Canım ne güzel belli olmuş transfer tarihin, okula başlamanada sevindim biraz oyalanırsın iyi gelir. Değilse insan boş kalınca kafasında kurup duruyor. Ya canım fiyatla ilgili konuştunuz mu? Çok merak ediyorum, doktorla da konuşamadımİlk denememizden sonra hala maddi olarak toparlanamadık, biz şimdi doktor ne kadar isteyecek kara kara onu düşünüyoruz.
olacakolacak çok üzüldüm bu hikaye çok yıpratıyor ,insan nefret ediyor.bunları yaşamaktan aptal aptal sorulardan , ben doktor değiştiriyorum şimdi.belki psikolojik olarakta iyi gelir.
hAYatım sana en yakınımdaki eltimden örnek vereyim 14yıllık evliler artık vazgeçtik dediler geçen ay herkesten habersiz tüp bebek denemişler 8.denemede sonuç pozitif duyunca şok olduk resmen veren rabbim demekki zamanı şimdiki verdi
TOOBE : benimde ilk denemmde bir embriyo transfer edildi faka ikinci de iki tane transfer edildi. transferden sonra bütün sorumluluğun bize ait olduğuna dair bir kağıt imzaladık o kadar. hatta ben üç istedim :)) doktorum zaten yasak olan bi şey yapıyoruz üçüncü bizi ciddi anlamda sıkıntıya sokar dedi :))) ama iki tane rahatlıkla yapıoyoruz şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık dedi :))) ama olamdı tabi :)))
OLACAKOLACAK : ne olur umudunu kaybetme :)) benim teyzemin gelini belki 6 belki yedi kere aşılama yapıldı. iki tanesi tuttu hatta birisi YEDİZ tuttu :)) beşini sonlandırdılar ikizleri kaldı onu da rahimi taşımadığı için 6,5 aylıkken doğum yaptı yaşamadılar. ama 4. denemede tüp bebekle ikizleri oldu :)) rabbim böylesini hayırlı gördü demekki :)) 15 yıl sonra ikizlerine kavuşştular :)))
PETEK-UNAL : bende senin gibiyim içim kıpır kıpır :)) her şey çok güzel olacakmış gibi geliyor.bugün ücretli başladım derslere girmeye başladım. inanılmaz iyi geldi bu bana :))) nasıl rahatladım üzerimden sanki kocaman kocaman kayaları kaldırmış gibiyim. bu kadar iyi geleceğini hiç düşünmemiştim :)))
hayatımda bazı şeyler yoluna girmeye başladı çok şükür :)) ücretli de olsa göreve başladım :)) maddi açıdan bu bizi baya toparlayacak inşallah :)))
yarın doktora gidiyorum kontrol zamanı çok heyecanlıyım. nasıl uyuyacam bilmiyorum :))) dualarınız benimle osun :))) bi aksilik çıkacak diye korkuyorum ama çok umutluyum içimde kelebekler uçuyor.. her şey güzel olacak inanıyorum.. RABBİM SEN HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OL :)))
canım buda sorumu şansım devam ediyomu diye aşkolsun..bak ben 5. yi deniyorum ...denemeyeyimmi şimdi? hiç olurmu öyle şey...sen bu düşünceleri kafandan at...bunun cevabını yaşamadan denemeden öğrenemeyiz...şimdi sen iyice kendini toparla,moral depola sonra rahat bir kafayla tekrar ne zaman yapabileceğini düşün..
