Canım ya tabiki var yeterki sen ve eşin sağlıklı olun. Bugün eczaneye gittim folik asit almaya eczacı hayırlı olsun hamile misiniz dedi? Ben de güldüm nerde olsun diye uğraşıyoruz dedim. Eczacı da tüp bebek yaptırmış, kadının dördüncü denemesinde ikizleri olmuş.Hem de biri kız biri erkekmiş çok özendim. İnşallah dördüncüye gerek kalmadan en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder.bisey sorucam 3.4.5 denemelerde hamile kalan cok kisi vardır dimi? Yani hala sansım devam ediyo mu
bisey sorucam 3.4.5 denemelerde hamile kalan cok kisi vardır dimi? Yani hala sansım devam ediyo mu
Canım ya tabiki var yeterki sen ve eşin sağlıklı olun. Bugün eczaneye gittim folik asit almaya eczacı hayırlı olsun hamile misiniz dedi? Ben de güldüm nerde olsun diye uğraşıyoruz dedim. Eczacı da tüp bebek yaptırmış, kadının dördüncü denemesinde ikizleri olmuş.Hem de biri kız biri erkekmiş çok özendim. İnşallah dördüncüye gerek kalmadan en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder.
inşallahhhh
bende 2 tane koydurmakl ıstıyorum canım ..bakalımm
bisey sorucam 3.4.5 denemelerde hamile kalan cok kisi vardır dimi? Yani hala sansım devam ediyo mu
Hadi inşallah canım, ikisi de tutar, eviniz şenlenir umarım.Doktorlar isteyince yasa felan dinlemeyip, 2 embiryo transfer ediyorlar. Benim ilk denemem de yaşım 35 den küçük olmasına rağmen 2 tane transfer ettiler. Sadece kendi isteğimle olduğuna dair bir kağıt imzalattılar. Sanırım bunda da 2 tane transfer olucak... :))
aaa ne güzel bende sordum 2 tane olur mu diye
doktor düsündü durdu söz vermiym ama olabilir dedi
hAYatım sana en yakınımdaki eltimden örnek vereyim 14yıllık evliler artık vazgeçtik dediler geçen ay herkesten habersiz tüp bebek denemişler 8.denemede sonuç pozitif duyunca şok olduk resmen veren rabbim demekki zamanı şimdiki verdibisey sorucam 3.4.5 denemelerde hamile kalan cok kisi vardır dimi? Yani hala sansım devam ediyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?