyi de mutlaka yaptır. inşallah ihtiyaç kalmaz ama ileride de lazım olabilir. ben ilk negatiften sonra 1 ay ara verdim. dr um rahim kendine gelsin, sen de kendine gel demişti. dondurulmuşlar ile 2 kez tedaviye başladık ama transfer nasip olmadı. ilkinde kist görüldü ve tedavi durdu. ikincide herşey yolundaydı transferime 4 gün kala kanamam (bence adetim) başladı. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. adetin 10. günü dr a gideceğim. "belki bu sefer ilaçsız deneriz"dedi. bakalım nasip. bu transfer öncesi tedavi sürecinde lucrin + cyclo progynova kullandım. ilaçlar ve süreç kişiye göre değişiyor canım. senin sürecin tamamen farklı olabilir.
TOOBE - TUANA 0225 - WİSH ; benim dondurulmuşlar ile transfer ücretim 1500 TL idi. ilaçlar hariç. ilaçları kendimiz aldık.
MİNECAN77 ; Tatlım bize vereceğin, şöyle güzel bebiş haberleri var mı acaba? Hadi sıra sen de; şu an MELO SEKO - ASLI AS dan sonra 3. güzel haberi alalım inşallah.
ASLI AS; Canım sesin çıkmıyor. Nasılsın, bebişin nasıl, pembe akıntın bitti mi? Haberdar et bizi tatlım? Çok öpüyorum. HIııııı, kurbanı da hazırla şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?