Kızlar size birşey sorucağım; biliyorsunuz ben dün kan verdim ve estrofem kullanmaya başladım. Bugün reglimin 4. günü, şimdi bu ay transfer yapıcak mı doktor yoksa estrofemden bir adet sonra mı transfer oluyor. Doktorumla hala yüz yüze konuşamadım da bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
hayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun
Kızlar selam.
Negatif kızlar. Ben uzun bir sure bu defteri kapatıyorum. Allah hepinizin yolunu acık etsin. Dualarım sizlerle.
cnm moralini bozma gecici bi ayrılık sonucta tabi insanın esi gibisi yok ama desteğini yanında olmasada hissetmeye calıs
ne güzel tarnsfer günün belli olcak bak biz de ins o seviyeye gelmeyi bekliyoruz
transferden sonra kitap oku,film izle tadını cıkar
Ben yurt dısında yasıyorum turkiyede tedavi oluyorum esim 1 ay once geri dondu ben tek basima gidiyorum her muayneye transferede annem gelecek sonucumuda tek basima alacagim yani anlayacagin beterin beteri var kendimden ornek vermek istedim ki belki daha iyi hissedersin diye :) kendini transfer oncesi bence gereksiz yere uzme stres iyi degil biliyorsun...
bir haftalık bi ayrılık ama zor geldi bu sefer işte( sabah yolcu ettim kocacığımı ( bizimde kimse bilmiyodu bu sefer tedaviye başladığımızı. ilkinde sadece aileler biliyordu. her kafadan bi ses çıkmıştı çok bunaltmışlardı beni. bu sefer kimseye söylemedik çok rahattı fakat dondurulmuşların transferinde eşim gidince söylemek zorunda kaldık (
ben maalesef ücretli çalışıyorum. dönem başında tedaviye başlayacağız belki sorun olur diye başlamamıştım fakat doktorum çalışmamım ii olacağını söyleyince bende tekrardan başladım canım.
her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. benimde çarşamba günü kontrolum var. heyecanla bekliyorum çarşambayı :))
Tamam canım teşekkür ederim, ben de öyle olduğunu tahmin ettim ama doktorla sadece telefonda konuştuğum için emin olamadım. Benim de hormonlarım problemli, onun için ben de korkuyorum. İnşallah senin de geç olur ama olumlu olur.canım ben adet 1. gunu estrofeme başladım...
kan testınde sorun çıkmasaydı 17. gunu trasnfer olucaktı.. hepsı bu ay yane..
sanırım senınde bu ay olucak..
hayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun
Tamam canım teşekkür ederim, ben de öyle olduğunu tahmin ettim ama doktorla sadece telefonda konuştuğum için emin olamadım. Benim de hormonlarım problemli, onun için ben de korkuyorum. İnşallah senin de geç olur ama olumlu olur.
Şimdi anladın canım demek ücretlisin, kadroya da geçersin inşallah. Ben 4 yıl bekledim atanmak için, bir aralarda atanmayla kafayı bozmuştum. Evliyken atandım, eşimden ayrı kaldım. Herşey yoluna girdi aynı şehre geldik derken bir de çocuk yapalım dedik. Dedik demesine ama bir sorun olmamasına rağmen 15 aydır uğraşıyoruz, Rabbim nasip etmedi. Allah hepimize çok aratmadan nasip etsin.
Çarşamba kontrole gidiyorsun demek, hadi kolay gelsin.... Bugün dersim azdı, öğlen geldim eve. Gelir gelmez bir oturdum bilgisayarın başına kalkamıyorum. Yemek de yapmadım :)) Hiçbirşeye odaklanamıyorum bugünlerde...
Canım benim durumu estrofem kullanıyor diye güncelleyebilirsin...
Kızlar selam.
Negatif kızlar. Ben uzun bir sure bu defteri kapatıyorum. Allah hepinizin yolunu acık etsin. Dualarım sizlerle.
Kızlar size birşey sorucağım; biliyorsunuz ben dün kan verdim ve estrofem kullanmaya başladım. Bugün reglimin 4. günü, şimdi bu ay transfer yapıcak mı doktor yoksa estrofemden bir adet sonra mı transfer oluyor. Doktorumla hala yüz yüze konuşamadım da bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
hayatım herşeyi kafaya takma gönül isterki herşey istediği gibi olsun ama ne yapalım mecburki eşin gidiyor sen bunları boşver sonucun iyi olsunda bunların hepsi unutulur bak kendini boşuna sıkma
sevdammmm canım benım yumurtalar çok çalışıyo ..kan testınde progestron yuksek çıktı.. ben drla konuşmadım eşim konuştu bana anlattıgı bu..ılaçları kessın .. yumurtalar guzel çalıştıgı için sorun olurmu bu şekilde trasnfer..
adet 21. gunu geldsin testı tekrarlayalım demiş..sanırım yumurtaları baskılanıcak..
bende şimdi onu sorucaktım kızlara dondurulmuş tedavısınde lucrın kullanan varmı
aşim bana anlattı ben ole anladım ama daha dr la konuşmadım arıcam ..
yardımcı olurmu bilmem ama,ben donmuş transferine karar verince doktorum doğum kontrol hapı verdi,ilacın 18.günü 10 ünite lucrine başlıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?