arkadaslar adet oldum yasasın
simdi kacıncı günü gitmem gerek doktor sölemişti ama unuttum
doğum kontrol hapına baslıcam adetin 3. günü mü basladınız siz?
ararım gerci merkezi birazdan
canım yaa ben hiç kullanmadım bilmiyorum... bence dr unu ara sor..
kızlarrrrrrrrrr halayaaaa buyrunnnnnnnnnn
adet oldummmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrr halayaaaa buyrunnnnnnnnnn
adet oldummmmmmmmmmmmmm
Tey tey tey lililili :))) hadi gozun aydin cok sevindim :)))
bu arada 190 ihlas daha ekler misin :))
darısı başımızaaaaaaaaa.benim geçen ay adet günüm 16 sıydı dogum kotrol hapı 9 unda bitecek adet günüm değişir dimi yaa 16 sına sürmez inşlh.malum ilk defa kullandığım için hiç bilgim yok.
hayatım hadi gözün aydın darısı benim başıma ben ocakta tedaviye başlicaktım ama eşimle düşündük kararımızı değiştirdik 6gün geçti adetimin üstümden hala yok bugün doktora gittim kist oluşmuş ondan ilaç verdi ihşallah adet olmamı sağlayacak hakkımızda hayırlısı artıkkızlarrrrrrrrrr halayaaaa buyrunnnnnnnnnn
adet oldummmmmmmmmmmmmm
Bu arada yarin transfer saatim de belli oldu 13 de RABBİMin izniyle insallah yavrularima kavusacagim :)) ALLAH'İNizniyle de onlari birakmayi hiz dusunmuyorum :)) dualarinizda beni unutmayyin lutfen :))
evet doktorum 45 gün sürecek demişti tedavicanım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn.süperrrrrrrrrrrrrr...........
doğum kontrol hapına ilk bu ay başlıyosan 1. günü başlanır...ben 5. gün başladım..çünkü 5. gün merkezi aradım hemen başlattılar...sende yine mutlaka ara....ben seni adetle direk tedaviye başlıycaksın sandım..doğum kontrol hapı kullancaksan,bi sonraki adete kaldı tedavin.....
gözün aydınn aynı gün oldukkızlarrrrrrrrrr halayaaaa buyrunnnnnnnnnn
adet oldummmmmmmmmmmmmm
evet cnm ben 3. gün gidecem bende gaiba diğer adete kadar doğum kontrol hapı + lucrin kullancamcanım normalde 2 yada 3.gün gidiyorsun e2 ve ultrason için hormon seviyesi yüksek çıkarsa doğum kontrol hapı başlatıyolar ben 3. gün başlamıştım ama önceki adetimin 21. günü lucrin kullanmıştım.öyle adet olup gitmiştim hormonlar tavan yaptığı için düzene girsin diye başladık doğum kontrol hapına.
oo ne güzel en mutlu günün yarınBu arada yarin transfer saatim de belli oldu 13 de RABBİMin izniyle insallah yavrularima kavusacagim :)) ALLAH'İNizniyle de onlari birakmayi hiz dusunmuyorum :)) dualarinizda beni unutmayyin lutfen :))
Bu arada yarin transfer saatim de belli oldu 13 de RABBİMin izniyle insallah yavrularima kavusacagim :)) ALLAH'İNizniyle de onlari birakmayi hiz dusunmuyorum :)) dualarinizda beni unutmayyin lutfen :))[/QUOTE hadi hayırlısı canım kuzularına kavuşuyosun,allah kucagına almayıda nasip etsin,mutlu haberlerini bekliyoruzz...
evet doktorum 45 gün sürecek demişti tedavi
ilk adımı attım hayırlısıyla
yrn tüm gün okuldayım persembeye randevu aldım 3.gün aslında 2.gün dediler ama bisey olmaz ins
gözün aydınn aynı gün olduk
cekülünnn ben de halaya tutusayım
evet cnm ben 3. gün gidecem bende gaiba diğer adete kadar doğum kontrol hapı + lucrin kullancam
senin ne zaman simdi transferr
oo ne güzel en mutlu günün yarın
al yavrularını gel kendine dikkat et cnm ve lütfen en önemlisi pozitif ol
Allahın izniyle seni hiç bırakmayacak pıtırcıkların
Bu arada yarin transfer saatim de belli oldu 13 de RABBİMin izniyle insallah yavrularima kavusacagim :)) ALLAH'İNizniyle de onlari birakmayi hiz dusunmuyorum :)) dualarinizda beni unutmayyin lutfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?