Sudenazcimmmmm 2 guncuk dusundum bunlari. sacma haklisin!! dedigin cok dogru arkadasim! dedigine aynen katiliyorum suan! insallah senin 5. transferin tutar ve saglikla da kucagina alirsin insallah!!!!!!!!!!!!!!:)))))
Sudenaz canım ben dua konusunda pek yardımcı olamadım, yarın adetim bitiyor hemen başlıyorum okumaya. Bu arada dua okuyan tüm arkadaşların ağzına sağlık. Rabbim inşallah hepimize çok aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder.
işte buuuuuuuu
canım zaman ruhun ilacı...dahada iyi olacaksın...hatta bebişini kucağına aldığında bu günleri gülerek hatırlıycaksın..
tamam canım ..ne zaman müsait olursan o zaman okursun
canim yaaa cok sekersinnnnnnnnnnnn:)) insallahhhhhhhh hepimizzzzz insallahhhhhh!size dua edicem bu gece uyurken !!!!
kızlar ben giremedim bugün
ayrıca fartural soruma da kimse cvp vermemiş
ben kullanıyorum hala tık yok
lavinia üzülme cnm bak benimki gelmiyo ilaca rağmen
efeeylül sevindim tatlım hadi hayırlısı
kızlar ben giremedim bugün
ayrıca fartural soruma da kimse cvp vermemiş
ben kullanıyorum hala tık yok
lavinia üzülme cnm bak benimki gelmiyo ilaca rağmen
efeeylül sevindim tatlım hadi hayırlısı
TOOBEE - en kısa zamanda inşallah sen de adet olursun toobe'cim. benim merkez, bugün öğlen (adet olmadan aradığımda) "ct ye kadar olmazsanız, kanda bazı hormonlara bakalım" dedi. hatta böyle dediklerinde kızdım biraz da; bu saate kadar neden bakmıyorsunuz, aramıyorsunuz da şimdi ben arayınca böyle söylüyorsunuz diye. bi taraftan hem kızdım, bi taraftan da hırsımı çıkaracak bi yer arıyordum sanırım. tabi akşama oldum, çok şükür.
yani ne bileyim; belki tekrar merkezinle konuşsan iyi mi olur acaba; hormon ölçümü, kist için ultrason vb. vb. yani ne bileyim ben geçen hafta kendi kadın doğumcuma gittim. (benim tüp bebek merkezi farklı bir şehirde, kendi olduğum yerde kendi dr um var. ) kist falan var mı, adetim gecikti diye ultrasona baktı. en azından kist olmadığını gördüm. yani ne bilim kuşum ya,, çok kurcalayınca da bi sürü zımbırtı çıkıyor ama bazende "keşke sorsaydım, yapsaydım" dediği şeyler oluyor insanın.
Canım adet görmene üzüldüm, olmayacağını bildiğimiz halde insan bir umut bekliyor işte. Merak etme bizimde yüzümüzün güleceği günler yakındır, tedavin hayırlı olur inşallah...
canım peki adet olduğunu söyledinmi merkezine...estrofeme başladınmı? son durum ne?
Simdi ciktim doktorumun yanindan butun fegerlerim normal :)) ve rahim kalinligi 9. Gumde 11,7 ve asil haber 7 aralik transfer tarihim :))) cok mitluyum icim icimmme sigmiyor. Simdi otobusdeyim eve gidiyorum halimi gormeniz lazim agzim kulaklrimda biri yuzumebaksa bu ladin ozurlu der kesin benim :))) rabbim hepimize insallah cifter cifter saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip eder :))
Sudenaz'cım; geçen sefer transfere 4 gün kala adet olmuştum. dr da çok şaşırmıştı bu duruma; o kadar iğne hapa rağmen adet olmayı becermiştim yani. bu sefer; "10 veya 12. gün ultrasona bakalım, ona göre belki ilaçsız deneriz bu sefer" dedi. yani şimdi hiç birşey kullanmıyorum, 10. gün gidince yeni bir protokol belirleyecek. eğer verdiği cevaplar hoşuma gitmezse, dondurulmuşları bekletip, başka bir hastane de (aklımızdan amerikan geçiyor) baştan tedaviye başlayalım diyoruz. hayırlısı Rabbimden inşallah.
daha önce ertelenen dondurulmuş transferlerim de estroeme yoktu; lucrin ve cynoprognava kullanmıştım.
canııımmmmm, hayırlı - uğurlu olsun inşallah transferinnnn. aminnnnn; Allahım ikişer - üçer nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?