kızlar tekrar selam bugun doktora gittim 10,5 mm olmus rahim kalinligim,bu gece itibariyle progesteron igne basladim birde cririnone jel estrofemede devam ediyorum cuma oglen olacak transferim heyecanliyim cok..hepimiz icin hayirlisi...
dondurulmuşla yaptırırken de iğne kullanıyor muyuz...
kızlar tekrar selam bugun doktora gittim 10,5 mm olmus rahim kalinligim,bu gece itibariyle progesteron igne basladim birde cririnone jel estrofemede devam ediyorum cuma oglen olacak transferim heyecanliyim cok..hepimiz icin hayirlisi...
bu negatif sonuçlar acayip içime oturdu kızlar yaa,yazıcak hiç bir şey bulamıyorum
benimde canım sıkıldı bayadır takip ediyorum neegatif sonuç alıyor herkes bana hayat şunu öğretti allah vermeyince tüp bebeklede olmuyor ben nerdeyse vazgeçmek üzereyim başka zaman denesem daha iyi olacak galiba dondurulmuşları ya sanki benim olmamış gibi çok üzüldüm ne zor hayal kırıklığı yaşamak oysa ben severek evlenmiştim sevdiğin insandan çoçuğunun olmaması ne kadar acı birşey kalbim acıyor içim acıyor....
lütfen karamsarlığa kapılma canım...aynı acıları yaşıyoruz elbet, oyüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz...evet rabbim isterse verir ama bizimde elimizden geleni yapmamız lazım...sonuçta ha bugün ha yarın..eğer sonucumuz bu olacaksa tekrar bu acıyı yaşayacaksak,ne zaman yaptığımızın bir önemi yok,mutlaka yaşıyacağız..
doğru söylüyorsun sudenazz denemekten birşey kaybetmeyiz elbet zaten yok zaten yok ama ya tutarsa diye bir ümit işte..
yardımcı olurmu bilmem ama,ben donmuş transferine karar verince doktorum doğum kontrol hapı verdi,ilacın 18.günü 10 ünite lucrine başlıyacağım
canım bana ilk adetımle estrofem soledı.. adetın 13. gunu rahım kalınlığına bakıldı..gayet ıyı çıktı..
sonra kan ver hormonlarada bakalım çarş. trasnfer dendi..
ama işte dr um aradı hormon testı yuksek çıktı yumurtlama hormonu yuksek normalde 2 olması gerek 4 çıkmış benım..21çgunu arasın benı demiş ilaçları kessın..
benımde heralde oyle olucak ..lucrıne başlıcam..
peki adet olunca lucrını bırakıyomusun..yoklsa devam ediyomusun..
canım bana ilk adetımle estrofem soledı.. adetın 13. gunu rahım kalınlığına bakıldı..gayet ıyı çıktı..
sonra kan ver hormonlarada bakalım çarş. trasnfer dendi..
ama işte dr um aradı hormon testı yuksek çıktı yumurtlama hormonu yuksek normalde 2 olması gerek 4 çıkmış benım..21çgunu arasın benı demiş ilaçları kessın..
benımde heralde oyle olucak ..lucrıne başlıcam..
peki adet olunca lucrını bırakıyomusun..yoklsa devam ediyomusun..
canım ben adetimin 2 günü gitmiştim ve hemen bu ay transfer düşünüyordum,ama doktor sanırım sende gerçekleşen bu ihtimali düşünerek bana bu yolu önerdi,bunda normal siklusa göre başarı şansının yüksek olduğunu söyledi,ilacı ne kadar kullanırım bilmiyorum ama adetimin 2.günü gideceğim tekrar,o zamana kadar da kullanacağım,henüz başlamadım zaten daha 6 günüm falan var,bu doğum kontrol hapları iç iç bitmiyor,insanın sinirlerini bozuyor,ama maalesef beklemekten ve sabretmekten başka çaremiz yok
zaten benim ilacın 18.günü adetin 21.günü oluyor,yumurtaları baskılamak için herhalde,bu durumda senin tedavin bir sonraki siklusla mı başlıyacak?
canım aramıza hoşgeldinnn....öncelikle çok geçiş olsun...zor bir dönem geçirmişsinnn...eminim hiç kolay değil..biz burda olmayan bebişlerimiz için üzülürken,,onun varlığını bilipte kaybetmek kat ve kat daha zordur...rabbim inşallah bu donmuşlarınla seni tekrar meleğine kavuşturur...
kaçıncı tüp denemeniz olacak? sorun neydi? listeye ekliycemde
okuyorum yazılanları ama cevap veremiyorum. herkes bi karamsar bi umutsuz içim daraldı valla :))) ne olur umutlarınızı inançlarınızı kaybetmeyin arkadaşlar. bende yarı kontrole gidiom adetimin 9 günü. 7 gündür estrofem kullanıyorum dua edin lütfen her şey yolunda olsun da transferim bu ay olsun. iznimi falan da ayarlamışken tekrar müdüre dil dökmek istemiyorum :)))
Kızlar ben nedense umutsuzluga kapılıyorum negatıflerı gorunce...
ılk sayfalara bakıyorum çok varmış dondurulmuşlarla kalan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?