Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun

kizz yok kizzzz persembe belli olcak kalbim durucak meraktan heheeh:18::18:
aaa olsun yine de az kalmıs

kızlar aylardan sonra yarın sabah bir doktorla ilk kez görüşcez bakalım neye karar vercez,nasıl geçcek..
dua edinde yolund agitsin yeni başlangıcımmmm
hayırlı uğurlu olsun
TOOBE - haklısın canım. önümüze bakmalıyız. ben de hala tık yok. yarın sabah gidicem kan vermeye. aklımdan çıksın iice diyorum.

cnm ben de sancılar basladı ,adet olurum hemen umarım..
sen de testiniyaptır kafan rahat etsin.. belki de sürpriz bi durum olur ( harika bi hbr olur )
seni cok iyi anlıyorum ben de hamilelerden cok etkileniyordum ama baktım bunun sonu yok hatunlar birer birer hamile kalıyor bide bunu kullanmak isteyenler oluyor 'sizin yok mu hala vb.'
Allah tabiki mutlu mesut etsin yavrularının kucaklarına almayı nasip etsin
Amaaa bize de versin insallah bizde karnımızı oksayalım,esimize naz yapalım,oturup hayal kuralım di mi
yaaa ama böle olmaz ki UMUTSUZLUK yok biz burda birbirimize destek için burdayız güzel seyler konusalım

merhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi ve olmadı dondurulmuşlarla bikaç aya yaptırcaz inşallah ne kadara mal oluyor bilgi verirmisiniz
Hosgeldin umarım bu tedavinden olumlu sonuc alırsın benim 2000 + 250 (ilaçlar) tutcakmıs

hayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun

ayy ne güzel hemen al gel bebislerini,sar sarmala onları
insallah bugün 9 mutlu ayın baslangıcı olacak..

Son düzenleme:

canim hersey gonlunce olsun rahat harika bir transfer olsun...dualarimiz seninle...

ayy ne güzel hemen al gel bebislerini,sar sarmala onları
insallah bugün 9 mutlu ayın baslangıcı olacak..[/QUOTE]
Allah razı olsun canım inşlh. duanızı eksik etmeyin lütfen.

canim hersey gonlunce olsun rahat harika bir transfer olsun...dualarimiz seninle...

canım Allah razı olsun. Girmiş olduğumuz muharrem ayı hürmetine Rabbim dualrımız kabul eder ve hayırlısıyla meleğime kavuşmamı nasip eder.Tabiki hepimizin yüzünü güldürür.

Ya bugun 12. gun aslında yani bianda yaptırsammı test diye dusunur oldum. Simdi ignemi olmaya gidicem belki yaramazlık yapabilirim.

hayatım herşeyi kafaya takma gönül isterki herşey istediği gibi olsun ama ne yapalım mecburki eşin gidiyor sen bunları boşver sonucun iyi olsunda bunların hepsi unutulur bak kendini boşuna sıkma

Kızlar selam.

Negatif kızlar. Ben uzun bir sure bu defteri kapatıyorum. Allah hepinizin yolunu acık etsin. Dualarım sizlerle.

Canım ya ben bile heyecan yaptım şimdi, saate baktım da şuan 14.45 herhalde transferin yapılmış uzanıyorsundur. Aldın donmuş bebişini içine, ısıt bakalım annesi. Umarım herşey gönlünce olur, bebişin seninle kalır,dualarım seninle...

canımm daha 4 gunun var..degerın 0 mı çıktı..
defterı kapatma canımm..biz elimizden gelenı yapalım gerisi takdırı ilahı ..

1.6 cıktı canım ama 12. gun bugun cıkması lazımdı doktoru aradım bırak ıgneni fln olmamıs cıkması lazımdı en azından bugun ufak da olsa biseyler dedi

bir haftalık bi ayrılık ama zor geldi bu sefer işte ( sabah yolcu ettim kocacığımı ( bizimde kimse bilmiyodu bu sefer tedaviye başladığımızı. ilkinde sadece aileler biliyordu. her kafadan bi ses çıkmıştı çok bunaltmışlardı beni. bu sefer kimseye söylemedik çok rahattı fakat dondurulmuşların transferinde eşim gidince söylemek zorunda kaldık (
ben maalesef ücretli çalışıyorum. dönem başında tedaviye başlayacağız belki sorun olur diye başlamamıştım fakat doktorum çalışmamım ii olacağını söyleyince bende tekrardan başladım canım.
her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. benimde çarşamba günü kontrolum var. heyecanla bekliyorum çarşambayı :))

Kızlar size birşey sorucağım; biliyorsunuz ben dün kan verdim ve estrofem kullanmaya başladım. Bugün reglimin 4. günü, şimdi bu ay transfer yapıcak mı doktor yoksa estrofemden bir adet sonra mı transfer oluyor. Doktorumla hala yüz yüze konuşamadım da bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…