Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Simdi ciktim doktorumun yanindan butun fegerlerim normal :)) ve rahim kalinligi 9. Gumde 11,7 ve asil haber 7 aralik transfer tarihim :))) cok mitluyum icim icimmme sigmiyor. Simdi otobusdeyim eve gidiyorum halimi gormeniz lazim agzim kulaklrimda biri yuzumebaksa bu ladin ozurlu der kesin benim :))) rabbim hepimize insallah cifter cifter saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip eder :))

Ha bu arada jel kulllabmaya basliyorum bugunden itibaren ve bi kac destek ilac daha :))

ooooooooooooooooooooo maşallahhh super canımmm........

çok sevındım....

Hayırlısı olsun guzelim super haber bu herkesin arka arkaya transfer gunleri belli oluyor ne mutlu bizlere...

SUDENAZ sanirim listene yeni bir yer acman lazim transfer gunlerimizi yazmak icin.

canım adetten sonra kaçıncı gun oluyo trasnferın canım..

41 kere maaşallahhhhhhhhh

süper valla ...çok sevindim canım...

Hayırlısı olsun guzelim super haber bu herkesin arka arkaya transfer gunleri belli oluyor ne mutlu bizlere...

SUDENAZ sanirim listene yeni bir yer acman lazim transfer gunlerimizi yazmak icin.

canım transfer günlerinizi ben not alıyorum..transfer olunca bir alt listeye geçiriyorum..orda var zaten

Kızlarr benım trasnfer sanırım ocaga kaldı...

Dr um adet olduktan sonra gel dedi.. 10-11 gibi adet olsam 21,gun gıtcem oda 30 aralık falan..
Işte hesap edin.. Ocak 17 gıbı trasnfer

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim :))) rabbim inşallah her şeyi gönlünüze göre versin. Benim için ne diliyorsanız rabbim sizlere kat kat mislini versin :))) üçüz üçüz versin :)))

kızlarr benım trasnfer sanırım ocaga kaldı...

Dr um adet olduktan sonra gel dedi.. 10-11 gibi adet olsam 21,gun gıtcem oda 30 aralık falan..
ışte hesap edin.. Ocak 17 gıbı trasnfer

hakkında hayırlı olan neyse o karşına çıksın. Belki bolesi senin için daha iyi olacak :)) üzülme sakın bozma moralini. Hepimiz aynı acıları yaşıyoruz bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. Ama anne olmayı istemek annelik duygusu oyle bi duygu ki bir an önce toparlanıp tekrar istiyorsun. Ben ikinci denemenin sonucunu öğrenince tamam bitti uzun bi süre istemiyorum dedim ama iki gün sonra kontrole gittiğimde hemen istiyorum bi sorun yoksa dedim :)) bir an önce artık bebeğime kavuşmak istediğimi soyledim doktoruma. Hatta doktorum çok şaşırdı :))) boyle ısrarcı ve inançlı olursan mutlaka kavuşursun bebeklerine dedi :)) keşke her hastam senin gibi olsa dedi :)) lütfen kendini bırakma :))

TOOBEE - Canım, dün kan verdim, bugün öğlen aldım. tabii ki negatif bu sonucu beklememe ve böyle olacağını düşünmeme rağmen salya-sümük ağladım bütün gün görümcem geldi, sağolsun; bi tek onun haberi vardı, yemeğe falan çıktık, kafam dağıldı biraz. sonra merkezi aradım 2-3 güne adet olmazsan hormon bakıcaz dedi. biraz önce adetim başladı nihayet. Allah a çok şükür. en azından başladı. şimdi 10 -12 gün sonra ultrasona giricem, bakalım ne diyecekler. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

SUDENAZ - 121 ihlas + 132 tefriciye ekler misin canım. adetliyim, ben tefriciyeye ağırlık vereyim şimdi inşallah. Arkadaşlar, duaları olabildiğince hızlandıralım inşallah. 100 ihlas 10 dk sürmüyor, 10 tefriciye 10 dk sürmüyor biraz üzerine düşsek, bitiririz inşallah

Kızlarr benım trasnfer sanırım ocaga kaldı...

Işte hesap edin.. Ocak 17 gıbı trasnfer

kız bırak şu hesabı kitabı

ne kadar hesap ederseb inadına o kadar gecikiyor

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]791
[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]4356
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]2281
[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]11.706
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]2163
[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]3294
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

lavinia ekledim canım..ağzına sağlık..

35 tane tefriciye ekler misin canım inşallah devamını da getircem :)))

Canım ne güzel belli olmuş transfer tarihin, okula başlamanada sevindim biraz oyalanırsın iyi gelir. Değilse insan boş kalınca kafasında kurup duruyor. Ya canım fiyatla ilgili konuştunuz mu? Çok merak ediyorum, doktorla da konuşamadım İlk denememizden sonra hala maddi olarak toparlanamadık, biz şimdi doktor ne kadar isteyecek kara kara onu düşünüyoruz.

Sudenaz canım ben dua konusunda pek yardımcı olamadım, yarın adetim bitiyor hemen başlıyorum okumaya. Bu arada dua okuyan tüm arkadaşların ağzına sağlık. Rabbim inşallah hepimize çok aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder.

Canım adet görmene üzüldüm, olmayacağını bildiğimiz halde insan bir umut bekliyor işte. Merak etme bizimde yüzümüzün güleceği günler yakındır, tedavin hayırlı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…