- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
aaa olsun yine de az kalmıskizz yok kizzzz persembe belli olcak kalbim durucak meraktan heheeh:18::18:
hayırlı uğurlu olsunkızlar aylardan sonra yarın sabah bir doktorla ilk kez görüşcez bakalım neye karar vercez,nasıl geçcek..
dua edinde yolund agitsin yeni başlangıcımmmm
TOOBE - haklısın canım. önümüze bakmalıyız. ben de hala tık yok. yarın sabah gidicem kan vermeye. aklımdan çıksın iice diyorum.
Hosgeldin umarım bu tedavinden olumlu sonuc alırsın benim 2000 + 250 (ilaçlar) tutcakmısmerhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi ve olmadı dondurulmuşlarla bikaç aya yaptırcaz inşallah ne kadara mal oluyor bilgi verirmisiniz
hayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun
hayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun
canim hersey gonlunce olsun rahat harika bir transfer olsun...dualarimiz seninle...
canımmmmmmmmmmmm
ınşallah hayırlısı neyse o olsun........
Ya bugun 12. gun aslında yani bianda yaptırsammı test diye dusunur oldum. Simdi ignemi olmaya gidicem belki yaramazlık yapabilirim.
hayatım herşeyi kafaya takma gönül isterki herşey istediği gibi olsun ama ne yapalım mecburki eşin gidiyor sen bunları boşver sonucun iyi olsunda bunların hepsi unutulur bak kendini boşuna sıkmaarkadaşlar çok kötüyüm ben. moralim çok bozuk. sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı(( estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gidecem ve bi aksilik çıkmazsa transfer günüm belli olacak. ama eşim yarın şehir dışına göreve gidiyor. sabah valizini hazırladım öğlende nöbete giderken götürdü. neredeyse her ay gidiyo göreve ama bu sefer çok zor geldi. onun varliği bana güç veriyormuş bunu daha iyi anladım bugün. aslında bu günlerde yanımda olmasını çok istiyordum. kendimi toparlayamıyorum.
aslında hayatımda güzel şeyler olmaya başladı bazı şeyler yoluna giriyor ama eşimin yokluğu zor geliyor. pazartesiden itibaren öğrencilerime kavuşuyorum :))) bu bana acayip bi biçimde huzur ve mutluluk veriyor. inşallah bu güzel olayların devamı gelir. bir aksiliilk olmadan transferim olur ve sonunda hayırlı olan haberi alırım...
Canimm! Ya ilk trasnferden sonra 10. gun yaptirdim ve cikmayinca 2 gun daha, garip bir duyguyla beklemek bana daha zor geldi. Bilmeden beklemek daha kolay inan. 10. gun pozitif cikarsa iyi de,bir de negatif cikarsa, 12. gun acaba pozitif cikar mi duygusu cok daha aci bisi ya. O yuzden bidaha yapamam bunu kendime. Yani kendimi tutmaya calisiyorum. Bu seferde tutmazsa cok uzulucemSenin 3. de mi tuttu canim? Ilk 2 sinde tutmadi mi hic? Insallah hamilesindir ya da bebegini kucagina almissindir? Umut olursun bana..
hayatım ben 3defa denedim ama hepsi negatif ilk defa donmuşlarla denicem allah kısmet ederse ama daha tedavide değilim
rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum inanki olsun hep konuş onla senle beraber olması için çok dua ethayırlı sabahlar arkadaşlar.bugün gidiyorum transfere saat 14:00 nasipse inşlh herşey yolunda gider.dualırını eksik etmeyin hepiniz öpüyırum.Allahım yar ve yardımcımız olsun
gunaydın hatunlar..ben bekleyısdeyım..
uff yaa ne guzel bende trasnferım olucaktı..
neyse geç olsun guş olmasın..
hayatım ya senden niye kan aldılar anlamadım herkesten alıyorlarmı bide hangi sonucun yüksek çıktıki
hayatım herşeyi kafaya takma gönül isterki herşey istediği gibi olsun ama ne yapalım mecburki eşin gidiyor sen bunları boşver sonucun iyi olsunda bunların hepsi unutulur bak kendini boşuna sıkma
Canimm! Ya ilk trasnferden sonra 10. gun yaptirdim ve cikmayinca 2 gun daha, garip bir duyguyla beklemek bana daha zor geldi. Bilmeden beklemek daha kolay inan. 10. gun pozitif cikarsa iyi de,bir de negatif cikarsa, 12. gun acaba pozitif cikar mi duygusu cok daha aci bisi ya. O yuzden bidaha yapamam bunu kendime. Yani kendimi tutmaya calisiyorum. Bu seferde tutmazsa cok uzulucemSenin 3. de mi tuttu canim? Ilk 2 sinde tutmadi mi hic? Insallah hamilesindir ya da bebegini kucagina almissindir? Umut olursun bana..
hayatım ben 3defa denedim ama hepsi negatif ilk defa donmuşlarla denicem allah kısmet ederse ama daha tedavide değilim
rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum inanki olsun hep konuş onla senle beraber olması için çok dua et
hayatım ya senden niye kan aldılar anlamadım herkesten alıyorlarmı bide hangi sonucun yüksek çıktıki
sevdammmm canım benım yumurtalar çok çalışıyo ..kan testınde progestron yuksek çıktı.. ben drla konuşmadım eşim konuştu bana anlattıgı bu..ılaçları kessın .. yumurtalar guzel çalıştıgı için sorun olurmu bu şekilde trasnfer..
adet 21. gunu geldsin testı tekrarlayalım demiş..sanırım yumurtaları baskılanıcak..
bende şimdi onu sorucaktım kızlara dondurulmuş tedavısınde lucrın kullanan varmı
aşim bana anlattı ben ole anladım ama daha dr la konuşmadım arıcam ..
Kızlar selam.
Negatif kızlar. Ben uzun bir sure bu defteri kapatıyorum. Allah hepinizin yolunu acık etsin. Dualarım sizlerle.
Kızlar selam.
Negatif kızlar. Ben uzun bir sure bu defteri kapatıyorum. Allah hepinizin yolunu acık etsin. Dualarım sizlerle.
canımm daha 4 gunun var..degerın 0 mı çıktı..
defterı kapatma canımm..biz elimizden gelenı yapalım gerisi takdırı ilahı ..
1.6 cıktı canım ama 12. gun bugun cıkması lazımdı doktoru aradım bırak ıgneni fln olmamıs cıkması lazımdı en azından bugun ufak da olsa biseyler dedi
Canım ya Allah kavuştursun, uzun süreli bir ayrılık değildir umarım. İnsan yanında tutunacak, nazlanacak birini arıyor değil mi? Bir de biz kimseye söylemedik tedavi olduğumuzu (hatta çocuk istediğimizi bile bilmiyorlar), o nedenle daha çok düşüyorum eşime. İnşallah çarçabuk gidip döner.Öğrencilerinden niye ayrıydın canım? Ben de öğretmenim okulla tedavi biraz zorlayacak beni,ama idare ediceğiz.
Bir de sonunda tedaviye başlayabildim. Kan verdim, hormonlara bakıldı, ulturasyona da girdim. Çok şükür herşey normalmiş, Estrofem içmeye başladım. Herşey güzel olacak hissediyorum.....
Kızlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?